Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 14/3/2025 at 10:20 ΜΜ, cant_wait είπε:

αμήν! μακάρι να τα καταφέρουμε,  κι εγώ αυτό ελπιζω δηλαση να έτυχε η δοτρια να είχε δωσει πολυ καλα ωαρια και τη δεύτερη φορά (ήταν η δεύτερη ωοληψία της) να τη ζορισαν και να έβγαλες κακής ποιότητας ωαρια ! όμως εγω τα πλήρωσα και τα πίστεψα και τα ονειρεύτηκα..... δεν έχω ιδέα τι άλλο να κάνω.... σκέψου κάθε φορά που μου λένε όλα τέλεια ειμαι πιο απογοητευμενη από πριν , γιατί δνε βρίσκω τίποτα να διορθώσω..... δεν ξερω αν με καταλαβαίνει καμία.....

Εγώ εδώ..η πρώτη δοτρια κουβά.. λογικά πήρες την μισή δότρια..η άλλη μισή τι έκανε?

βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά

karlajo

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ,

ανοιγω αυτό το θέμα γιατί σκέφτηκα ότι μπορούμε εδώ να μοιραζόμαστε εμπειρίες, συμβουλές κλπ όσον αφορά πιο φυσικούς τρόπους αντιμετώπισης διάφορων συμπτωμάτων. Θυμάμαι δυο κοπέλες είχαν αναφέρει η μια ότι κάνει βελονισμό και άλλη μια κοπέλα ότι ασχολείται με βότανα αν θυμάμαι καλά για διαφορά συμπτώματα ...Οπότε όποια κοπέλα θέλει να μοιραστει tips η ότιδήποτε άλλη συμβουλή μα υπάρχει ένα πόστ να ανατρέχουμε! Καλή επιτυχία σε όλες μας!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω να μοιραστώ ότι έκανα ομοιοπαθητική θεραπεία τώρα πριν μείνω έγκυος …δεν πρόλαβα να την τελειώσω βέβαια αλλά οκ …ήταν για την ποιότητα ωαρίων και ξέρω πολλές γυναίκες που τα κατάφεραν με την βοήθεια της ομοιοπαθητικής!!έχω φίλη που μου την πρότεινε που στα 42 και με αρκετά προβλήματα έμεινε φυσιολογικά μετά από την θεραπεία και έχει ένα υγιέστατο αγοράκι !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ θέλω να μοιραστώ ότι έκανα ομοιοπαθητική θεραπεία τώρα πριν μείνω έγκυος …δεν πρόλαβα να την τελειώσω βέβαια αλλά οκ …ήταν για την ποιότητα ωαρίων και ξέρω πολλές γυναίκες που τα κατάφεραν με την βοήθεια της ομοιοπαθητικής!!έχω φίλη που μου την πρότεινε που στα 42 και με αρκετά προβλήματα έμεινε φυσιολογικά μετά από την θεραπεία και έχει ένα υγιέστατο αγοράκι !!

Τι ωραία 🥰 εάν θέλεις μας λες εν συντομία τι περιελάμβανε και πόσο καιρό έκανες ομοιοπαθητική, ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Sofiiii είπε:

Τι ωραία 🥰 εάν θέλεις μας λες εν συντομία τι περιελάμβανε και πόσο καιρό έκανες ομοιοπαθητική, ευχαριστώ!

Η θεραπεία ήταν για 9 εβδομάδες 1 χάπι την βδομάδα εγώ πρόλαβα τα 7 !αλλα το θέμα είναι ότι πρέπει να επισκεφτείς ομοιοπαθητικό καθώς παίρνει ιστορικό και δίνει το ανάλογο ομοιοπαθητικό και ειδικά για θέματα υπογονιμότητας έχει πολλές κατηγορίες και για γυναίκες και για άντρες !επειδη κάνω και στον γιο μου ομοιοπαθητική θέλω να πω ότι πανάκεια σίγουρα δεν υπάρχει αλλά εμάς μας έχει βοηθήσει πολύ στην οικογένεια για διάφορα θέματα !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

@Pepi88 σε ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση σου ,θα επανέλθω με καμία ερώτηση ....την ομοιοπαθητική δεν την έχω ακολουθήσει αλλά πάντοτε την είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, μπορεί να ήρθε η ώρα της ...

