Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , dimi.tra είπε:

Χαρά στο κουράγιο σου και την υπομονή σου που γύρισες στη δουλειά. Δεν έχω ιδέα πως θα το ρυθμίσω αυτό το πράγμα να συγκεντρωθώ και στη δουλειά! Λογικό είναι η αγωνία σου και η ανυπομονησία σου να έχει χτυπήσει κόκκινο. Ετσι για να τα δεις γραμμένα άλλη μια φορά μήπως και σε βοηθήσει κάπως: τα συμπτώματα τόσο νωρίς είναι κατά βάση από τα φάρμακα. Έλλειψη συμπτωμάτων δεν σημαίνει αρνητική χοριακή όπως και η ύπαρξη συμπτωμάτων δεν σημαίνει θετική χοριακή. Οπότε τζάμπα βασανίζεσαι! 
      Να έχεις μια τεράστια χοριακη και να είσαι πολύ πολύ πολύ πολύ έγκυος την πέμπτη 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην δουλειά, αλλά και το να κάθεσαι στο σπίτι και να περιμένεις να περάσουν οι μέρες είναι εξίσου δύσκολο. Στην δουλειά όλο και κάπως θα ξεχαστείς. Βέβαια η παραγωγικότητα είναι μηδέν! 

Όσον αφορά τα συμπτώματα δεν ψάχνω να βρώ κάτι γιατί ξέρω πως δεν έχει νόημα. Αυτό που με ζορίζει είναι πως την προηγούμενη φορά είχα θετική χοριακή και διπλασιασμούς και δυστυχώς την 6η εβδομάδα το χάσαμε. Τώρα διαβάζοντας για στατιστικές και κορίτσια που δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην αξιολόγηση των βλαστοκύστεων, νιώθω αμήχανα με τις δυο άριστες μου να έχουν αποτύχει και να περιμένω αποτέλεσμα από τις δυο μέτριες που έχω βάλει.

Δεν θα χάσω βέβαια την αισιοδοξία μου, απλά θα είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη και θα συνεχίσω να στέλνω θετική ενέργεια στα δυο μικροσκοπικά εμβρυάκια μου που προσπαθούν να μας κάνουν γονείς.

Κρατάω λοιπόν την ευχή σου για μια τεράστια χοριακή και να είμαι πολύ πολύ πολύ έγκυος την Πέμπτη και αυτή την φορά να πάμε μέχρι το τέλος!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Σου εύχομαι να έχεις μια θετική χοριακή και να πάνε όλα καλά! Υπομονή γιατί οι δυο-τρεις τελευταίες μέρες πάντα είναι δύσκολες! 🤞🏼💐

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Γνώμες για προσπάθεια στα 40!

Grotesquina

Recommended Posts

Υπάρχει ήδη ένα παιδί 5μιση ετών.

Η σκέψη - φόβος είναι για το να μεγαλώσει η οικογένεια μας.

Θέλω γνώμες παρακαλώ από όσες έχουν καταφέρει εγκυμοσύνη στα 40+ και σχόλια. Όλα μα όλα είναι βοηθητικά♡

Να εξηγηθώ... 

Μετά από αρκετές αποβολές (ξεκινώντας προσπάθειες στα 30 μου) είχαμε επιτυχή εγκυμοσύνη στο μικρό μας εκεί στα 33-34.

Ξαναπροσπαθήσαμε πριν 2 χρόνια κι απέβαλλα ακόμα μια φορά. 

Γνωρίζοντας τις προκλήσεις της ηλικίας έκανα όσες εξετάσεις προτείνονται. Δείχνουν τη φυσιολογική μείωση αυγών. Επίσης έχω κάνει σε όλες τις αποβολές αποξέσεις (γιατί ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν φυσικά) κάτι που ίσως ήταν κι ο λόγος που εμφανίζονται πολύποδας που χρειάζεται αφαιρώ τα τελευταία 3 χρόνια με άλλα χειρουργία, προληπτικά (μετά συμβουλές γιατρού)

Θέλουμε πολύ 2ο παιδί.

