Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

δεν ξερω πως το εννοει η bluey , αλλα γενικα απο οσα μου εχουν πει εμενα εικονα ειναι οταν απλα στον υπερηχο φαινονται πολλα ωοθυλακια, ενω συνδρομο οταν συνοδευεται η εικονα απο συγκεκριμενες τιμες στις lh-fsh καθως και συμπτωματολογια (μεγαλοι αστατοι κυκλοι, τριχοφυια, ευκολη αυξηση βαρους με πολυ λιπος η το αντιθετο / ανδρικο φαινοτυπο κτλ)

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Just now, Blu24 είπε:

Δεν έχω καταλάβει την διαφορά αλλά έχω ακούσει όλα αυτά που λες και εσύ και εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά απλά φαίνεται στον υπέρηχο πολλά ωοθυλάκια για αυτό λέω πως μάλλον έχω εικόνα και όχι σύνδρομο 

Και για αυτό μάλλον και η ΑΜΗ μου είναι λίγο πάνω από το όριο 

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα…δύσκολη νύχτα δύσκολο πρωί…σήμερα ξεκίνησαν και οι εμετοί..έχω πάρα πολύ στομαχόπονο από χθες το απόγευμα…για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα…δυστυχώς τρέμω στην ιδέα του εμετού διότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και τους 9 μήνες…εσείς πως είστε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Κορίτσια καλημέρα…δύσκολη νύχτα δύσκολο πρωί…σήμερα ξεκίνησαν και οι εμετοί..έχω πάρα πολύ στομαχόπονο από χθες το απόγευμα…για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα…δυστυχώς τρέμω στην ιδέα του εμετού διότι στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και τους 9 μήνες…εσείς πως είστε;

Κ εγώ πολύ χάλια, αλλά προσπαθώ να μην κάνω εμετό γτ δεν μπορώ ούτε στην ιδέα... σήμερα έφαγα βραστή πατάτα πουρέ σκέτη κ κάπως βοήθησε αλλά για καμιά ώρα... πήρα κ τσίχλες τώρα... για να δούμε... πολύς στομαχοπονος... δεν παλεύεται... θα βάλω τα κλάματα....

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Κ εγώ πολύ χάλια, αλλά προσπαθώ να μην κάνω εμετό γτ δεν μπορώ ούτε στην ιδέα... σήμερα έφαγα βραστή πατάτα πουρέ σκέτη κ κάπως βοήθησε αλλά για καμιά ώρα... πήρα κ τσίχλες τώρα... για να δούμε... πολύς στομαχοπονος... δεν παλεύεται... θα βάλω τα κλάματα....

Έτσι είμαι και εγώ..βραστή πατάτα σήμερα χωρίς καθόλου να πιω νερό..πηγαίνει η αναγούλα σύννεφο..στομάχι χάλια..

• Δύναμη! 1

2 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Έτσι είμαι και εγώ..βραστή πατάτα σήμερα χωρίς καθόλου να πιω νερό..πηγαίνει η αναγούλα σύννεφο..στομάχι χάλια..

Θα το καταφέρουμε κ αυτό.. ελπίζω να μην πάρω 100 κιλά από τις πολλες φρυγανιές... νομίζω ότι μόνο αυτές με βοηθάνε κάπως πιο πολύ... 

πρίν από 4 λεπτά , mom3boys είπε:

Θα το καταφέρουμε κ αυτό.. ελπίζω να μην πάρω 100 κιλά από τις πολλες φρυγανιές... νομίζω ότι μόνο αυτές με βοηθάνε κάπως πιο πολύ... 

Να σε καθησυχάσω ότι στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έτρωγα μόνο φρυγανιές και έπινα σόδα..πέντε κιλά πήρα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...