Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , κολοκυθάκι είπε:

Δεν νομίζω να ήταν αυτό το τυχερό μας,πιάσαμε με το 9% που είναι στη φυσική σύλληψη το 1 στα 200 που είναι το εξωμήτριο δλδ πραγματικά όμως στατιστικά δεν βγαίνει το ότι δεν πιάσαμε τώρα με 30 και 40 τις εκατό που έχει η κάθε βλαστοκυστη.. αυτό είναι είχαμε έναν όχι τόσο καλό κύκλο και την επόμενη θα έρθει κ σε εμας ,δεν δέχομαι πως είμαστε στην ανεξήγητη υπογονιμότητα, θεωρώ πως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θα γυρίσει... μπορείς να μου πεις το κέντρο που έκανες την εξέταση; ακούγεται λογική τιμή. Και εσύ 2 εμβρυακια είχες από την διέγερση;

Είμαι σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, η κλινική μου όπως και το κέντρο ανήκουν στον όμιλο ΙΑΣΩ αλλά στην Αθήνα οι τιμές είναι λίγο παραπάνω τσιμπημένες. Δύο έμβρυα είχα κ εγώ από την πρώτη διέγερση. Δεν είχα την ανταπόκριση που περίμενε ο γιατρός μου, αυτό μου το είπε από την πρώτη στιγμή. Να δω τώρα τι σχέδιο έχει. Περιμένω να δω κάτι διαφορετικό, ίσως να με πάει και στα ίδια, θα ξέρω την Τεταρτη. Οπότε στον επόμενο κύκλο θα ξεκινήσω ξανά την διαδικασία της διέγερσης και ας ελπίσουμε να πάει έστω λίγο καλύτερα αυτή τη φορά. 🤞

Πραγματικά έτσι όπως τα λες δεν βγαίνουν τα νούμερα στατιστικά. Και ο άντρας μου δλδ αυτό λέει, είναι σαν να κάναμε επαφές εκείνο τον μήνα (της διέγερσης) και απλά να μην ήταν οι συνθήκες κατάλληλες. Εμένα αυτό που με χάλασε περισσότερο ήταν που ενώ είχαμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα και έφτασαν 3 ημερών μετά το χάσαμε το πανηγύρι και έμειναν δύο μέτρια. Δεν ξέρω αν φταίνε τα ωάρια, το σπερμα ή αν απλά είμασταν τόσο άτυχοι! 

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , mom3boys είπε:

Χρονια πολλα Αληθώς ο κύριος!

Κ εμένα ο γιατρός μου, μου είπε 36 με 37 βδομάδα θα με βάλει, γιατί εμένα είναι 4η καισαρική, πρώτα ο Θεός να πάνε όλα καλά! Προς το παρόν είμαι σε αναμονή να ακούσω καρδούλα γιατί έμαθα για την εγκυμοσύνη 2 μέρες πριν την ημερομηνία που περίμενα περίοδο. Οπότε καταλαβαίνεις, δεν περνάνε οι μέρες...

Λόγω των αποβολών σε αυτή την εγκυμοσύνη με βλέπει κάθε βδομάδα…ενώ στην πρώτη με έβλεπε κάθε δύο εβδομάδες..οπότε και η μία βδομάδα αιώνας μου φαίνεται…καταλαβαίνω..

• Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 141
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 19/4/2025 at 8:32 ΜΜ, Fofi! είπε:

