Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Losr είπε:

Ναι καταλαβα. Το έχω ξανακουσει αυτό που λες. Είχες κάνει την κλασσική η αυτήν με την νέα μέθοδο?

με την κλασική είχα κάνει, αλλά νομίζω και οι δύο μέθοδοι είναι εξίσου καλές..

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα! Και εγώ στον Ίδιο γιατρό είμαι. Μέσα σε ένα χρόνο μαζέψαμε 6 έμβρυα 3ων ημερών εκ των οποίων τα 2 ήταν άριστα σε αριθμό κυττάρων και μορφολογία, ένα άριστο σε μορφολογία με μικρότερο αριθμό κυττάρων και 3 μέτρια. Είχαμε πρόβλημα με το σπερμα αλλά και ο οργανισμός μου επίσης μας έκανε νερά. Μια φορά μόνο ανταποκρίθηκε στα φάρμακα. Έκανα 5 ωοληψιες. Είμαι 38 με φυσιολογική αμη. Μεταφέραμε τα 3 άριστα και έμεινα έγκυος σε ένα μωρό. Και εγώ πιστεύω ότι αν επιμείνεις λίγο, θα βρεθούν τα εμβρυακια που θα μείνουν. Καλό κουράγιο και υπομονή! 

χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες! πρέπει να βρούμε το κουράγιο και την υπομονή όπως λες για τη συνέχεια γιατί φαίνεται να αγνοούνται προς το παρόν! ίσως και λόγω του σοκ της δεύτερης αποτυχίας.. σε ευχαριστώ πολύ όπως και νά'χει!!

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει καμία με τα τεστακια home test ταινίες τι παίζει; Έκανα ένα χθες και είδα μια πολύ άχνη γραμμή,ίσα που φαινόταν, κάνω και σήμερα ένα πάλι τα ίδια πολύ άχνη γραμμή. Σε δύο μέρες περιμένω περίοδο. Είναι λογικό να είναι έτσι η παμε για βιοχημική; Μου έπεσε και η θερμοκρασία που είχε ανέβει μετά την ωορρηξία...εικόνα δεν με αφήνει να σας βάλω....

Έχει καμία κοπέλα εμπειρία με αυτά τα τεστακια;δείχνουν ποτέ έντονη γραμμή;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα! Εγώ έχω εμπειρία με τα home test καθώς όλες μου τις εγκυμοσύνες έτσι της έχω επιβεβαιώσει! Επίσης όταν δεν ήμουν έγκυος έβγαινε αρνητικό! Μπορεί λόγω του ότι δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση να μην έχει προλάβει να ανέβει η ορμόνη και γι αυτό να δείχνει αχνό! Επίσης η ορμόνη πολλαπλασιάζεται κάθε 2 μέρες οπότε λογικό από την μια μέρα στην άλλη να μην σκουραίνει το τεστ! Αν έχεις κι άλλο κάνε υπομονή άλλες 2 μέρες μέχρι την ημέρα της καθυστέρησης και κάνε πάλι αλλιώς μπορείς να πας κι αύριο για χοριακη! Όπως και να χει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έχω εμπειρία με τα home test καθώς όλες μου τις εγκυμοσύνες έτσι της έχω επιβεβαιώσει! Επίσης όταν δεν ήμουν έγκυος έβγαινε αρνητικό! Μπορεί λόγω του ότι δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση να μην έχει προλάβει να ανέβει η ορμόνη και γι αυτό να δείχνει αχνό! Επίσης η ορμόνη πολλαπλασιάζεται κάθε 2 μέρες οπότε λογικό από την μια μέρα στην άλλη να μην σκουραίνει το τεστ! Αν έχεις κι άλλο κάνε υπομονή άλλες 2 μέρες μέχρι την ημέρα της καθυστέρησης και κάνε πάλι αλλιώς μπορείς να πας κι αύριο για χοριακη! Όπως και να χει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ ποτέ τα έκανες θυμάσαι;πριν την περίοδο; Γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία να στα δείξω να μου πεις; Έχω αγχωθει πολύ 😔

πρίν από 3 λεπτά , Nikol85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ ποτέ τα έκανες θυμάσαι;πριν την περίοδο; Γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία να στα δείξω να μου πεις; Έχω αγχωθει πολύ 😔

Για να βγάλει γραμμή εστω κι άχνη πάει να μην ότι ανίχνευσε την ορμόνη. Κι εμένα έβγαινε άχνη μέχρι και μια μέρα πριν την χοριακή και την επόμενη μέρα είχα 203. Όλα καλά εύχομαι!!! 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, rainbow_24 είπε:

Για να βγάλει γραμμή εστω κι άχνη πάει να μην ότι ανίχνευσε την ορμόνη. Κι εμένα έβγαινε άχνη μέχρι και μια μέρα πριν την χοριακή και την επόμενη μέρα είχα 203. Όλα καλά εύχομαι!!! 🙏

Ααααα γιατί γράφουν στις οδηγίες ότι αν φτάσει η χοριακη 25 τότε γίνεται η δεύτερη γραμμή ίδιο έντονη με την πρώτη. Γι'αυτό έχω αγχωθει τόσο....

