Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 50 λεπτά , little miracle είπε:

τα δικα σου 600 συγκεκριμενα, οχι. αλλα ολων σας, ναι. βαλε οτι με αυτα ζει και πλουτιζει και σπουδαζει τα παιδια του στο σεντ καθρινς και τα στελνει μετα εξωτερικο. κι οχι ο συγκεκριμενος, ολοι τους. η μπιζνα τους ειναι. ας το παραδεχτουμε καλως η κακως. εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι εστω και ενας υπερανω. ισα ισα ολο τα περισσοτερα αποζητανε. αλλιως θα βαζανε στοπ στις νεες ασθενεις, οπως κανουν αλλοι γιατροι. εδω αυτους τους βλεπεις να τους κρεμονται κι απο τα αυτια και να μην προλαβαινουν ουτε να τις δουνε σοβαρα. να στελνουν συνεργατες, ναντους μιλας με το σταγονομετρο κτλ κτλ.κ να κανουνε κρα μη κ χασουνε καμια.

Αυτή η λογική του " πληρώνω για να με αναλάβει ο τάδε γιατρός και με παραπέμπει στις μαίες και στους συνεργάτες" εμένα προσωπικά μου κάθεται τρομερά άσχημα.Δεν το έχω βιώσει,γιατί στο κέντρο που ήμουν είχα επικοινωνία μόνο με το γιατρό.Εδω μέσα έχω διαβάσει επίσης ότι πχ έχει κανονιστεί κάποια ωοληψια και αντί να πάει ο γιατρός,έστειλε συνεργάτες του🤷Μια άλλη κοπέλα εδώ μέσα έλεγε ότι την έβαζαν για ωοληψια χωρίς καν να της κάνουν υπέρηχο,μιλάμε για τραγικές καταστάσεις 

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Nikol85

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Αύριο θα κάνεις κι εσύ Ε;κι εγώ θα πάω αύριο να κάνω άλλη μια....

Έχεις δίκιο ισχύει, απλά εγώ ξέρω πότε έκανα ωορρηξία ακριβώς και είναι πριν 14 ημέρες βέβαια η εμφύτευση μπορεί να κάνει 6-12 μέρες μετά την ωορρηξία οπότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς 

Εγώ σήμερα έκανα και αύριο θα πάρω το αποτέλεσμα!ακριβως επειδή κανείς δεν ξέρει πότε έγινε η εμφύτευση το αν πηγαίνει πραγματικά καλά φαίνεται στους υπέρηχους …στην μια από τις παλινδρομες που είχα οι χοριακες μου ήταν μια χαρά και τα συμπτώματα κανονικότατα και όμως είχε παλινδρομήσει …οπότε θέλει πολύ υπομονή και βήμα βήμα ….

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ σήμερα έκανα και αύριο θα πάρω το αποτέλεσμα!ακριβως επειδή κανείς δεν ξέρει πότε έγινε η εμφύτευση το αν πηγαίνει πραγματικά καλά φαίνεται στους υπέρηχους …στην μια από τις παλινδρομες που είχα οι χοριακες μου ήταν μια χαρά και τα συμπτώματα κανονικότατα και όμως είχε παλινδρομήσει …οπότε θέλει πολύ υπομονή και βήμα βήμα ….

Ωωωω έχεις περάσει ζόρι ρε κοπέλα μου δηλαδή... Είχες πολλές;;; 

Καλά στο διαγνωστικό σου τι φάση;γιατί βγαίνουν την επόμενη τα αποτελέσματα;θα είχα τρελαθεί από το άγχος. Εγώ σε δύο διαφορετικά που πήγα μου τα είχαν στείλει το ίδιο μεσημέρι. Πας απόγευμα μήπως και την κανείς;;;; Εύχομαι αύριο 1500 να έχεις ❤️❤️

πρίν από 7 λεπτά , Nikol85 είπε:

Ωωωω έχεις περάσει ζόρι ρε κοπέλα μου δηλαδή... Είχες πολλές;;; 

Καλά στο διαγνωστικό σου τι φάση;γιατί βγαίνουν την επόμενη τα αποτελέσματα;θα είχα τρελαθεί από το άγχος. Εγώ σε δύο διαφορετικά που πήγα μου τα είχαν στείλει το ίδιο μεσημέρι. Πας απόγευμα μήπως και την κανείς;;;; Εύχομαι αύριο 1500 να έχεις ❤️❤️

Δυστυχώς είχα 5 μετά τον γιο μου… !τέλος πάντων ή σταματάς ή λες θα το παλέψω μέχρι τέλους μέση λύση δεν υπάρχει !απλά λόγο αυτών το άγχος είναι τεράστιο !Αυτο το διαγνωστικό είναι το πιο κοντινό εδώ που ζω οπότε κάνω υπομονή 😂όχι πρωί πάω !μακάρι κορίτσι μου και για τις δύο μας να πάνε όλα εξαιρετικά χωρίς δράματα !

