Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Terry1986 είπε:

Θα σου πω τις τιμες που ειχαν το 2022 εως το 2023.. πριν φυγω το 2023 με ειχαν ενημερωσει πως θα γινονταν αυξησεις στο νοσοκομειο αλλα οχι παρα πολυ μεγαλες μ ειχαν πει πως απο 3.500 που ειχα δωσει για ωοληψία καταψυξη καλλιεργεια βλαστοκυστεων και την πρωτη εμβρυομεταφορα θα πηγαινε περιπου 3.700..τοτε λοιπον ηταν 400 ευρω η καταψυξη ανεξαρτητως ποσοτητας και 200 ευρω μετα καθε ετος. Επισης 200 ευρω ηταν και η καλλιεργεια των βλαστοκυστεων. Η εμβρυομεταφορα κατεψυγμενων ομως διεφερε ανα εμβρυομεταφορα..δηλαδη στην πρωτη μ εμβρυομεταφορα η αποδειξη βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα μετα απο freeze all 200 ευρω ενω στην τριτη μ βλεπω να λεει εμβρυομεταφορα κρυοσυντηρημενων εμβρυων 400 ευρω..στην δευτερη δεν πηρα ποτε αποδειξη απο το νοσοκομειο γτ τα εδωσα ολα μαυρα στην μαια αρα δεν εχω εικονα τι πηρε το νοσοκομειο κ τι ο γιατρος..τωρα η αμοιβη τ γιατρου ειναι αλλη υποθεση.. στην δευτερη προσπαθεια που τα ειχα δωσει ολα μαυρα οπως ειπα παραπανω ειχα δωσει για νοσοκομειο κ γιατρο 900 ευρω και στην 3η προσπαθεια ειχα δωσει 600 ευρω (αρα μαλλον 200 η αμοιβη του αφου η αποδειξη του νοσοκομειου λεει 400)..δηλαδη μπερδεμενο καπως το θεμα νομιζω.. τελος θυμαμαι τοτε δεν ειχαμε κανει μικρογονιμοποίηση αλλα οταν ειχαν ρωτησει για τις τιμες μ ειχαν πει πως δεν αλλαζει κατι στο κοστος!! Αυτα!

Μπέρδεμα δηλαδή !!! Το μόνο που ξέρω για το κέντρο είναι πως για την μέθοδο macs που είπαμε να κάνουμε χρεώνετε έξτρα από ότι θυμάμαι 400 ευρώ και αν πρώτα ο θεός έχουμε καμία δεκαριά βλαστοκύστες βγαίνει στα 2600 ο προεμφυτευτικός !!! Τώρα για τα χρήματα που θέλουν για ωοληψια κ για καλλιέργεια βλαστοκυστεων δεν έχω ιδέα αλλά θα πάρω ένα τηλέφωνο να μάθω για καλού κακού!!! 

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Θες να σου μιλήσω ειλικρινά; Κι εγώ στην επαρχία είμαι. Ο λόγος που πήγα στην εξωσωματική ήταν αυτός. Περίμενα κάθε μήνα επι ένα χρόνο να πετύχω ωορρηξία από την πλευρά της σάλπιγγα (εγώ έχω μια, την άλλη την έχασα από εξωμητριο). Και κάθε μήνα παρακολούθηση και στοχευμένες επαφές στην ωορρηξία και να τεστ και πάντα μηδέν. Πήγαινε έλα στον γιατρό μου, υπερήχους, εξετάσεις και το αποτέλεσμα μηδέν. Στο τέλος του είπα αστη τη σπερματέγχυση πάμε σε εξωσωματική να τελειώνουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να με προχωρήσει σε σπερματέγχυση αν η ωορρηξία ήταν στην πλευρά που δεν υπάρχει σάλπιγγα, δεν φτάνει που οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες ούτως ή άλλως, να δώσω τόσα λεφτά για 1-2% πιθανότητα δεν άξιζε. Ξεκίνησα εξωσωματική, έκανα και μια υστεροσκοπηση και τελικά είχα κακό σχήμα στη μήτρα. Ακόμα προσπαθώ αλλά τουλάχιστον κάθε φορά που κάνω ένα βήμα νιώθω ότι κάτι κάνω. Αυτό το πράγμα που επι 4 χρόνια απλά πάλευα με άλλες μεθόδους προσωπικά το μετάνιωσα. Έχασα τόσο χρόνο για το τίποτα. Σου λέω ότι ακριβώς θα ήθελα να πω στον εαυτό μου πριν 4 χρόνια. 
Τις βιοχημικές τις έχεις κοιτάξει; Έχεις πάει σε αιματολόγο, έχεις κάνει εξετάσεις; 