Δεν έχω δικούς μου ή πολύ κοντινούς ανθρώπους άρα τέτοιου είδους κουβέντα είναι κάπως απελευθερωτική έστω κι εδώ.

Συνοπτικά... όσες τα καταφέρατε 40+... τι δυσκολίες αντιμετωπίσατε στο να μείνετε έγκυες, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. 

Οποιαδήποτε πληροφορία είναι σπουδαία για μένα

Να είστε καλά: ) 

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι κάτω των σαράντα, αλλά μια φίλη που γνώρισα μετά την αποβολή μου είναι 44 και πάει για τη δεύτερη εγκυμοσυνη της. Το πρώτο ήταν στα 42 μέτα από πολύ αγώνα. Ο γιατρός της είναι αρκετά αισιόδοξος. Έχουμε τον ίδιο γιατρό. Επίσης την βοήθησε πάρα πολύ, όπως βοηθαει και εμένα μια εξαιρετική γιατρός που ειδικεύεται στο κομμάτι κομμάτι της  factional medicine. Εγώ πριν μου τη συστήσει δεν είχα ιδέα ότι υπαρχει κάτι τέτοιο. Στην ουσία συγκεντρώνει ολες τις εξετάσεις σου, σου ζητάει κάποιες ειδικευμένες αιματολογικές και σε συνδυασμό με βιταμίνες και διατροφή έχεις θεαματικά αποτελέσματα. Εγώ πέρα από το κομμάτι της γονιμότητας είδα μεγάλη διαφορά και στους πόνους στη μέση που με ταλαιπωρούν χρόνια. Έστειλα και τη μαμα που πάσχει από ψωριαση και είναι πολύ ευχαριστημένη. 

Εγώ τώρα περιμένω να ολοκληρωθεί η θεραπεία που ξεκίνησα μαζί της και θα ξεκινήσω εξωσωματική Μάιο. 

Ίσως να σε βοηθησει να το ψάξεις και σε αυτή τη κατεύθυνση. Εχει κάποιο κόστος αλλά χωρίς να είναι απαγορευτικό. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα και τις συμβουλές που θα σου δώσουν.

Καλησπέρα! Η δική μου ιστορία ειναι αρκετά ενθαρρυντική αλλά κ αρκετά αγχωτικη συγχρόνως..

