Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Sofiiii είπε:

Μια χαρά ,κοίταξε μπορεί να είναι μικρό πράγματα αλλά σε καθημερινή χρήση με πειθαρχία έχουν αποτέλεσμα ,το μασάζ αυτό βοηθάει απίστευτα και στο έντερο,στην δεξιά πλευρά διαγώνια κάτω από τον αφαλό στα τρία δάχτυλα είναι η ένωση του λεπτού εντέρου μας και με λίγο πάτημα και λαδακι κάθε μέρα κάνουμε αποσυμφόρηση...

Απλά πρέπει να τα κάνεις κάθε μέρα εγώ χρόνια ζω έτσι και δεν με ενοχλεί γιατί τα κάνω κάθε μέρα είναι πλέον πρόγραμμα της ζωής μου ...έξτρα τιπ το καστορέλαιο κάνει τέλεια φρύδια και βλεφαρίδες με χρόνια χρήση!

Ας κάνω κι εγώ ενημέρωση λοιπόν... από αύριο ξεκινάω την ομοιοπαθητική θεραπεία μου η οποία βασίζεται από ότι κατάλαβα,σε καλύτερη λειτουργία των ορμονών λόγω ηλικίας και κάτι για το αναπαραγωγικό ,αλλά θα ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες το απόγευμα που θα παραλάβω τα ομοιοπαθητικά...τα οποία μου είπε ενισχύουν την όλη διαδικασία της εξωσωματικής και δεν έχουν καμία παρενεργεια παράλληλα ακόμη και με τις βιταμίνες που παίρνω ...

Επίσης ξεκινάω μετά την Μ.Εβδομαδα εντατικούς βελονισμους σε καινούριο κέντρο που είναι πιο εξειδικευμένο στην γονιμότητα...

Πηγές σε αυτόν τελικά ;;

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Πηγές σε αυτόν τελικά ;;

Μίλησα και τελικά ο πρώτος που είχα βρει που με χάλασε το ότι ήταν μέσω skype είναι εξειδικευμένος στα θέματα γονιμότητας οπότε αν και δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η προσέγγιση τον επέλεξα λόγω των γνώσεων και της εμπειρίας του στο θέμα ,θα φανεί ,τον άλλο το κρατώ για πιο γενικά θέματα αν χρειαστεί!

2 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Μια χαρά ,κοίταξε μπορεί να είναι μικρό πράγματα αλλά σε καθημερινή χρήση με πειθαρχία έχουν αποτέλεσμα ,το μασάζ αυτό βοηθάει απίστευτα και στο έντερο,στην δεξιά πλευρά διαγώνια κάτω από τον αφαλό στα τρία δάχτυλα είναι η ένωση του λεπτού εντέρου μας και με λίγο πάτημα και λαδακι κάθε μέρα κάνουμε αποσυμφόρηση...

Απλά πρέπει να τα κάνεις κάθε μέρα εγώ χρόνια ζω έτσι και δεν με ενοχλεί γιατί τα κάνω κάθε μέρα είναι πλέον πρόγραμμα της ζωής μου ...έξτρα τιπ το καστορέλαιο κάνει τέλεια φρύδια και βλεφαρίδες με χρόνια χρήση!

Ας κάνω κι εγώ ενημέρωση λοιπόν... από αύριο ξεκινάω την ομοιοπαθητική θεραπεία μου η οποία βασίζεται από ότι κατάλαβα,σε καλύτερη λειτουργία των ορμονών λόγω ηλικίας και κάτι για το αναπαραγωγικό ,αλλά θα ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες το απόγευμα που θα παραλάβω τα ομοιοπαθητικά...τα οποία μου είπε ενισχύουν την όλη διαδικασία της εξωσωματικής και δεν έχουν καμία παρενεργεια παράλληλα ακόμη και με τις βιταμίνες που παίρνω ...

Επίσης ξεκινάω μετά την Μ.Εβδομαδα εντατικούς βελονισμους σε καινούριο κέντρο που είναι πιο εξειδικευμένο στην γονιμότητα...

