Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 16/3/2025 at 6:51 ΜΜ, Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Έχω διαβάσει κ εγώ για βελονισμό. Πόσο συχνά κάνεις; Σκέφτομαι μήπως ξεκινήσω..

Καθυστερημένη σύλληψη ;

Recommended Posts

Καλημέρα !θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία …τελευταία περίοδος 2/2 κύκλος σταθερός 30-32 μέρες …με 6 μέρες καθυστέρηση κάνω τεστ αρνητικά ..την επόμενη δλδ την Τέταρτη πάω γυναικολόγο θεωρώντας ότι έχω κάποια κύστη μου λέει δεν φαίνεται κάτι κάνε λίγο υπομονή θα έρθει …από την Παρακευή πρήστηκε το στήθος μου και άρχισα να έχω έντονες κράμπες και πολλά πολλά υγρά …ώπα λέω γνώριμα συμπτώματα κάνω ένα τεστ χθες το βράδυ βγαίνει σε δευτερόλεπτα θετικό …και δεν έχω ιδέα πως έχει γίνει όλο αυτό !!!!!!τόσο καθυστερημένη σύλληψη έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ;;; Δλδ χθες που έκανα το τεστ ήμουν στις 12 μερες καθυστερηση …Φοβάμαι για εξωμήτριο…έχω και το ιστορικό των αποβολών …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα !θέλω να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει παρόμοια εμπειρία …τελευταία περίοδος 2/2 κύκλος σταθερός 30-32 μέρες …με 6 μέρες καθυστέρηση κάνω τεστ αρνητικά ..την επόμενη δλδ την Τέταρτη πάω γυναικολόγο θεωρώντας ότι έχω κάποια κύστη μου λέει δεν φαίνεται κάτι κάνε λίγο υπομονή θα έρθει …από την Παρακευή πρήστηκε το στήθος μου και άρχισα να έχω έντονες κράμπες και πολλά πολλά υγρά …ώπα λέω γνώριμα συμπτώματα κάνω ένα τεστ χθες το βράδυ βγαίνει σε δευτερόλεπτα θετικό …και δεν έχω ιδέα πως έχει γίνει όλο αυτό !!!!!!τόσο καθυστερημένη σύλληψη έχει τύχει σε κάποια κοπέλα ;;; Δλδ χθες που έκανα το τεστ ήμουν στις 12 μερες καθυστερηση …Φοβάμαι για εξωμήτριο…έχω και το ιστορικό των αποβολών …

Πήγαινε κάνε μια χορική τώρα . μια εβδομάδα πάντως μπορεί να είναι υπάρχει καθηστερημενη σύλληψη δηλαδή αντί για κύκλο 30 ημερών να έκανες κύκλο 37-38 ημερών. 

Πήγαινε όμως Κ κάνε τώρα χοριακη. 

• Μου αρέσει 1

Εδώ που ζω δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε μικροβιολογικό πρέπει να πάω σε πόλη …περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει και αυτός …έχω σκάσει από αγωνία κυρίως λόγο του ιστορικού μου …θα προσπαθήσω αύριο να πάω για χοριακη …

aDqFp2.png

Just now, Pepi88 είπε:

Εδώ που ζω δεν έχω εύκολη πρόσβαση σε μικροβιολογικό πρέπει να πάω σε πόλη …περιμένω να περάσει λίγο η ώρα να πάρω τον γιατρό να δω τι θα μου πει και αυτός …έχω σκάσει από αγωνία κυρίως λόγο του ιστορικού μου …θα προσπαθήσω αύριο να πάω για χοριακη …

Καλώς ή κακώς πρέπει να το προγραμματίσεις να πας.  Αφού σε είδε ο γιατρός θα ξέρεις πολύ καλά ότι σε αυτή την φάση πρέπει να κάνεις χοριακη . Ο γιατρός μέσα σε λίγες μέρες δεν μπορεί να δει κάτι. 

Μην περιμένεις να σου πει κάτι διαφορετικό δηλαδή . 

