Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χωρίς να έχω ζήσει την κατάσταση, κοιτώντας το απ' έξω, θα έλεγα, και συγχώρεσε με για το θάρρος να σε " συμβουλεύω", να μη βάζεις στον εαυτό σου εσύ η ίδια τα όρια " τελευταία φορά και τα παρατάω." Γιατί ίσως αυτό σε αγχωνει υποσυνείδητα παραπάνω.  Όπως σας βγει σε σένα και στον άντρα σου. Αν νιώθεις κόπωση μπορείς να πεις τώρα σταματάω μετά αν ξανά αλλάξεις γνώμη μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις. Όπως νιώθετε και ό,τι σας φωτίσει ο Θεός ! Κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό και έχει διαφορετικό δρομο. Θα πω τώρα και ένα άλλο παράδειγμα από φίλη της μητέρας μου, το οποίο είναι το αντίθετο από την άλλη ιστορία που σας είπα. Λοιπόν η συγκεκριμένη είχε κάνει εννέα προσπάθειες εξωσωματικής και έμεινε έγκυος και γέννησε στην δέκατη! Το παιδί της είναι μια χαρά σήμερα γύρω στα 30. Έγινε και πριν χρονια δηλαδή... Με αυτό θέλω να πω πως κάθε ζευγάρι έχει διαφορετικές αντοχές και ανάγκες και διαφορετικό δρόμο. Όσο για όσα παραδείγματα μας έδωσες πριν πραγματικά μου έδωσαν δύναμη! Νομίζω πως κάποια πράγματα όπως και το θέμα που συζητάμε είναι προσωπικά με την έννοια ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Εμείς μπορούμε να ευχόμαστε να μας φωτίσει ο Θεός να καταλάβουμε τι είναι το καλύτερο για την καθεμία μας και για τους άντρες μας φυσικά. Κάτι που μπορεί σε σένα να δουλέψει σε μένα όχι και το αντίθετο. Και να έχουμε και λίγο τη σκέψη μας σε εγρήγορση όπως και τη διαίσθηση μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε τυχόν γιατρούς που δεν θα είναι για το καλό μας, σαν κάποιους που περιγράψατε πριν .  Και φυσικά κάτι που είπε και μια άλλη κοπέλα ότι δεν είναι αυτονόητο πως έχουμε τους άντρες μας και αγαπιόμαστε. Είναι πολύ μεγάλο δώρο , οπότε αν τελικά δεν έρθουν μωράκια ας χαιρόμαστε την αγάπη με εκείνον. Αν και πραγματικά κορίτσια μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έρθουν σε όλες μας παιδάκια!

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Nikol85 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα!!!! Περιμένω νέα σου ❤️❤️ Στέλνω θετική ενέργεια🙏

Καλημέρα !!!!όλα καλά !!!ακούσαμε μια υπέροχη καρδούλα επιτέλους θεέ μου μετά από τόσες στεναχώριες !!!!!140 παλμουσ !!ο άντρας μου συγκινήθηκε εγώ σοκαρίστηκα 😂😂 είμαστε πιο πίσω σταθερά εννοείται αλλά βάση σύλληψης φυσιολογικά !!μου έδωσε για τη αναγούλα τα nuperal άντε να δούμε αν θα βοηθήσουν !!περιμενω τα δικά σου ένα τώρα !!τι ώρα έχεις ραντεβού ;;

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

10 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλημέρα !!!!όλα καλά !!!ακούσαμε μια υπέροχη καρδούλα επιτέλους θεέ μου μετά από τόσες στεναχώριες !!!!!140 παλμουσ !!ο άντρας μου συγκινήθηκε εγώ σοκαρίστηκα 😂😂 είμαστε πιο πίσω σταθερά εννοείται αλλά βάση σύλληψης φυσιολογικά !!μου έδωσε για τη αναγούλα τα nuperal άντε να δούμε αν θα βοηθήσουν !!περιμενω τα δικά σου ένα τώρα !!τι ώρα έχεις ραντεβού ;;

