Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 137
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mom3boys είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

Μην αγχώνεσαι ξέρεις πόσες αντιβιώσεις πήρα στον γιο μου ;;κάθε φορά που νοσηλευόμουν λόγο συσπάσεων !!!τιποτα δεν έπαθε το παιδί …το μικρόβιο είναι πιο επικίνδυνο!την επόμενη φορά θα ακούσεις σίγουρα και καρδούλα!!τώρα για τις αναγούλες όλες συμπάσχουμε στην ίδια κατάσταση είμαστε …λίγο λίγο το νερό όσο μπορείς υδατάνθρακες…τα ξέρεις κιόλας 4ο παιδάκι είναι !ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσει και αυτό το στάδιο κορίτσια…

aDqFp2.png

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...