Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

προς τι ο τονος και η ειρωνια; ας προσεχουμε λιγο... Μολις εχω χρονο θα το κανω, οπως το εκανε και η νατασα η οποια εχει σκοπο να βοηθησει. Τα υπολλλοιπα ειναι ... για το φαινεσθαι και δε με αφορουν. Μη μου απευθυνεις σε παρακαλω ξανα το λογο αν δεν εχεις κατι εποικοδομητικο να πεις (αν και δε βρισκω τι μπορεις να πεις σε μενα, εφ'οσον δεν εχεις αποριες για την Αγγλια).

Με συγχωρείς, με παρεξήγησες!! Δεν μίλησα ειρωνικά, περιπαιχτικά ίσως, αλλά όχι ειρωνικά.

Διέγραψέ το ως μια αποτυχημένη προσπάθεια να αλλαφρύνω το κλίμα.... :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με συγχωρείς, με παρεξήγησες!! Δεν μίλησα ειρωνικά, περιπαιχτικά ίσως, αλλά όχι ειρωνικά.

Διέγραψέ το ως μια αποτυχημένη προσπάθεια να αλλαφρύνω το κλίμα.... :rolleyes:

ok, δεκτο, ισως κι εγω να overreacted :tongue:

Ο τόνος μου ειναι αναλογος των δικων σας τονων...

Απο κει και περα δεν ειπα οτι φταιτε εσεις ουτε αναφερθηκα πουθενα στην αγγλια η την γερμανια η την γιουγκοσλαβια.

Παρεπιπτοντως θα ηθελα να μου πειτε πως με 500 ευρω μισθο ο ενας και ο αλλος ανεργος θα πληρωνετε ολα αυτα τα παγια εξοδα που ανεφερε η Ελενη που μαλστα εδω ειναι τριπλασια και τετραπλασια... αυτην την απορια εχω. Και αν δεν θελετε να μου απαντατε δικαιωμα σας. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειστε 2 που θεωρειται οτι εδω ειναι ολα ωραια και ολοι οι υπολοιποι διαμαρτυρονται για αυτα που βιωνουμε. Παρολαυτα ξαναλεω μακαρι να συνεχισετε να περνατε καλα ολες σας οπου κι αν βρισκεστε γτ μπορει να θυμωνω και να αντιδραω αλλα κακος ανθρωπος δεν ειμαι και ουδεποτε θα ηθελα το κακο κανενος. Αυτα απο μενα.

Υ.Γ. Ούτε εγώ θέλω να φύγω. Πόσω μάλλον τωρα που μειναμε 3 γυναικες. Μου ειναι τρομερα δυσκολο να αφησω πισω μανα και αδερφη και να ξενιτευτω. Ουτε ποτε ειπα οτι εκει θα παω και ολα θα ειναι παραδεισενια... αλλα τουλαχιστον θα εχω ελπιδες να βρω δουλεια. Κατι που εδω δεν παιζει καν.

Ο τονος ο δικος μου τουλαχιστον δεν ηταν πουθενα προσβλητικος προς εσενα. Βρες μου ενα εστω ποστ. Εσυ ειπες οτι ζω σε ουρανιο τοξο και να κατεβω. Αυτο με προσβαλλει.

Δεν ξερω σε ποιες δυο αναφερεσαι, αλλα οπως εγραψα και νωριτερα απαντωντας σε ευχη της Ελενης, δεν σκοπευω να επιστρεψω πισω συντομα, γιατι κρινω οτι δεν το επιτρεπουν οι συνθηκες.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κατριν, οπως ειδες τα εξοδα Αγγλια ηταν περισσοτερα και μαλιστα σου τονισα τα εβαλα για δυο ατομα ΜΟΝΟ! Υπολογισε αυτα τα εξοδα πολλαπλασιασμενα επι 2 με 2 παιδια! Και υπολογισε οτι δε θα εχεις παντα ουε τη γαματη δουλεια των 3000 που ισως φανταζεσαι αλλα ουτε καν τη μετρια και ισως εισαι ανεργος και παιρνεις απο το κρατος 250 ευρω το μηνα!

Η' ισως εισαι μερικη απασχοληση που ειναι πολυ της μοδας και παιρνεις 500 το μηνα...δεν ειναι ολοι οι μισθοι απο 1200 κ πανω ουτε ολοι ασφαλεις μονιμες δουλειες οπως ισως πολλοι φανταζονται.

