Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι τέτοιο θα κάνω, απλά πρέπει να αποφασίσω αν θα του δώσω έναν ακόμα κύκλο μετά το prp ή θα φύγω απευθείας. Έχοντας συζητήσει με το σύζυγο είμαστε ντεμι. Δλδ από τη μια λέμε να δώσουμε τη πίστωση χρόνου που ζητάει αλλά από την άλλη δε νομίζω να αλλάξει κάτι. Ενδεικτικά σας λέω πως πριν από τα 13 ωαρια είχαν γονιμοποιηθεί τα 7 και είχαμε τις 4 βλαστοκύστες ενώ τώρα από τα 7 έχουν γονιμοποιηθεί τα 2 με μηδέν βλαστοκύστες. Στατιστικά δε βγαίνει. Εκτός αν έχει πέσει δραματικά η ποιότητα από τις αρχές Γενάρη. 

Και πριν αμφέβαλα κατά καιρούς αλλά ψυχολογικά ήμουν καλύτερα. Τωρα δεν έχω κάτι να πιαστώ να φτιάξει η ψυχολογία μου.

Κάπως έτσι το εννοούσα,σε καταλαβαίνω ,έχεις δίκιο δεν έχεις από κάπου να πιαστείς,αμφιβολίες σίγουρα έχουμε όλες δεν νομίζω να είναι καμία χωρίς ανησυχία και αμφιβολίες ...στην περίπτωση σου όμως κάτι πρέπει να φωτίσει λίγο 🥺κάτι έστω μικρό να ανέβει η ψυχολογία να μην αισθάνεσαι ότι κανείς προσπάθειες που πέφτουν στο κενό

..

Καθ έξιν αποβολές

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ.

Μέσα σε 9 μήνες έχω χάσει 3 έμβρυα από παλινδρομες κυήσεις.

Και οι δύο εγκυμοσύνες ήρθαν πολύ εύκολα. Η πρώτη ήταν δίδυμη κύηση. Τα έμβρυα παλινδρομησαν την 7η εβδομάδα, χωρίς να προλάβουμε να ακούσουμε την καρδούλα τους.

2 μήνες μετά την απόξεση, έμεινα και πάλι έγκυος. Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που είδα αίμα. Κλείσαμε αμέσως ραντεβού με το γιατρό, κάναμε υπερηχογράφημα και όλα ήταν καλά! Η εγκυμοσύνη προχωρούσε κανονικά! Τη 12η εβδομάδα κλείσαμε ραντεβού για αυχενική διαφάνεια και εκεί ήταν που είδαμε ότι το έμβρυο δεν είχε πλέον καρδιακή λειτουργία. 

Σήμερα που σας γράφω, έκανα την απόξεση και από χτες που το μάθαμε είμαι ένα ρακος. Ο σύντροφός μου κάνει ο,τι μπορεί για να με στηρίξει και είναι βράχος δίπλα μου, αλλά δεν μπορώ να του εξηγήσω πόσο απογοητευμένη, στεναχωρημένη και φοβισμένη είμαι.

Απο αύριο κιόλας είπαμε ότι θα επισκεφθούμε ειδικό στις καθ έξιν αποβολές για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς και οι δύο θέλουμε πολυ ένα παιδάκι, αλλά είμαι πολύ φοβισμένη. 

Ξέρω ότι είναι πολύ φρέσκο και με τον καιρό θα μαλακώσει, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολο.. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας παρά το αίμα, αφού το μικρακι μας μεγάλωνε κανονικά. Μέχρι και ο γυναικολόγος μου έπεσε από τα σύννεφα, βάσει της εικόνας που παρουσίαζε η κύηση.

Υπάρχει κάποια άλλη εδώ που να έχει αντίστοιχη εμπειρία; Και αν ναι, κατάφερε να μείνει έγκυος και να προχωρήσει η εγκυμοσύνη ομαλά;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και συγνώμη για το κατεβατο.😔

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Κωνσταντίνα μου,

Λυπάμαι πάρα πολύ για τις αποβολές σου, καταλαβαίνω πως νιώθεις και 2 στη σείρα σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο. 

Απ'οτι καταλαβαινώ δεν έχεις αλλα παιδακια και είχες 2 παλίνδρομες κυήσεις (η μια με δίδυμα) οπότε με βάση την ορολογία δεν είσαι ακόμη στην κατηγορία των "καθ εξιν αποβολων" καθως χρειάζονται τρεις αποβολες. Οποτε προς το παρον έχεις πολλες πιθανοτητες να είναι τυχαια γεγονοτα, οσο σκληρο και αν ακουγεται αυτο τωρα.

Εγω εχω ενα παιδακι 3,5 χρονων που ηρθε στον τριτο μηνα προσπαθειων ευκολα. Πριν απο 8 μήνες ξεκινησαμε προσπαθειες για δευτερο, εμεινα αμεσως εγκυος και ηταν τελικα βιοχημικη κυηση και ξαναμενω παλι αμεσως και παλινδρομησε κοντα στις 10 εβδομαδες. Στην παλιδρομη είχαμε ακουσει καρδια και ολα φαινονταν να πηγαινουν καλα, δεν ειχαμε καμια ενδειξη οποτε και εμεις πεσαμε απο τα συννεφα. Δεν εκανα καποιες εξετασεις μετα, περαν της ιστολογικης στο εμβρυο και κατα πασα πιθανοτητα ηταν δυο ατυχη περιστατικα.

Να μη χανεις το κουραγιο σου, μπορεις να κανεις το βασικο πακετο εξετασεων θρομβοφιλιας, αντισταση στην ινσουλινη, φωσφολιπιδικο συνδρομο, καρυοτυπο ζευγους κτλ για να εισαι σιγουρη αν και πιθανοτατα δε θα βρεις τιποτα. Ειναι επισης θετικο πως μενεις εγκυος ευκολα, οποτε συνεχισε να προσπαθεις και ενα υγιες μωρακι θα ερθει πολυ γρηγορα στην αγκαλια σου, μη χανεις την πιστη σου!

Δυστυχώς οι αποβολες είναι πολυ συχνο φαινομενο και υπαρχουν πολυ περισσοτερες γυναικες απ οσες φανταζεσαι που ειχαν απανωτες αποβολες και εκαναν υγιη παιδια. Οι οικογενειες δε μιλανε πολυ γι αυτο και δημιουργειται η ψευδης εντυπωση οτι ειναι κατι σπανιο ενω συμβαινει το ακριβως αντιθετο. Επειδη μιλησα πολυ ανοιχτα για τις αποβολες μου, εξεπλαγην με ολες τις γυναικες που μου εκμθστηρευτηκαν πως εχουν βιωσει απανωτες αποβολες!

Περαστικα και παλι και αν χρειαστεις κατι αλλο ειμαστε εδω.

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!

• Μου αρέσει 2

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...