Διαφημίσεις

Όχι δεν είχα εξωμήτριο είχα 5 αποβολές ..φοβήθηκα τώρα για εξωμήτριο γιατί λέω τόσο αργά να ανέβηκε η χοριακη τι στα κομμάτια γίνεται …γενικά δεν μου ξαναετυχε αυτό και είμαι κάπως στα χαμένα για αυτό ρώτησα και αν υπήρχε κάποια κοπέλα με καθυστερημένη σύλληψη και αν όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά ..

aDqFp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

Όχι δεν είχα εξωμήτριο είχα 5 αποβολές ..φοβήθηκα τώρα για εξωμήτριο γιατί λέω τόσο αργά να ανέβηκε η χοριακη τι στα κομμάτια γίνεται …γενικά δεν μου ξαναετυχε αυτό και είμαι κάπως στα χαμένα για αυτό ρώτησα και αν υπήρχε κάποια κοπέλα με καθυστερημένη σύλληψη και αν όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά ..

Ενταξει ναι συμβαίνει Κ καθηστερημενη σύλληψη . Καμία φορά ο κυκλος κάνει διάφορα οπότε μια εβδομάδα μετά μπορεί να συμβεί . 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 51 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα! Είχα παρόμοια εμπειρία, στις 2 μέρες καθυστέρηση αρνητικό ( αν και νόμιζα πως κάτι αχνοφαινοταν, αλλά το έβλεπα μόνο εγώ και αν στο δείξω δεν θα το δεις εσύ 😂). Μετά είχα μια αιμορραγία για 17 μέρες ( παίρνω αντιπηκτικά οπότε θεωρήθηκε εκτεταμένη περίοδος) και τελικά αυτη η ιδέα που είχα για γραμμή, είναι σχεδόν 4 μηνών και παίζει και χτυπιέται στο ριλαξ τώρα καθώς μιλαμε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 23 λεπτά , Nasiad είπε:

Καλημέρα! Είχα παρόμοια εμπειρία, στις 2 μέρες καθυστέρηση αρνητικό ( αν και νόμιζα πως κάτι αχνοφαινοταν, αλλά το έβλεπα μόνο εγώ και αν στο δείξω δεν θα το δεις εσύ 😂). Μετά είχα μια αιμορραγία για 17 μέρες ( παίρνω αντιπηκτικά οπότε θεωρήθηκε εκτεταμένη περίοδος) και τελικά αυτη η ιδέα που είχα για γραμμή, είναι σχεδόν 4 μηνών και παίζει και χτυπιέται στο ριλαξ τώρα καθώς μιλαμε!

Αχ να είσαι καλά πήρα πολύ κουράγιο !!!να σου ζήσει το μωράκι σου !!ευχομαι να πάνε όλα καλά και για μένα !μετα τον γιο μου είχαμε μόνο ατυχίες εδώ και 2μιση χρόνια σχεδόν !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Pepi88 είπε:

Αχ να είσαι καλά πήρα πολύ κουράγιο !!!να σου ζήσει το μωράκι σου !!ευχομαι να πάνε όλα καλά και για μένα !μετα τον γιο μου είχαμε μόνο ατυχίες εδώ και 2μιση χρόνια σχεδόν !

Σου εύχομαι το καλύτερο, να πάνε όλα καλά! Εγώ δεύτερο τεστ έκανα μετά από ένα μήνα (κατάλαβα ότι είμαι έγκυος όταν έμπαινα στον 3ο) και φυσικά η γραμμή μαυρισε με τη μία, και σε σένα το ότι έγινε με τη μία είναι καλό, έχεις λογικά αρκετη ορμόνη. Εμένα ήταν μια εβδομάδα καθυστερημένη η ωορρηξία άρα και η σύλληψη, και αυτό επιβεβαιώθηκε σε όλη την εγκυμοσύνη σύμφωνα με τις μετρήσεις του μωρού μιας και είχε σταθερή ανάπτυξη μιας εβδομάδας πίσω αν υπολογιζαμε την τελευταία περίοδο. Μίλα με τον γιατρό σου να πάς να σε δει η να κάνεις χοριακη, όπως κρίνει ο γιατρός σου! 