Κι εγώ στην ουσία μια έχω. Αυτή που φάνηκε κλειστή στη σαλπιγγογραφια ο πρώτος μου γιατρός μου έκανε λαπαροσκόπηση και την καυτηρίασε. Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται ή όχι πάντως αυτό έγινε οπότε έχω μια στην ουσία. ΕΚΑνα ναι με δίκη μ παρότρυνση και βγήκε θετική σε αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που το ρυθμίζω. Για αυτό άλλαξα και τον  πρώτο γιατρό γιατί έκανα τα πάντα από εξετάσεις επειδή εγώ τα ζήτησα όχι επειδή ο ίδιος ήθελε να το ψάξει. Και έκλεισα δύο χρόνια προσπαθειών όπως σου είπα τώρα και με αυτήν την αποτυχία έπεσα στα πατώματα πια νομίζω δεν αντέχω άλλο πιο πολύ το μυαλό μου να ασχολείται με αυτό το θέμα κάθε μήνα κάθε μήνα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , x_chrysa είπε:

Κι εγώ στην ουσία μια έχω. Αυτή που φάνηκε κλειστή στη σαλπιγγογραφια ο πρώτος μου γιατρός μου έκανε λαπαροσκόπηση και την καυτηρίασε. Δεν ξέρω αν έτσι γίνεται ή όχι πάντως αυτό έγινε οπότε έχω μια στην ουσία. ΕΚΑνα ναι με δίκη μ παρότρυνση και βγήκε θετική σε αντιφωσφολιπιδικο σύνδρομο που το ρυθμίζω. Για αυτό άλλαξα και τον  πρώτο γιατρό γιατί έκανα τα πάντα από εξετάσεις επειδή εγώ τα ζήτησα όχι επειδή ο ίδιος ήθελε να το ψάξει. Και έκλεισα δύο χρόνια προσπαθειών όπως σου είπα τώρα και με αυτήν την αποτυχία έπεσα στα πατώματα πια νομίζω δεν αντέχω άλλο πιο πολύ το μυαλό μου να ασχολείται με αυτό το θέμα κάθε μήνα κάθε μήνα 

Καλημέρα! Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, δυστυχώς η σπερματέγχυση δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ακόμη και σε ζευγάρια χωρίς προβλήματα. Και εμείς, με καλό σπέρμα, ανοικτές σάλπιγγες, και με μεγαλύτερο "πρόβλημα" το ότι εγώ έχω σύνδρομο πολυκυστικών και μεγάλους και άστατους κύκλους, αποτύχαμε στη σπερματέγχυση που κάναμε. Δεν προχωρήσαμε σε δεύτερη, δεν ήθελα εγώ και νομίζω ούτε και ο γιατρός μου ήταν και τόσο θετικός. Και σιγά σιγά, ευτυχώς ή δυστυχώς, προχωρήσαμε σε εξωσωματική, κάναμε την ωοληψία και θα προχωρήσουμε σε ετ. Σε χωριό μένουμε και εμείς, θέλουμε 1:30-2 ώρες για Θεσσαλονίκη και είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα, μέχρι και για αιματολογικές χρειαζόμαστε ολόκληρο προγραμματισμό με τον άντρα μου για να τα βολέψουμε με το αμάξι και τις δουλειές μας και τις ώρες που δουλεύει το μικροβιολογικό. Σίγουρα όμως σε νησί οι μετακινήσεις είναι ακόμη πιο δύσκολες. Αλλά δες μήπως μιλήσεις με κάποιο κέντρο εξωσωματικής και ρωτήσεις αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μια τηλεδιάσκεψη. Πιστεύω θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε εξωσωματική, στην αρχή μοιάζει βουνό αλλά σιγά σιγά θα μπει νερό στο αυλάκι. Και τα κορίτσια στο καφέ εξωσωματικής θα βοηθήσουν σε ό,τι απορίες έχεις.

πρίν από 10 λεπτά , anemonii είπε:

Καλημέρα! Όπως σου είπαν και τα άλλα κορίτσια, δυστυχώς η σπερματέγχυση δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, ακόμη και σε ζευγάρια χωρίς προβλήματα. Και εμείς, με καλό σπέρμα, ανοικτές σάλπιγγες, και με μεγαλύτερο "πρόβλημα" το ότι εγώ έχω σύνδρομο πολυκυστικών και μεγάλους και άστατους κύκλους, αποτύχαμε στη σπερματέγχυση που κάναμε. Δεν προχωρήσαμε σε δεύτερη, δεν ήθελα εγώ και νομίζω ούτε και ο γιατρός μου ήταν και τόσο θετικός. Και σιγά σιγά, ευτυχώς ή δυστυχώς, προχωρήσαμε σε εξωσωματική, κάναμε την ωοληψία και θα προχωρήσουμε σε ετ. Σε χωριό μένουμε και εμείς, θέλουμε 1:30-2 ώρες για Θεσσαλονίκη και είναι πολύ περιορισμένα τα πράγματα, μέχρι και για αιματολογικές χρειαζόμαστε ολόκληρο προγραμματισμό με τον άντρα μου για να τα βολέψουμε με το αμάξι και τις δουλειές μας και τις ώρες που δουλεύει το μικροβιολογικό. Σίγουρα όμως σε νησί οι μετακινήσεις είναι ακόμη πιο δύσκολες. Αλλά δες μήπως μιλήσεις με κάποιο κέντρο εξωσωματικής και ρωτήσεις αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνετε μια τηλεδιάσκεψη. Πιστεύω θα προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε εξωσωματική, στην αρχή μοιάζει βουνό αλλά σιγά σιγά θα μπει νερό στο αυλάκι. Και τα κορίτσια στο καφέ εξωσωματικής θα βοηθήσουν σε ό,τι απορίες έχεις.

