Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

21 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου εγώ με 3 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 4870. Έχω πητ 28/11. Αν έχεις συγγενείς δίδυμους να ξέρεις δίδυμες εγκυμοσύνες είναι κληρονομικές. Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και αν έχεις πολλές γέννες στο ιστορικό σου και αν είσαι πάνω από 35. Ο γιατρός θα δει λογικά την έκτη εβδομάδα κάτι γιατί σου είπε να πας από τώρα;;; 

Καλημέρα κορίτσι μου πως είσαι σήμερα;;; Εγώ θέλω να κοιμάμαι οοοολη την ώρα πολύ κούραση. 

Αστα να πάνε δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι έχω υπνηλία αλλά μια μόνιμη κούραση λες και σκάβω …και ώρες ώρες σε συνδυασμό με το στομάχι είμαι σαν άρρωστη ….μπανιο για να κάνω το σκέφτομαι 2 μέρες γιατί όλα τα σαμπουάν αφρόλουτρα κλπ μου φέρνουν αναγούλα μέχρι και το νερό που τρέχει πάνω μου ..σαν μαρτύριο ένα πράγμα 😂αντί να με χαλαρώνει το μπάνιο θέλω να κλάψω…Κάτα τα άλλα καλά 😂😂

13 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Έχω 3 γέννες στο ιστορικό μου, επίσης στην 1η εγκυμοσύνη έπαθα προεκλαμψια κ γέννησα με ολική νάρκωση κ με 19μισο που έφτασε η πίεση... οπότε θέλει να με δει νωρίς για ιατρικους λόγους κ λόγω 4ης εγκυμοσυνης κ 4ης καισαρικης.. γενικά ήμουν στου υψηλού κινδύνου μετά την 1η γέννα που έπαθα ότι έπαθα... από ηλικία είμαι στα 33..  

Άλλη χοριακη δεν έκανα για να δω πόσο είναι κ πως πάει... απλά στην αναμονή μέχρι την Τετάρτη. 

Με το καλό να έρθει το μωρο σου.. έτσι που τα μετράω κ εγώ Νοέμβρη θα γεννήσω.. μου βγαίνει πητ μέσα Δεκέμβρη αλλά σίγουρα θα γεννήσω μόλις κλείσω την 36 βδομάδα...

Μόλις μάθω θα σας πω.... αν δεν εχω γράψει μέχρι την Πέμπτη το πρωί, να ξέρετε θα έχω πάθει εγκεφαλικό...😅😅

Έλα ρε μην πανικοβάλλεσαι μπορεί απλά να έχεις μεγάλη χοριακη και αυτό συμβαίνει !βλεπεις άλλες ξεκινάνε με 20 και άλλες με 1020!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 112
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αστα να πάνε δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι δεν μπορώ να πω ότι έχω υπνηλία αλλά μια μόνιμη κούραση λες και σκάβω …και ώρες ώρες σε συνδυασμό με το στομάχι είμαι σαν άρρωστη ….μπανιο για να κάνω το σκέφτομαι 2 μέρες γιατί όλα τα σαμπουάν αφρόλουτρα κλπ μου φέρνουν αναγούλα μέχρι και το νερό που τρέχει πάνω μου ..σαν μαρτύριο ένα πράγμα 😂αντί να με χαλαρώνει το μπάνιο θέλω να κλάψω…Κάτα τα άλλα καλά 😂😂

Έλα ρε μην πανικοβάλλεσαι μπορεί απλά να έχεις μεγάλη χοριακη και αυτό συμβαίνει !βλεπεις άλλες ξεκινάνε με 20 και άλλες με 1020!!

Καλημεραααα! Σε καταλαβαίνω εγώ δεν έχω καν κουράγιο να κάνω μπάνιο το βάζω στη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνω αναγκαστικά και σέρνομαι. Πως περνάνε οι μέρες εντωμεταξυ να ξανακουσουμε καρδούλα;;; Αν ήταν δωρεάν κάθε εβδομάδα θα ήμουν στο γιατρό 😂 εσύ ποτέ ξαναπάς;

• Μου αρέσει 2

20 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημεραααα! Σε καταλαβαίνω εγώ δεν έχω καν κουράγιο να κάνω μπάνιο το βάζω στη λίστα με τις δουλειές που πρέπει να κάνω αναγκαστικά και σέρνομαι. Πως περνάνε οι μέρες εντωμεταξυ να ξανακουσουμε καρδούλα;;; Αν ήταν δωρεάν κάθε εβδομάδα θα ήμουν στο γιατρό 😂 εσύ ποτέ ξαναπάς;

Θα περάσουν οι μέρες θέλουν δεν θέλουν …εγώ αύριο θα ξαναπάω …είναι ζόρικη φάση η αρχή της εγκυμοσύνης…από συμπτώματα άγχος κλπ τι να κάνουμε υπομονή ….

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

On 14/4/2025 at 8:03 ΠΜ, Pepi88 είπε:

Ναι προσπαθώ να μην σκέφτομαι κ να μην τα αναλύω μέσα στο μυαλό μου μέχρι να πάω στο γιατρό κ ότι είναι... 

