Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Anastasia14 είπε:

Κι εγώ τα ίδια κανω, αν και δεν μπορώ να πω, οι γονεις του άντρα μου σε γενικές γραμμές μια χαρά ειναι. Αλλα αν πει κατι η μαμά του που ξεφευγει από τα όρια που εχουμε θέσει απανταω και μαζεύεται. Δε ξέρω τα δικά σου πεθερικά πως είναι, αλλα το κανει την τρελή το είπα καθαρά για να μην εχεις εντασεις που θα σου χαλασουν κι άλλο τη διαθεση, μη  με παρεξηγήσεις, προς Θεού, δεν εννοώ να σε βριζουν/υποτιμουν κλπ και να τους κοιτάς με χαμόγελο.

Μα από χαρακτήρα και μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να το έκανα.  Είναι καλοί άνθρωποι τα πεθερικά μου αλλά νομίζω πως και αυτοί έχουν φτάσει λίγο οριακά γιατί βλέπουν το γιο τους σε κακή ψυχολογία. Οχι για να κάνουν σονι και ντε εγγονι αλλά κυρίως γιατί τον βλέπουν χάλια καθημερινά. 

Just now, little miracle είπε:

με βρισκεις συμφωνη στο οτι δεν κανουν ουτε τπτ διαφορετικο ουτε τπτ τρομερο. επισης αισθανομαι οτι το εμβρυολογικο ειναι πολυ ανωτερο. κ τελος ειναη πολυ πιο οργανωμενοι. οποτε θα ηρεμησει κ το νευρικο σου συστημα.

Νόμιζα πως το εμβρυολογικό θα ήταν εξίσου καλό μιας και είναι μαζί του και το γνωστό «όνομα»… Καταλαβαίνετε όλες για ποιον λέω… αλλά ρε παιδιά πείτε με τρελή αλλά δε μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ξαφνικά να έχω πάρει ΤΟΣΟ την κάτω βόλτα; Δλδ οκ δέχομαι την τύχη, τον κακό κύκλο κλπ.. αλλά εδώ μιλάμε για άπατο πηγάδι. Δεν είναι απλά ατυχία! 

• Μου αρέσει 1

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , x_chrysa είπε:

Οταν του είπα μετά τη διαδικασία μου είπε όταν δω καθυστέρηση. Ωστόσο δε ρώτησα ποτέ να περιμένω δεν ξέρω πότε θα έχω περίοδο. Συνήθως ο κύκλος μου είναι από 28 έως 31 μέρες και δεν ξέρω πότε να περιμένω. Κανονικά πόσες μέρες μετά την οβιτρελ υποτίθεται έρχεται ; Ή αλήθεια στο τρυπακι των τεστ έχω μπει εδώ και δύο χρόνια για αυτό είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση. 

Εγω όταν χρησιμοποίησα οβιτρελ τις τρεις φορές μου ήρθε στις 16 μέρες περίοδος και μια φορά στις 17. Εγώ τότε δεν έπαιρνα άλλα φάρμακα βέβαια, γιατί είδα πιο πάνω που έγραψες ότι παίρνεις προγεστερόνη και ότι μπορεί να μην έρχεται περίοδος όσο την παίρνεις. Πήγαινε κάνε τη χοριακη σου αύριο και βλέποντας κάνοντας, να μη σε βασανίζει και το ότι δεν ξέρεις τι γίνεται. Και άμα δεν είσαι σίγουρη για κάτι, καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό απευθείας για να σε καθοδηγήσει αναλόγως. 

Επειδή και εγώ είχα μπει στο τρυπάκι με τα τεστ (όπως και για πολλά άλλα πράγματα) και είχα στο σπίτι άπειρα από αυτά τα φτηνά και έκανα κάθε τρεις και λίγο, κάποια στιγμή μου γύρισε και τα πέταξα όλα. Άμα βλέπεις ότι σου προσθέτει παραπάνω άγχος αυτό, προσπάθησε να τα περιορίσεις κάπως. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσι, καλημέρα! Πήγαινε αύριο να κάνεις μια χοριακη να σου φύγει από το μυαλό. Εξάλλου είναι πιο αξιόπιστος τρόπος από ότι τα τεστ ούρων. Και όταν πάρεις το αποτέλεσμα μίλα καλύτερα με τον γιατρό σου. Δεν σου είπε ο γιατρός πότε να κάνεις χοριακη/τεστ;

πρίν από 8 λεπτά , anemonii είπε:

