Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• καλησπέρα κορίτσια,

7 ωάρια είχαμε αυτή την φορά και μόνο 1 τα κατάφερε και πήγε για προεμφυτευτικό έλεγχο…

ήρθαν σήμερα τα αποτελέσματα από την βλαστοκύστη και υπάρχει μονοσωμια 11.

αλλη μια αποτυχία 😢 

• Λυπημένη/-ος 5

όνομα εταιρείας τεστ εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει καμία με τα τεστακια home test ταινίες τι παίζει; Έκανα ένα χθες και είδα μια πολύ άχνη γραμμή,ίσα που φαινόταν, κάνω και σήμερα ένα πάλι τα ίδια πολύ άχνη γραμμή. Σε δύο μέρες περιμένω περίοδο. Είναι λογικό να είναι έτσι η παμε για βιοχημική; Μου έπεσε και η θερμοκρασία που είχε ανέβει μετά την ωορρηξία...εικόνα δεν με αφήνει να σας βάλω....

Έχει καμία κοπέλα εμπειρία με αυτά τα τεστακια;δείχνουν ποτέ έντονη γραμμή;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Εγώ έχω εμπειρία με τα home test καθώς όλες μου τις εγκυμοσύνες έτσι της έχω επιβεβαιώσει! Επίσης όταν δεν ήμουν έγκυος έβγαινε αρνητικό! Μπορεί λόγω του ότι δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση να μην έχει προλάβει να ανέβει η ορμόνη και γι αυτό να δείχνει αχνό! Επίσης η ορμόνη πολλαπλασιάζεται κάθε 2 μέρες οπότε λογικό από την μια μέρα στην άλλη να μην σκουραίνει το τεστ! Αν έχεις κι άλλο κάνε υπομονή άλλες 2 μέρες μέχρι την ημέρα της καθυστέρησης και κάνε πάλι αλλιώς μπορείς να πας κι αύριο για χοριακη! Όπως και να χει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

2ThI.png3AXhp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έχω εμπειρία με τα home test καθώς όλες μου τις εγκυμοσύνες έτσι της έχω επιβεβαιώσει! Επίσης όταν δεν ήμουν έγκυος έβγαινε αρνητικό! Μπορεί λόγω του ότι δεν έχεις ακόμα καθυστέρηση να μην έχει προλάβει να ανέβει η ορμόνη και γι αυτό να δείχνει αχνό! Επίσης η ορμόνη πολλαπλασιάζεται κάθε 2 μέρες οπότε λογικό από την μια μέρα στην άλλη να μην σκουραίνει το τεστ! Αν έχεις κι άλλο κάνε υπομονή άλλες 2 μέρες μέχρι την ημέρα της καθυστέρησης και κάνε πάλι αλλιώς μπορείς να πας κι αύριο για χοριακη! Όπως και να χει σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ ποτέ τα έκανες θυμάσαι;πριν την περίοδο; Γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία να στα δείξω να μου πεις; Έχω αγχωθει πολύ 😔

πρίν από 3 λεπτά , Nikol85 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Εσύ ποτέ τα έκανες θυμάσαι;πριν την περίοδο; Γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφία να στα δείξω να μου πεις; Έχω αγχωθει πολύ 😔

Για να βγάλει γραμμή εστω κι άχνη πάει να μην ότι ανίχνευσε την ορμόνη. Κι εμένα έβγαινε άχνη μέχρι και μια μέρα πριν την χοριακή και την επόμενη μέρα είχα 203. Όλα καλά εύχομαι!!! 🙏

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, rainbow_24 είπε:

Για να βγάλει γραμμή εστω κι άχνη πάει να μην ότι ανίχνευσε την ορμόνη. Κι εμένα έβγαινε άχνη μέχρι και μια μέρα πριν την χοριακή και την επόμενη μέρα είχα 203. Όλα καλά εύχομαι!!! 🙏

Ααααα γιατί γράφουν στις οδηγίες ότι αν φτάσει η χοριακη 25 τότε γίνεται η δεύτερη γραμμή ίδιο έντονη με την πρώτη. Γι'αυτό έχω αγχωθει τόσο....

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...