Τσουπ πετάχτηκα και εγώ…μέρες έψαχνα μανούλες Νοεμβρίου και λέω καλά δεν θα έχω παρέα σε αυτήν την εγκυμοσύνη;;;;κορίτσια μου λοιπόν καλησπέρα….με μια κόρη πέντε χρονών σχεδόν η οποία ήρθε πανεύκολα από τον πρώτο μήνα…δύο χρόνια μετά προσπάθειας για δεύτερο στα οποία μετράμε μια αποβολή και μια βιοχημική…και τώρα να το θετικό τεστ επιτέλους μετά από πολλές προσπάθειες πολλά τεστ πολύ στεναχώρια…σήμερα οχτώ εβδομάδων…πητ 29/11 μου είπε ο γιατρός βέβαια αφαίρεσε μια μέρα στην τελευταία επίσκεψη και μου είπε 28/11 δεν ξέρω γιατί…επίσης με βάση την περίοδο και την σύλληψη ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν αφαιρούν μια βδομάδα που έχεις περίοδο για την πητ;;;;όσο αναφορά συμπτώματα..αν σκεφτώ την πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα εννιά μήνες εμετούς είμαι καλά…αν δεν σκεφτώ την πρώτη εγκυμοσύνη είμαι χάλια.. παρά πολύ πόνο στο στομάχι,πολύ πόνο χαμηλά,πάρα πολύ κρύο και μια φοβερή αδυναμία…από φάρμακα filicine,salospir και utrogestan…αυτά για μια πρώτη γνωριμία…ελπίζω όλες να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και καλό μας κουράγιο!!!

Καλώς ήρθες κοπέλα μου με το καλό εύχομαι ο,τι καλύτερο !!! Όλα θα πάνε καλά ❤️ ❤️ 

Αυτό λέγαμε με τα κορίτσια πολυ άγχος ειδικά μέχρι την αυχενική. Εγώ να σκεφτείς δεν το έχω πει σε κανέναν μόνο στην αδερφή μου και στη μητέρα μου και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει ήδη αρκετά καθώς είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη. Αλλά λέω ότι παχυνα 😂😂😂😂 Αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική πάντα. Άσε που πιστεύω ότι δεν θα χαρεί κανένας όταν το μάθει και οοοοολοι θα κατακρίνουν. ..

Θα είμαστε εδώ να τα λέμε κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά! Ποτε έχεις πάλι ραντεβού;

Κορίτσια καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Πως περάσατε;;;; Φάγατε ήπιατε(που λέει ο λόγος), πήγατε πουθενά;;;

Εμείς Αθήνα οικογενειακά, εγώ χάλια η ναυτία έχει πιάσει άλλο level οοοολη μέρα, ξυπνάω και νοιωθω ότι είμαι σε καράβι με εννιά μποφόρ. Έχω και πονακια σαν περιόδου κορίτσια το έχετε κι εσείς; 

Εσείς πως πάτε από συμπτώματα;;;

Εγώ έχω ραντεβού τώρα πάλι την άλλη τρίτη σε μια εβδομάδα και θα σας έχω νέα. Προς το παρόν έκανα τις αιματολογικές και ούρων και περιμένω αποτελέσματα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλώς ήρθες κοπέλα μου με το καλό εύχομαι ο,τι καλύτερο !!! Όλα θα πάνε καλά ❤️ ❤️ 

Αυτό λέγαμε με τα κορίτσια πολυ άγχος ειδικά μέχρι την αυχενική. Εγώ να σκεφτείς δεν το έχω πει σε κανέναν μόνο στην αδερφή μου και στη μητέρα μου και η κοιλιά μου έχει μεγαλώσει ήδη αρκετά καθώς είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη. Αλλά λέω ότι παχυνα 😂😂😂😂 Αλλά είμαι πολύ επιφυλακτική πάντα. Άσε που πιστεύω ότι δεν θα χαρεί κανένας όταν το μάθει και οοοοολοι θα κατακρίνουν. ..

Θα είμαστε εδώ να τα λέμε κορίτσι μου όλα θα πάνε καλά! Ποτε έχεις πάλι ραντεβού;

Κορίτσια καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!!! Πως περάσατε;;;; Φάγατε ήπιατε(που λέει ο λόγος), πήγατε πουθενά;;;

Εμείς Αθήνα οικογενειακά, εγώ χάλια η ναυτία έχει πιάσει άλλο level οοοολη μέρα, ξυπνάω και νοιωθω ότι είμαι σε καράβι με εννιά μποφόρ. Έχω και πονακια σαν περιόδου κορίτσια το έχετε κι εσείς; 