Κορίτσι μουυυ καλησπέρα. Πήγα κι εγώ όλα καλά!!! Αλλά μου φάνηκαν λίγο χαμηλοι οι παλμοί 126... Ο γιατρός είπε όλα καλά αλλά νομίζω είναι οριακά;;; Δεν ξέρω. Εσύ σε το εβδομάδα είσαι;σου έχει πει ο γιατρός;

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Κορίτσι μουυυ καλησπέρα. Πήγα κι εγώ όλα καλά!!! Αλλά μου φάνηκαν λίγο χαμηλοι οι παλμοί 126... Ο γιατρός είπε όλα καλά αλλά νομίζω είναι οριακά;;; Δεν ξέρω. Εσύ σε το εβδομάδα είσαι;σου έχει πει ο γιατρός;

Πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά !!πιστεψε με αν δεν ήταν καλοί οι παλμοί θα στο έλεγε γιατί είναι υποχρεωμένος!δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά όταν πρόκειται για έμβρυο !!εγώ είμαι περίπου 7 !λεω περίπου γιατί βάση περιόδου είμαι 9+3 οπότε πάμε με μέγεθος εμβρύου τους υπολογισμούς !!εσυ πόσο είσαι ;;

aDqFp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Pepi88 είπε:

Πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά !!πιστεψε με αν δεν ήταν καλοί οι παλμοί θα στο έλεγε γιατί είναι υποχρεωμένος!δεν μας χαϊδεύουν τα αυτιά όταν πρόκειται για έμβρυο !!εγώ είμαι περίπου 7 !λεω περίπου γιατί βάση περιόδου είμαι 9+3 οπότε πάμε με μέγεθος εμβρύου τους υπολογισμούς !!εσυ πόσο είσαι ;;

Καλημέρα καλημέρα!! Έχω χθες ήμουν 6+5!!! Αλλά δε μέτρησε μήκος μόνο καρδούλα δεν ξέρω γιατί. Και μου είπε να ξαναπάω σε ένα μήνα.

Καλά εσυ δεν πρέπει να μετράς από περίοδο τώρα γιατί πρέπει να έμεινες δύο εβδομάδες μετά από ότι νόμιζες. Θα πηγαίνεις με τους υπερήχους. 

Ποτε θα ξαναπάτε τώρα;;; Να σου πω με το φάρμακο που σου έδωσε ηρεμήσες καθόλου με τις ναυτίες;;;;Σκέφτομαι να του πω να μου δώσει κι εμένα τίποτα γιατί δεν αντεχω....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Nikol85 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!! Έχω χθες ήμουν 6+5!!! Αλλά δε μέτρησε μήκος μόνο καρδούλα δεν ξέρω γιατί. Και μου είπε να ξαναπάω σε ένα μήνα.

Καλά εσυ δεν πρέπει να μετράς από περίοδο τώρα γιατί πρέπει να έμεινες δύο εβδομάδες μετά από ότι νόμιζες. Θα πηγαίνεις με τους υπερήχους. 

Ποτε θα ξαναπάτε τώρα;;; Να σου πω με το φάρμακο που σου έδωσε ηρεμήσες καθόλου με τις ναυτίες;;;;Σκέφτομαι να του πω να μου δώσει κι εμένα τίποτα γιατί δεν αντεχω....

Μαζί είμαστε !ναι ναι εγώ πάω με τον υπέρηχο και όχι με την ΤΕΡ !Σε δυο βδομαδες θα ξαναπάω λόγο ιστορικού θα με βλέπει πιο συχνά για αρχή !