Πω πω μεγάλο σοκ και το δικό σου !από αυτά που λες δεν γίνονται !!να που γίνονται όμως …σε ευχαριστώ πολύ και εγώ εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά αυτή την φορά !!ακόμα περιμένω να με πάρει πίσω ο γιατρός !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Καλησπέρα και από μένα!! @Nasiad!!😊😊😊 Με το που είδα το θέμα, μας θυμήθηκα!!

@Pepi88ειχα παρομοια εμπειρια και εγώ στο τρίτο μου παιδακι που δεν ήταν στο πρόγραμμα!Έχω σταθερότατο κυκλο 25 ημερών και πέρσι 21/1 περίμενα περίοδο!Χαράματα εκείνης της ημέρας (20 προς 21) είχα ελεύθερη επαφή καθώς ημουν σίγουρη ότι την επόμενη θα αδιαθετήσω..Δεν αδιαθέτησα όμως!28/1 έρχεται περίοδος κανονική με μεγάλα πήγματα κιόλας!Εγώ να χτυπιέμαι(έκανα και aerial yoga και βαρακια και της Παναγίας τα μάτια).5/2 πάω για τεστ Παπ(δε φάνηκε τιποτα) .Περιμένω τέλη Φεβρουαρίου,η περίοδος πουθενά!Στο μεταξύ είχα κάνει εξαγωγή φρονιμητων,έπαιρνα αντιβίωση,έκανα λειζερ !😅😅 1/3 παίρνω τον γιατρό γιατί ήμουν σίγουρη ότι έχω ή θυροειδη ή μπαίνω πρόωρα στην εμμηνόπαυση!😅😅 Και κάνω τεστ (και αυτό από επιμονή της φαρμακοποιού) και βγαίνει ένας σταυρος ωραιότατος !(όχι ότι πειστηκα-πηρα τον γιατρό και του έλεγα σίγουρα έχω ορμονολογικο πρόβλημα).Και όταν πήγαμε για υπέρηχο το έμβρυο μετριοταν πολύ μικρότερο από την υποτιθέμενη περίοδο.. 

Αυτή τη στιγμή έχω την κόρη μου!!😊😊Κλείσαμε προχθές τον 5ο μήνα!Και εγώ  την λέω " το μικρό μου θαυματακι"!!Ευτυχώς που μοιάζει και στον σύζυγο 😅😅,γιατί και εκείνος όταν του είπα ότι είμαι έγκυος με κοιτούσα καλά καλα(στραβά στραβά για την ακριβεια!🤣🤣) γιατί μετά την 21/1 επαφή δεν είχαμε,είχα και περίοδο και ξαφνικά είχα και ένα θετικό τεστ!Και να μου λέει,κακόμοιρα μου έτσι και βγει σοκολά το μωρό,βρες καράβι να φύγεις!😅😅

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Πω πω μεγάλο σοκ και το δικό σου !από αυτά που λες δεν γίνονται !!να που γίνονται όμως …σε ευχαριστώ πολύ και εγώ εύχομαι πραγματικά να πάνε όλα καλά αυτή την φορά !!ακόμα περιμένω να με πάρει πίσω ο γιατρός !

Καλά εγώ είμαι μεγάλη ιστορία, γιατί δεν κατάλαβα προφανώς ότι είμαι έγκυος με την αιμορραγία (που ήταν τεράστια ιδιαίτερα τις πρώτες 7-8 μέρες, με μεγάλα κομμάτια που κανονικα ξέρω ότι αν είσαι έγκυος δείχνουν αποβολή), και έπαιρνα και ένα τόνο φάρμακα που απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη, έναν ολόκληρο μήνα που δεν το ήξερα.. κ όμως αυτό θα πει να θέλει να έρθει ένα παιδί. Ήρθε και είναι και υγιέστατο και πανέξυπνο, δεν τον πτόησε ποτέ η αιμορραγία ούτε τα φάρμακα!! 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και σύντομα να μας πεις ευχάριστα νέα για την πορεία της εγκυμοσύνης σου! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...