όπως ειπώθηκε πολλές φορές η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και τα έξοδα επίσης. π.χ. από το ψάξιμο που κάνουμε εμείς, στις περιοχές που ίσως μετακομίσουμε, σπίτι με 3-4 δωμάτια και σαλόνι κουζίνα κλπ, βρίσκεις άνετα με 500 λίρες. Τα έξοδα για κινητό που έβαλες, πιθανόν δεν είναι υπολογισμένα τόσο χαμηλά όσο τα υπολόγισα εγώ. Και στην Ελλάδα κάποιος μπορεί να δίνει πολλά για κινητό επίσης. Πάρκινγκ κάποιος μπορεί να μην πληρώνει. Και πάει λέγοντας.

Κατά συνέπεια, είχα πλήρη γνώση του τι σου έγραφα, όταν είπα ότι τα έξοδα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Ετσι είναι, είναι πάνω κάτω τα ίδια, με τα δεδομένα που έβαλα εγώ. Με τα δικά σου δεδομένα π.χ. και στην Ελλάδα θα πλήρωνες παραπάνω.

Επίσης, μη χαμηλώνεις τόσο τα ποσά, διότι και εδώ μέσα, αλλά και από γνωστούς που έχουμε όλοι, βλέπουμε ότι οι μισθοί δεν είναι όλοι τόσο χαμηλοί όσο παρουσιάζεις.

Και βέβαια σκέψου ότι ο καθένας δεν θα παρατούσε σπίτι, συγγενείς, φίλους και πατρίδα για να πιάσει δουλειά με 1000 λίρες το μήνα ή λιγότερο, όταν αυτά τα χρήματα τα έχει και εδώ!

Οπότε, ή δεν το κάνει και φεύγει για περισσότερα, ή αν το κάνει, σημαίνει ότι εδώ είναι τρισχειρότερα! Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του πόσα χρήματα θα πληρωθεί κάποιος, το ξέρει πριν μεταναστεύσει. Αυτό που θέλει να μάθει είναι το κόστος ζωής.

αααααα στην Ελλαδα δεν πληρωσα διδακτρα! Για ελατε να σπουδασετε..να δωσετε και απο 10-20 χιλ ευρω το ετος εκαστη....

Εδώ τα λεφτά για τα δίδακτρα καλή μου, τα πληρώνουμε σε φροντιστήρια ΠΡΙΝ περάσουμε στο πανεπιστήμιο. :-) Αλήθεια, στην Αγγλία χρειάζεται φροντιστήριο ένας μαθητής για να εισαχθεί σε σχολή?

εγω πειραζει που δεν εχω καταλαβει ακομη γιατι ο κακος χαμος; νομιζω αυτο που χρειαζομαστε ειναι περισσοτερα μηνυματα σαν της νατασας, απλα και ξεκαθαρα, τοσα βγαζουμε, τοσα δινουμε, αν δωσουμε ολοι τετοιες πληροφοριες χειροπιαστες, επειδη εχουμε διαφορειτκες δουλειες, ζουμε σε διαφορετικες περιοχες και με διαφορετικες οικογενειακες καταστασεις θα μπορει να σχηματιστει μια γενικη εικονα απο αυτους που ψαχνουν και ρωτανε.

Σωστή! Αυτό είναι το πραγματικά χρήσιμο, όχι η προσωπική άποψη της κάθε μιας από εμάς για το πού είναι προτιμότερο να ζει κανείς :-)

Γραφουμε καιρο εδω και το εχουμε κανει πολλακις. Διαβαστε λιγακι προηγουμενες σελιδες και θα το δειτε. Ισως οχι στη μορφη λιστας οπως τα παραθεσε η Νατασσα, αλλα υπαρχουν ποσα για πασης φυσης εξοδα απαντωντας στις επιμερους ερωτησεις.

Katrin, στη θεση που εισαι ειμασταν πριν 2 χρονια. Παρατησα καλη δουλεια για να ακολουθησω τον αντρα μου εδω, γιατι θεωρησαμε οτι ηταν η καλυτερη επιλογη για την οικογενεια μας και δεν το μετανιωσαμε.

Οι 500 λιρες ενοικιο για σπιτι του μεγεθους που γραφεις μου ακουγονται λιγες, μιας και το δικο μας ενοικιο για 3 υπνοδωματια (στην επαρχια) ηταν μεχρι προφατως 675 λιρες. Παω πασο, ωστοσο, γιατι μπορει στην περιοχη που ψαχνεις οντως οι τιμες να ειναι αυτες.