Εγω όταν χρησιμοποίησα οβιτρελ τις τρεις φορές μου ήρθε στις 16 μέρες περίοδος και μια φορά στις 17. Εγώ τότε δεν έπαιρνα άλλα φάρμακα βέβαια, γιατί είδα πιο πάνω που έγραψες ότι παίρνεις προγεστερόνη και ότι μπορεί να μην έρχεται περίοδος όσο την παίρνεις. Πήγαινε κάνε τη χοριακη σου αύριο και βλέποντας κάνοντας, να μη σε βασανίζει και το ότι δεν ξέρεις τι γίνεται. Και άμα δεν είσαι σίγουρη για κάτι, καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό απευθείας για να σε καθοδηγήσει αναλόγως. 

Επειδή και εγώ είχα μπει στο τρυπάκι με τα τεστ (όπως και για πολλά άλλα πράγματα) και είχα στο σπίτι άπειρα από αυτά τα φτηνά και έκανα κάθε τρεις και λίγο, κάποια στιγμή μου γύρισε και τα πέταξα όλα. Άμα βλέπεις ότι σου προσθέτει παραπάνω άγχος αυτό, προσπάθησε να τα περιορίσεις κάπως. 

Εχεις απόλυτο δίκιο το ξέρω πως προσθέτουν άγχος. Εύκολα το λες όμως δύσκολα το κάνεις καταλαβαίνεις 🥲 σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια 🥰θα στείλω στο γιατρό να δω τι θα μου πει

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , x_chrysa είπε:

Οταν του είπα μετά τη διαδικασία μου είπε όταν δω καθυστέρηση. Ωστόσο δε ρώτησα ποτέ να περιμένω δεν ξέρω πότε θα έχω περίοδο. Συνήθως ο κύκλος μου είναι από 28 έως 31 μέρες και δεν ξέρω πότε να περιμένω. Κανονικά πόσες μέρες μετά την οβιτρελ υποτίθεται έρχεται ; Ή αλήθεια στο τρυπακι των τεστ έχω μπει εδώ και δύο χρόνια για αυτό είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση. 

Ο κύκλος σου είναι ελενχομενος έκανες σπερματενχυση την μέρα που θα γινόταν η ωορρηξία.

Καθηστερηση θα έχεις στις 15 μέρες μετά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε μπερδέψει. Περίοδος έρχετε 14-16 μέρες μετά από ωορρηξία σε όλους τους ανθρώπους . Εσύ ξέρεις ακριβώς την μέρα ωορηξιας σου γιατί έκανες ένεση Κ σπερματενχηνση. 

Αν είσαι έγκυος ή όχι θα δείξει αύριο σίγουρα . οποτε μην μπερδεύεσε τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπολογισμένα Κ προγραμματισμένα .

πρίν από 7 λεπτά , x_chrysa είπε:

Εχεις απόλυτο δίκιο το ξέρω πως προσθέτουν άγχος. Εύκολα το λες όμως δύσκολα το κάνεις καταλαβαίνεις 🥲 σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια 🥰θα στείλω στο γιατρό να δω τι θα μου πει

Ναι ναι, το ξέρω, είναι δύσκολο... Και η αναμονή και αυτό το να μην ξέρεις σίγουρα τι γίνεται είναι ότι χειρότερο. Τουλάχιστον πέρασαν οι μέρες τώρα, οπότε ό,τι και να συμβαίνει, θα το μάθεις σύντομα. Εύχομαι τα νέα να είναι ευχάριστα!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Ο κύκλος σου είναι ελενχομενος έκανες σπερματενχυση την μέρα που θα γινόταν η ωορρηξία.

Καθηστερηση θα έχεις στις 15 μέρες μετά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε μπερδέψει. Περίοδος έρχετε 14-16 μέρες μετά από ωορρηξία σε όλους τους ανθρώπους . Εσύ ξέρεις ακριβώς την μέρα ωορηξιας σου γιατί έκανες ένεση Κ σπερματενχηνση. 

Αν είσαι έγκυος ή όχι θα δείξει αύριο σίγουρα . οποτε μην μπερδεύεσε τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υπολογισμένα Κ προγραμματισμένα .

