Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν το συζητήσαμε καθόλου γιατί τρέξαμε τα χαρτιά για τον προεμφυτευτικό και ξεχάσαμε να ρωτήσουμε για ωοληψια κ ετ το κόστος 

παρε ενα τηλ να τα μαθεις κ αυτα να αρχιζεις να προετοιμαζεσαι. γιατι ειναι ποσα που δεν βρισκονται κ απ τη μια μερα στην αλλη. 

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 4870. Έχω πητ 28/11. Αν έχεις συγγενείς δίδυμους να ξέρεις δίδυμες εγκυμοσύνες είναι κληρονομικές. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και αν έχεις πολλές γέννες στο ιστορικό σου και αν είσαι πάνω από 35. Ο γιατρός θα δει λογικά την έκτη εβδομάδα κάτι γιατί σου είπε να πας από τώρα;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου πως είσαι σήμερα;;; Εγώ θέλω να κοιμάμαι οοοολη την ώρα πολύ κούραση. 

Αστα να πάνε δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι έχω υπνηλία αλλά μια μόνιμη κούραση λες και σκάβω …και ώρες ώρες σε συνδυασμό με το στομάχι είμαι σαν άρρωστη ….μπανιο για να κάνω το σκέφτομαι 2 μέρες γιατί όλα τα σαμπουάν αφρόλουτρα κλπ μου φέρνουν αναγούλα μέχρι και το νερό που τρέχει πάνω μου ..σαν μαρτύριο ένα πράγμα 😂αντί να με χαλαρώνει το μπάνιο θέλω να κλάψω…Κάτα τα άλλα καλά 😂😂

13 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Έχω 3 γέννες στο ιστορικό μου, επίσης στην 1η εγκυμοσύνη έπαθα προεκλαμψια κ γέννησα με ολική νάρκωση κ με 19μισο που έφτασε η πίεση... οπότε θέλει να με δει νωρίς για ιατρικους λόγους κ λόγω 4ης εγκυμοσυνης κ 4ης καισαρικης.. γενικά ήμουν στου υψηλού κινδύνου μετά την 1η γέννα που έπαθα ότι έπαθα... από ηλικία είμαι στα 33..  

Άλλη χοριακη δεν έκανα για να δω πόσο είναι κ πως πάει... απλά στην αναμονή μέχρι την Τετάρτη. 

Με το καλό να έρθει το μωρο σου.. έτσι που τα μετράω κ εγώ Νοέμβρη θα γεννήσω.. μου βγαίνει πητ μέσα Δεκέμβρη αλλά σίγουρα θα γεννήσω μόλις κλείσω την 36 βδομάδα...

Μόλις μάθω θα σας πω.... αν δεν εχω γράψει μέχρι την Πέμπτη το πρωί, να ξέρετε θα έχω πάθει εγκεφαλικό...😅😅

Έλα ρε μην πανικοβάλλεσαι μπορεί απλά να έχεις μεγάλη χοριακη και αυτό συμβαίνει !βλεπεις άλλες ξεκινάνε με 20 και άλλες με 1020!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αστα να πάνε δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι έχω υπνηλία αλλά μια μόνιμη κούραση λες και σκάβω …και ώρες ώρες σε συνδυασμό με το στομάχι είμαι σαν άρρωστη ….μπανιο για να κάνω το σκέφτομαι 2 μέρες γιατί όλα τα σαμπουάν αφρόλουτρα κλπ μου φέρνουν αναγούλα μέχρι και το νερό που τρέχει πάνω μου ..σαν μαρτύριο ένα πράγμα 😂αντί να με χαλαρώνει το μπάνιο θέλω να κλάψω…Κάτα τα άλλα καλά 😂😂

Έλα ρε μην πανικοβάλλεσαι μπορεί απλά να έχεις μεγάλη χοριακη και αυτό συμβαίνει !βλεπεις άλλες ξεκινάνε με 20 και άλλες με 1020!!

Καλημεραααα! Σε καταλαβαίνω εγώ δεν έχω καν κουράγιο να κάνω μπάνιο το βάζω στη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνω αναγκαστικά και σέρνομαι. Πως περνάνε οι μέρες εντωμεταξυ να ξανακουσουμε καρδούλα;;; Αν ήταν δωρεάν κάθε εβδομάδα θα ήμουν στο γιατρό 😂 εσύ ποτέ ξαναπάς;

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημεραααα! Σε καταλαβαίνω εγώ δεν έχω καν κουράγιο να κάνω μπάνιο το βάζω στη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνω αναγκαστικά και σέρνομαι. Πως περνάνε οι μέρες εντωμεταξυ να ξανακουσουμε καρδούλα;;; Αν ήταν δωρεάν κάθε εβδομάδα θα ήμουν στο γιατρό 😂 εσύ ποτέ ξαναπάς;

Θα περάσουν οι μέρες θέλουν δεν θέλουν …εγώ αύριο θα ξαναπάω …είναι ζόρικη φάση η αρχή της εγκυμοσύνης…από συμπτώματα άγχος κλπ τι να κάνουμε υπομονή ….

aDqFp2.png

On 14/4/2025 at 8:03 ΠΜ, Pepi88 είπε:

Ναι προσπαθώ να μην σκέφτομαι κ να μην τα αναλύω μέσα στο μυαλό μου μέχρι να πάω στο γιατρό κ ότι είναι... 

κορίτσια κ εγώ νιώθω άρρωστη.. ίσως είναι κ κούραση από τα παιδιά κ το σπίτι κ δουλειά όλη μέρα..  αλλά νιώθω εξάντληση με το καλημέρα.. κ εννοείται υπνηλία... αυτά προς το παρόν.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Ναι προσπαθώ να μην σκέφτομαι κ να μην τα αναλύω μέσα στο μυαλό μου μέχρι να πάω στο γιατρό κ ότι είναι... 

κορίτσια κ εγώ νιώθω άρρωστη.. ίσως είναι κ κούραση από τα παιδιά κ το σπίτι κ δουλειά όλη μέρα..  αλλά νιώθω εξάντληση με το καλημέρα.. κ εννοείται υπνηλία... αυτά προς το παρόν.

Αχ υπομονή σε νιώθω απόλυτα !Δεν έχω κουράγιο να παίξω με τον γιο μου και για το σπίτι παίρνω βοήθεια γιατί έτσι και αλλιώς μ έχει ξάπλα η γιατρός …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...