Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλή χρονιά σε ολες με υγεία, αγάπη και χαρμόσυνα νέα!!! 

Δεν ξερω, αλλα απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω απο πολλες εδω ειναι οτι οντως δεν ασχολουνται με το σπέρμα τα κεντρα εξωσωματικής, εκτος αν υπάρχει σοβαρό θεμα.. εγω επειδη μενω σε επαρχια και παλευαμε να φτιάξουμε το σπερμα πριν ξεκινήσουμε τις διαδικασιες εξωσωματικης και οντως καποια πράγματα βελτιώθηκαν, μετά φυσικά απο αλλαγες ανδρολογων, μικροβιολογικων και επεμβαση κηρσοκηλης δεν εχω αντιστοιχη εμπειρια.. αλλα ο γυναικολογος μου που με παρακολουθει χρονια και εχει επαφη με τον εξωσωματιστη παντα μας σύστηνε βιταμίνες για το σπερμα και καλλιεργειες πριν την ωοληψια.. και τωρα διαβαζοντας το σχολιο σας θυμήθηκα το καλοκαιρι που μιλώντας με γενετιστή μου τονισε τη σημασια του dfi στο σπερμα και μου είχε πει ποτε μα ποτε να μην κανουμε ωοληψια αν ειχε υψηλο πυρετο ο ανδρας το τελευταιο τριμηνο της ωοληψιας.. αν το δεχτει μου λεει το κεντρο ειναι σαν να σας λεει ελατε να σας κλεψουμε! Θα παει στραβα η ωοληψια και θα ξερεις τον λογο.. δυστυχώς ομως το κεντρο ποτε δεν ρωτουσε για αυτο.. μονο ο κοβιντ μας μαρανε να τρέχουμε να κανουμε τεστ εμεις οι γυναίκες  τελευταια στιγμη  ..

Χρόνια πολλά κορίτσι μου, καλή χρονιά! Πυρετό δεν είχε το τελευταίο τρίμηνο όχι. Παρότι το dfi είχε βγει 3% μας είπαν πως επηρεάζεται από το e-coli και πως για μικρογονιμοποίηση ειναι «άριστο σπερμα», ενώ για φυσική σύλληψη μέτριο. Νομίζω πιο ουσιαστικές οδηγίες θα έχουμε μετά τον ανδρολόγο. 

Μια νέα αρχή ....στην Αγγλία ;

Recommended Posts

Αυτό κατάλαβα κι εγώ, ότι γενικά τα έξοδα είναι στο ίδιο νούμερο περίπου στις δύο χώρες, απλά με άλλο νόμισμα. Στην Ελλάδα όμως, καταρχήν μέσος μισθός δεν υπάρχει!

Κοίτα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα έξοδα δεν είναι το ίδιο περίπου νούμερο στις δύο χώρες, σε καμία περίπτωση.

Μέσος μισθός υπάρχει παντού αλλά ο μέσος μισθός δεν λέει τίποτα. Αυτό που μετράει είναι το πόσο βγάζεις εσύ (ο κάθε εσύ) ανάλογα με τα έξοδά σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά η συμβολή σας κορίτσια είναι μοναδική και πολύ σημαντική για μας, και αν καμιά φορά σας φαίνονται υπερβολικά αυτά που γράφουμε για Ελλάδα, πιστέψτε με, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

Καταλαβαίνω ότι όλες - ή έστω οι περισσότερες - θα θέλατε να επιστρέψετε στην Ελλάδα. Σκεφτείτε λοιπόν ότι όπως εσείς θέλετε να γυρίσετε πίσω, έτσι κι εμείς δεν θέλουμε να φύγουμε! (Εγώ τουλάχιστον όχι!)

Αναγκαζόμαστε όμως, από τις συνθήκες. Για να φτάσει λοιπόν κάποιος με 2-3 παιδιά, να παρατήσει τη χώρα του, τους γονείς - αδέρφια κλπ, και να φεύγει σε μια ξένη χώρα, σκεφτείτε πόσο δύσκολα είναι εδώ πλέον!

