Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Γιατρός εξωσωματικής

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα να μου πρότεινετε γιατρό εξωσωματικής ο οποίος να δίνει έμφαση στο σπερμα και να μην θέλει ντε και καλά να βγάλει γυναικείο θέμα ενώ δεν υπάρχει !! Έχετε κάποιον υπόψην σας ; Ιδανικά αν είχατε το ίδιο θέμα και ασχολήθηκε όντως και σας βοήθησε …θα ήθελα να πάω να δω κάποιους καινούργιους γιατρούς αλλά θα ήθελα να έχουν την τακτική του να κοιτάνε και τους δύο (αντρόγυνο) ευχαριστώ εκ τον προτερον !!! 

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Δεν έχω ακριβώς απάντηση στην ερώτηση σου, αλλά αφού δε φαίνεται να έχει και κάποια, ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείτε σε έναν καλό ανδρολογο να σας κατευθύνει. Οι εξωσωματικοί έτσι κι αλλιώς, στη βάση τους είναι γυναικολόγοι, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό που ζητάς.. εμεις δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα, αλλά παρόλαυτα, επειδή είχαμε κάνει πάρα πολλές εξετάσεις, πριν βρούμε εξωσωματικό, είχαμε πάει στον Ασβ.. δεν το γράφω ολόκληρο γιατί έχει αναφερθεί εδώ αρκετά, αλλά αν θες στο στέλνω σε προσωπικό μήνυμα 

πρίν από 8 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω ακριβώς απάντηση στην ερώτηση σου, αλλά αφού δε φαίνεται να έχει και κάποια, ίσως θα έπρεπε να απευθυνθείτε σε έναν καλό ανδρολογο να σας κατευθύνει. Οι εξωσωματικοί έτσι κι αλλιώς, στη βάση τους είναι γυναικολόγοι, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσε να λειτουργήσει αυτό που ζητάς.. εμεις δεν είχαμε θέμα με το σπέρμα, αλλά παρόλαυτα, επειδή είχαμε κάνει πάρα πολλές εξετάσεις, πριν βρούμε εξωσωματικό, είχαμε πάει στον Ασβ.. δεν το γράφω ολόκληρο γιατί έχει αναφερθεί εδώ αρκετά, αλλά αν θες στο στέλνω σε προσωπικό μήνυμα 

Καλησπέρα !! Εννοώ εξωσωματικό που να δίνει βάση ώστε να μπορεί να προτείνει κάποιες μεθόδους έξτρα στην γονιμοποίηση μπας και έχουμε καλύτερα αποτελέσματα …σίγουρα δεν θα μας κατευθύνει εκείνος για το σπερμα αλλά πρέπει να ξέρει κάτι να πει να προτείνει από το να μας λέει το σπερμα έχει τα γνωστά προβληματάκια 🙄 προβληματάκια ; ΣΟΚ …προβληματαραραραρα έχουμε ….

οσο για τον ανδρολόγο έχουμε ήδη έναν αλλά σίγουρα θα πάρουμε και άλλη γνώμη μήπωςνεχουμε καλύτερα αποτελέσματα…στον συγκεκριμένο που αναφέρεις έχουμε πάει αλλά δεν συνεχίσαμε διότι αντί να ασχοληθεί με το κυρίαρχο θέμα που είναι και ειδικότητα του …ασχολιόταν με τα δικά μου 🫠 (1,67 50 κιλά τότε )… δεν ξέρω που τους πετυχαίνουμε ώρες ώρες 😂

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλησπέρα !! Εννοώ εξωσωματικό που να δίνει βάση ώστε να μπορεί να προτείνει κάποιες μεθόδους έξτρα στην γονιμοποίηση μπας και έχουμε καλύτερα αποτελέσματα …σίγουρα δεν θα μας κατευθύνει εκείνος για το σπερμα αλλά πρέπει να ξέρει κάτι να πει να προτείνει από το να μας λέει το σπερμα έχει τα γνωστά προβληματάκια 🙄 προβληματάκια ; ΣΟΚ …προβληματαραραραρα έχουμε ….

οσο για τον ανδρολόγο έχουμε ήδη έναν αλλά σίγουρα θα πάρουμε και άλλη γνώμη μήπωςνεχουμε καλύτερα αποτελέσματα…στον συγκεκριμένο που αναφέρεις έχουμε πάει αλλά δεν συνεχίσαμε διότι αντί να ασχοληθεί με το κυρίαρχο θέμα που είναι και ειδικότητα του …ασχολιόταν με τα δικά μου 🫠 (1,67 50 κιλά τότε )… δεν ξέρω που τους πετυχαίνουμε ώρες ώρες 😂

Ο,τι να ναι δλδ.. εμάς μας τον είχαν προτείνει για καλό, κι έχω διαβάσει και συμπαθητικές κριτικές εδώ μέσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς πήγαμε προληπτικά, δεν υπήρχε θέμα, οπότε δεν θα μπορούσε να μας πει μπαρουφες γιατί βασικά δεν είχε να μας πει τίποτα... Τώρα που το λες κι εμένα μου έλεγε να μη χρησιμοποιώ χλωρίνη..

Διαφημίσεις

Just now, LeneL είπε:

Ο,τι να ναι δλδ.. εμάς μας τον είχαν προτείνει για καλό, κι έχω διαβάσει και συμπαθητικές κριτικές εδώ μέσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς πήγαμε προληπτικά, δεν υπήρχε θέμα, οπότε δεν θα μπορούσε να μας πει μπαρουφες γιατί βασικά δεν είχε να μας πει τίποτα... Τώρα που το λες κι εμένα μου έλεγε να μη χρησιμοποιώ χλωρίνη..

Δεν έχω να πω κάτι για τον συγκεκριμένο γιατί όντως μπορεί να έχει βοηθήσει πολύ κόσμο αλλά μόνο και μόνο ότι πήγαμε με dfi 65 και μας είπε πως νταξει δεν είναι τραγικό και φταίνε τα κιλά μου στο ότι δεν τα καταφέρνουμε για εμένα μπήκε black list …

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...