Εμείς έχοντας αποκτήσει το πρώτο παιδάκι στα 36 ξεκινήσαμε ελεύθερες επαφές λίγο αφότου μπήκα στα 39 (πριν 1,5 χρόνο δλδ). Ενδιάμεσα ενημέρωσα και το γυναικολόγο μου, ο οποίος μου είπε να προσπαθήσω κανένα εξάμηνο με τις επαφές κ μετά θα κάναμε εξετάσεις ορμονικές για αρχή. Λόγω διαφόρων θεμάτων υγείας που προέκυψαν στην πορεία σε εμένα κ το σύζυγο αφήσαμε να περάσουν 10 μήνες κ στο τέλος του Ιουλίου που πέρασε έκανα ορμονικές εξετάσεις όπου η ΑΜΗ βρέθηκε σχετικά χαμηλή (0,96) αλλά σύμφωνα με το γιατρό λογικό λόγω ηλικίας (όλα τα υπόλοιπα ήταν σχετικά φυσιολογικά). Ο γιατρός επίσης μου συνεστησε τις βιταμίνες Ovamax κ εγώ είχα ήδη αρχίσει κ τεστ ωορρηξιας. Τον επόμενο μήνα λοιπον, τον Αύγουστο (οπότε έγινα κ 40) μένω έγκυος στις διακοπές (υποθέτω ότι ήμασταν κ πιο χαλαροί), όμως η εγκυμοσυνη από την αρχή ήταν με κράμπες και καφέ υγρά. Μόλις γυρίσαμε από τις διακοπές είχα κ αιμορραγία με κόκκινο αίμα αλλά ευτυχώς η εγκυμοσυνη συνεχίστηκε.. Για να μην τα πολυλογώ σχεδόν μέχρι να κάνω την αυχενική ήμουν ξαπλωμένη κ είχα κάθε μέρα καφέ υγρά και κράμπες γιατι ειχα αποκόλληση κ χαμηλό πλακούντα. Αναγκαστικά πήρα κ γυναίκα καποιες ώρες για το μικρό κ το σπίτι γιατί δεν είχα άλλη βοήθεια. Εννοείται πολύ άγχος να πάνε όλα καλά, στην αυχενική ξεαγχωθηκα λίγο για σύνδρομα κλπ όταν είδα ότι ήταν όλα οκ κ ακόμα περισσότερο μετά την εξέταση νιπτ (την οποία έκανα λόγω ηλικίας). Μετά από αυτό άρχισα κι εγώ να είμαι λίγο πιο δραστήρια με πολλή προσοχή φυσικά. Αυτή τη στιγμή είμαι στον όγδοο μήνα κ ευτυχώς μέχρι τώρα βαίνουν όλα καλώς, αλλά για να φτάσω μέχρι εδώ πέρασα από πολύ αγχωτικές καταστάσεις κ έκανα αρκετές θυσίες.. Βέβαια ήμουν κ σχετικά τυχερή γιατί είχα σύλληψη με φυσιολογικό τρόπο. Νομίζω με βοήθησαν αρκετά οι βιταμίνες κ οι διακοπές (σημαντικό να είμαστε λίγο πιο χαλαροί) αλλά κ τα τεστ ωορρηξιας. Συζητησε το με το γιατρό σου αν μπορείς κι εσυ για ενα διάστημα να προσπαθήσεις με βιταμίνες κλπ για φυσιολογική σύλληψη αλλιώς αν είστε κι εσείς διατεθειμενοι, να το πάτε με διαδικασίες εξωσωματικής.. Θεωρώ όμως ότι κι από τη στιγμή που έχεις ήδη μια επιτυχημένη εγκυμοσύνη στο παρελθόν κ οι εξετάσεις σου είναι μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο οπότε μην απογοητευεσαι. Απλά όπως είναι φυσικό είναι μια διαδικασία που έχει αρκετό άγχος και πριν και αφού μείνεις έγκυος..

• Λουλούδια 3

Εγώ είμαι μια περίπτωση όπου στα 41 μου έκανα την κόρη μου με εξωσωματική 

Και τώρα στα 43 έμεινα φυσιολογικά έγκυος και τώρα θα μπω στο τρίτο μήνα 

Νωρίς ακόμα 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν η χαλαρότητα οι διακοπές και η μετακόμιση που δηλαδή αλλάξαμε λίγο τη ζωή μας και δεν είχαμε άγχος και με αμη που την είχα μετρήσει πριν τρία χρόνια ή 0.1 ή 0.2 κάτι τέτοιο 

Επίσης έπαιρνα και τις βιταμίνες μου πριν μείνω έγκυος 

Βασικά φολικό d3 και σίδηρο 

Αυτά καλή επιτυχία 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Ellidr είπε:

Εγώ είμαι μια περίπτωση όπου στα 41 μου έκανα την κόρη μου με εξωσωματική 

Και τώρα στα 43 έμεινα φυσιολογικά έγκυος και τώρα θα μπω στο τρίτο μήνα 

Νωρίς ακόμα 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι βοήθησαν η χαλαρότητα οι διακοπές και η μετακόμιση που δηλαδή αλλάξαμε λίγο τη ζωή μας και δεν είχαμε άγχος και με αμη που την είχα μετρήσει πριν τρία χρόνια ή 0.1 ή 0.2 κάτι τέτοιο 

Επίσης έπαιρνα και τις βιταμίνες μου πριν μείνω έγκυος 

Βασικά φολικό d3 και σίδηρο 

Αυτά καλή επιτυχία 

Συγχαρητήρια κορίτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...