Δεν είμαστε τυχοδιώκτες, ούτε φοιτητές! Είμαστε πάνω από όλα γονείς όμως, που παίρνουμε αυτή τη βαριά απόφαση για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας έχοντας κάποιο επίπεδο ζωής και να μπορέσουν κι εκείνα κάποια στιγμή να σπουδάσουν, να βρουν δουλειά κλπ.

Οι πολλές ερωτήσεις οφείλονται στο ότι προσπαθούμε να έχουμε μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα για τη ζωή έξω, για να είμαστε περισσότερο έτοιμοι για τις δυσκολίες - που σίγουρα θα είναι πολλές - της προσαρμογής μας εκεί. Αν τα καταφέρουμε δηλαδή να φύγουμε από εδώ :-)

Κοίτα, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Τα έξοδα δεν είναι το ίδιο περίπου νούμερο στις δύο χώρες, σε καμία περίπτωση.

Φέρνω ένα προσωπικό παράδειγμα για να δικαιολογήσω αυτό που είπα πιο πάνω.

Εμείς μένουμε Λονδίνο. Το καλοκαίρι μείναμε 3 μήνες στην Αθήνα, σε διαμέρισμα ανάλογου μεγέθους με το διαμέρισμά μας στο Λονδίνο, σε ανάλογη περιοχή. Ο λογαριασμός του νερού με αυξημένη κατανάλωση (μπάνιο όλοι σχεδόν κάθε μέρα και το μωρό πολλές φορές την ημέρα) ήρθε 32 ευρώ για το τρίμηνο. Στην Αγγλία με πολύ μικρότερη κατανάλωση νερού πληρώνουμε 42 λίρες = 52 ευρώ το μήνα.

Δημοτικά τέλη, στην Αθήνα πληρώσαμε 25 ευρώ το τρίμηνο, στο Λονδίνο 120 λίρες (150 ευρώ) το μήνα! Και μην μου πείτε ότι έχουμε παροχές όπως δημοτικές πισίνες και τέτοια, σας προ(σ)καλώ να βάλετε τα δικά σας παιδιά στις πισίνες αυτές και μετά να συζητήσουμε.

Mπεμπα εσυ εζησες 2 χρονια αγγλια εγω παλι 13. Ισως αν ζουσες το συστημα λιγο περισσοτερο να ειχες και περισσοτερα παραδειγματα να παραθεσεις.
Ελένη έζησα τρία χρόνια στο σύνολο όπου εάν δεν είχα έτοιμη οικογενειακή επιχείρηση στην Ελλάδα και σημειωτέον αρκετά κερδοφόρα, πολύ πιθανόν να μην αποχωρούσα ποτέ από το City κι ας χτύπαγα 0900-2100 καθημερινά! Δεν μπορείς να αμφισβητήσεις όμως τα καθαρά γεγονότα που συμβαίνουν σε πάρα πολύ κόσμο εδώ.

'Εχεις ιδέα πως δουλεύουν οι γιατροί στα νοσοκομεία μας; 'Αν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν διώχνουν κόσμο διότι τις περισσότερες φορές δεν έχουν υλικά; 'Αν έχουν να πληρωθούν ένα χρόνο τις εφημερίες τους γιατί ο διοικητής θέλει να δείξει πως εξοικονομεί χρήματα; 'Αν πηγαίνουν ασθενείς με δικές τους γάζες γιατί το νοσοκομείο δεν έχει λόγω κατασχέσεων των προμηθευτών; 'Αν υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία;

Το NHS μπορεί να έχει πολλά στραβά, όμως το ΕΣΥ είναι χειρότερο διότι δεν υπάρχει οργάνωση σε κανέναν τομέα, αντιθέτως εποφθαλμιά ο ένας να βγάλει το μάτι του άλλου! Δεν υπάρχει team work, δεν υπάρχει συλλογικό συμφέρον και οι γιατροί έχουν καταντήσει χαμάληδες, διότι αν και πρόκειται για εξαίρετους επιστήμονες στην πλειοψηφία τους, το ίδιο το ΕΣΥ τους έχει στα αζήτητα!

Όσον αφορά την παιδεία, επειδή τελείωσα Νομική, έχω να πω πως δεν συγκρίνονται οι σπουδές μου στο UCL με τις σπουδές μου στην Αθήνα! Η μέρα με τη νύχτα!

