Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Όχι δεν έχω κάνει υστεροσκοπηση, στο χειρουργείο που εκανα για αφαίρεση εξωμητριου μου είπαν πως ήταν όλα καλά, εκανα μετά και σαλπιγγογραφια πάλι ολα καλά, 12.5 ηταν το ενδομητριο μου σε φυσικό κυκλο

Δεν θέλει να πάρω πολλά φάρμακα, όσες φορές κι αν το εξήγησα και εγώ κ ο γιατρός δεν θέλει, προτιμάει να κάνουμε μικρούς κύκλους και όποτε έρθει.. βέβαια αρχές Μαΐου έχουμε ραντεβού με τον εξωσωματικο για να δούμε πως θα προχωρήσουμε, ίσως του πω να μου δώσει λίγες πάρα πάνω δόσεις.. 

Κορίτσι είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση. Κι εγώ έχω ραντεβού την άλλη βδομάδα για να μου δώσει το πρωτόκολλο διέγερσης να μαζέψουμε εκ νέου. Εγώ βιταμίνες παίρνω σχεδόν όλη μου τη ζωή, προβιοτικά επίσης, δεν καπνίζω, δεν πίνω, περπατάω κάθε μέρα 2 ώρες και κάνω και λίγο πιλάτες ή γιόγκα, τώρα το καλοκαίρι πάω και κολυμβητήριο ή τουλάχιστον πήγαινα, φέτος δεν ξέρω αν θα με αφήσει ο γιατρός. Και πάλι 2 μέτριες βλαστοκύστες είχα. Ο γιατρός μου θέλει να δούμε εκ νέου τον παράγοντα σπερμα, πιο αναλυτικά και να επαναλάβουμε κάποιες εξετάσεις απλά για να είμαστε σίγουροι. Επίσης ο ενδοκρινολόγος μου άλλαξε την δόση στο χάπι για την αντίσταση στην ινσουλίνη, η οποία ενώ μειώθηκε ο δείκτης της και κανονικά θα έκοβα το χάπι, θέλει να μου το συνεχίσει για να ενισχύσει την ποιότητα των ωαρίων. Συζήτησε πάλι με τον ενδοκρινολόγο σου ίσως να σου αλλάξει κάποια δοσολογία ή να κάνετε κάποιες επιπλέον εξετάσεις. Η μόνη κατάχρηση που κάνω είναι που πίνω 3 καφέδες την ημέρα κι αυτό το είχα κόψει, μετά την μηδενική χοριακη ξανακύλησα 😂
      Εγω έχω κάνει και υστεροσκοπηση (στο χειρουργείο του εξωμήτριου το τι συμβαίνει εντός μήτρας δεν το βλέπεις), είχα θέμα με το σχήμα, το διόρθωσα, έκανα μικροβιωμα όλα καλά, έκανα ανοσολογικής και αιματολογικές για τα πάντα, δεν είχα τίποτα, κάναμε καρυοτυπο τίποτα κ εκεί. Και πάλι δύο μέτριες βλαστοκύστες με μηδέν χοριακή 🫠

Πλέον περάσαμε και επίσημα στο «ανεξήγητη υπογονιμότητα». 🤦‍♀️

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 140
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mom3boys είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε χθες γιατρό, ήταν πιο μεγάλος ο σάκος κ είδαμε ότι έχει μέσα έμβρυο αλλά δεν ακούσαμε καρδούλα, 5+6 με έβγαλε χθες, είναι σωστό με βάση την τελευταία περίοδο μου.. το θέμα είναι ότι βγήκε μια κολπική καλλιέργεια που είχα κάνει κ έχω ένα μικρόβιο στον κόλπο, κ πρέπει να πάρουμε αντιβίωση flagyl για 7 μέρες κ εγώ κ ο άντρας μου κ εννοείται ότι έχω αγχωθεί πάρα πολύ... διάβασα χθες για το φάρμακο κ το έχουν πάρει κ άλλες κοπέλες στο 1ο τρίμηνο κ όλα καλά αλλά κορίτσια είμαι να σκάσω.... 