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια. Κι αν πτωχική την βρεις, η Ιθάκη δε σε γέλασε. - Κ. Καβάφης

an1cE-60g410010MjA3ZHwwMDAwNTU0ZGF8T3VyIHByZWNpb3VzIGxpdHRsZSBib3kgaXM.gifan1cMc80g410010MDAwOGQ0fDEzNDU2cGF8T3VyIGdvcmdlb3VzIG5ldyBiYWJ5IGJveSBpcw.gif

όπως ειπώθηκε πολλές φορές η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Και τα έξοδα επίσης. π.χ. από το ψάξιμο που κάνουμε εμείς, στις περιοχές που ίσως μετακομίσουμε, σπίτι με 3-4 δωμάτια και σαλόνι κουζίνα κλπ, βρίσκεις άνετα με 500 λίρες. Εγω ειπα 500 ευρω, οι 500 λιρες ειναι πολυ περισσοτερα απο 500 ευρω!!!

Τα έξοδα για κινητό που έβαλες, πιθανόν δεν είναι υπολογισμένα τόσο χαμηλά όσο τα υπολόγισα εγώ. Και στην Ελλάδα κάποιος μπορεί να δίνει πολλά για κινητό επίσης. Πάρκινγκ κάποιος μπορεί να μην πληρώνει. Και πάει λέγοντας. Παρκινγκ?? να μην πληρωνεις? αληθεια? και που θα το παρκαρεις? μεσα στο γραφειο? νομιζω οτι κρινεις με γνωμονα τα ελληνικα δεδομενα και αυτο ειναι το προβλημα. γιαυτο σου λεω οτι αμφισβητεις χωρις να ξερεις ομως! Αγγλια δεν υφισταται το δωρεαν παρκινγκ η' το "το παραταω σε μια γωνια"

Κατά συνέπεια, είχα πλήρη γνώση του τι σου έγραφα, όταν είπα ότι τα έξοδα είναι πάνω κάτω τα ίδια. Ετσι είναι, είναι πάνω κάτω τα ίδια, με τα δεδομένα που έβαλα εγώ. Με τα δικά σου δεδομένα π.χ. και στην Ελλάδα θα πλήρωνες παραπάνω.

Κατριν δεν εχεις πληρη γνωση σαφεστατα, διοτι αν ειχες δε θα ζητουσες πληροφοριες

Επίσης, μη χαμηλώνεις τόσο τα ποσά, διότι και εδώ μέσα, αλλά και από γνωστούς που έχουμε όλοι, βλέπουμε ότι οι μισθοί δεν είναι όλοι τόσο χαμηλοί όσο παρουσιάζεις. Ειπα για μεσο μισθο!!και για βορεια Αγγλια. Αν συζηταμε για Λονδινο κ νοτια ειναι παραπανω και παραπανω και τα εξοδα βεβαια!το ειπα και πριν αυτο, αλλα δεν το συγκρατησες.

Και βέβαια σκέψου ότι ο καθένας δεν θα παρατούσε σπίτι, συγγενείς, φίλους και πατρίδα για να πιάσει δουλειά με 1000 λίρες το μήνα ή λιγότερο, όταν αυτά τα χρήματα τα έχει και εδώ!

Οπότε, ή δεν το κάνει και φεύγει για περισσότερα, ή αν το κάνει, σημαίνει ότι εδώ είναι τρισχειρότερα! Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του πόσα χρήματα θα πληρωθεί κάποιος, το ξέρει πριν μεταναστεύσει. Αυτό που θέλει να μάθει είναι το κόστος ζωής. το κοστος ζωης ειναι σε συναρτηση με τα εξοδα!οταν ο μισθος σου ειναι 3000 και τα εξοδα διαβιωσης 3500 δεν πας πουθενα. θεωρω λοιπον σημαντικο να αναφερω και τα δυο

Εδώ τα λεφτά για τα δίδακτρα καλή μου, τα πληρώνουμε σε φροντιστήρια ΠΡΙΝ περάσουμε στο πανεπιστήμιο. :-) Αλήθεια, στην Αγγλία χρειάζεται φροντιστήριο ένας μαθητής για να εισαχθεί σε σχολή?

ΝΑι. Ξερω πολλους που κανουν ιδιαιτερα και μαθηματα σε γκρουπακια. και ακομα κ αν περνανε τσαμπα, το οτι ενας αριστος μαθητης αποκλειεται απο την τριτοβαθμια εκπαιδευση μονο και μονο γιατι δεν εχει φραγκα φανερωνει μια κατασταση την οποια συναντας μονο σε μυθιστορηματα του Ντικενς για τον 18ο αιωνα. Για μενα αυτα ειναι αδιανοητα πραγματα.