Μπα τίποτα δεν μου έκανε το χάπι 😂😂ειλικρινά !οπότε υπομονή και μόνο !!στο μεταξύ μάτωνε η μύτη μου αρκετά και μου είπε χθες ότι είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη!δεν είχα ιδέα !!το άλλο αγχωτικό είναι ότι το στήθος μια πονάει μια όχι με έχει τρελάνει και επειδή έχω τον φόβο με τρελαίνει 😩😩

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

On 10/4/2025 at 9:51 ΠΜ, Pepi88 είπε:

Μαζί είμαστε !ναι ναι εγώ πάω με τον υπέρηχο και όχι με την ΤΕΡ !Σε δυο βδομαδες θα ξαναπάω λόγο ιστορικού θα με βλέπει πιο συχνά για αρχή !

Μπα τίποτα δεν μου έκανε το χάπι 😂😂ειλικρινά !οπότε υπομονή και μόνο !!στο μεταξύ μάτωνε η μύτη μου αρκετά και μου είπε χθες ότι είναι πολύ συνηθισμένο στην εγκυμοσύνη!δεν είχα ιδέα !!το άλλο αγχωτικό είναι ότι το στήθος μια πονάει μια όχι με έχει τρελάνει και επειδή έχω τον φόβο με τρελαίνει 😩😩

Άσε κι εμένα από την ώρα που πήγα στον γιατρό δεν έχω ναυτία.... Τουλάχιστον όχι όσο είχα. Και έχω αγχωθει, εντωμεταξυ τώρα έκλεισα πάλι στις 30 του μήνα να ξαναπάω,μέχρι τότε τι κάνουμε;;;

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Nikol85 είπε:

Άσε κι εμένα από την ώρα που πήγα στον γιατρό δεν έχω ναυτία.... Τουλάχιστον όχι όσο είχα. Και έχω αγχωθει, εντωμεταξυ τώρα έκλεισα πάλι στις 30 του μήνα να ξαναπάω,μέχρι τότε τι κάνουμε;;;

Δεν ξέρω ειλικρινά!!εμενα το μυαλό μου πάει κατευθείαν στο κακό δεν βγαίνει έτσι όμως μια εγκυμοσύνη και το ξέρουμε !!προσπαθω να ξεχνιέμαι με οτιδήποτε δεν γίνεται αλλιώς !τα συμπτώματα πολλές φορές πάνε και έρχονται !στην τελευταία παλίνδρομη είχα συμπτώματα κανονικότατα και όμως είχε παλινδρομήσει οπότε δεν είναι πανάκεια όταν τα έχουμε !θέλω να πω ότι είναι να γίνει έτσι και αλλιώς θα γίνει !!

aDqFp2.png

Κορίτσια καλησπερα!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ γερά μωράκια στην αγκαλίτσα σας!!! Μόλις διάβασα τα μνμτ σας γιατί έπαθα χθες κάτι ασυνήθιστο για μένα.. περιμένω να αδιαθετησω αύριο 12 του μήνα, όμως στέγνωνε το στόμα μου τις τελευταίες 3 μέρες κ έτσι αποφάσισα να κάνω ένα τεστ που είχα σπίτι χθες το απόγευμα το οποίο μόλις το βουτιξα στο ουρα βγήκε θετικό με 2 έντονες γραμμές.. σοκ εγώ.. ετοιμάστηκα κ πηγα για β χοριακη η οποία βγήκε σήμερα το πρωί 1179 μονάδες κ να ξαναπώ ότι περιμένω αύριο.  Δεν έχω ακόμα καθυστέρηση.. πήρα τον γιατρό μου κ θα με δει την Μ.τεταρτη.  αλλά έχοντας ήδη 3 παιδάκια αυτό δεν το έχω ξαναδεί ούτε ακούσει να είναι θετικό κ τόσο έντονο κ με τόση χοριακη.. έχω αγχωθεί πολύ για την 4η εγκυμοσύνη πρώτα ο θεος γτ θέλω να πάνε όλα καλά, κ φοβάμαι λίγο. Πότε έχετε πητ εσείς περίπου, γνωριζετε?