Αν δεν το αντιμετωπίσουμε τώρα μου είπε ο γιατρός ότι αργότερα αυτό το μικρόβιο θα προκαλέσει τοκετό ή θα μου σπάσουν τα νερά, γενικά πρόωρο τοκετό κ είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε τώρα.. 

Κορίτσια να πω την αλήθεια φοβήθηκα αν κ ο γιατρός δεν φοβήθηκε κ δεν τον είδα να αγχώνεται... επίσης είμαι πλέον πολύ χάλια.... κάθε πρωί που ξυπνάω κ για όλη μέρα μέχρι να πάω για ύπνο είμαι σε μαύρα χάλια με την ανακατωσουρα....

Μην αγχώνεσαι ξέρεις πόσες αντιβιώσεις πήρα στον γιο μου ;;κάθε φορά που νοσηλευόμουν λόγο συσπάσεων !!!τιποτα δεν έπαθε το παιδί …το μικρόβιο είναι πιο επικίνδυνο!την επόμενη φορά θα ακούσεις σίγουρα και καρδούλα!!τώρα για τις αναγούλες όλες συμπάσχουμε στην ίδια κατάσταση είμαστε …λίγο λίγο το νερό όσο μπορείς υδατάνθρακες…τα ξέρεις κιόλας 4ο παιδάκι είναι !ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσει και αυτό το στάδιο κορίτσια…

• Ευχαριστώ 1

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Μην αγχώνεσαι ξέρεις πόσες αντιβιώσεις πήρα στον γιο μου ;;κάθε φορά που νοσηλευόμουν λόγο συσπάσεων !!!τιποτα δεν έπαθε το παιδί …το μικρόβιο είναι πιο επικίνδυνο!την επόμενη φορά θα ακούσεις σίγουρα και καρδούλα!!τώρα για τις αναγούλες όλες συμπάσχουμε στην ίδια κατάσταση είμαστε …λίγο λίγο το νερό όσο μπορείς υδατάνθρακες…τα ξέρεις κιόλας 4ο παιδάκι είναι !ΥΠΟΜΟΝΗ θα περάσει και αυτό το στάδιο κορίτσια…

Πήρες στο 1ο τρίμηνο αντιβίωσεις δλδ?? Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή τώρα αναπτυσετε κ ξεκινάει η καρδούλα να χτυπάει κ σχηματίζεται,  μήπως η αντιβίωση το επηρεάσει κ δεν προχωρήσει.... μήπως του κάνει κακό... δεν ξέρω...

πρίν από 35 λεπτά , mom3boys είπε:

Πήρες στο 1ο τρίμηνο αντιβίωσεις δλδ?? Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή τώρα αναπτυσετε κ ξεκινάει η καρδούλα να χτυπάει κ σχηματίζεται,  μήπως η αντιβίωση το επηρεάσει κ δεν προχωρήσει.... μήπως του κάνει κακό... δεν ξέρω...

Στην αρχή δεν πήρα δεν χρειάστηκε αλλά ξέρω κοπέλες που πήραν …πίστεψε με αν είναι να πάει καλα μια εγκυμοσύνη ο κόσμος να χαλάσει θα πάει …εγώ δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος άργησα να το μάθω και κάπνιζα σήκωνα βάρη είχα πιει και κάποιες φορές σε εξόδους κρασιά και προχώρησε ενώ σε άλλες που πρόσεχα και τον αέρα που ανέπνεα απέβαλα σοριδον …Αλλιώς δεν θα τις έδιναν οι γιατροί θα έλεγαν περιμενε να πας δεύτερο τρίμηνο …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, mom3boys είπε:

Καλησπέρα κ συγνώμη  που επεμβαίνω στην συζήτηση σας.. να μην σε αγχώνει η αντιβίωση.. 3 εγκυμοσύνες κ στις 3 πήρα αντιβίωση  για ουρολοιμωξη..σκέψου πως στην τελευταία ήμουν τόσο σίγουρη πως θα έχω πάλι ουρολοιμωξη που είπα μονη μ τον γιατρό ν κάνουμε εξέταση ουρων κ είχα δίκιο.. οι αντιβίωσεις  που δίνουν είναι συμβατές με την εγκυμοσύνη,  να μην σε φοβάσαι.. όλα με το καλό!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...