Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

@Nikol85 μια χαρά είναι το 60! Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι! Μίλησες με τον γιατρό σου; @Pepi88 καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 2

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εύχομαι και στις δύο καλό διπλασιασμό σε χοριακη και σε μέγεθος στη συνέχεια ❤️😂 πάντα είναι πιθανή μια καθυστερημένη ωορρηξία οπότε κοιτάξτε αν ανεβαίνει απλά σωστά η χοριακη κι όχι πόσες μέρες καθυστέρηση είχατε!

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Myrtoulita είπε:

@Nikol85 μια χαρά είναι το 60! Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι! Μίλησες με τον γιατρό σου; @Pepi88 καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!

Ευχαριστώ πολύ,μακάρι! Ναι θα ξανακάνω άλλη μια να δούμε αν διπλασιάζεται!

9 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Εύχομαι και στις δύο καλό διπλασιασμό σε χοριακη και σε μέγεθος στη συνέχεια ❤️😂 πάντα είναι πιθανή μια καθυστερημένη ωορρηξία οπότε κοιτάξτε αν ανεβαίνει απλά σωστά η χοριακη κι όχι πόσες μέρες καθυστέρηση είχατε!

Ευχαριστω πολυ κορίτσι μου!!! Θα κάνω και αύριο μια να δούμε! Μακάρι να πάνε όλα καλά❤️

@Nikol85 καλημέρα !βγήκε η χοριακη μου 500 μου φαίνεται πολύ χαμηλή …δεν μίλησα ακόμα με την γιατρό αλλά έτσι και αλλιώς θα μου πει να περιμένουμε και την επαναληπτική που θα κάνω αύριο …και επειδή δεν έχω ιδέα πότε έγινε εμφύτευση πάω εντελώς στα τυφλά …

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

@Nikol85 καλημέρα !βγήκε η χοριακη μου 500 μου φαίνεται πολύ χαμηλή …δεν μίλησα ακόμα με την γιατρό αλλά έτσι και αλλιώς θα μου πει να περιμένουμε και την επαναληπτική που θα κάνω αύριο …και επειδή δεν έχω ιδέα πότε έγινε εμφύτευση πάω εντελώς στα τυφλά …

Καλημέρα κορίτσι μου, αν έμεινες πριν 12-13 μέρες είναι τέλεια! Αυτό είναι το θέμα δεν ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία. Γι'αυτό μην αγχώνεσαι και περίμενε να δεις την επαναληπτική σου. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά, μου φαίνεται καλή η τιμή. Ο γιατρός τι σου είπε;

Καλημέρα κορίτσια, δεν κρατήθηκα έκανα άλλη μια σήμερα και είχε πάει 113 μονάδες από 60 που ήταν χθες. Θα κάνω και άλλη μία την Παρασκευή. Με τον γιατρό μου μίλησα μου είπε είναι χαμηλή 😞. Πόσο θα έπρεπε να είναι ;δεν έχω καν καθυστέρηση εντωμεταξυ. Σήμερα-αυριο περίμενα περίοδο κανονικά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, αν έμεινες πριν 12-13 μέρες είναι τέλεια! Αυτό είναι το θέμα δεν ξέρεις πότε έγινε η ωορρηξία. Γι'αυτό μην αγχώνεσαι και περίμενε να δεις την επαναληπτική σου. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά, μου φαίνεται καλή η τιμή. Ο γιατρός τι σου είπε;

Καλημέρα κορίτσια, δεν κρατήθηκα έκανα άλλη μια σήμερα και είχε πάει 113 μονάδες από 60 που ήταν χθες. Θα κάνω και άλλη μία την Παρασκευή. Με τον γιατρό μου μίλησα μου είπε είναι χαμηλή 😞. Πόσο θα έπρεπε να είναι ;δεν έχω καν καθυστέρηση εντωμεταξυ. Σήμερα-αυριο περίμενα περίοδο κανονικά.