'Εχω απτά παραδείγματα από ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και το συνάφι τους να διακόπτουν το μάθημα για να μας καλέσουν σε μάζωξη, να βγάζουν λόγους έξω από το αμφιθέατρο, με συνέπεια να μην μπορούμε ν'ακούσουμε τον καθηγητή από κάτω, κοτσιδάκηδες "ιδεολόγοι", αιώνιοι φοιτητές (τυχαίο;) να μην μας αφήνουν να γράψουμε εξετάσεις διότι έτσι γούσταραν, κάθε λογής αποβράσματα που κυνηγούσαν με μαδέρια "φασίστες" φοιτητές, διότι δεν ήταν δικοί τους (therefore κατά τη δική τους κρίση φασιστόμουτρα!), ας μην αναφέρω τα πλιάτσικα υπολογιστών, εκτυπωτών και κάτι χασικλήδες που σου έκαναν στην πόρτα εξακρίβωση στοιχείων κι έλεγχο πολιτικών φρονημάτων, μην τυχόν και είσαι μπάτσος, αν τύχαινε να έχεις μάθημα παραδείγματος χάριν 16 Νοεμβρίου! Πολύ φοιτητική ζωή, τι να σου πω!

'Επρεπε να πάω Αγγλία για να δω πως είναι η πραγματική φοιτητική ζωή με τις λέσχες, τις βιβλιοθήκες, τα εργαστήρια, τις οργανωμένες εκδρομές κλπ πράγματα που υποτίθεται ότι ίσχυαν και στο δικό μας εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά φευ!

Δεν είδα κανένα να ισχυρίζεται πως η Αγγλία είναι ο παράδεισος ενώ η Ελλάδα κόλαση. Παραδέξου όμως, πως, στην περίοδο που διανύουμε, τα αρνητικά της Ελλάδας είναι πολύ περισσότερα από τα αντίστοιχα της Αγγλίας!

Αναγκαζόμαστε όμως, από τις συνθήκες. Για να φτάσει λοιπόν κάποιος με 2-3 παιδιά, να παρατήσει τη χώρα του, τους γονείς - αδέρφια κλπ, και να φεύγει σε μια ξένη χώρα, σκεφτείτε πόσο δύσκολα είναι εδώ πλέον!

Δεν είμαστε τυχοδιώκτες, ούτε φοιτητές! Είμαστε πάνω από όλα γονείς όμως, που παίρνουμε αυτή τη βαριά απόφαση για να μπορέσουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας έχοντας κάποιο επίπεδο ζωής και να μπορέσουν κι εκείνα κάποια στιγμή να σπουδάσουν, να βρουν δουλειά κλπ.

Γι΄αυτό πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά και να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά πριν κάνετε την κίνησή σας. Προσωπικά όποιος μου πει ότι θέλει να έρθει Αγγλία και είναι νέος (κάτω των 30) και χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, του λέω ΝΑΙ με τη μία. Γιατί ο νέος ελίσσεται πολύ πιο εύκολα, μπορεί να χτυπήσει περισσότερες δουλειές, δεν έχει τα επιπλέον έξοδα και τις υποχρεώσεις των προστατευόμενων τέκνων και στην τελική και λάθος να κάνει δεν έγινε και τίποτα. Αλλά όταν έχεις παιδιά είναι αλλιώς. Και το λέω αυτό πολύ καλοπροαίρετα, εμείς έτσι κι αλλιώς είμαστε με το ένα πόδι στην Ελλάδα (είναι εδώ και καιρό η επιθυμία μας να φύγουμε από την Αγγλία) οπότε προσωπικά καθόλου δεν με νοιάζει να αποτρέψω άλλους από το να φύγουν από την Ελλάδα, αντιθέτως για μένα όσο περισσότεροι φύγουν τόσο το καλύτερο ;)

Διαφημίσεις

Ο τόνος μου ειναι αναλογος των δικων σας τονων...

Απο κει και περα δεν ειπα οτι φταιτε εσεις ουτε αναφερθηκα πουθενα στην αγγλια η την γερμανια η την γιουγκοσλαβια.