Eleni

bd5c7983f7.png

και μια και λεμε για το nhs φευγω σημερα νωρις απο τη δουλεια να παω το γιο μου στο νοσοκομειο για ακουοραμα (επειδη γεννηθηκε ελλαδα και δεν εχουν εδω ρεκορντς για αυτο που κανουν κανονικα στα νεογεννητα), ξερω δε βοηθαω κανεναν, αλλα ειπα να το πω... Οταν γυρισω θα σας πω εντυπωσεις επι του θεματος...

Διαφημίσεις

Γραφουμε καιρο εδω και το εχουμε κανει πολλακις. Διαβαστε λιγακι προηγουμενες σελιδες και θα το δειτε. Ισως οχι στη μορφη λιστας οπως τα παραθεσε η Νατασσα, αλλα υπαρχουν ποσα για πασης φυσης εξοδα απαντωντας στις επιμερους ερωτησεις.

Katrin, στη θεση που εισαι ειμασταν πριν 2 χρονια. Παρατησα καλη δουλεια για να ακολουθησω τον αντρα μου εδω, γιατι θεωρησαμε οτι ηταν η καλυτερη επιλογη για την οικογενεια μας και δεν το μετανιωσαμε.

Οι 500 λιρες ενοικιο για σπιτι του μεγεθους που γραφεις μου ακουγονται λιγες, μιας και το δικο μας ενοικιο για 3 υπνοδωματια (στην επαρχια) ηταν μεχρι προφατως 675 λιρες. Παω πασο, ωστοσο, γιατι μπορει στην περιοχη που ψαχνεις οντως οι τιμες να ειναι αυτες.

Προσωπικά έχω διαβάσει τις περισσότερες από τις 54 σελίδες αυτού του θέματος. Ζήτημα να μου ξέφυγαν 3-4. Και από όσα διάβασα, που πράγματι όπως λες, αναφέρονται τα έξοδα, έβγαλα το συμπέρασμα ότι τα συνολικά μηνιαία έξοδα είναι πάνω κάτω στο ίδιο νούμερο, μ' αυτά τουλάχιστον που έχουμε εμείς.

Μπορεί π.χ. τα δημοτικά τέλη να είναι περισσότερα, αλλά είναι πολύ λιγότερα τα ποσά για θέρμανση! Το σύνολο πάντως, βγαίνει το ίδιο τελικά (εκεί βέβαια σε λίρες, εδώ σε ευρώ).

Επίσης, να επισημάνω ότι εδώ εγώ ως τρίτεκνη παίρνω 250 ευρώ το μήνα ως τα 6 χρόνια του τρίτου παιδιού μου, που όμως η κυβέρνηση τώρα θα μου τα κόψει. Στην Αγγλία όμως θα παίρνω ως τα 16 χρόνια του κάθε παιδιού ποσό που τώρα αντιστοιχεί σε μένα σε 190 περίπου λίρες!

Αν είχα παρόν και μέλλον εδώ, δεν θα έφευγα! Ενα θα πω, για να καταλάβεις. Εϊμαι μηχανικός, ελεύθερη επαγγελματίας. Δουλειές δεν υπάρχουν, μόνο κάτι πιστοποιητικά βγάζουμε, πολύ αραιά και αυτά. Οι ασφαλιστικές εισφορές μου κάθε μήνα με τα νέα μέτρα θα ανέρχονται στα 650 ευρώ περίπου το μήνα, ποσό στο οποίο θα φτάσουν σταδιακά (ήδη έγινε η πρώτη αύξηση και πήγαν στα 430), χρήματα που φυσικά δεν καλύπτονται...

Διακοπή στο ταμείο μου δεν μπορώ να κάνω αν δεν καταθέσω και την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος (όπου πλέον δεν θα μπορώ να δουλέψω στο επάγγελμά μου). Δεν βάζω κανένα άλλο έξοδο, μόνο αυτό νομίζω αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η φυγή έγινε μονόδρομος....

Για τα σπίτια είναι σωστό το ποσό των 500. Υπάρχουν και φθηνότερα! Προφανώς βέβαια και πολύ καλύτερα, αλλά για αρχή δεν πας και στο τέλειο, σωστά? Μετά βλέπεις! Αν τυχόν κάτσει κάτι, θα σας πω και σε ποια περιοχή είναι και θα δεις τι εννοώ. :-)

Με το καλο!