Θα μας τρελάνουν οι γιατροί κορίτσι μου …εμένα με τόση καθυστέρηση μου είπε είναι καλή και σένα που δεν έχεις καν καθυστέρηση σου είπε είναι χαμηλή ;;;;πως γίνεται να είναι χαμηλή αφού δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση ;;!του το διευκρίνισες;;μια χαρά είναι η χοριακη σου κοπέλα μου !!!

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Θα μας τρελάνουν οι γιατροί κορίτσι μου …εμένα με τόση καθυστέρηση μου είπε είναι καλή και σένα που δεν έχεις καν καθυστέρηση σου είπε είναι χαμηλή ;;;;πως γίνεται να είναι χαμηλή αφού δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση ;;!του το διευκρίνισες;;μια χαρά είναι η χοριακη σου κοπέλα μου !!!

Ναι του το είπα! Βασικά μου είπε επειδή είναι χαμηλή ακόμα θα κάνουμε κι άλλη να δούμε αν ανεβαινει γιατί θέλουμε να μεγαλώνουν γρήγορα οι τιμές....

Δεν θα ησυχάσω ρε παιδί μου από τα τεστ άγχος. Μερικές φορές σκέφτομαι τι καλά που κάνουν αλλά κορίτσια και απλά περιμένουν να έχουν καθυστέρηση. Εγώ 5 μέρες πριν την περίοδο ξεκινάω τα τεστ, χοριακες και όλο αυτό μόνο άγχος δημιουργεί...

Εσένα σου είπε είναι καλή Ε;;;κι εγώ αυτό πιστεύω 500 είναι πολύ καλό νούμερο! Άντε την Παρασκευή να γράψουμε τα νέα μας παλι

• Μου αρέσει 1

Αυτό εντάξει το να δείτε πω θα ανέβει αλλά όχι ότι είναι χαμηλή μην τρελαθούμε !και εγώ μέχρι τώρα αυτό έκανα τεστ από πριν την καθυστέρηση!και αυτή την φορά μέχρι και 6 μέρες καθυστέρηση αρνητικά πήγα και γυναικολόγο και μου λέει κάνε υπομονή θα έρθει και δεν ξανασχολήθηκα μέχρι που άρχισα να έχω συμπτώματα και Κυριακή βράδυ με λίγα ούρα κιόλας τσουπ θετικό …τι να πω ότι είναι να γίνει θα γίνει ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !περιμενω νέα σου !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Ναι του το είπα! Βασικά μου είπε επειδή είναι χαμηλή ακόμα θα κάνουμε κι άλλη να δούμε αν ανεβαινει γιατί θέλουμε να μεγαλώνουν γρήγορα οι τιμές....

Δεν θα ησυχάσω ρε παιδί μου από τα τεστ άγχος. Μερικές φορές σκέφτομαι τι καλά που κάνουν αλλά κορίτσια και απλά περιμένουν να έχουν καθυστέρηση. Εγώ 5 μέρες πριν την περίοδο ξεκινάω τα τεστ, χοριακες και όλο αυτό μόνο άγχος δημιουργεί...

Εσένα σου είπε είναι καλή Ε;;;κι εγώ αυτό πιστεύω 500 είναι πολύ καλό νούμερο! Άντε την Παρασκευή να γράψουμε τα νέα μας παλι

Προφανώς ο γιατρός εννοούσε ότι είναι νωρίς ακόμα οπότε θ χρειαστεις επανάληψη. Επίσης παιδιά όταν μιλάτε απτό τηλέφωνο οι γιατροί δεν δίνουν σημασία σε όλα όσα λέτε Κ επίσης όταν δίνετε πολλές πληροφορίες όπως πχ ότι έκανα τεστ 10 μέρες πριν Κ είμαι στην 20 μέρα Κ έκανα χοριακη τους μπουρσουκλωνετε γιατί προφανώς οι ερωτήσεις αυτές τόσο νωρίς δεν έχουν καμια ιατρική βάση. 