Παρεπιπτοντως θα ηθελα να μου πειτε πως με 500 ευρω μισθο ο ενας και ο αλλος ανεργος θα πληρωνετε ολα αυτα τα παγια εξοδα που ανεφερε η Ελενη που μαλστα εδω ειναι τριπλασια και τετραπλασια... αυτην την απορια εχω. Και αν δεν θελετε να μου απαντατε δικαιωμα σας. Δεν ειναι τυχαιο οτι ειστε 2 που θεωρειται οτι εδω ειναι ολα ωραια και ολοι οι υπολοιποι διαμαρτυρονται για αυτα που βιωνουμε. Παρολαυτα ξαναλεω μακαρι να συνεχισετε να περνατε καλα ολες σας οπου κι αν βρισκεστε γτ μπορει να θυμωνω και να αντιδραω αλλα κακος ανθρωπος δεν ειμαι και ουδεποτε θα ηθελα το κακο κανενος. Αυτα απο μενα.

Υ.Γ. Ούτε εγώ θέλω να φύγω. Πόσω μάλλον τωρα που μειναμε 3 γυναικες. Μου ειναι τρομερα δυσκολο να αφησω πισω μανα και αδερφη και να ξενιτευτω. Ουτε ποτε ειπα οτι εκει θα παω και ολα θα ειναι παραδεισενια... αλλα τουλαχιστον θα εχω ελπιδες να βρω δουλεια. Κατι που εδω δεν παιζει καν.

Φέρνω ένα προσωπικό παράδειγμα για να δικαιολογήσω αυτό που είπα πιο πάνω.

Εμείς μένουμε Λονδίνο. Το καλοκαίρι μείναμε 3 μήνες στην Αθήνα, σε διαμέρισμα ανάλογου μεγέθους με το διαμέρισμά μας στο Λονδίνο, σε ανάλογη περιοχή. Ο λογαριασμός του νερού με αυξημένη κατανάλωση (μπάνιο όλοι σχεδόν κάθε μέρα και το μωρό πολλές φορές την ημέρα) ήρθε 32 ευρώ για το τρίμηνο. Στην Αγγλία με πολύ μικρότερη κατανάλωση νερού πληρώνουμε 42 λίρες = 52 ευρώ το μήνα.

Δημοτικά τέλη, στην Αθήνα πληρώσαμε 25 ευρώ το τρίμηνο, στο Λονδίνο 120 λίρες (150 ευρώ) το μήνα! Και μην μου πείτε ότι έχουμε παροχές όπως δημοτικές πισίνες και τέτοια, σας προ(σ)καλώ να βάλετε τα δικά σας παιδιά στις πισίνες αυτές και μετά να συζητήσουμε.

Εδώ που μένω εγώ (προάστιο της Θεσσαλονίκης) πληρώνουμε 30 ευρώ το μήνα για νερό-αποχέτευση και 90 ευρώ το μήνα για δημοτικά τέλη + ΕΡΤ. :-)Edit: 90 το δίμηνο είναι, άρα 45 το μήνα!

Σ'ευχαριστώ για τις συμβουλές, είμαι σίγουρη ότι είναι καλοπροαίρετες! Ο καθένας όμως το ψάχνει, δεν παρατάει έτσι απλά το σπίτι του για να φύγει. Κι εγώ γι αυτό ρωτάω πολλά, ο άντρας μου επίσης το ψάχνει όπου μπορεί και αν τελικά φύγουμε, θα γίνει γιατί με χαρτί και μολύβι τα έσοδά μας εκεί θα είναι τέτοια που να μας παρέχουν καλύτερο επίπεδο ζωής από αυτό που έχουμε πια εδώ.

Αλλά θέλω να πω και κάτι άλλο. Μην βιάζεστε να υπερασπιστείτε τον τρόπο ζωής στην Ελλάδα, έστω κι αν οι δικοί σας που μείναν πίσω περνάνε αξιοπρεπώς.

Υπάρχουν πάααααρα πολλές οικογένειες εδώ που δεν έχουν να περάσουν, οικογένειες αξιοπρεπών και εργατικών ανθρώπων, σε κάθε επίπεδο μόρφωσης! Κι αν ακόμη δεν φαίνεται το μέγεθος του κακού, είναι γιατί ο καθένας τρώει όσα με κόπο αποταμίευε τα προηγούμενα χρόνια. Όταν τελειώσουν κάποια στιγμή αυτά, στον καθένα σε διαφορετική χρονική στιγμή, τότε θα αρχίσει να φαίνεται το μέγεθος της τραγωδίας.

Κατριν, οπως ειδες τα εξοδα Αγγλια ηταν περισσοτερα και μαλιστα σου τονισα τα εβαλα για δυο ατομα ΜΟΝΟ! Υπολογισε αυτα τα εξοδα πολλαπλασιασμενα επι 2 με 2 παιδια! Και υπολογισε οτι δε θα εχεις παντα ουε τη γαματη δουλεια των 3000 που ισως φανταζεσαι αλλα ουτε καν τη μετρια και ισως εισαι ανεργος και παιρνεις απο το κρατος 250 ευρω το μηνα!

Η' ισως εισαι μερικη απασχοληση που ειναι πολυ της μοδας και παιρνεις 500 το μηνα...δεν ειναι ολοι οι μισθοι απο 1200 κ πανω ουτε ολοι ασφαλεις μονιμες δουλειες οπως ισως πολλοι φανταζονται.

Μπεμπα για τη σχολη σου δε ξερω, εγω πηγα ΤΕΙ στην Ελλαδα και ΑΕΙ αγγλια και το επιπεδο του ΤΕΙ αλλα και τα μαθηματα ηταν πολυ καλα. Επισης η κουμπαρα μου που τελειωσε Αριστοτελειο στη Θεσσαλονικη μου ελεγε οτι ηταν πολυ ανωτερο απο του Ληντς. Ας μας πει και η Δεσποινα η οποια πηγε Αριστοτελειο οπως εχει πει, και σπουδασε και Αγγλια....

Για να μην αναφερω οτι Ελλαδα ηταν τσαμπα τα βιβλια ενω Αγγλια τα χρυσοπληρωσα. (μιλαμε για πανω απο 100 ευρω). Επισης δεν αναφερω οτι η φιλη μου που ζουσε στην εστια ειχε τσαμπα δωματιο, ζεστο νερο, φαγητο στην εστια κλπ, ενω Αγγλια αν δεν εχεις λεφτα δε πας πουθενα διοτι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι τσαμπα κ ας εισαι μελετηρος κ εξυπνος....

αααααα στην Ελλαδα δεν πληρωσα διδακτρα! Για ελατε να σπουδασετε..να δωσετε και απο 10-20 χιλ ευρω το ετος εκαστη....με τοσα λεφτα στην Ελλαδα προφανως και θα βελτιωνοταν και το επιπεδο σπουδων και οι κτηριακες εγκαταστασεις! Κ αν καποια πει εγω δεν εχω προβλημα λοιπον πληρωνω, υπαρχουν και ωραιοτατα ιδιωτικα πανεπιστημια πλεον που μπορεις να πληρωσεις αδρα και να λαβεις το ιδιο σερβις με Αγγλια. Μη συγκρινουμε ομως το τσαμπα με το αξιας 20 χιλιαδες ευρω...και εΝΝΟΕΙΤΑΙ βεβαια οτι τα ελληνικα πανεπιστημια με τα οσα προβληματα καταφερνουν να ειναι στα 500 καλυτερα παγκοσμιως οπως το Πανεπιστημιο Κρητης και το Ιωαννινων.

Eleni

bd5c7983f7.png

ego tha xanapo kati pou eipothike xana.

kathe periptosi einai diaforetiki kai prepei na sugkrinoume dunatotites ekei k edo gia ton kathena xehorista. fusika kai de ginete (k eutuxos dld) na fugoun oloi ellines k na erthoun stin Agglia.

