Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εγώ βάζω παντού γενικά το καστορέλαιο βοηθάει σε όλα γιατί είναι το πιο απρροφησιμο από το το δέρμα ,έβαζα στις εγκυμοσύνες γιατί δεν βάζω κρέμες και προϊόντα εμπορίου και δεν έχω ούτε γραμμουλα σημάδι τίποτα ...έχει βίντεο με μασαζακι στην περιοχή κάτω από τον αφαλό ειδικό για γονιμότητα που αιματωνει την περιοχή ...κάνω και βελονισμους επίσης όλα βοηθάνε για να ηρεμεις κιόλας 

Αααα μάλιστα ναι ναι διάβασα βοηθάει μέχρι και στις κυστες γράφουν, στην αρχή δεν το πίστευα λέω οκ πολύ τραβηγμένο.  Είδα κάποια βιντεακια αλλά δεν ήταν ξεκάθαρα, δεν κατάλαβα αν βάζουν μέσα στον αφαλό ή απλά κάνουν μασάζ γύρω γύρω 

Συμβουλές για την περίοδο της διέγερσης

Recommended Posts

Καλησπέρα!8η μέρα με arvecap καθώς κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και αύριο ξεκινάω τη διέγερση με puregon. Εχω διαβασε ιδιαφορα σχετικά με ασπράδια ,ηλεκτρολύτες, ρόδι κλπ. για να μειωθούν οι παρενέργειες, καθώς και οι πιθανότητες για υπερδιέγερσης μα έχω καταμπερδευτει τελικά τι να κάνω. Η μαία απλά μου είπε όχι αλάτι όχι ζάχαρη και όχι κάτι άλλο συγκεκριμενο.Θα ήθελα σας παρακαλώ όσες κοπέλες είδα ότι τους βοήθησε κάτι συγκεκριμένο κατα την περίοδο της διέγερσης αν μπορούν να το μοιραστούν μαζι μου γιατί λίγο έχω αγχωθεί ☺️Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα!8η μέρα με arvecap καθώς κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και αύριο ξεκινάω τη διέγερση με puregon. Εχω διαβασε ιδιαφορα σχετικά με ασπράδια ,ηλεκτρολύτες, ρόδι κλπ. για να μειωθούν οι παρενέργειες, καθώς και οι πιθανότητες για υπερδιέγερσης μα έχω καταμπερδευτει τελικά τι να κάνω. Η μαία απλά μου είπε όχι αλάτι όχι ζάχαρη και όχι κάτι άλλο συγκεκριμενο.Θα ήθελα σας παρακαλώ όσες κοπέλες είδα ότι τους βοήθησε κάτι συγκεκριμένο κατα την περίοδο της διέγερσης αν μπορούν να το μοιραστούν μαζι μου γιατί λίγο έχω αγχωθεί ☺️Ευχαριστώ πολύ!

Το ασπράδι αυγού Κ το στήθος κοτόπουλο είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει αρκετά.  Όπως Κ η άποχη από ζαχαρι Κ αλάτι. Μην ανχωνεσε πάντως δεν υπάρχει λόγος το ανχος δεν βοηθάει καθόλου επίσης . Απλά ακόλουθα τις οδηγίες ήρεμα Κ έχε το νου σου στο σώμα σου .

Εννοώ να μην αγνοείς τα σημάδια ότι κάτι σε ενοχλεί Κ δεν πάει καλά 

1 ώρα πρίν, linaa είπε:

Το ασπράδι αυγού Κ το στήθος κοτόπουλο είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει αρκετά.  Όπως Κ η άποχη από ζαχαρι Κ αλάτι. Μην ανχωνεσε πάντως δεν υπάρχει λόγος το ανχος δεν βοηθάει καθόλου επίσης . Απλά ακόλουθα τις οδηγίες ήρεμα Κ έχε το νου σου στο σώμα σου .

Εννοώ να μην αγνοείς τα σημάδια ότι κάτι σε ενοχλεί Κ δεν πάει καλά 

ναι το κατάλαβα.σκεφτηκα να εφαρμόσω τα ασπράδια και το κοτόπουλο κάθε μέρα.Ηλεκτρολυτες πιστεύεις πρέπει να πάρω? και αν ναι κάποιο συγκεκριμένο?

1 hour ago, karlajo είπε:

ναι το κατάλαβα.σκεφτηκα να εφαρμόσω τα ασπράδια και το κοτόπουλο κάθε μέρα.Ηλεκτρολυτες πιστεύεις πρέπει να πάρω? και αν ναι κάποιο συγκεκριμένο?

Εντάξει δεν είναι αναγκαίο να πάρεις ηλεκτρολύτες απλά τις μέρες τις διεργεσης να είσαι ξεκουκαραστη Κ χαλαρή ώστε να μην εξανλτηθεις.δηλαδη μην σκεφτείς αυτές τις μέρες που κάνεις τις ενέσεις να κάνεις όλες τις δουλειές σου Κ να τρέξεις μαραθώνιο. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...