Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

7η αποτυχημένη εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,έχω στο ιστορικό μου με τον πρώην άντρα μου 1η διακοπή στον 4ο μήνα λόγω συνδρόμου,3 αποβολές,1 παλλινδρομη κύηση και 1 εξωμήτρια κύηση με απώλεια της μιας σάλπιγγας.Ολα αυτά το 2016-2018.Εννοειται ότι τότε έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με μοναδικό εύρημα επίκτητη θρομβοφιλια.Δυστυχως όλα αυτά μου προκάλεσαν τρομερά προβλήματα μετά με αποτέλεσμα πριν 8 μήνες περίπου να ξεκινήσει κλιμακτήριος με έντονα συμπτώματα.Ετων 41 πλέον και ενώ πάλευα με βελονισμό να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα και να στρώσει λίγο ο κύκλος, γίνεται το Μάρτιο το θαύμα και μένω ξανά έγκυος φυσιολογικα με τον νέο μου πλέον σύντροφό.Πρωτη χοριακη με 2 μέρες καθυστέρηση 1300, εγκεφαλικό εγώ ..η χαρά κράτησε λίγες μέρες όμως, διότι τελικά η κύηση ήταν δίδυμη,ο ένας σάκος κενός και ο άλλος παλλινδρομησε στις 8 εβδομάδες αφού σταμάτησε η καρδούλα του.... Η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα,για κάποιο λόγω όλα μου τα έμβρυα βγαίνουν με χρωμοσωμικη ανωμαλία.Αν θα έκανα μια τελευταία προσπάθεια με εξωσωματική και προεμφυτευτικο ελεγχο,αν κ ο γιατρός μου θεωρεί ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτα 

Διαφημίσεις

1 hour ago, xristina55 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,έχω στο ιστορικό μου με τον πρώην άντρα μου 1η διακοπή στον 4ο μήνα λόγω συνδρόμου,3 αποβολές,1 παλλινδρομη κύηση και 1 εξωμήτρια κύηση με απώλεια της μιας σάλπιγγας.Ολα αυτά το 2016-2018.Εννοειται ότι τότε έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις με μοναδικό εύρημα επίκτητη θρομβοφιλια.Δυστυχως όλα αυτά μου προκάλεσαν τρομερά προβλήματα μετά με αποτέλεσμα πριν 8 μήνες περίπου να ξεκινήσει κλιμακτήριος με έντονα συμπτώματα.Ετων 41 πλέον και ενώ πάλευα με βελονισμό να αντιμετωπίσω τα συμπτώματα και να στρώσει λίγο ο κύκλος, γίνεται το Μάρτιο το θαύμα και μένω ξανά έγκυος φυσιολογικα με τον νέο μου πλέον σύντροφό.Πρωτη χοριακη με 2 μέρες καθυστέρηση 1300, εγκεφαλικό εγώ ..η χαρά κράτησε λίγες μέρες όμως, διότι τελικά η κύηση ήταν δίδυμη,ο ένας σάκος κενός και ο άλλος παλλινδρομησε στις 8 εβδομάδες αφού σταμάτησε η καρδούλα του.... Η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα,για κάποιο λόγω όλα μου τα έμβρυα βγαίνουν με χρωμοσωμικη ανωμαλία.Αν θα έκανα μια τελευταία προσπάθεια με εξωσωματική και προεμφυτευτικο ελεγχο,αν κ ο γιατρός μου θεωρεί ότι δεν θα κερδίσουμε τίποτα 

Για να βρεις υγιής έμβρυο με προεμφυτικο θα πρέπει να έχεις Κ αρκετό υλικό Κ για να λες ότι έχεις ήδη μπει κλιμακτηριο αυτό θα σου πάρει χρόνια εκτός Κ αν είσαι πολύ τυχερή Κ το πετύχεις σύντομα ....

Την δωρεά δεν την σκέφτεστε ? Το ιστορικό σου Κ στα 41 δεν σου δίνει Κ πολλές ελπίδες εκτός Κ αν υπάρχει το οικονομικό υπόβαθρο να προσπαθείς ανεληπως μέχρι να βρεθεί υγιές έμβρυο 

Οικονομική δυνατότητα δυστυχώς δεν υπάρχει....Ανταπόκριση οι ωοθήκες μου δεν έχουν,γιατί προσπαθήσαμε 2 φορές στο παρελθόν να κάνουμε κατάψυξη και είχα μόνο 2

Απλά μου φαίνεται τρομερά άδικο να έχω μείνει τοσες φορές έγκυος και κάθε φορά κάτι να στραβωνει.Ιδιως αυτή η τελευταία μου στοίχισε πολύ,γιατί ο γιατρός μου έδινε 2% πιθανότητα για φυσική σύλληψη και έγινε το θαύμα με 2 έμβρυα μάλιστα και δεν ήταν κανένα καλό.Ποσα ψυχικά αποθέματα να έχει κανείς για να αντιμετωπίσει τόσες απώλειες... 

• Λυπημένη/-ος 3

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...