Σε ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσει το μυαλό μου έχω κουραστεί με όλα αυτά αλλά σίγουρα αυτό το βήμα είναι το επόμενο και για εμάς καθώς δεν έχω την αντοχή ούτε τη διάθεση πλέον να προσπαθήσω μόνη μου χωρίς βοήθεια με την ελπίδα αν κάποια στιγμή έρθει. Σε ευχαριστώ σου εύχομαι και σένα τα καλύτερα 💕

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , x_chrysa είπε:

Είναι λογικό να περνάς μια φάση στεναχώριας τώρα, είναι νωρίς ακόμα. Θα περάσει το Πάσχα, θα σου έρθει και η περίοδος σου και θα τα δεις όλα πιο ορθολογιστικά. Δεν είσαι μόνη, όλες λίγο πολύ τα έχουμε περάσει αυτά. Πάρε τον χρόνο σου να συνέλθεις και θα αποφασίσεις μετά πως θα κινηθείς. Σχεδόν όλοι οι γιατροί και τα κέντρα κάνουν εξ αποστάσεως ραντεβού για ενημέρωση. Βρες τι σε βολεύει, τι είναι πιο κοντά σε εσένα για να πηγαινοέρχεσαι και επέλεξε τον γιατρό σου και το κέντρο που θα σε βολέψει καλύτερα. Εδώ μέσα θα βρεις απόψεις για πάρα πολλούς, το ραντεβού είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις. Οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε. ❤️

2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είναι λογικό να περνάς μια φάση στεναχώριας τώρα, είναι νωρίς ακόμα. Θα περάσει το Πάσχα, θα σου έρθει και η περίοδος σου και θα τα δεις όλα πιο ορθολογιστικά. Δεν είσαι μόνη, όλες λίγο πολύ τα έχουμε περάσει αυτά. Πάρε τον χρόνο σου να συνέλθεις και θα αποφασίσεις μετά πως θα κινηθείς. Σχεδόν όλοι οι γιατροί και τα κέντρα κάνουν εξ αποστάσεως ραντεβού για ενημέρωση. Βρες τι σε βολεύει, τι είναι πιο κοντά σε εσένα για να πηγαινοέρχεσαι και επέλεξε τον γιατρό σου και το κέντρο που θα σε βολέψει καλύτερα. Εδώ μέσα θα βρεις απόψεις για πάρα πολλούς, το ραντεβού είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις. Οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε. ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω. Σου εύχομαι και σένα να έχεις σύντομα αυτό που επιθυμείς ❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@x_chrysa κι εμεις κοπελα μου 2 χρονια προσπαθουσαμε και με τη σπερματεγχυση δεν ειχαμε αποτελεσμα. Καθε μηνα οπως λες κλαμα και απογοητευση, κουραστηκα πολυ. Τωρα εχω εναν μικρουλη μετα απο εξωσωματικη. Δε σου λεω οτι ειναι πανακεια ουτε ειμαι βεβαια καταλληλη για να σου πω πως θα προχωρησεις, υπαρχουν ειδικοι γι αυτο. Απλα θελω να σου πω οτι θα βρεις τον τροπο και θα ερθει το μωρακι να μη στεναχωριεσαι. Να ηρεμησεις και οταν εισαι ετοιμη να δεις τις επιλογες σου 😊

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

πρίν από 46 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

@x_chrysa κι εμεις κοπελα μου 2 χρονια προσπαθουσαμε και με τη σπερματεγχυση δεν ειχαμε αποτελεσμα. Καθε μηνα οπως λες κλαμα και απογοητευση, κουραστηκα πολυ. Τωρα εχω εναν μικρουλη μετα απο εξωσωματικη. Δε σου λεω οτι ειναι πανακεια ουτε ειμαι βεβαια καταλληλη για να σου πω πως θα προχωρησεις, υπαρχουν ειδικοι γι αυτο. Απλα θελω να σου πω οτι θα βρεις τον τροπο και θα ερθει το μωρακι να μη στεναχωριεσαι. Να ηρεμησεις και οταν εισαι ετοιμη να δεις τις επιλογες σου 😊

Το ξέρω είναι πολύ ψυχοφθόρο αυτό κάθε μήνα τα ίδια. Οταν περνάει ο καιρός λογικό είναι να μας επηρεάζει που δεν έρχεται το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Αυτό θέλω όμως να κάνω να ηρεμήσω πρώτα και να το βγάλω λίγο από το μυαλό μου γιατί δε γίνεται αλλιώς σε αυτήν την φάση. 🥹

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...