Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

Προεμφυτευτικος εμβρύων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Γνωριζετε ποια είναι η αναμονή για την απάντηση στην αίτηση για προεμφυτευτικό; 

2-3 εβδομάδες 

Σε ποιο κέντρο είσαι; Στο Υγεία με κάλεσαν σε 10 μέρες. Στο Ιασώ σε 3 εβδομάδες. 

πρίν από 2 λεπτά , Sunshine. είπε:

2-3 εβδομάδες 

Σε ποιο κέντρο είσαι; Στο Υγεία με κάλεσαν σε 10 μέρες. Στο Ιασώ σε 3 εβδομάδες. 

Τώρα μάλλον θα πάω στο Ιασώ και θα μου κάνουν εκείνοι τα χαρτιά αλλά μου είπαν δύο μήνες και μου φάνηκε ακραία πολύ για αυτό ρώτησα !!! Είχες θετική απάντηση έτσι ;;;

πρίν από 5 λεπτά , Sunshine. είπε:

Δεν έχεις περάσει επιτροπή; Θα στα φτιάξουν εκείνοι όλα, αλλά όχι…Δεν θέλει τόσο πολύ. Καλά νέα είχα ναι, αλλά και πάλι τζίφος η μεταφορά 🤣

Αν εννοείς επιτροπή για φάρμακα όχι δεν περνάω …θα φτιάξουμε τα χαρτιά για τον προεμφυτευτικό για να τα στείλουν μέσα στην βδομάδα !! Επίσης όταν γίνουν τα έμβρυα βλαστοκύστες και πάρουν το δείγμα μετά θέλει 24-36 ώρες να βγει το αποτέλεσμα ; Δεν το ρώτησα αυτό απλά το διάβασα σε μια ιστοσελίδα …

Με ελεγμένο έμβρυο δεν είχες επιτυχία ; 🫠

Διαφημίσεις

Επιτροπή περνάς και για τον προεμφυτευτικο. Το κανονίζει το ΙΑΣΩ κ κάνεις μια συνάντηση για να υπογράψεις. Η απάντηση για τα χρωμοσώματα των εμβρύων βγαίνει στις εβδομάδες που σου είπα πάνω. Δεν είχα άλλη απάντηση από την επιτροπή. Προφανώς ο γυναικολόγος σου θα ξέρει αν θα εγκριθεί ή όχι. 

πρίν από 26 λεπτά , Sunshine. είπε:

Επιτροπή περνάς και για τον προεμφυτευτικο. Το κανονίζει το ΙΑΣΩ κ κάνεις μια συνάντηση για να υπογράψεις. Η απάντηση για τα χρωμοσώματα των εμβρύων βγαίνει στις εβδομάδες που σου είπα πάνω. Δεν είχα άλλη απάντηση από την επιτροπή. Προφανώς ο γυναικολόγος σου θα ξέρει αν θα εγκριθεί ή όχι. 

Για μετά εννοώ αν είναι υγιή η βλαστοκύστη ή όχι πόσες μέρες κάνουν να ελέγξουν ; 
δεν το είχα καταλάβει νόμιζα πως κάνουν τα χαρτιά εκείνοι υπογράφω στην κλινική και μετά τα στέλνουν 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...