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Κορίτσια καλησπερα!! Εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κ γερά μωράκια στην αγκαλίτσα σας!!! Μόλις διάβασα τα μνμτ σας γιατί έπαθα χθες κάτι ασυνήθιστο για μένα.. περιμένω να αδιαθετησω αύριο 12 του μήνα, όμως στέγνωνε το στόμα μου τις τελευταίες 3 μέρες κ έτσι αποφάσισα να κάνω ένα τεστ που είχα σπίτι χθες το απόγευμα το οποίο μόλις το βουτιξα στο ουρα βγήκε θετικό με 2 έντονες γραμμές.. σοκ εγώ.. ετοιμάστηκα κ πηγα για β χοριακη η οποία βγήκε σήμερα το πρωί 1179 μονάδες κ να ξαναπώ ότι περιμένω αύριο.  Δεν έχω ακόμα καθυστέρηση.. πήρα τον γιατρό μου κ θα με δει την Μ.τεταρτη.  αλλά έχοντας ήδη 3 παιδάκια αυτό δεν το έχω ξαναδεί ούτε ακούσει να είναι θετικό κ τόσο έντονο κ με τόση χοριακη.. έχω αγχωθεί πολύ για την 4η εγκυμοσύνη πρώτα ο θεος γτ θέλω να πάνε όλα καλά, κ φοβάμαι λίγο. Πότε έχετε πητ εσείς περίπου, γνωριζετε?

Καλησπέρα !Σοκ !!σε εσένα συνέβη το ακριβώς αντίθετο από εμένα που είχα θετικό στις 10 μέρες καθυστέρηση 😂Δλδ εσένα έγινε πολύ νωρίς η σύλληψη !Τέτοια  χοριακη πριν την καθυστέρηση δεν έχω ξανακούσει !Με το καλό θα πω εγώ το τέταρτο παιδάκι σου !!Εγω Νοέμβριο απλά έχω πολύ καθυστερημένη σύλληψη και ακόμα είναι νωρίς να πούμε πόσο Νοεμβρίου !

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλησπέρα !Σοκ !!σε εσένα συνέβη το ακριβώς αντίθετο από εμένα που είχα θετικό στις 10 μέρες καθυστέρηση 😂Δλδ εσένα έγινε πολύ νωρίς η σύλληψη !Τέτοια  χοριακη πριν την καθυστέρηση δεν έχω ξανακούσει !Με το καλό θα πω εγώ το τέταρτο παιδάκι σου !!Εγω Νοέμβριο απλά έχω πολύ καθυστερημένη σύλληψη και ακόμα είναι νωρίς να πούμε πόσο Νοεμβρίου !

Σε ευχαριστώ πολυ.! Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!

Ναι ακριβώς το αντίθετο όντως... ούτε εγώ έχω ξαναδεί τέτοια χοριακη χωρίς καθυστέρηση.. πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι το ραντεβού δεν ξέρω.. 

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ.! Με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!

Ναι ακριβώς το αντίθετο όντως... ούτε εγώ έχω ξαναδεί τέτοια χοριακη χωρίς καθυστέρηση.. πως θα περάσουν οι μέρες μέχρι το ραντεβού δεν ξέρω.. 

έλα δεν έμεινε πολύ !εγώ έχω δύο βδομαδες πάλι μπροστά μου Έχετε μήπως κληρονομικό με δίδυμα ;;

aDqFp2.png

6 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

έλα δεν έμεινε πολύ !εγώ έχω δύο βδομαδες πάλι μπροστά μου Έχετε μήπως κληρονομικό με δίδυμα ;;

Δεν θέλω να το σκεφτώ αυτό, γιατί ο παππούς του άντρα μου είναι δίδυμος. Κ μέχρι τώρα δεν έχει κάνει, κανείς ως τώρα διδυμα.. από τον άλλο όμως δίδυμο έχουν κάνει τα παιδιά του διδυμα.. μπορεί κ να σε μπέρδεψα... αλλά αν από τα 3 παιδια πάω στα 5 θα τρελαθώ τελείως..... σοοοοκκκκκκ

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...