Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , Terry1986 είπε:

Πλεον η πλειοψηφια των γιατρων θεωρουν πως παιζει σημαντικο ρολο η αντίσταση στην ινσουλινη και το σακχαρο γενικα.. εννοειται πως για σενα ειναι ακομα πιο δύσκολο π τα μαζεύεις δυσκολα..αλλα κ εμενα με αγχωνει πλεον η ηλικια..οκ εχω καλη ΑΜΗ, εχω πολλες καταβολες αλλα κ παλι μωρο δεν εχω..κανω 3 χρόνια εξωσωματικες με κενα ειτε προσπαθώντας να ισορροπησω ψυχολογικα ειτε για να μαζεψω λεφτα..

Πφφφ..θα περιμένουμε αυριο τα νεακια σου..ελπιζω να ειναι ευχαριζτα ρε κοριτσι μμ..ταλαιπωρεισαι τοσο πολυ.. 😞

Μακάρι δε λες τίποτα.. αλλά μετά από τόση χυλόπιτα είμαι προετοιμασμένη για όλα.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω.. 🙂

Σχετικά με τα τεστ και την χοριακη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες. Είμαι νέα στο φόρουμ για αυτό θα πω σύντομα την ιστορία μου. Εχω ένα παιδάκι 2,5 ετών και προσπαθώ δύο χρόνια για το δεύτερο. Στο μεταξύ είχα δύο βιοχημικές και έκανα πολλές εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει μαζί με σαλπιγγογραφια και λαπαροσκόπηση. Εκεί βρέθηκε μια σάλπιγγα κλειστή και μια με δύσκολη δια βατότητα που μέσω της λαπαροσκόπησης τελικά πέρασε τη υγρό. Ωστόσο πέρασαν πέντε μήνες από την επέμβαση και ακόμα τίποτα. Επειδή πλέον με επηρεάζει η όλη κατάσταση ψυχολογικά αποφάσισα να κάνω σπερματέγχυση όπου ήταν μια αποτυχία. Τώρα περιμένω να κάνω τη δεύτερη κι τελευταία πριν προχωρήσω σε εξωσωματική. Ο κύκλος μου πλέον έχει διαταραχθεί και από εκεί που ήταν ρολόι 30 μέρες τώρα φτάνει από 28-32.  Βρίσκομαι στην 31 μέρα σήμερα και έκανα χθες και πρόχθες τα τεστ ταινίες βγήκε παράα πολύ αχνό θετικό. Είπα να κάνω και μια χοριακη χθες (30η μέρα) να δω αλλά βγήκε 1.2. Απογοητεύτηκα βέβαια αν και δεν περίμενα και τίποτα σπουδαίο πάλι. Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανέβει η χοριακη; Ωορρηξία έλεγξα με τεστ έγινε τη 16 μέρα του κύκλου μου.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , x_chrysa είπε:

Καλησπέρα σε όλες. Είμαι νέα στο φόρουμ για αυτό θα πω σύντομα την ιστορία μου. Εχω ένα παιδάκι 2,5 ετών και προσπαθώ δύο χρόνια για το δεύτερο. Στο μεταξύ είχα δύο βιοχημικές και έκανα πολλές εξετάσεις για να δω τι συμβαίνει μαζί με σαλπιγγογραφια και λαπαροσκόπηση. Εκεί βρέθηκε μια σάλπιγγα κλειστή και μια με δύσκολη δια βατότητα που μέσω της λαπαροσκόπησης τελικά πέρασε τη υγρό. Ωστόσο πέρασαν πέντε μήνες από την επέμβαση και ακόμα τίποτα. Επειδή πλέον με επηρεάζει η όλη κατάσταση ψυχολογικά αποφάσισα να κάνω σπερματέγχυση όπου ήταν μια αποτυχία. Τώρα περιμένω να κάνω τη δεύτερη κι τελευταία πριν προχωρήσω σε εξωσωματική. Ο κύκλος μου πλέον έχει διαταραχθεί και από εκεί που ήταν ρολόι 30 μέρες τώρα φτάνει από 28-32.  Βρίσκομαι στην 31 μέρα σήμερα και έκανα χθες και πρόχθες τα τεστ ταινίες βγήκε παράα πολύ αχνό θετικό. Είπα να κάνω και μια χοριακη χθες (30η μέρα) να δω αλλά βγήκε 1.2. Απογοητεύτηκα βέβαια αν και δεν περίμενα και τίποτα σπουδαίο πάλι. Ηθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση να ανέβει η χοριακη; Ωορρηξία έλεγξα με τεστ έγινε τη 16 μέρα του κύκλου μου.

Το 1,2 είναι αρνητικό δεν ανεβαίνει.  Αφού είδες θετικό τεστ ωορηξιας την 16 μέρα η ωορρηξία μπορεί να έγινε Κ την 17η Κ την 18η μέρα . Οπότε αν είσαι 31 μέρα έχεις ακόμα δύο μέρες να περιμένεις . 

Ο κύκλος από 28-32 μέρες δεν θεωρήτε διαταραγμένος . Μέχρι 5-6 μέρες διακυμάνσεις είναι απολύτως φυσιολογικές.  

Αν έκανες σπερματενχυση Κ η ωορρηξία γίνετε από την βουλωμενη σάλπιγγα τότε τσάμπα την κάνεις. Πρέπει να πετύχεις ωορρηξία από την καθαρή σάλπιγγα 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...