Nomizo prin parei kaneis apofasi na fugei (apo kapou gia kapou) prepei na dei ti exei sto ena meros kai ti prooptikes exei sto allo.

ego exo pollous gnostous pou akoma exeoun polloi kalous misthous stin ellada k se kamia periptosi de tha skeftontan na fugoun exo. exo omos kai pollous pou einai anergoi k to skeftontai sovara.

kai gia na doso ligo tharos sta koritsia pou skeftontai na fugoun (giati gia na mpainoun se auto to thema mallon tous endiaferei) ego eimai tora edo (oikonomika) opos eimoun stin ellada pro krisis ston kalutero mou xrono. edo eimai oristika ligous mines mono opote evelpisto oti sto mellon tha pao akoma kalutera.

kai etsi gia na doso k mia idea gia esoda/exoda:

sto londino (notio londino oxi kentro, zoni 4):

enoikio: 850 (3bdroom)

council tax: 140

nero: 40

ilektriko/gkazi akoma den mporo na po alla upologizo kanena 200ari to varu xeimona

tilefono/internrt:40

kinito exo to etairiko

metakiniseis maximum 160 (ana adult)

nursery : 1000

super market : (99% organic) 500

esoda: misthos 1: 2400

misthos 2: 1700

child benefit: 80

nomizo einai kala.

uDLqp1.png

Διαφημίσεις

Εδώ που μένω εγώ (προάστιο της Θεσσαλονίκης) πληρώνουμε 30 ευρώ το μήνα για νερό-αποχέτευση και 90 ευρώ το μήνα για δημοτικά τέλη + ΕΡΤ. :-)

Εσύ μπορεί να έχεις σπίτι 150 τετραγωνικών και εξαμελή οικογένεια, σαφώς θα πληρώσεις παραπάνω. Κι εγώ θα μπορούσα να μένω σε γκαρσονιέρα στο Λονδίνο μόνο με τον άντρα μου και να πλήρωνα πολύ λιγότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το Λονδίνο είναι φτηνότερο από τη Θεσσαλονίκη. Γι' αυτό έκανα τη σύγκριση like for like: σπίτια ίδιων τετραγωνικών, σε κεντρικές περιοχές, κατανάλωση από τα ίδια πρόσωπα κλπ. Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν δικαιολογούνται από τίποτα άλλο παρά μόνο από τα τιμολόγια.

Την ΕΡΤ (δηλαδή το TV licence) εμείς τo πληρώνουμε χωριστά και όχι μαζί με τα δημοτικά τέλη.

εγω πειραζει που δεν εχω καταλαβει ακομη γιατι ο κακος χαμος; νομιζω αυτο που χρειαζομαστε ειναι περισσοτερα μηνυματα σαν της νατασας, απλα και ξεκαθαρα, τοσα βγαζουμε, τοσα δινουμε, αν δωσουμε ολοι τετοιες πληροφοριες χειροπιαστες, επειδη εχουμε διαφορειτκες δουλειες, ζουμε σε διαφορετικες περιοχες και με διαφορετικες οικογενειακες καταστασεις θα μπορει να σχηματιστει μια γενικη εικονα απο αυτους που ψαχνουν και ρωτανε.

νομιζω αυτο που χρειαζομαστε ειναι περισσοτερα μηνυματα σαν της νατασας, απλα και ξεκαθαρα, τοσα βγαζουμε, τοσα δινουμε, αν δωσουμε ολοι τετοιες πληροφοριες χειροπιαστες, επειδη εχουμε διαφορειτκες δουλειες, ζουμε σε διαφορετικες περιοχες και με διαφορετικες οικογενειακες καταστασεις θα μπορει να σχηματιστει μια γενικη εικονα απο αυτους που ψαχνουν και ρωτανε.

ΟΚ ξεκίνα εσύ! Τι το λες και δεν το κάνεις; :P

ΟΚ ξεκίνα εσύ! Τι το λες και δεν το κάνεις; :P

προς τι ο τονος και η ειρωνια; ας προσεχουμε λιγο... Μολις εχω χρονο θα το κανω, οπως το εκανε και η νατασα η οποια εχει σκοπο να βοηθησει. Τα υπολλλοιπα ειναι ... για το φαινεσθαι και δε με αφορουν. Μη μου απευθυνεις σε παρακαλω ξανα το λογο αν δεν εχεις κατι εποικοδομητικο να πεις (αν και δε βρισκω τι μπορεις να πεις σε μενα, εφ'οσον δεν εχεις αποριες για την Αγγλια).

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...