Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , little miracle είπε:

καλη επιτυχια να εχεις! να δωσει μια τελεια βλαστοκυστη ευχομαι, να παρετε μια ανασα!

Ευχαριστω! Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη αλλά δεν έχει δώσει καλά δείγματα η κατάσταση από το Γενάρη. 

• Μου αρέσει 1
      • Καλή τύχη! 1

Γνώμες για προσπάθεια στα 40!

Recommended Posts

Υπάρχει ήδη ένα παιδί 5μιση ετών.

Η σκέψη - φόβος είναι για το να μεγαλώσει η οικογένεια μας.

Θέλω γνώμες παρακαλώ από όσες έχουν καταφέρει εγκυμοσύνη στα 40+ και σχόλια. Όλα μα όλα είναι βοηθητικά♡

Να εξηγηθώ... 

Μετά από αρκετές αποβολές (ξεκινώντας προσπάθειες στα 30 μου) είχαμε επιτυχή εγκυμοσύνη στο μικρό μας εκεί στα 33-34.

Ξαναπροσπαθήσαμε πριν 2 χρόνια κι απέβαλλα ακόμα μια φορά. 

Γνωρίζοντας τις προκλήσεις της ηλικίας έκανα όσες εξετάσεις προτείνονται. Δείχνουν τη φυσιολογική μείωση αυγών. Επίσης έχω κάνει σε όλες τις αποβολές αποξέσεις (γιατί ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν φυσικά) κάτι που ίσως ήταν κι ο λόγος που εμφανίζονται πολύποδας που χρειάζεται αφαιρώ τα τελευταία 3 χρόνια με άλλα χειρουργία, προληπτικά (μετά συμβουλές γιατρού)

Θέλουμε πολύ 2ο παιδί.

Δεν έχω δικούς μου ή πολύ κοντινούς ανθρώπους άρα τέτοιου είδους κουβέντα είναι κάπως απελευθερωτική έστω κι εδώ.

Συνοπτικά... όσες τα καταφέρατε 40+... τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε στο να μείνετε έγκυες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. 

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι σπουδαία για μένα

Να είστε καλά: ) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...