Διαφημίσεις

Εγώ που είχε θέμα στο σπερμα ο άντρας μου σε κάποια φάση με ποσότητα έκανε 10 συνεδρίες πατητά κάθε μέρα για δυο εμβδομαδες και είδαμε διαφορά στην ποσότητα μεγάλη.Σαν να ξεμπλόκαρε.Εγω κάνω βελονισμό εδώ και ένα χρόνο κυκλουε θεραπείας για άγχος, ευερέθιστο έντερο , κρίσεις πανικού και έχω σωθεί.Κανω και τώρα στη φάση διέγερσης που είμαι και με βοηθάει με το πρήξιμο την αναγούλα και άλλες παρενέργειες.Επισης θα φανεί αν βοήθησε στην ποιότητα την Δευτέρα π έχω ωοληψια.Ομοιοπαθητικη δεν έχω κάνει συστηματικά μόνο σε έξαρση διαφόρων συμπτωμάτων απ τα παραπάνω που μου δίνει ένα η δυο χάπια και τέλος ..ηρεμώ...

πρίν από 35 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Pepi88 σε ευχαριστώ κορίτσι μου για την απάντηση σου ,θα επανέλθω με καμία ερώτηση ....την ομοιοπαθητική δεν την έχω ακολουθήσει αλλά πάντοτε την είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, μπορεί να ήρθε η ώρα της ...

Αν γενικοτερα σαν άνθρωπος προτιμάς τις φυσικές λύσεις από το να παίρνεις κατευθείαν φάρμακα θα σε βοηθήσει.Ο άντρας μου που ήταν τέρμα δύσπιστος σε φάση που είχε θέμα με το δόντι είχε μαζέψει πύον του έδωσα ένα χάπι μετά από συμβουλή του ομοιοπαθητικού και σε μια μέρα εξαφανίστηκε το πύον...ούτε αντιβίωση ούτε τίποτα και γλίτωσε και την απονεύρωση.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , karlajo είπε:

Εγώ που είχε θέμα στο σπερμα ο άντρας μου σε κάποια φάση με ποσότητα έκανε 10 συνεδρίες πατητά κάθε μέρα για δυο εμβδομαδες και είδαμε διαφορά στην ποσότητα μεγάλη.Σαν να ξεμπλόκαρε.Εγω κάνω βελονισμό εδώ και ένα χρόνο κυκλουε θεραπείας για άγχος, ευερέθιστο έντερο , κρίσεις πανικού και έχω σωθεί.Κανω και τώρα στη φάση διέγερσης που είμαι και με βοηθάει με το πρήξιμο την αναγούλα και άλλες παρενέργειες.Επισης θα φανεί αν βοήθησε στην ποιότητα την Δευτέρα π έχω ωοληψια.Ομοιοπαθητικη δεν έχω κάνει συστηματικά μόνο σε έξαρση διαφόρων συμπτωμάτων απ τα παραπάνω που μου δίνει ένα η δυο χάπια και τέλος ..ηρεμώ...

Αν γενικοτερα σαν άνθρωπος προτιμάς τις φυσικές λύσεις από το να παίρνεις κατευθείαν φάρμακα θα σε βοηθήσει.Ο άντρας μου που ήταν τέρμα δύσπιστος σε φάση που είχε θέμα με το δόντι είχε μαζέψει πύον του έδωσα ένα χάπι μετά από συμβουλή του ομοιοπαθητικού και σε μια μέρα εξαφανίστηκε το πύον...ούτε αντιβίωση ούτε τίποτα και γλίτωσε και την απονεύρωση.