Εγώ έχω ραντεβού τώρα πάλι την άλλη τρίτη σε μια εβδομάδα και θα σας έχω νέα. Προς το παρόν έκανα τις αιματολογικές και ούρων και περιμένω αποτελέσματα

Καλησπέρα καλησπέρα….εγω έχω την πέμπτη ραντεβού…έχω λίγο ποιο έντονη ναυτία αυτές τις μέρες αλλά προσπαθώ να την παλέψω…όσο αναφορά το φαγητό;;;;πεινάω αλλά δεν τρώω…βρε κορίτσια νιώθω συνεχώς τουμπανιασμένη λες και έφαγα ένα αρνί μόνη μου…γιατί;;;;πονάκια έχω και εγώ ναι…εγώ έκανα και τις αιματολογικές και ούρων και κολπικά όλα καλά…ο σίδηρος είναι χαμηλός αλλά ποτέ δεν είχα και υψηλά αποθέματα σιδήρου…ευελπιστώ να μην μου ξεκινήσει ακόμη ο γιατρός ασβέστια μαγνησια και σίδηρα γιατί δεν την παλέψω..

20 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Χρόνια πολλα αληθώς ανέστη!

Εγώ πάλι δεν έχω πει ακόμα τπτ σε κανέναν κ αν σου πω ότι έγραψες όλα όσα σκέφτομαι.... κ εγώ πιστεύω ότι τώρα θα κρίνουν πολλοί από το να χαρούν αλλά έχω πει ότι δεν θα το πω κ οποίος το καταλάβει από την κοιλιά... που είναι ήδη πρησμένη χαμηλά... είχε μείνει κ λίγη από τις προηγούμενες αλλά πάει ήδη να στρογγυλεψει κ είμαι πολύ λίγο.... 🙄😳 

Εγω εχω σήμερα το απόγευμα πάλι γιατρός. Ανακατεύομαι μέρες τώρα κορίτσια κ ότι κ αν μυρισω ή φάω λίγο μετά πεθαίνω..  επίσης ξυπνάω χάλια με το στομάχι κ μετά τις 8 το απόγευμα χειροτερευει η κατάσταση... σκέφτομαι ότι έχω πολύ δρόμο μέχρι να σταματήσουν κ με πιάνει απογοήτευση....

17 ώρες πρίν, Fofi! είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα….εγω έχω την πέμπτη ραντεβού…έχω λίγο ποιο έντονη ναυτία αυτές τις μέρες αλλά προσπαθώ να την παλέψω…όσο αναφορά το φαγητό;;;;πεινάω αλλά δεν τρώω…βρε κορίτσια νιώθω συνεχώς τουμπανιασμένη λες και έφαγα ένα αρνί μόνη μου…γιατί;;;;πονάκια έχω και εγώ ναι…εγώ έκανα και τις αιματολογικές και ούρων και κολπικά όλα καλά…ο σίδηρος είναι χαμηλός αλλά ποτέ δεν είχα και υψηλά αποθέματα σιδήρου…ευελπιστώ να μην μου ξεκινήσει ακόμη ο γιατρός ασβέστια μαγνησια και σίδηρα γιατί δεν την παλέψω..

Ναι αυτό ακριβώς.. τουμπανιασμενη νιώθω στο στομάχι ενώ είναι άδειο πχ.. είναι λες κ έχω φάει όπως το λες ένα αρνί...

Πονάκια ναι έχω κ εγώ σχεδον συνέχεια αλλά ελαφριά... πως δεν μπορώ να πάρω κ τα πόδια μου... νιώθω πολύ κουρασμένη...

Καλημέρα κορίτσια @mom3boys @Nikol85 @Fofi! Χριστός Ανέστη !Βλεπω πάνω κάτω όλες στα ίδια χάλια είμαστε από αναγούλες κλπ …Το είναι αυτό το πράγμα ρε κορίτσια δεν θέλω να ξημερώσει κάθε μέρα …περιμένω πως και πως να έρθει το βράδυ να κοιμηθώ …καλά από νεύρα ΑΣΤΟ άλλο level ….Επισης έκανα το λάθος να το πω στο  γιο μου και από εκείνη την στιγμή όποιον συναντούσαμε έλεγε η μαμά μου έχει ένα μωρό στην κοιλιά 😂και κάπως έτσι το έμαθε όλος ο ντουνιάς καθώς ζούμε επαρχία !!!

