Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Nikol85

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Α μην το λες στον γιο μου όταν ήμουν έγκυος το έμαθα 7 μέρες πριν την καθυστέρηση το ακριβώς αντίθετο από τώρα που το έμαθα με 12 μέρες καθυστέρηση 😂και τον πήρα αλλά δεν με έβαλε ο τότε γιατρός μου να κάνω χοριακη απλά μου έκλεισε ραντεβού κατευθείαν ένα μήνα μετά !!ε τότε είχα και άγνοια κινδύνου οπότε δεν είχα άγχος !Εγω είμαι καλά σε γενικές γραμμές κάτι πονάκια έχω τσιμπήματα στην κοιλιά κλπ ….δεν μου είπε σε ποια βδομάδα είμαι θα το δούμε από τον υπέρηχο γιατί βάση τελευταίας περιόδου είμαι 7μιση εβδομάδων αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι τόσο πιστεύω είμαι περίπου δύο βδομάδες πίσω … ότι είναι θα φανεί την Τεταρτη!

Νομίζω από έκτη εβδομάδα και μετά ακούς καρδούλα!!! Αλλά εσύ πρέπει να πας και για να σου πει ποτέ έμεινες! Αν και πιστεύω κι εγώ έκανες πιο αργά ωορρηξία. 

Να σου πω δεν ξέρω έχω τσιμπιχτει ήδη 3 φορές γιατί με ταλαιπωρεί τόσο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έπρεπε να διπλασιαστεί πιο πολύ; Εντωμεταξυ στον γιο μου μόνο δύο φορές με έβαλε να κάνω και μετά κατευθείαν υπέρηχο. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει τώρα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 47
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Νομίζω από έκτη εβδομάδα και μετά ακούς καρδούλα!!! Αλλά εσύ πρέπει να πας και για να σου πει ποτέ έμεινες! Αν και πιστεύω κι εγώ έκανες πιο αργά ωορρηξία. 

Να σου πω δεν ξέρω έχω τσιμπιχτει ήδη 3 φορές γιατί με ταλαιπωρεί τόσο πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Έπρεπε να διπλασιαστεί πιο πολύ; Εντωμεταξυ στον γιο μου μόνο δύο φορές με έβαλε να κάνω και μετά κατευθείαν υπέρηχο. Δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει τώρα 

Ναι σίγουρα έγινε πιο αργά ωορρηξία γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι μέρες και τα νούμερα …όχι ρε αφού ήταν κανονικός διπλασιασμός ποιος τον ξέρει τώρα τι σκέφτεται …θα κάνεις και τρίτη δλδ;

aDqFp2.png

πρίν από 18 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι σίγουρα έγινε πιο αργά ωορρηξία γιατί αλλιώς δεν βγαίνουν οι μέρες και τα νούμερα …όχι ρε αφού ήταν κανονικός διπλασιασμός ποιος τον ξέρει τώρα τι σκέφτεται …θα κάνεις και τρίτη δλδ;

Τεταρτη, έχω ήδη κάνει τρεις. Μια στις 18/3 που είχε βγει 60, μετά την επόμενη 19/3 είχε βγει 113 και 21/3 247. Δεν ξέρω μήπως επειδή είμαι μεγαλύτερη;(40 θα γίνω τον Μάιο) Η μπορεί να μην έχει συνηθίσει τόσο μικρά νούμερα,ίσως ξεκινάνε τις χοριακες μετά την καθυστέρηση οι περισσοτερες

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...