Ακολουθώ την Αγιουρβεδα εάν γνωρίζεις η ομοιοπαθητική βασίζεται σε αυτήν ,απλά αυτό που κάνω εγώ δεν βασίζεται σε κανένα σκεύασμα γενικά μόνο με τελείως φυσικές μεθόδους,ποτέ εμβόλια,ποτέ παυσίπονα κρέμες ,αντιβιωσεις φάρμακα κτλ .όταν λέω ποτέ εννοώ ποτέ ακόμη κ όταν χρειάστηκε να κάνω τους πολύποδες ζήτησα να μην πάρω αντιβίωση υπεύθυνη μου, εννοείται ότι δεν μπορώ να προτείνω σε κανέναν κάτι γιατί είναι καθαρά δικές μου επιλογές και απόψεις, οπότε όλα αυτά που λες τα χαίρομαι κ τα πιστεύω ότι λειτουργούν!

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Εάν επιτρέπετε γεωγραφικά που βρίσκεσαι ρωτάω γιατί είμαι Θεσσαλονίκη να ξεκινησω αναζήτηση ομοιοπαθητικού ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Sofiiii είπε:

Ακολουθώ την Αγιουρβεδα εάν γνωρίζεις η ομοιοπαθητική βασίζεται σε αυτήν ,απλά αυτό που κάνω εγώ δεν βασίζεται σε κανένα σκεύασμα γενικά μόνο με τελείως φυσικές μεθόδους,ποτέ εμβόλια,ποτέ παυσίπονα κρέμες ,αντιβιωσεις φάρμακα κτλ .όταν λέω ποτέ εννοώ ποτέ ακόμη κ όταν χρειάστηκε να κάνω τους πολύποδες ζήτησα να μην πάρω αντιβίωση υπεύθυνη μου, εννοείται ότι δεν μπορώ να προτείνω σε κανέναν κάτι γιατί είναι καθαρά δικές μου επιλογές και απόψεις, οπότε όλα αυτά που λες τα χαίρομαι κ τα πιστεύω ότι λειτουργούν!

Εάν επιτρέπετε γεωγραφικά που βρίσκεσαι ρωτάω γιατί είμαι Θεσσαλονίκη να ξεκινησω αναζήτηση ομοιοπαθητικού ...

Εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα σε ομοιοπαθητικό..Ζαρκαδούλας λέγεται !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ στην Θεσσαλονίκη πήγα σε ομοιοπαθητικό..Ζαρκαδούλας λέγεται !

Έμεινες γενικά ευχαριστημένη; ασχολείται συγκεκριμένα με υπογονιμότητα; ευχαριστώ για την πληροφορία κορίτσι μου 💕

Σε ρωτάω γιατί βρήκα μόνο έναν Θεσσαλονίκη που ασχολείται αποκλειστικά με υπογονιμότητα και σε μεγάλες ηλικίες που ενδιαφέρει εμένα αλλά εάν έμεινες ευχαριστημένη να πάω στον ίδιο!

πρίν από 20 λεπτά , Sofiiii είπε:

Έμεινες γενικά ευχαριστημένη; ασχολείται συγκεκριμένα με υπογονιμότητα; ευχαριστώ για την πληροφορία κορίτσι μου 💕

Σε ρωτάω γιατί βρήκα μόνο έναν Θεσσαλονίκη που ασχολείται αποκλειστικά με υπογονιμότητα και σε μεγάλες ηλικίες που ενδιαφέρει εμένα αλλά εάν έμεινες ευχαριστημένη να πάω στον ίδιο!

Όχι δεν ειδικεύεται αυτός γενικά για όλα είναι και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη αλλά στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που ασχολείται κυρίως με αυτό να ξέρεις !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Όχι δεν ειδικεύεται αυτός γενικά για όλα είναι και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη αλλά στην θέση σου θα πήγαινα σε αυτόν που ασχολείται κυρίως με αυτό να ξέρεις !

Σωστά αλλά και αυτός που πήγες εσύ είδα ότι είναι αρκετά δυνατός έχει και δικά του ανθοϊάματα από ότι διάβασα ....δεν χάνουμε τίποτα να το προσπαθήσουμε και έτσι 🙂

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...