-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:
Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά αν κάποια από εσάς γιορτάζει σήμερα! Δύσκολες οι αργίες/γιορτές και τα τραπέζια για όσες είμαστε στον αγώνα… Για τη Βιταμίνη D που πολλές έχουμε κάπως χαμηλή, αν δεν βλέπετε διαφορά με τα χαπάκια D3 fix που προτείνουν συχνά, να ρωτήσετε αν μπορείτε να πάρετε την βιταμίνη σε υγρή μορφή (σαν μπουκαλάκι ορού/σερουμ). Προσωπικά με βοήθησε νομίζω αλλά ίσως έπαιξε ρόλο που έκανα και αλλαγές στη διατροφή οπότε το ένα βοηθάει το άλλο κάπως.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω 2-3 πράγματα μήπως έχετε κάποια ιδέα γιατί δεν παίρνω απαντήσεις δυστυχώς…
1) Έχω κάνει 2 φορές υστεροσκοπηση, η πρώτη παλιά (2017) για λύση διαφράγματος (δίκερος μήτρα) και μια τον Δεκέμβριο 24 για να λύσουν τις συμφύσεις από την προηγούμενη. Ξέρετε αν μπορούν να δημιουργηθούν πάλι συμφύσεις με κάθε νέα επεμβατική υστεροσκοπηση; Μου είχε βάλει ο γιατρός ένα σπιράλ αλλά το έβγαλα στην βδομάδα λόγω λοίμωξης και πόνου. Κανονικά έπρεπε να κάνουμε ωοληψια και μετά υστεροσκοπηση αφού δεν έχουμε σπερμα αλλά για τους γιατρούς είναι σίγουρη αμοιβή και σε ξαναπάνε για επόμενη αν περάσουν μήνες ή χρόνια…
2) Πέρα από τη χαμηλή ΑΜΗ, έχω κλειστές σάλπιγγες που μάλλον προήλθαν από εκτεταμένη φλεγμονή και λοίμωξη από την πρώτη υστεροσκοπηση (2017) που ήμουν 1 μήνα στο κρεβάτι. Τώρα ένας γιατρός είπε ότι ακόμα κι αν δεν έχω υδροσαλπιγγα πρέπει να αφαιρεθούν οι σάλπιγγες γιατί το υγρό που παράγουν πέφτει στη μήτρα όταν αυτες είναι κλειστές και είναι τοξικό. Εμένα κάτι δεν μου κολλάει σε αυτό που λέει και έχω διαβάσει ότι και η αφαίρεση μπορεί να δημιουργήσει νέες συμφύσεις και θέματα. Άλλωστε στην Αγγλία εφαρμόζουν μια τεχνική μαλαξης που λέγεται Clear Passage και τις ξεβουλώνουν. Μου κάνει εντύπωση να σε πηγαίνουν σε χειρουργείο ενώ κάνεις μέχρι τώρα δεν έχει πει κάτι τέτοιο.. θα μου πείτε ας κάνουμε πρώτα μια ωοληψια που έχουμε κλείσει χρόνο ψάχνωντας σπέρματα και μας ρωτάς μετά χαχαχα αλλά ναι, το είχα απορία αν έχετε ακούσει κάτι σχετικά!
3) Ξέρετε μήπως αν η υψηλή προλακτινη (30-40 τα τελευταία χρόνια) επηρεάζει σε κάτι; Η ενδοκρινολόγος έχει κάνει αυτά που πρέπει και λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα παθολογικό και απλά είμαι αγχώδης (ότι καλύτερο για υπογονιμότητα #not).. Σκέφτομαι μήπως παρολ αυτά θα ήταν καλό να τη ρίξουμε με κάποιο χάπι πριν την προσπάθεια. Ιδέες;
Ευχαριστώ πολύ ❤️
Καλησπέρα και καλή αρχή! Έχω και τις δύο σάλπιγγες φραγμένες μετά από σηπτικό σοκ και δεν τις αφαίρεσα.Ουτε υστεροσκοπηση μου ζητήθηκε.Εκανα μια κόρη και τώρα είμαι έγκυος στο δεύτερο.Οποτε πάρε και δεύτερη κ τρίτη γνώμη καλύτερα,μου φαίνεται κάπως ακραιο να αφαιρέσεις τις σάλπιγγες αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος.Καλη επιτυχία 🥰
-
1
-
-
Καφέ υγρά στη κύηση
-
Θέματα
-
- 12.090 απαντήσεις
- 1.212.016 εμφανίσεις
-
- 11.337 απαντήσεις
- 2.244.179 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 6
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 77 απαντήσεις
- 145.711 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 506.000 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 148.964 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.297 απαντήσεις
- 127.047 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 2.036 εμφανίσεις
-
- 12.090 απαντήσεις
- 1.212.010 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 135 εμφανίσεις
-
Αποβολη
Από mafi, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 185 εμφανίσεις
-
- 11.337 απαντήσεις
- 2.244.179 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 96 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 75
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.122 απαντήσεις
- 84.050 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 5.185 εμφανίσεις
-
- 14 απαντήσεις
- 1.243 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα