Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Οχι δεν το εξήγησα καλά, μετά την 20η θα κανω ωορρηξία για μεταφορα μιλάμε για 25-26η μέρα! 🫣

Αλλά εντάξει δεν ανησυχούμε γιατί είναι φυσικός κύκλος και πάντα έτσι πάει η περίοδος μου. Σταθερά 35-36 ημέρες κύκλος. Αρκεί να μεγαλώσει καλά το ενδομήτριο γιατί ακόμα είναι μικρό, είναι 5,5 στην 16η μέρα. 

Σε καταλαβαινω . κι εγω τετοιους κυκλους ειχα παντα. 21η-22η εκανα ωορρηξια. μακαρι το ενδομητριο να ειναι πανω απο 7.

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

16 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Τώρα μπαίνω 5η βάση υπερήχου ενώ βάση περιόδου είμαι 7+3…έχει γίνει το μυαλό μου κιμάς μιλάμε 😂😂 δεν υπάρχει !!!!αλλά αυτή μου είπε ότι βάση χοριακων συμβαδίζει και ότι αυτό περίμενε να δει σήμερα …τι να πω και εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πέρα από υπομονή …είχες αποτέλεσμα από την 4η χοριακη η δεν έκανες ακόμα ;

Καλημέρα!!!!!

Είχες σταθερό κύκλο γενικά πριν μείνεις; Εγώ πιστεύω έκανες ωορρηξία κάπου εκεί που περίμενες περίοδο και εφόσον είχατε και επαφές τότε και έμεινες! Ναι έχει δίκιο στην πέμπτη εβδομάδα δεν φαίνεται τίποτα από έξι και... Τώρα θυμησε μου πάλι ποτέ ξαναπάς;

Εγώ σήμερα θα πάω να την κάνω, θα σου πω. Από τους υπολογισμούς μου πρέπει να βγει γύρω στις 2000 μονάδες αν διπλασιάζεται κανονικά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα!!!!!

Είχες σταθερό κύκλο γενικά πριν μείνεις; Εγώ πιστεύω έκανες ωορρηξία κάπου εκεί που περίμενες περίοδο και εφόσον είχατε και επαφές τότε και έμεινες! Ναι έχει δίκιο στην πέμπτη εβδομάδα δεν φαίνεται τίποτα από έξι και... Τώρα θυμησε μου πάλι ποτέ ξαναπάς;

Εγώ σήμερα θα πάω να την κάνω, θα σου πω. Από τους υπολογισμούς μου πρέπει να βγει γύρω στις 2000 μονάδες αν διπλασιάζεται κανονικά.

Καλημέρα γενικά έχω αρκετό σταθερό κύκλο εντάξει προφανώς και έχει τύχει να κάνω πιο μεγάλο αλλά τώρα παρά ήταν μεγάλος μάλλον !τώρα σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω …με έχει ντοπάρει με αντιπηκτικες ενέσεις ουτροτζεσταν και μαγνήσιο … εύχομαι να έχει υπερδιπλασιαστεί!!!!πάντως εσένα έχει μια φυσική νορμαλ εξέλιξη εμένα του τρελού είναι εξ αρχής τέτοιο στρες και άγχος σε καμία άλλη εγκυμοσύνη ακόμα και όταν δεν πήγαιναν καλά…τέλος πάντων μπήκαμε στον χορό χορεύουμε λες και έχουμε άλλη λύση …περιμένω νέα …

aDqFp2.png

πρίν από 56 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα γενικά έχω αρκετό σταθερό κύκλο εντάξει προφανώς και έχει τύχει να κάνω πιο μεγάλο αλλά τώρα παρά ήταν μεγάλος μάλλον !τώρα σε δύο βδομάδες θα ξαναπάω …με έχει ντοπάρει με αντιπηκτικες ενέσεις ουτροτζεσταν και μαγνήσιο … εύχομαι να έχει υπερδιπλασιαστεί!!!!πάντως εσένα έχει μια φυσική νορμαλ εξέλιξη εμένα του τρελού είναι εξ αρχής τέτοιο στρες και άγχος σε καμία άλλη εγκυμοσύνη ακόμα και όταν δεν πήγαιναν καλά…τέλος πάντων μπήκαμε στον χορό χορεύουμε λες και έχουμε άλλη λύση …περιμένω νέα …

Αχ κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ είμαι πάρα πολύ αγχωδης πιστεύω το έχεις καταλάβει😂.... Όταν ακούσετε την καρδούλα όλα θα περάσουν θα δεις και θα μπορείς να το απολαύσεις. Εγώ να σου πω την αλήθεια μετά την αυχενική διαφάνεια απολαμβάνω εγκυμοσύνη, μέχρι τότε δεν έχω καν στο μυαλό μου ότι είμαι έγκυος μη τυχόν και γίνει κάτι και στεναχωρεθω. Έχω φίλη που με το που παίρνει το θετικό τεστ το λέει σε όλους χαίρεται και την "ζηλεύω" να σου πω την αλήθεια. Εγώ είμαι πολυυυυυ μαζεμένη ούτε στη μητέρα μου δεν το λέω αν δεν κάνω αυχενική.

Μου την έστειλαν ήταν 4800....Μια χαρά τέλος επιτέλους και οι χοριακες. Μου είπε ο γιατρός από την επόμενη εβδομάδα να πάω. Θα κλείσω 6-7 εβδομάδα. Ουφφφφ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Nikol85 είπε:

Αχ κορίτσι μου πόσο σε καταλαβαίνω. Κι εγώ είμαι πάρα πολύ αγχωδης πιστεύω το έχεις καταλάβει😂.... Όταν ακούσετε την καρδούλα όλα θα περάσουν θα δεις και θα μπορείς να το απολαύσεις. Εγώ να σου πω την αλήθεια μετά την αυχενική διαφάνεια απολαμβάνω εγκυμοσύνη, μέχρι τότε δεν έχω καν στο μυαλό μου ότι είμαι έγκυος μη τυχόν και γίνει κάτι και στεναχωρεθω. Έχω φίλη που με το που παίρνει το θετικό τεστ το λέει σε όλους χαίρεται και την "ζηλεύω" να σου πω την αλήθεια. Εγώ είμαι πολυυυυυ μαζεμένη ούτε στη μητέρα μου δεν το λέω αν δεν κάνω αυχενική.

Μου την έστειλαν ήταν 4800....Μια χαρά τέλος επιτέλους και οι χοριακες. Μου είπε ο γιατρός από την επόμενη εβδομάδα να πάω. Θα κλείσω 6-7 εβδομάδα. Ουφφφφ

Πιο καλή δεν θα μπορούσε να είναι !φαίνεται ότι εξελίσσεται τέλεια !!με το καλό κορίτσι μου!εγώ μόνο στην μαμά μου το έχω πει γιατί χρειάζομαι βοήθεια κατά τα άλλα όπως είπες μέχρι να δούμε ότι πάει καλά σε κανέναν !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

6 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Πιο καλή δεν θα μπορούσε να είναι !φαίνεται ότι εξελίσσεται τέλεια !!με το καλό κορίτσι μου!εγώ μόνο στην μαμά μου το έχω πει γιατί χρειάζομαι βοήθεια κατά τα άλλα όπως είπες μέχρι να δούμε ότι πάει καλά σε κανέναν !

Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!!!

Να σε ρωτήσω;;; Εσύ που είσαι βόρεια που γεννήσες; Μήπως ξέρεις κανέναν γιατρό στη Θεσσαλονίκη που να κάνει γέννες σε δημόσιο μαιευτήριο;

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Nikol85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ επίσης!!!

Να σε ρωτήσω;;; Εσύ που είσαι βόρεια που γεννήσες; Μήπως ξέρεις κανέναν γιατρό στη Θεσσαλονίκη που να κάνει γέννες σε δημόσιο μαιευτήριο;

Γέννησα στο Γένεσις και ο τότε γιατρός μου είναι και στο Παπαγεωργιου το νοσοκομείο …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Γέννησα στο Γένεσις και ο τότε γιατρός μου είναι και στο Παπαγεωργιου το νοσοκομείο …

Μπορείς να μου πεις ονομα;;;γιατί ψάχνω και δεν βρίσκω, αν δεν επιτρέπεται μπορείς να μου στείλεις σε πμ;;παρακαλω;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...