Τέλεια!καλή αρχή λοιπόν!Ναι τα ομοιοπαθητικά τα παίρνεις ακόμα και στην εγκυμοσύνη τα έχω ρωτησιε και εγώ!Θα κάνω κ εγώ βελονισμό πριν την εμβρυομεταφορά για καλύτερη αιμάτωση τησ μήτρας!Όταν λες δεξιά μασάζ...Το δικό μου δεξια όπως το βλέπω από πάνω? Η το δικό σου δεξιά αν με έχεις απέναντι σου?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , karlajo είπε:

Τέλεια!καλή αρχή λοιπόν!Ναι τα ομοιοπαθητικά τα παίρνεις ακόμα και στην εγκυμοσύνη τα έχω ρωτησιε και εγώ!Θα κάνω κ εγώ βελονισμό πριν την εμβρυομεταφορά για καλύτερη αιμάτωση τησ μήτρας!Όταν λες δεξιά μασάζ...Το δικό μου δεξια όπως το βλέπω από πάνω? Η το δικό σου δεξιά αν με έχεις απέναντι σου?

Απο την μεριά της σκωληκοειδίτιδας στην ουσία χαχα μου άρεσε όπως το έθεσες!

Να κάνεις τουλάχιστον τέσσερις πριν την ετ θα βοήθησε όπως λες για την αιμάτωση της μήτρας!

• Μου αρέσει 1

@Pepi88 & @karlajo σας ευχαριστώ κορίτσια που συζητήσαμε για την ομοιοπαθητική που δεν την είχα στο μυαλό μου αλλά από ότι βλέπω σε πολλά μέρη του κόσμου την έχουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις ακόμη και κλινικές εξωσωματικής....παράλληλα και ταυτόχρονα με τις διαδικασίες ...

Όταν γύρισα μετά τον υπέρηχο βρήκα και μια ωραία ανάλυση από τον ομοιοπαθητικό που βάση των εξετασεων βρήκε δύο σημεία τα οποία εμφανιζονται να δημιουργούν θέματα γονιμότητας αλλά τόνισε ότι είναι αναταξιμα με την αγωγή που ξεκινάμε ...γενικώς είδα ότι δεν μασάει τα λόγια του είναι λίγο απότομος αν ήταν να μην έχω καθόλου ελπίδες θα το έλεγε ευθέως ...οπότε πήρα πολύ θάρρος και αισιοδοξία 🙏 💕 και πάλι σας ευγνωμονώ!!!

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

@Pepi88 & @karlajo σας ευχαριστώ κορίτσια που συζητήσαμε για την ομοιοπαθητική που δεν την είχα στο μυαλό μου αλλά από ότι βλέπω σε πολλά μέρη του κόσμου την έχουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις ακόμη και κλινικές εξωσωματικής....παράλληλα και ταυτόχρονα με τις διαδικασίες ...

Όταν γύρισα μετά τον υπέρηχο βρήκα και μια ωραία ανάλυση από τον ομοιοπαθητικό που βάση των εξετασεων βρήκε δύο σημεία τα οποία εμφανιζονται να δημιουργούν θέματα γονιμότητας αλλά τόνισε ότι είναι αναταξιμα με την αγωγή που ξεκινάμε ...γενικώς είδα ότι δεν μασάει τα λόγια του είναι λίγο απότομος αν ήταν να μην έχω καθόλου ελπίδες θα το έλεγε ευθέως ...οπότε πήρα πολύ θάρρος και αισιοδοξία 🙏 💕 και πάλι σας ευγνωμονώ!!!

Τελεια θα περιμενουμε να μας λες τα νέα σου! Ειμαι σίγουρη θα πας καλα! Ποσό Καιρό σου ειπε θα πάρει η αγωγή ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , karlajo είπε:

Τελεια θα περιμενουμε να μας λες τα νέα σου! Ειμαι σίγουρη θα πας καλα! Ποσό Καιρό σου ειπε θα πάρει η αγωγή ;

Καλημέρα γλυκειά μου ! Γύρω στους 2,5 μήνες από ότι κατάλαβα μετά θα ξανακάνω εξετάσεις λογικά ,μου έκανε εντύπωση που ήταν ο πρώτος που είπε ότι είναι αναταξιμα τα εργαστηριακά,θα δείξει θα ενημερώνω εύχομαι να μας πάνε όλες όλα καλά!

• Ευχή 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...