Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

Να δείτε το σπέρμα ξανά οπωσδήποτε κορίτσι δεν πιστεύω να έφταιγαν όλα σου τα ωάριο ,κρίμα και ήταν καλό νούμερο το 7...

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 142
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, mom3boys είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

Μην αγχώνεσαι ξέρεις πόσες αντιβιώσεις πήρα στον γιο μου ;;κάθε φορά που νοσηλευόμουν λόγο συσπάσεων !!!τιποτα δεν έπαθε το παιδί …το μικρόβιο είναι πιο επικίνδυνο!την επόμενη φορά θα ακούσεις σίγουρα και καρδούλα!!τώρα για τις αναγούλες όλες συμπάσχουμε στην ίδια κατάσταση είμαστε …λίγο λίγο το νερό όσο μπορείς υδατάνθρακες…τα ξέρεις κιόλας 4ο παιδάκι είναι !ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσει και αυτό το στάδιο κορίτσια…

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Μην αγχώνεσαι ξέρεις πόσες αντιβιώσεις πήρα στον γιο μου ;;κάθε φορά που νοσηλευόμουν λόγο συσπάσεων !!!τιποτα δεν έπαθε το παιδί …το μικρόβιο είναι πιο επικίνδυνο!την επόμενη φορά θα ακούσεις σίγουρα και καρδούλα!!τώρα για τις αναγούλες όλες συμπάσχουμε στην ίδια κατάσταση είμαστε …λίγο λίγο το νερό όσο μπορείς υδατάνθρακες…τα ξέρεις κιόλας 4ο παιδάκι είναι !ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσει και αυτό το στάδιο κορίτσια…

Πήρες στο 1ο τρίμηνο αντιβίωσεις δλδ?? Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή τώρα αναπτυσετε κ ξεκινάει η καρδούλα να χτυπάει κ σχηματίζεται,  μήπως η αντιβίωση το επηρεάσει κ δεν προχωρήσει.... μήπως του κάνει κακό... δεν ξέρω...

πρίν από 35 λεπτά , mom3boys είπε:

Πήρες στο 1ο τρίμηνο αντιβίωσεις δλδ?? Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή τώρα αναπτυσετε κ ξεκινάει η καρδούλα να χτυπάει κ σχηματίζεται,  μήπως η αντιβίωση το επηρεάσει κ δεν προχωρήσει.... μήπως του κάνει κακό... δεν ξέρω...

Στην αρχή δεν πήρα δεν χρειάστηκε αλλά ξέρω κοπέλες που πήραν …πίστεψε με αν είναι να πάει καλα μια εγκυμοσύνη ο κόσμος να χαλάσει θα πάει …εγώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος άργησα να το μάθω και κάπνιζα σήκωνα βάρη είχα πιει και κάποιες φορές σε εξόδους κρασιά και προχώρησε ενώ σε άλλες που πρόσεχα και τον αέρα που ανέπνεα απέβαλα σοριδον …Αλλιώς δεν θα τις έδιναν οι γιατροί θα έλεγαν περιμενε να πας δεύτερο τρίμηνο …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, mom3boys είπε:

Καλησπέρα κ συγνώμη  που επεμβαίνω στην συζήτηση σας.. να μην σε αγχώνει η αντιβίωση.. 3 εγκυμοσύνες κ στις 3 πήρα αντιβίωση  για ουρολοιμωξη..σκέψου πως στην τελευταία ήμουν τόσο σίγουρη πως θα έχω πάλι ουρολοιμωξη που είπα μονη μ τον γιατρό ν κάνουμε εξέταση ουρων κ είχα δίκιο.. οι αντιβίωσεις  που δίνουν είναι συμβατές με την εγκυμοσύνη,  να μην σε φοβάσαι.. όλα με το καλό!

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

@Pepi88 @Fofi!Καλησπέρα κορίτσια μου δεν προλαβαίνω να μπω πολλές φορές να σας απαντήσω κι εγώ αλλά σας σκέφτομαι. Έχω τα μικρά σπίτι λόγω διακοπών Πάσχα και είναι μια τρέλα τα ξέρετε😂😂

@mom3boysΛοιπόν όταν ήμουν έγκυος στο γιο μου μου είχαν βρει κάτι στον κόλπο και είχα βάλει αντιβιωτικη αλοιφή όχι από το στόμα. Νομίζω αυτή που λες ήταν αν θυμάμαι καλά. Εσύ από το στόμα θα την πάρεις; Δεν πειράζει και για άλλο λόγο έχω πάρει αντιβιωση σε όλες τις εγκυμοσυνες μου και στο πρώτο τρίμηνο και από το στόμα δεν έγινε κατι. Αρκεί να είναι συμβατή.

Από ναυτίες κι εγώ απαίσια σαν άρρωστη νοιώθω, βγήκαν και οι αιματολογικές μου όλα καλά, τώρα περιμένω κι εγώ την κολπική καλλιέργεια. Εσείς κορίτσια τι κάνατε είδα ωραία νέα με τους υπερήχους σας. Άντε να δούμε κι εγώ έχω τώρα την άλλη Τετάρτη.... 

Κορίτσια καλησπέρα…εγώ μόλις τελείωσα τον γιατρό…όλα καλά..σταματάω τα utrogestan και ξεκινάω βιταμίνες…15 Μαΐου αυχενική…κάνω πρόβλεψη για κορίτσια…διαφορετικά συμπτώματα αλλά ίδια ακριβώς θέση με την κόρη μου….για να ξεκινήσουμε προβλέψεις σιγά σιγά…

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...