Τα πονάκια είναι φυσιολογικά μεγαλώνει η μήτρα ❤️

@mom3boys θα περιμένουμε νέα από τον γιατρό !

• Χαχα 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια @mom3boys @Nikol85 @Fofi! Χριστός Ανέστη !Βλεπω πάνω κάτω όλες στα ίδια χάλια είμαστε από αναγούλες κλπ …Το είναι αυτό το πράγμα ρε κορίτσια δεν θέλω να ξημερώσει κάθε μέρα …περιμένω πως και πως να έρθει το βράδυ να κοιμηθώ …καλά από νεύρα ΑΣΤΟ άλλο level ….Επισης έκανα το λάθος να το πω στο  γιο μου και από εκείνη την στιγμή όποιον συναντούσαμε έλεγε η μαμά μου έχει ένα μωρό στην κοιλιά 😂και κάπως έτσι το έμαθε όλος ο ντουνιάς καθώς ζούμε επαρχία !!!

Τα πονάκια είναι φυσιολογικά μεγαλώνει η μήτρα ❤️

@mom3boys θα περιμένουμε νέα από τον γιατρό !

😅😅 δεν υπάρχει ο μικρός!!!! Από την χαρά του το είπε παντού... χαχαχχα

Εγώ δεν θα αντέξω να το πω από τώρα..  μου φτάνει που είμαι χάλια... ας μην το μάθουν ακόμα.... έχουμε καιρό, αν κ ο μεγάλος μου θα το καταλάβει κ θα μου το πει κάποια στιγμή μόνος του... τα παιδιά νιώθουν κάποια πράγματα...

πρίν από 21 λεπτά , mom3boys είπε:

😅😅 δεν υπάρχει ο μικρός!!!! Από την χαρά του το είπε παντού... χαχαχχα

Εγώ δεν θα αντέξω να το πω από τώρα..  μου φτάνει που είμαι χάλια... ας μην το μάθουν ακόμα.... έχουμε καιρό, αν κ ο μεγάλος μου θα το καταλάβει κ θα μου το πει κάποια στιγμή μόνος του... τα παιδιά νιώθουν κάποια πράγματα...

Δίκιο έχεις όσο μπορείς να το καθυστερήσεις …εγώ αναγκάστηκα γιατί με έχει πολύ  στην ξάπλα η γιατρός και δεν ήξερα τι να του πω όλο άρρωστη είναι η μαμά του έλεγα και άρχισε να αγχώνεται το παιδί …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Καλημέρα κορίτσια…εγώ μέχρι να πάω τουλάχιστον τρισήμιση λέω να μην πω κάτι…να κάνω και την αυχενική..και εμένα πετάγεται η κοιλιά λίγο ενώ δεν είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη…εγώ το πρωί σχετικά είμαι καλά..το βράδυ βαραίνω λίγο και ας μην έχω φάει..από της επτά και μετά δηλαδή δεν μπορώ να κουνηθώ…χθες πήρα τα πρώτα ριχτά ρούχα…και σήμερα κοιτάω h and m ρούχα φανελάκια εγκυμοσύνης…

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Fofi! είπε:

Καλημέρα κορίτσια…εγώ μέχρι να πάω τουλάχιστον τρισήμιση λέω να μην πω κάτι…να κάνω και την αυχενική..και εμένα πετάγεται η κοιλιά λίγο ενώ δεν είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη…εγώ το πρωί σχετικά είμαι καλά..το βράδυ βαραίνω λίγο και ας μην έχω φάει..από της επτά και μετά δηλαδή δεν μπορώ να κουνηθώ…χθες πήρα τα πρώτα ριχτά ρούχα…και σήμερα κοιτάω h and m ρούχα φανελάκια εγκυμοσύνης…