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Δυστυχώς είχα 5 μετά τον γιο μου… !τέλος πάντων ή σταματάς ή λες θα το παλέψω μέχρι τέλους μέση λύση δεν υπάρχει !απλά λόγο αυτών το άγχος είναι τεράστιο !Αυτο το διαγνωστικό είναι το πιο κοντινό εδώ που ζω οπότε κάνω υπομονή 😂όχι πρωί πάω !μακάρι κορίτσι μου και για τις δύο μας να πάνε όλα εξαιρετικά χωρίς δράματα !

Ωχ κατάλαβα.... Αυτή τη φορά θα είναι η τυχερή σου είμαι σίγουρη! Κάνατε εξετάσεις η δεν χρειάζεται; Παίρνεις σαλοσπιρ;;;

πρίν από 40 λεπτά , Nikol85 είπε:

Ωχ κατάλαβα.... Αυτή τη φορά θα είναι η τυχερή σου είμαι σίγουρη! Κάνατε εξετάσεις η δεν χρειάζεται; Παίρνεις σαλοσπιρ;;;

Κάναμε πολλές αλλά επι της ουσίας τα ωάρια ήταν το πρόβλημα η ποιότητα γιατί ΑΜΗ έκανα πρόσφατα και είναι καλή για την ηλικία μου 2,66 αλλά η ποιότητα δεν φαίνεται …και βρέθηκε και θρομβοφιλια ξεκινάω αντιπηκτικές μόλις μείνω έγκυος !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Pepi88 είπε:

Κάναμε πολλές αλλά επι της ουσίας τα ωάρια ήταν το πρόβλημα η ποιότητα γιατί ΑΜΗ έκανα πρόσφατα και είναι καλή για την ηλικία μου 2,66 αλλά η ποιότητα δεν φαίνεται …και βρέθηκε και θρομβοφιλια ξεκινάω αντιπηκτικές μόλις μείνω έγκυος !

Αχ κ εσύ με θρομβοφιλια; Εγώ για να μου πουν να το ψάξω έπρεπε πρώτα να χάσω το πρώτο μου παιδακι στις 38+2 εβδομάδες, και μετά απο αυτό δεν μου είπαν καν να το ψάξω και το έψαξα επειδή νοσηλεύτηκα στη ΜΕΘ σε κόμμα και η ακινησία μου δημιούργησε θρόμβωση παρά τις αντιπηκτικες.. μετά από αυτό μου είπε μια νοσηλεύτρια να το ψάξω, ούτε καν γιατρός... Και τελικά έχω και είναι πλέον κ πιο πιθανός λόγος για το μωράκι μου που έχασα έτσι άδικα. Πολλή προσοχή κάνε κατά γράμμα ότι πρέπει!!

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 10 λεπτά , Nasiad είπε:

Αχ κ εσύ με θρομβοφιλια; Εγώ για να μου πουν να το ψάξω έπρεπε πρώτα να χάσω το πρώτο μου παιδακι στις 38+2 εβδομάδες, και μετά απο αυτό δεν μου είπαν καν να το ψάξω και το έψαξα επειδή νοσηλεύτηκα στη ΜΕΘ σε κόμμα και η ακινησία μου δημιούργησε θρόμβωση παρά τις αντιπηκτικες.. μετά από αυτό μου είπε μια νοσηλεύτρια να το ψάξω, ούτε καν γιατρός... Και τελικά έχω και είναι πλέον κ πιο πιθανός λόγος για το μωράκι μου που έχασα έτσι άδικα. Πολλή προσοχή κάνε κατά γράμμα ότι πρέπει!!

Πολύ λυπάμαι για αυτό που πέρασες δεν το χωράει ανθρώπινος νους…πρέπει να είναι πολύ δύσκολο ….κανω φυσικά ότι πρέπει από φάρμακα κατά γράμμα …

@Nikol85 μου την έστειλαν τώρα τελικά 1022,05!!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Πολύ λυπάμαι για αυτό που πέρασες δεν το χωράει ανθρώπινος νους…πρέπει να είναι πολύ δύσκολο ….κανω φυσικά ότι πρέπει από φάρμακα κατά γράμμα …

@Nikol85 μου την έστειλαν τώρα τελικά 1022,05!!!

Γιουχουυυυ!!!!! Τέλεια!!!!!! Θα ξανακάνεις;η τέλος τώρα πας για υπέρηχο;;;;κι εγώ λογικά θα έχω νέα αυριο

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nikol85 είπε:

Γιουχουυυυ!!!!! Τέλεια!!!!!! Θα ξανακάνεις;η τέλος τώρα πας για υπέρηχο;;;;κι εγώ λογικά θα έχω νέα αυριο

Όχι μου είπε να μην κάνω άλλη θα με δει την Τεταρτη για υπέρηχο !περιμενω τα νέα σου !!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...