και μια και λεμε για το nhs φευγω σημερα νωρις απο τη δουλεια να παω το γιο μου στο νοσοκομειο για ακουοραμα (επειδη γεννηθηκε ελλαδα και δεν εχουν εδω ρεκορντς για αυτο που κανουν κανονικα στα νεογεννητα), ξερω δε βοηθαω κανεναν, αλλα ειπα να το πω... Οταν γυρισω θα σας πω εντυπωσεις επι του θεματος...

Καλα αποτελεσματα!

(Πς, κοπελια, μπες και στο θεμα με τα σχολεια οταν βρεις χρονο να μας δωσεις τα φωτα σου.

Και εσυ, Λενιω ;) )

ναι μωρε, απλως εκεινο θελει σκεψη και σοβαρες απαντησεις, εδω μπαινω στα κλεφτα οσο "συζητανε" το θεμα μου στη δουλεια... Θελω να κοψω τις ωρες μου, αλλα να παω στο management team, θα παιρνω τα 2/3 των χρηματων για τις μισες ωρες και δε θα πληρωνω και τη νταντα... Μακαρι να το δεχτουν, αλλα ελπιζω να μη με κρινουν απο τις σημερινες μου επιδωσεις γιατι, οπως βλεπετε, μια σπαριλα την εχω...

EleniAgglia δεν ξέρω γιατί παθιάζεσαι τόσο, βεβαίως μπορεί να είναι έτσι ο χαρακτήρας σου, δεν σε ξέρω :-)

Το ότι ξέρεις πολλούς που κάνουν μαθήματα δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με το "δεν περνάει κανείς χωρίς μαθήματα"

Πράγματι δεν είχα προσέξει το νόμισμα! Αυτό που είχα πει εγώ είναι ότι το νούμερο είναι ίδιο, με άλλο νόμισμα! Δηλαδή εγώ υπολογίζω τα έξοδα στην Αγγλία γύρω στις 1800 λίρες τα πάγια. Από όσα διάβασα κατά καιρούς εδώ μέσα και στις διάφορες σελίδες, τόσο τα υπολογίζω. Το αν κάνω λάθος εξαρτάται από την περιοχή βεβαίως που μένει κανείς, σωστά? Η Νατάσα για παράδειγμα, έβαλε λίστα εξόδων με 1590 πάγια (+ nursery + φαγητό). Μπορεί να ξεχνάει και κάτι, άντε λοιπόν να φτάνει στα 1800 που είπα εγώ! Και μένει Λονδίνο αν δεν κάνω λάθος?

Πάρκινγκ ΔΕΝ πληρώνουν όλοι, απλούστατα διότι κάποια σπίτια διαθέτουν θέση στάθμευσης στην αυλή τους στεγασμένη ή μη. Τουλάχιστον αυτά βλέπω στις αγγελίες. Δεν ισχύει? Δηλαδή όταν ένας βάζει το ΙΧ μέσα στην αυλή του σε στεγασμένο γκαράζ πληρώνει και 100 ευρώ???

Όταν είπα ότι είχα πλήρη γνώση του τι σου έγραψα, δεν εννοούσα πλήρη γνώση των αγγλικών δεδομένων, που σαφέστατα δεν την έχω, αλλά ότι είχα πλήρη συνείδηση του τι εννοούσα μ' αυτά που έγραφα. Ίσως λάθος εκφράστηκα και δεν με κατάλαβες.

Για τους μισθούς αυτά που λέω δεν τα κατεβάζω από την κούτρα μου, κάπου στηρίζομαι και τα λέω :-) Εύχομαι κάποια στιγμή να έχω κάτι σίγουρο να πω.

Δεν λες πάντως για μέσο μισθό όταν μιλάς για ανέργους, ή ημιαπασχόληση. Δεν είναι αυτά μέσος μισθός!

Τέλος πάντων, δεν είναι εποικοδομητική νομίζω αυτή η αντιπαράθεση και δεν έχει και λόγο ύπαρξης. Εγώ κάποιες ερωτήσεις έχω κατά καιρούς, όποια θέλει απαντάει. Αν πάλι δεν θέλει, δεν απαντάει. Προσωπικά δεν έχω με καμία κοπέλα και δεν βρίσκω το λόγο να ανταλλάσσω τέτοιου είδους μηνύματα :-)

Προτείνω λοιπόν να αφήσουμε το διάλογο εκεί που πρέπει να είναι, στην απλή ανταλλαγή πληροφοριών :-)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...