Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

Ovitrelle

x_chrysa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, x_chrysa είπε:

Καλημέρα σε όλες. Έντεκα μέρες μετά την οβιτρελ θετικό τεστ. Να ελπίζω ; Υπάρχει περίπτωση να ναι επίδραση της ένεσης ακόμα ; 

Δύσκολο να είναι τόσες μέρες μετά η ένεση! Μάλλον νινακι🥰🥰🥰

Καλημέρα σας. 14 μέρες μετά ακόμα αχνό θετικό. Δεν θα έπρεπε σε περίπτωση εγκυμοσύνης να σκουραίνει όμως η γραμμούλα ; Για τα one step μιλάω. Στο κλιαρ ήταν πιο ευδιάκριτη. Δεν πάω για χοριακη γιατί δεν ξέρω ακριβώς πότε θα αδιαθετήσω. Σε 3-4-5 μέρες δεν ξέρω. 

πρίν από 33 λεπτά , x_chrysa είπε:

Καλημέρα σας. 14 μέρες μετά ακόμα αχνό θετικό. Δεν θα έπρεπε σε περίπτωση εγκυμοσύνης να σκουραίνει όμως η γραμμούλα ; Για τα one step μιλάω. Στο κλιαρ ήταν πιο ευδιάκριτη. Δεν πάω για χοριακη γιατί δεν ξέρω ακριβώς πότε θα αδιαθετήσω. Σε 3-4-5 μέρες δεν ξέρω. 

Καλημέρα! Αφού είσαι 14 μέρες από την ovitrelle γιατί δεν πας για μια χοριακη να είσαι σίγουρη; Εγώ όταν έκανα διέγερση με κλομιφαινη και προσπαθούσαμε φυσικά, ο γιατρός μου έλεγε για τεστ 14 μέρες μετά την ovitrelle. 

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , x_chrysa είπε:

Ο γιατρός σου τι σου είπε; Πότε να περιμένεις περίοδο; Σου δίνει και κάτι άλλο; Πχ ουτροτζεσταν ή προγεστερόνη άλλη; Αν παίρνεις προγεστερόνη δεν θα σου έρθει περίοδος. Συνήθως 15-16 ημέρες μετά την ovitrelle κανονικά έρχεται περίοδος αν δεν παίρνεις κάτι άλλο, άρα θεωρητικά είσαι 2 ημέρες πριν την πρώτη ημέρα καθυστέρησης. Είναι αρκετά νωρίς αλλά δεν αποκλείεται να δείξει αιματολογικά η χοριακή. Τα τεστ μπορεί να βγάζουν ψευδώς θετικό για αρκετό καιρό ανάλογα τον οργανισμό και την δόση της ovitrelle αλλά συνεκτιμάται αυτό στο αιματολογικό τεστ γι αυτό είναι η πιο αξιόπιστη μέθοδος. 

Αν κάνω χοριακη και είναι θετική όμως πως θα ξέρω ότι δεν είναι πάλι θετική λόγω της ένεσης; Για αυτό μπερδεύομαι. Ο γιατρός είπε να περιμένω να αδιαθετήσω όμως έχω μπερδευτεί και για αυτό δεν ξέρω πότε να περιμένω. Και όντως παίρνω συμπλήρωμα προγεστερόνης το έχω διαβάσει ότι δεν έρχεται όταν το παίρνεις.  Απλά δεν ξέρω η χοριακη αν δείξει κάτι ίσως είναι λόγω ένεσης 

1 hour ago, x_chrysa είπε:

Αν κάνω χοριακη και είναι θετική όμως πως θα ξέρω ότι δεν είναι πάλι θετική λόγω της ένεσης; Για αυτό μπερδεύομαι. Ο γιατρός είπε να περιμένω να αδιαθετήσω όμως έχω μπερδευτεί και για αυτό δεν ξέρω πότε να περιμένω. Και όντως παίρνω συμπλήρωμα προγεστερόνης το έχω διαβάσει ότι δεν έρχεται όταν το παίρνεις.  Απλά δεν ξέρω η χοριακη αν δείξει κάτι ίσως είναι λόγω ένεσης 

Τα τεστ δεν σκουραίνουν ανάλογα με την αύξηση της χοριακης. 

Η χοριακη λόγο της ένεσης δεν θα ξεπερνάει τις 20 μονάδες 14 μέρες μετά . Γενικά χοριακη λόγο ένεσης δεν ξεπερνάει τις 50 μονάδες Κ πέφτει αυτόματα μετά από 2-3 μέρες από την ένεση με γρήγορους ρυθμούς .

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Τα τεστ δεν σκουραίνουν ανάλογα με την αύξηση της χοριακης. 

Η χοριακη λόγο της ένεσης δεν θα ξεπερνάει τις 20 μονάδες 14 μέρες μετά . Γενικά χοριακη λόγο ένεσης δεν ξεπερνάει τις 50 μονάδες Κ πέφτει αυτόματα μετά από 2-3 μέρες από την ένεση με γρήγορους ρυθμούς .

Αλήθεια αυτό με τις μονάδες δεν το γνώριζα. Δεν ήξερα πόσες μονάδες είναι η ένεση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Διαφημίσεις

1 hour ago, x_chrysa είπε:

Αλήθεια αυτό με τις μονάδες δεν το γνώριζα. Δεν ήξερα πόσες μονάδες είναι η ένεση. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου 

Αν η χοριακη σου 16 μέρες μετά την ovitrelle βγει 20 τότε είναι αμφίβολο θα την επαναλάβεις, αν βγει 100 και πάνω τότε δεν είναι από καμία ένεση είναι ξεκάθαρα θετικό, εγκυμοσύνη. Απλά τα τεστ δεν είναι ποτέ αξιόπιστα σε τέτοιες περιπτώσεις. Πήγαινε κάνε μια χοριακή την Δευτέρα και θα σου ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σου εύχομαι να είναι θετικότατο και να πάνε όλα καλά! ❤️🤞

• Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...