κορίτσια κ εγώ νιώθω άρρωστη.. ίσως είναι κ κούραση από τα παιδιά κ το σπίτι κ δουλειά όλη μέρα..  αλλά νιώθω εξάντληση με το καλημέρα.. κ εννοείται υπνηλία... αυτά προς το παρόν.

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Ναι προσπαθώ να μην σκέφτομαι κ να μην τα αναλύω μέσα στο μυαλό μου μέχρι να πάω στο γιατρό κ ότι είναι... 

κορίτσια κ εγώ νιώθω άρρωστη.. ίσως είναι κ κούραση από τα παιδιά κ το σπίτι κ δουλειά όλη μέρα..  αλλά νιώθω εξάντληση με το καλημέρα.. κ εννοείται υπνηλία... αυτά προς το παρόν.

Αχ υπομονή σε νιώθω απόλυτα !Δεν έχω κουράγιο να παίξω με τον γιο μου και για το σπίτι παίρνω βοήθεια γιατί έτσι και αλλιώς μ έχει ξάπλα η γιατρός …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Αχ υπομονή σε νιώθω απόλυτα !Δεν έχω κουράγιο να παίξω με τον γιο μου και για το σπίτι παίρνω βοήθεια γιατί έτσι και αλλιώς μ έχει ξάπλα η γιατρός …

Γιατί σου είπε ξάπλα??? 

Κοριτσια μήπως πρέπει να ανοίξουμε θέμα Μανουλες Νοεμβρίου 2025? Να μαζευτούμε εκεί να τα λέμε??

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, mom3boys είπε:

Γιατί σου είπε ξάπλα??? 

Κοριτσια μήπως πρέπει να ανοίξουμε θέμα Μανουλες Νοεμβρίου 2025? Να μαζευτούμε εκεί να τα λέμε??

Γιατί έχω ιστορικό καθεξιν αποβολών και θέλει να είμαστε καλυμμένοι από παντού παίρνω και υπόθετα ουτρατζεσταν μαγνήσιο και κάνω και αντιπηκτικές ενέσεις …

Εγω έχω ένα ψυχολογικό με τις Μανούλες Νοεμβρίου γιατί ήμουν στου 2024 και απέβαλα για 5η φορά ..ας προχωρήσει και αν κάνετε θα μπω κάποια στιγμή !

• Ευχή 3

aDqFp2.png

πρίν από 32 λεπτά , Pepi88 είπε:

Γιατί έχω ιστορικό καθεξιν αποβολών και θέλει να είμαστε καλυμμένοι από παντού παίρνω και υπόθετα ουτρατζεσταν μαγνήσιο και κάνω και αντιπηκτικές ενέσεις …

Εγω έχω ένα ψυχολογικό με τις Μανούλες Νοεμβρίου γιατί ήμουν στου 2024 και απέβαλα για 5η φορά ..ας προχωρήσει και αν κάνετε θα μπω κάποια στιγμή !

Τότε μείνε ξάπλα!!!! Συγνώμη που ρώτησα... 

Αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια!!! Κ θα έχεις το μωρό σου στην αγκαλίτσα σού!!!! Κανε λιγο υπομονή κ ξεκουρασου!!!

Δεν πειράζει.. θα τα λέμε εδώ..  μια χαρά είμαστε!!!! Εντωμεταξύ ηρθε η τέταρτη... αύριο πάω γιατρό... 🙄 ευτυχώς το πρωί θα είμαι στη δουλειά κ δεν θα προλάβω να σκεφτώ κ να αγχωθω... 😊 

• Μου αρέσει 2

16 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Τότε μείνε ξάπλα!!!! Συγνώμη που ρώτησα... 

Αυτή τη φορά θα πάνε όλα τέλεια!!! Κ θα έχεις το μωρό σου στην αγκαλίτσα σού!!!! Κανε λιγο υπομονή κ ξεκουρασου!!!

Δεν πειράζει.. θα τα λέμε εδώ..  μια χαρά είμαστε!!!! Εντωμεταξύ ηρθε η τέταρτη... αύριο πάω γιατρό... 🙄 ευτυχώς το πρωί θα είμαι στη δουλειά κ δεν θα προλάβω να σκεφτώ κ να αγχωθω... 😊 

Δεν πειράζει κορίτσι μου που να ξέρεις !Εγω πήγα πιο νωρίς στον γιατρό είδα το φασολάκι μας μεγάλωσε!!έχει ποδαράκια κωλο και χέρια 😂😂 όλα σούπερ μας είπε η γιατρός τώρα σε δύο βδομάδες πάλι !!περιμενουμε νέα σου !!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Pepi88 είπε:

Δεν πειράζει κορίτσι μου που να ξέρεις !Εγω πήγα πιο νωρίς στον γιατρό είδα το φασολάκι μας μεγάλωσε!!έχει ποδαράκια κωλο και χέρια 😂😂 όλα σούπερ μας είπε η γιατρός τώρα σε δύο βδομάδες πάλι !!περιμενουμε νέα σου !!