Κοίταξε αυτά τα τεστακια είναι πάρα πολύ ευαίσθητα από την εμπειρία μου. Έκανα τεστ τη μέρα που περίμενα περίοδο και νόμιζα πως έβλεπα άχνη γραμμή αλλά αποφάσισα πως ήταν η ιδέα μου γιατί δήθεν μου ήρθε κιόλας την επόμενη (δεν ήταν περίοδος τελικά). Ένα μήνα μετά ανακάλυψα ότι ήμουν ήδη έγκυος και μάλιστα 8 εβδομάδων, όμως η ωορρηξία είχε γίνει μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή αυτό το τεστ ανίχνευσε εγκυμοσύνη που ήταν 6-7 μέρες μετά τη σύλληψη, παρά πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα όμως όταν ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος που όπως είπα ήμουν 8 εβδομάδων ήδη, ναι μεν το τσαντάκι μαύρισε κατευθείαν για θετικό αλλά δν ήταν και σκούρη είναι η άλλη γραμμή. Και όταν έκανα την ίδια μέρα χοριακη είχα 100.500. Οπότε είναι μεν αξιόπιστα και ανιχνεύουν νωρίς αλλά το ποσό χρώμα θα πάρει η γραμμή δν ξέρω. Κάνε χοριακη μόνο έτσι θα ξέρεις. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Nikol85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μόλις έκανα χοριακη και περιμένω.......Ουφφφφ, θα σας πω όταν βγει 

Λοιπόν έκανα και ήταν 60.... Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ακόμα η όχι. Είμαι 26η μέρα από την τελευταία περίοδο και 12 μέρες μετά την ωορρηξία. Νομίζω με τον γιο μου είχα 120.... Δεν είναι λίγο χαμηλή το 60;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Nikol85 είπε:

Λοιπόν έκανα και ήταν 60.... Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ακόμα η όχι. Είμαι 26η μέρα από την τελευταία περίοδο και 12 μέρες μετά την ωορρηξία. Νομίζω με τον γιο μου είχα 120.... Δεν είναι λίγο χαμηλή το 60;

Δεν έχει τόσο σημασία η τιμή που ξεκινάς όσος ο διπλασιασμός ανα 48-72 ώρες …και εγώ αύριο περιμένω αποτέλεσμα….φουλ αγωνία …

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

Δεν έχει τόσο σημασία η τιμή που ξεκινάς όσος ο διπλασιασμός ανα 48-72 ώρες …και εγώ αύριο περιμένω αποτέλεσμα….φουλ αγωνία …

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Έκανε σήμερα;η θα πας να κάνεις αύριο;;; Έχεις κάνει τεστακι;

πρίν από 57 λεπτά , Nikol85 είπε:

Είναι καλό το 60!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 🙏

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Nikol85 είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!! Έκανε σήμερα;η θα πας να κάνεις αύριο;;; Έχεις κάνει τεστακι;

Έκανα σήμερα και αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα μου είπαν!έχω κάνει τεστ ναι αλλά μου βγήκε θετικό στις 12 μέρες καθυστέρηση ενώ την προηγούμενη βδομάδα αρνητικά όλα …οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται πόσο είμαι αν είναι ενδομήτριο κλπ και έχω τρομερό άγχος …

aDqFp2.png

πρίν από 57 λεπτά , rainbow_24 είπε:

Είναι καλό το 60!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 🙏

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ❤️

πρίν από 40 λεπτά , Pepi88 είπε:

Έκανα σήμερα και αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα μου είπαν!έχω κάνει τεστ ναι αλλά μου βγήκε θετικό στις 12 μέρες καθυστέρηση ενώ την προηγούμενη βδομάδα αρνητικά όλα …οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται πόσο είμαι αν είναι ενδομήτριο κλπ και έχω τρομερό άγχος …

Μήπως είχες ωορρηξία αργότερα; Συμβαίνει! Και να έμεινες περίπου 2-3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο. Είχατε επαφές τότε; Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Να μου γράψεις αύριο πόσο βγήκε!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...