Οπότε όταν ξέρετε από μόνες σας ότι κάνετε μια εβδομάδα πιο νωρίς χοριακη γιατί να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο να του πεις τι ? Κ να σου απαντήσει τι αφού την απάντηση την ξέρεις πρέπει να περιμένεις μέχρι να φτάσει η χοριακη 1500 ώστε να δείτε κάτι στον υπέρηχο . 

1 hour ago, linaa είπε:

Προφανώς ο γιατρός εννοούσε ότι είναι νωρίς ακόμα οπότε θ χρειαστεις επανάληψη. Επίσης παιδιά όταν μιλάτε απτό τηλέφωνο οι γιατροί δεν δίνουν σημασία σε όλα όσα λέτε Κ επίσης όταν δίνετε πολλές πληροφορίες όπως πχ ότι έκανα τεστ 10 μέρες πριν Κ είμαι στην 20 μέρα Κ έκανα χοριακη τους μπουρσουκλωνετε γιατί προφανώς οι ερωτήσεις αυτές τόσο νωρίς δεν έχουν καμια ιατρική βάση. 

Οπότε όταν ξέρετε από μόνες σας ότι κάνετε μια εβδομάδα πιο νωρίς χοριακη γιατί να πάρεις το γιατρό σου τηλέφωνο να του πεις τι ? Κ να σου απαντήσει τι αφού την απάντηση την ξέρεις πρέπει να περιμένεις μέχρι να φτάσει η χοριακη 1500 ώστε να δείτε κάτι στον υπέρηχο . 

Μα το είπα δεν φταίει αυτός, εννοείται. Εγώ δεν κρατιεμαι. Το θέμα είναι να διπλασιαστεί οκ αλλά έχω άγχος γενικότερα. 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Σου είπε ότι είναι χαμηλά της σχεδόν διπλασιάστηκε σε 24 ώρες; Τι να πω.. 

12 ώρες πρίν, Nasiad είπε:

Σου είπε ότι είναι χαμηλά της σχεδόν διπλασιάστηκε σε 24 ώρες; Τι να πω.. 

Μπορεί να μην καταλαβε ότι ήμουν πριν την καθυστέρηση ποιος ξέρει. Πόσο πρέπει να έχεις την ημέρα που περιμένεις περίοδο; Μήπως ξέρει καμία;

2 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Μπορεί να μην καταλαβε ότι ήμουν πριν την καθυστέρηση ποιος ξέρει. Πόσο πρέπει να έχεις την ημέρα που περιμένεις περίοδο; Μήπως ξέρει καμία;

Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό…εξαρτάται από το πότε έγινε η σύλληψη και δεν είναι ποτέ στάνταρ σε όλες τις γυναικες ούτε καν στην ίδια γυναίκα σε κάθε εγκυμοσύνη …άλλες ξεκίνησαν με 15 και πήγε σφαίρα και το αντίστροφο ξεκίνησαν με σούπερ χοριακη αλλά δεν προχωρούσε …οπότε θέλει υπομονή !!στα λέω για να τα ακούω και εγώ 😂

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

1 ώρα πρίν, Pepi88 είπε:

Αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό…εξαρτάται από το πότε έγινε η σύλληψη και δεν είναι ποτέ στάνταρ σε όλες τις γυναικες ούτε καν στην ίδια γυναίκα σε κάθε εγκυμοσύνη …άλλες ξεκίνησαν με 15 και πήγε σφαίρα και το αντίστροφο ξεκίνησαν με σούπερ χοριακη αλλά δεν προχωρούσε …οπότε θέλει υπομονή !!στα λέω για να τα ακούω και εγώ 😂

Αύριο θα κάνεις κι εσύ Ε;κι εγώ θα πάω αύριο να κάνω άλλη μια....

Έχεις δίκιο ισχύει, απλά εγώ ξέρω πότε έκανα ωορρηξία ακριβώς και είναι πριν 14 ημέρες βέβαια η εμφύτευση μπορεί να κάνει 6-12 μέρες μετά την ωορρηξία οπότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...