Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet said:

Είχα κάνει την οβιτρελ,αλλά δυστυχώς η ωορρηξία είχε γίνει.Εσυ όντως είχες πολλά ωάρια,18 είναι σούπερ αριθμός,μπράβο σου❤️ 😊Ε σ' αυτή την περίτωσή δεν ήταν απαραίτητο,απλά για δική σου ενημέρωση καλό θα ήταν να σου πουν

Εγώ έχω αποφασίσει ότι αυτήν την φορά δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου ούτε να ανχωθω ούτε να ψάχνω τι κάνουν ούτε να σκέφτομαι μη σου πω δεν θα ρωτάω κιόλας. Εκτός αν δω κάτι τέλειος ακραίο στην διαδικασία.  Θα τους αφήσω να κάνουν την δουλειά τους και εγώ απλώς θα εκτελώ.Τις προηγούμενες φορές όλο και κάτι έλεγα όλο και άποψη είχα. Στην πρώτη ήμουν φουλ ανχωμενη με κρίσεις άγχους στην δεύτερη σχεδόν τα ίδια όχι σε τόσο βαθμό με την πρώτη. Στην δεύτερη μόνο στην εμβρυομεταφορα ήμουν χαλαρή. Θα μου πεις τώρα πως θα το καταφέρεις? Ε έχει μπει στο μυαλό μου ότι δεν περνάνε από το χέρι μας κάποια πράγματα οπότε όσο και να ανχωνομαι εγώ δεν θα αλλάξει κάτι. Έχω πει κιόλας ότι είναι η τελευταία μου προσπάθεια οπότε θα την αφήσω εντελώς χαλαρή. 

Καφέ υγρά στη κύηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά 

Διανύω την 10η εβδομάδα της κύησης ,από την έβδομη έχω καφέ υγρά π κι π είναι ροζ.

Πήγα στο γιατρό μου είπε όλα καλά δεν βλέπει υποχοριακο αιμάτωμα η αποκόλληση .

Μου έδωσε utrogestan 200 δυο φορες την ημέρα κι αναρρωτική να μην πηγαίνω στη δουλειά οπότε ξεκουράζομαι .

Εκεί που πάνε να φύγουν ,ξανά έρχονται πάλι .

Έχει συμβεί σε καμία σας ,με αγχωνει πολύ αυτό το θέμα ,ποτέ φεύγουν ?

Σας ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , mafi είπε:

Καλησπέρα παιδιά 

Διανύω την 10η εβδομάδα της κύησης ,από την έβδομη έχω καφέ υγρά π κι π είναι ροζ.

Πήγα στο γιατρό μου είπε όλα καλά δεν βλέπει υποχοριακο αιμάτωμα η αποκόλληση .

Μου έδωσε utrogestan 200 δυο φορες την ημέρα κι αναρρωτική να μην πηγαίνω στη δουλειά οπότε ξεκουράζομαι .

Εκεί που πάνε να φύγουν ,ξανά έρχονται πάλι .

Έχει συμβεί σε καμία σας ,με αγχωνει πολύ αυτό το θέμα ,ποτέ φεύγουν ?

Σας ευχαριστώ 

Επειδή τώρα σχηματίζεται ο πλακούντας συνήθως σχηματίζεται αρκετά χαμηλά Κ σιγά σιγά ανεβαίνει οπότε δημιουργεί αιμορραγίες από τα αγγεία που σπάνε. Μετά την 12 εβδομάδα συνήθως σταματάνε οι αιμορραγίες αλλιώς αν δεν σταματήσουν θα πρέπει να μείνετε σπίτι πολλές φορές χρειάζετε Κ αντιβίωση ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια μόλυνση κτλ. 

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή τώρα σχηματίζεται ο πλακούντας συνήθως σχηματίζεται αρκετά χαμηλά Κ σιγά σιγά ανεβαίνει οπότε δημιουργεί αιμορραγίες από τα αγγεία που σπάνε. Μετά την 12 εβδομάδα συνήθως σταματάνε οι αιμορραγίες αλλιώς αν δεν σταματήσουν θα πρέπει να μείνετε σπίτι πολλές φορές χρειάζετε Κ αντιβίωση ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια μόλυνση κτλ. 

Σχηματίζεται χαμηλά ανεξάρτητα από το σημείο της εμφύτευσης ? Εμένα ειναι στο υψηλότερο σημείο της μήτρας -πυθμενα 

Σε ευχαριστώ 

πρίν από 20 λεπτά , mafi είπε:

Σχηματίζεται χαμηλά ανεξάρτητα από το σημείο της εμφύτευσης ? Εμένα ειναι στο υψηλότερο σημείο της μήτρας -πυθμενα 

Σε ευχαριστώ 

Γενικά ο πλακούντας στην αρχή είναι αρκετά χαμηλά Κ ακουμπάει σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να σπάνε αγγεία Κ να αιμορραγούν σιγά σιγά αυτό διορθώνετε Κ ολοκληρώνετε η διαδικασία οπότε σταματάνε οι αιμορραγίες . Αν δεν σταματήσουν σημαίνει ότι κάπου κάτι ενοχλεί οπότε Κ πρέπει να υπάρχει συνεχώς προσοχή 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Γενικά ο πλακούντας στην αρχή είναι αρκετά χαμηλά Κ ακουμπάει σε διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να σπάνε αγγεία Κ να αιμορραγούν σιγά σιγά αυτό διορθώνετε Κ ολοκληρώνετε η διαδικασία οπότε σταματάνε οι αιμορραγίες . Αν δεν σταματήσουν σημαίνει ότι κάπου κάτι ενοχλεί οπότε Κ πρέπει να υπάρχει συνεχώς προσοχή 

Είναι πολύ ψυχοφθορο κι κουραστικο κάθε φορά που πάω τουαλέτα 

Δεν το αντέχω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...