Εχεις δίκιο. Ωστόσο τη μέρα της σπερματέγχυσης δεν έκανα υπέρηχο. Οπότε μήπως δεν είχα ωορρηξία ξέρω γω εκείνη τη μέρα και είχα την επόμενη ας πούμε ; Είχα κάνει 38 ώρες πριν οβιτρελ γιατί το υπολόγισα. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Εχεις δίκιο. Ωστόσο τη μέρα της σπερματέγχυσης δεν έκανα υπέρηχο. Οπότε μήπως δεν είχα ωορρηξία ξέρω γω εκείνη τη μέρα και είχα την επόμενη ας πούμε ; Είχα κάνει 38 ώρες πριν οβιτρελ γιατί το υπολόγισα. 

Απτήν ώρα της ένεσης η ωορρηξία γίνετε περίπου στις 36 ώρες πιο πριν κ να έχασες την ωορρηξία μπορεί να έγινε πιο μετά όχι. Οπότε γενικά να ζητάς υπέρηχο. Ο στόχος της ένεσης είναι αυτός να γίνει ωορρηξία προγραμματισμένα αλλιώς δεν θα σου έδινε κανένα φάρμακο. 

Γενικά ψάξε λίγο να καταλάβεις τις διαδικασίες . Έτσι όπως πας στα τυφλά είσαι έρμαιο ενός γιατρού Κ δεν μπορείς να καταλάβεις Κ αν σου κάνει Κ βλακείες Κ πληρώνεις Κ τσάμπα.  

Γενικά πάντως ητε μια μέρα πριν ητε μια μέρα μετά η χοριακη δείχνει. Αν είναι να έμεινες έγκυος είναι απίθανο να μην φανεί 13 μέτα 

3 ώρες πρίν, linaa είπε:

Απτήν ώρα της ένεσης η ωορρηξία γίνετε περίπου στις 36 ώρες πιο πριν κ να έχασες την ωορρηξία μπορεί να έγινε πιο μετά όχι. Οπότε γενικά να ζητάς υπέρηχο. Ο στόχος της ένεσης είναι αυτός να γίνει ωορρηξία προγραμματισμένα αλλιώς δεν θα σου έδινε κανένα φάρμακο. 

Γενικά ψάξε λίγο να καταλάβεις τις διαδικασίες . Έτσι όπως πας στα τυφλά είσαι έρμαιο ενός γιατρού Κ δεν μπορείς να καταλάβεις Κ αν σου κάνει Κ βλακείες Κ πληρώνεις Κ τσάμπα.  

Γενικά πάντως ητε μια μέρα πριν ητε μια μέρα μετά η χοριακη δείχνει. Αν είναι να έμεινες έγκυος είναι απίθανο να μην φανεί 13 μέτα 

Σε ευχαριστώ πολύ. Θα πάω αύριο να κάνω για να δω !! 

πρίν από 35 λεπτά , anemonii είπε:

@x_chrysa έκανες τη χοριακη σου κοπέλα μου;

Περιμένω τα αποτελέσματα αν και δεν ελπίζω η αλήθεια. Σε καμία ώρα θα βγουν να μάθω επιτέλους 🥲

πρίν από 9 λεπτά , x_chrysa είπε:

Περιμένω τα αποτελέσματα αν και δεν ελπίζω η αλήθεια. Σε καμία ώρα θα βγουν να μάθω επιτέλους 🥲

Αρνητικό κορίτσι μου 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 38 λεπτά , x_chrysa είπε:

Αρνητικό κορίτσι μου 

Λυπάμαι κοπέλα μου... Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς μέσα στις γιορτές, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, και με το καλό συνεχίζεις, ξεκινάει νέος κύκλος εξάλλου.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

Λυπάμαι κοπέλα μου... Εύχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή. Προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς μέσα στις γιορτές, αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, και με το καλό συνεχίζεις, ξεκινάει νέος κύκλος εξάλλου.

Είμαι τόσο απογοητευμένη Ειναη δύο χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών που πραγματικά δεν έχω καν κουράγιο πλέον να θέλω να προσπαθήσω 

πρίν από 35 λεπτά , x_chrysa είπε:

Είμαι τόσο απογοητευμένη Ειναη δύο χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών που πραγματικά δεν έχω καν κουράγιο πλέον να θέλω να προσπαθήσω 

Είναι δύσκολο και κουραστικό, το ξέρω... Όταν και εφόσον νιώσεις έτοιμη, μίλα με τον γιατρό σου για τις επιλογές που έχεις και πώς μπορείτε να προχωρήσετε

1 ώρα πρίν, x_chrysa είπε:

Γενικά η σπερματέγχυση έχει πάρα πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας σε ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και για ηλικίες βαριά μέχρι 36 ετών (δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι). Δυστυχώς δεν είναι μια μέθοδος που σε κάθε προσπάθεια έχεις και καλύτερες πιθανότητες πάντα έχεις τις ίδιες παρά πολύ μικρές. Καλο θα ήταν όταν θα είσαι έτοιμη να βρεις έναν γυναικολόγο που ασχολείται με την υπογονιμότητα να σε καθοδηγήσει, να σου πει τι μπορείς και πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Τώρα είναι ακόμα νωρίς, πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις. 

