Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Ισχύει. Ευτυχώς δεν δίνουν οι περισσότεροι τόση σημασία εκεί όσο στην εικόνα του υπέρηχου.

Ε είναι Κ ο λόγος που κανείς την εξεταση.  Αν είσαι ελεύθερη πχ Κ την κάνεις για να δεις τι γίνετε έχει άλλη βάση. Αν ήδη προσπαθείς για παιδί Κ έχεις μπει ήδη σε εξετάσεις αν είσαι μέσα στα φυσιολογικά τι νόημα έχει 

Ωορρηξία

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα … βοηθήστε με … μετά από δυο αποβολές και πολλές εξετάσεις ξεκινήσαμε πάλι προσπάθειες .. αυτή τη φορά με τεστ ωορρηξίας … έχω κύκλο 35 μέρες … είχαμε επαφή με τον άντρα μου τη Δευτέρα 10/3 (δυστυχώς μετά έπρεπε να φύγει ταξίδι με τη δουλειά του) έκανα τεστ ωορρηξίας την τέταρτη 12/3 βγήκε θετικο( 2 έντονες γραμμές).. σήμερα ξανά έκανα ένα 13/3 και είχε δυο γραμμές όχι τόσο έντονη αλλά αρκετά ευδιάκριτη..δυστυχώς γυρίζει αύριο .. το προλαβαίνουμε το τρένο πιστεύετε η θα έχει φύγει ;; Να πάμε για τον άλλον μήνα; Συγγνώμη για το σεντόνι .😩

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eirini_dr. είπε:

Κορίτσια καλησπέρα … βοηθήστε με … μετά από δυο αποβολές και πολλές εξετάσεις ξεκινήσαμε πάλι προσπάθειες .. αυτή τη φορά με τεστ ωορρηξίας … έχω κύκλο 35 μέρες … είχαμε επαφή με τον άντρα μου τη Δευτέρα 10/3 (δυστυχώς μετά έπρεπε να φύγει ταξίδι με τη δουλειά του) έκανα τεστ ωορρηξίας την τέταρτη 12/3 βγήκε θετικο( 2 έντονες γραμμές).. σήμερα ξανά έκανα ένα 13/3 και είχε δυο γραμμές όχι τόσο έντονη αλλά αρκετά ευδιάκριτη..δυστυχώς γυρίζει αύριο .. το προλαβαίνουμε το τρένο πιστεύετε η θα έχει φύγει ;; Να πάμε για τον άλλον μήνα; Συγγνώμη για το σεντόνι .😩

Αφού θα γυρίσει αύριο είναι Κ Παρασκευή γιατί να μην έχεις επαφή Κ ότι γίνει! με τα τεστ δεν ξέρεις ακριβώς την μέρα Κ την ώρα.... Μπορεί η ωορρηξία να έγινε Κ σήμερα μπορεί Κ όχι.. πώς να το γνωρίζεις χωρίς υπέρηχο ....? 

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Αφού θα γυρίσει αύριο είναι Κ Παρασκευή γιατί να μην έχεις επαφή Κ ότι γίνει! με τα τεστ δεν ξέρεις ακριβώς την μέρα Κ την ώρα.... Μπορεί η ωορρηξία να έγινε Κ σήμερα μπορεί Κ όχι.. πώς να το γνωρίζεις χωρίς υπέρηχο ....? 

Σωστό κ αυτό .. τον προηγούμενο μήνα πχ δεν έκανα τεστ ωορρηξίας πήγα στον γυναικολόγο μου και μου είπε κάνε επαφές σήμερα και σε 4 μέρες πάλι ..αλλά πήγαμε κουβά ..και το περιμένω πως και πως ..ίσως να φταίει κ αυτό 

πρίν από 4 λεπτά , Eirini_dr. είπε:

Σωστό κ αυτό .. τον προηγούμενο μήνα πχ δεν έκανα τεστ ωορρηξίας πήγα στον γυναικολόγο μου και μου είπε κάνε επαφές σήμερα και σε 4 μέρες πάλι ..αλλά πήγαμε κουβά ..και το περιμένω πως και πως ..ίσως να φταίει κ αυτό 

Εντάξει θέλει λίγο περισσότερες επαφές γενικά μετά το θετικό τεστ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Eirini_dr. είπε:

Μπορει να μεινεις εγκυος και με την επαφη της Δευτερας αν εγινε χθες η ωορρηξια (ή ακομη κι αν εγινε σημερα). Η κλασσικη συμβουλη ειναι επαφες μερα παρα μερα μολις τελειωσει η περιοδος, αλλα και μια επαφη μπορει να κανει τη δουλεια! Και εννοειται συνεχισε τις επαφες και αυριο, εφοσον δεν ξερεις ποτε ακριβως εγινε η ωορρηξια.

Σου ευχομαι να δεις θετικο τεστ πολυ πολυ συντομα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει θέλει λίγο περισσότερες επαφές γενικά μετά το θετικό τεστ 

Ναι το ξέρω …Γι αυτό στενοχωριέμαι που έτυχε να λείπει τώρα ..

πρίν από 20 λεπτά , S1987 είπε:

Μπορει να μεινεις εγκυος και με την επαφη της Δευτερας αν εγινε χθες η ωορρηξια (ή ακομη κι αν εγινε σημερα). Η κλασσικη συμβουλη ειναι επαφες μερα παρα μερα μολις τελειωσει η περιοδος, αλλα και μια επαφη μπορει να κανει τη δουλεια! Και εννοειται συνεχισε τις επαφες και αυριο, εφοσον δεν ξερεις ποτε ακριβως εγινε η ωορρηξια.

Σου ευχομαι να δεις θετικο τεστ πολυ πολυ συντομα!

Ευχαριστώ πάρα πολύ … ναι και χθες και σήμερα είχα έντονους πόνους σαν περιόδου οπότε φαντάζομαι ότι κάνω ωορρηξία εφόσον και τα τεστ βγήκαν έτσι .. ευχαριστώ πολύ ..μακάρι να έρθει σύντομα 🤗

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...