😅😅 εννοειται θα εχει κ κωλιό.. χαχαχχαχαχ... Τι ωραιααα νεααα!!!! Σούπερ τέλεια!!! Κ εγώ τώρα σχολαω κ τρεχω να ετοιμαστώ για το ραντεβού.......... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , mom3boys είπε:

😅😅 εννοειται θα εχει κ κωλιό.. χαχαχχαχαχ... Τι ωραιααα νεααα!!!! Σούπερ τέλεια!!! Κ εγώ τώρα σχολαω κ τρεχω να ετοιμαστώ για το ραντεβού.......... 

Αχ εύχομαι όλα να είναι σούπερ !!!!Περιμενω ενημέρωση !!!

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Κορίτσια γύρισα από το γιατρό!! Όλα καλά! Το είδαμε πολύ δύσκολα!! Είμαι ακριβως 5 εβδομαδων  σήμερα..  
Ειδαμε ενα σάκο κ αυτο με το ζορι.. τπτ άλλο..  θα με δει ξανά την άλλη Τετάρτη. Εγω πάω σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε το μηχάνημα δεν είναι κ τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά τα νέα μου.. 

Μίλησαμε για διάφορα θέματα, μου έγραψε σαλοσπιρ κ φιλισιν να ξεκινήσω κ ο Θεός βοηθός!! Ηρέμησα κάπως...

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, mom3boys είπε:

Κορίτσια γύρισα από το γιατρό!! Όλα καλά! Το είδαμε πολύ δύσκολα!! Είμαι ακριβως 5 εβδομαδων  σήμερα..  
Ειδαμε ενα σάκο κ αυτο με το ζορι.. τπτ άλλο..  θα με δει ξανά την άλλη Τετάρτη. Εγω πάω σε δημόσιο νοσοκομείο οπότε το μηχάνημα δεν είναι κ τελευταίας τεχνολογίας. Αυτά τα νέα μου.. 

Μίλησαμε για διάφορα θέματα, μου έγραψε σαλοσπιρ κ φιλισιν να ξεκινήσω κ ο Θεός βοηθός!! Ηρέμησα κάπως...

Μια χαρά πάει το πρώτο βήμα !!σαλοσπιρ για να σου έδωσε η έχεις θρομβοφιλια ή ιστορικό προεκλαμψίας έτσι ;

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

On 15/4/2025 at 7:43 ΠΜ, Pepi88 είπε:

Θα περάσουν οι μέρες θέλουν δεν θέλουν …εγώ αύριο θα ξαναπάω …είναι ζόρικη φάση η αρχή της εγκυμοσύνης…από συμπτώματα άγχος κλπ τι να κάνουμε υπομονή ….

On 15/4/2025 at 8:20 ΠΜ, mom3boys είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τώρα θα διαβάσω τα νέα σας δεν έχω προλάβει να μπω πολύ αυτές τις μέρες. Εμείς τα ίδια αναγουλες και κρυώνω όλη μέρα ρε παιδιά σα να έχω πυρετό. Το έχετε κι εσείς αυτό;;;;

6 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Κορίτσι τώρα το είδα!!! Ξαναπηγες;;;; Μεγάλωσε τόσο πολύ μωρέ το νινακι;;;πολύ χαίρομαι ❤️❤️

2 ώρες πρίν, mom3boys είπε:

Αααα πήγες κι εσύ;;;καλέ τι ωραία νέα!!! 

Καλά ναι στην πέμπτη εβδομάδα δεν βλέπεις τίποτα αλλά τουλάχιστον επιβεβαιώνεται η ενδομήτρια κύηση. Κι εγώ παίρνω σαλοσπιρ από την αρχή γιατί στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα υψηλά ποσοστά για προεκλαμψία, ευτυχώς το είχα προλάβει με είχε σώσει το σαλοσπιρ τότε και από τότε σε όλες μου τις εγκυμοσύνες το παίρνω.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 8 λεπτά , Nikol85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τώρα θα διαβάσω τα νέα σας δεν έχω προλάβει να μπω πολύ αυτές τις μέρες. Εμείς τα ίδια αναγουλες και κρυώνω όλη μέρα ρε παιδιά σα να έχω πυρετό. Το έχετε κι εσείς αυτό;;;;

Κορίτσι τώρα το είδα!!! Ξαναπηγες;;;; Μεγάλωσε τόσο πολύ μωρέ το νινακι;;;πολύ χαίρομαι ❤️❤️

Ναι ναι μεγάλωσε ❤️το διπλάσιο από την προηγούμενη βδομάδα!Εχουμε βέβαια μέλλον βήμα βήμα !Ναι και αναγούλα έχω και ρίγος και γενικά το μαύρο μου το χάλι 😂Επειδή το στήθος πρηζόταν ξεπρηζοταν της είπα να πάω σήμερα και τελικά δεν παίζει ρόλο να μην δίνω σημασία μου είπε το μωρό αναπτύσσεται κανονικά …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...