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Γενικά η σπερματέγχυση έχει πάρα πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας σε ζευγάρια που δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και για ηλικίες βαριά μέχρι 36 ετών (δεν ξέρω πόσο χρόνων είσαι). Δυστυχώς δεν είναι μια μέθοδος που σε κάθε προσπάθεια έχεις και καλύτερες πιθανότητες πάντα έχεις τις ίδιες παρά πολύ μικρές. Καλο θα ήταν όταν θα είσαι έτοιμη να βρεις έναν γυναικολόγο που ασχολείται με την υπογονιμότητα να σε καθοδηγήσει, να σου πει τι μπορείς και πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα. Τώρα είναι ακόμα νωρίς, πάρε τον χρόνο σου να ηρεμήσεις. 

Σε ευχαριστώ πολύ για υην απάντηση. Είμαι 31 ωστόσο δύο χρόνια προσπαθώ με δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου και λαπαροσκόπηση λόγω κλειστής σάλπιγγας. Βρίσκομαι σε νησί ειναη λίγο δύσκολο να βρω κάποιον τόσο εξειδικευμένο. Το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική πιο πολύ γιατί πλέον με επηρεάζει πολύ άσχημα ψυχολογική η όλη διαδικασία κάθε μήνα να περιμένω να δω είμαι δεν είμαι τι έγινε  

1 hour ago, x_chrysa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για υην απάντηση. Είμαι 31 ωστόσο δύο χρόνια προσπαθώ με δύο βιοχημικές στο ιστορικό μου και λαπαροσκόπηση λόγω κλειστής σάλπιγγας. Βρίσκομαι σε νησί ειναη λίγο δύσκολο να βρω κάποιον τόσο εξειδικευμένο. Το επόμενο βήμα είναι η εξωσωματική πιο πολύ γιατί πλέον με επηρεάζει πολύ άσχημα ψυχολογική η όλη διαδικασία κάθε μήνα να περιμένω να δω είμαι δεν είμαι τι έγινε  

Θες να σου μιλήσω ειλικρινά; Κι εγώ στην επαρχία είμαι. Ο λόγος που πήγα στην εξωσωματική ήταν αυτός. Περίμενα κάθε μήνα επι ένα χρόνο να πετύχω ωορρηξία από την πλευρά της σάλπιγγα (εγώ έχω μια, την άλλη την έχασα από εξωμητριο). Και κάθε μήνα παρακολούθηση και στοχευμένες επαφές στην ωορρηξία και να τεστ και πάντα μηδέν. Πήγαινε έλα στον γιατρό μου, υπερήχους, εξετάσεις και το αποτέλεσμα μηδέν. Στο τέλος του είπα αστη τη σπερματέγχυση πάμε σε εξωσωματική να τελειώνουμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να με προχωρήσει σε σπερματέγχυση αν η ωορρηξία ήταν στην πλευρά που δεν υπάρχει σάλπιγγα, δεν φτάνει που οι πιθανότητες ήταν ελάχιστες ούτως ή άλλως, να δώσω τόσα λεφτά για 1-2% πιθανότητα δεν άξιζε. Ξεκίνησα εξωσωματική, έκανα και μια υστεροσκοπηση και τελικά είχα κακό σχήμα στη μήτρα. Ακόμα προσπαθώ αλλά τουλάχιστον κάθε φορά που κάνω ένα βήμα νιώθω ότι κάτι κάνω. Αυτό το πράγμα που επι 4 χρόνια απλά πάλευα με άλλες μεθόδους προσωπικά το μετάνιωσα. Έχασα τόσο χρόνο για το τίποτα. Σου λέω ότι ακριβώς θα ήθελα να πω στον εαυτό μου πριν 4 χρόνια. 
Τις βιοχημικές τις έχεις κοιτάξει; Έχεις πάει σε αιματολόγο, έχεις κάνει εξετάσεις; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...