Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου, ούτε και θυμάμαι πιο, τόσα που έχουμε κάνει. Το ενδομήτριο μου μεγαλώνει αργά και βασανιστικά, πάμε σε φυσικό κύκλο και φαίνεται πέσαμε πάνω σε κύκλο που αργεί να γίνει ωορρηξία. Ίσως να είναι και το άγχος ή κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν πολύ τις προηγούμενες μέρες. Μετράω τις μέρες μια μια σαν τους φυλακισμένους. Απλά ήθελα κάπου να τα πω να με καταλάβουν γιατί αν δεν το έχεις βιώσει δεν το καταλαβαίνεις. Θέλει να φτάσουμε τουλάχιστον 7,5 και σήμερα ήταν 6,5. Με το σταγονόμετρο το ρημάδι! 🙈

• Ευχή 1

Δημόσια νοσοκομεία Θεσσαλονίκη

Nikol85

Recommended Posts

Υπάρχει καμία κοπέλα που έχει γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη; Να μου πει εμπειρίες; Και αν υπάρχουν γιατροί με εξωτερικα ιατρεία που να συνεργάζονται με δημόσιο σε περίπτωση που θες να γεννησεις εκεί! Αν υπάρχει κάποια κοπέλα ας μου γράψει εμπειρίες παρακαλώ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...