Εγώ δεν πρόλαβα το έμαθαν άπαντες λόγο του μικρού μου κουτσομπόλη!δεν βαριέσαι …. Καλά η κοιλιά είναι μια πονεμένη ιστορία είμαι σαν 5 μηνών και φοράω και εγώ έτσι φαρδιά ρούχα κυρίως πουκάμισα του άντρα μου ..λέω να ψωνίσω μετά την αυχενική αν όλα είναι καλά …πλάκα πλάκα αν την άλλη βδομάδα είναι όλα καλά στο ραντεβού θα πάρω να κλείσω την αυχενική …νομίζω μαζί είμαστε ε …εγώ είμαι 8μιση τώρα …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Εγώ δεν πρόλαβα το έμαθαν άπαντες λόγο του μικρού μου κουτσομπόλη!δεν βαριέσαι …. Καλά η κοιλιά είναι μια πονεμένη ιστορία είμαι σαν 5 μηνών και φοράω και εγώ έτσι φαρδιά ρούχα κυρίως πουκάμισα του άντρα μου ..λέω να ψωνίσω μετά την αυχενική αν όλα είναι καλά …πλάκα πλάκα αν την άλλη βδομάδα είναι όλα καλά στο ραντεβού θα πάρω να κλείσω την αυχενική …νομίζω μαζί είμαστε ε …εγώ είμαι 8μιση τώρα …

Εγώ είμαι 8 και τέσσερα με την αρχική ημερομηνία του γιατρού και οχτώ και πέντε με την τελευταία που μου πρόσθεσε μια μέρα…δεν ξέρω ποια θα κρατήσει…νομίζω στην αυχενική οριστικοποιείται η ημερομηνία;;;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Fofi! είπε:

Εγώ είμαι 8 και τέσσερα με την αρχική ημερομηνία του γιατρού και οχτώ και πέντε με την τελευταία που μου πρόσθεσε μια μέρα…δεν ξέρω ποια θα κρατήσει…νομίζω στην αυχενική οριστικοποιείται η ημερομηνία;;;

Ναι εκεί βλέπεις ακριβώς τι γίνεται με ημερομηνίες …καλά εγώ βάση περιόδου είμαι σχεδόν 11 εβδομάδων…βάση σύλληψης (καθυστερημένης) 8μιση  οπότε περιμένω πως και πως να ξέρω ακριβώς !!!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι εκεί βλέπεις ακριβώς τι γίνεται με ημερομηνίες …καλά εγώ βάση περιόδου είμαι σχεδόν 11 εβδομάδων…βάση σύλληψης (καθυστερημένης) 8μιση  οπότε περιμένω πως και πως να ξέρω ακριβώς !!!!

Εγώ βάση της περιόδου είμαι 8 και 6 ημερών,,,βάση σύλληψης είμαι 6 εβδομάδων και πέντε ημερών…

πρίν από 28 λεπτά , Fofi! είπε:

Εγώ βάση της περιόδου είμαι 8 και 6 ημερών,,,βάση σύλληψης είμαι 6 εβδομάδων και πέντε ημερών…

Α έχεις και εσύ 2 βδομάδες διαφορά !εγώ φαντάσου με μια βδομάδα καθυστέρηση βγαίνανε αρνητικά τα τεστ στις 10 μέρες είχα θετικό και μετά όλα εξελίσσονταν βάση αυτού … Γιατρό έχεις πάει είπες δεν θυμάμαι ;

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Α έχεις και εσύ 2 βδομάδες διαφορά !εγώ φαντάσου με μια βδομάδα καθυστέρηση βγαίνανε αρνητικά τα τεστ στις 10 μέρες είχα θετικό και μετά όλα εξελίσσονταν βάση αυτού … Γιατρό έχεις πάει είπες δεν θυμάμαι ;

Ναι πηγαίνω κάθε εβδομάδα..έχω πάει αρκετές φορές από την ημέρα υψηλής χοριακης..αύριο έχω πάλι…

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...