Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εξωμήτριο - μεθοτρεξατη.

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα . 1 εξωσωματική μάλλον εξωμήτριο 😥δεν έχω καλές αυξήσεις και δεν υπάρχει κ στην μήτρα τίποτα ένα μήνα μετά την εμβρυομεταφορα. 

Πείτε Μου εμπειρίες όσες πήρατε μεθοτρεξατη και αν είχατε επιπλοκές σε επόμενες εγκυμοσύνες . Και πόσο χρόνο σας έβγαλαν σε αποχή . 

Σε τι στάδιο μπορέσατε να βρείτε ότι είναι εξωμήτριο με πόσο χοριακη ; 

Μετά πως ξέρατε ότι είχατε καθαρίσει εντελώς με το φάρμακο ; Και πόσο καιρό σας πήρε να ξαναπροσπάθησετε και να τα καταφέρετε ; Διαβάζω πολλές αποβολές μετά τη χρήση της μεθοτρεξατης ισχύει ;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marion83 είπε:

Κορίτσια καλημέρα . 1 εξωσωματική μάλλον εξωμήτριο 😥δεν έχω καλές αυξήσεις και δεν υπάρχει κ στην μήτρα τίποτα ένα μήνα μετά την εμβρυομεταφορα. 

Πείτε Μου εμπειρίες όσες πήρατε μεθοτρεξατη και αν είχατε επιπλοκές σε επόμενες εγκυμοσύνες . Και πόσο χρόνο σας έβγαλαν σε αποχή . 

Σε τι στάδιο μπορέσατε να βρείτε ότι είναι εξωμήτριο με πόσο χοριακη ; 

Μετά πως ξέρατε ότι είχατε καθαρίσει εντελώς με το φάρμακο ; Και πόσο καιρό σας πήρε να ξαναπροσπάθησετε και να τα καταφέρετε ; Διαβάζω πολλές αποβολές μετά τη χρήση της μεθοτρεξατης ισχύει ;

Έκανες πάλι χοριακη? Πάνω απτις 1500 μονάδες φαίνετε που είναι το κυημα . Αν πάρεις το φάρμακο πρέπει να μηδενίσει η χοριακη θα κάνεις συνέχεια εξετάσεις μέχρι να μηδενίσει. 

Όταν σου επιτρέψουν να ξαναπροσπαθήσεις θα πρέπει απαραίτητα να κάνεις μια σειρά από εξετάσεις όπως σαλπιγγογραφια υστεροσκοπηση Κ μικροβιωμα οπωσδήποτε  ώστε να δεις αν υπάρχουν υπολείμματα Κ φλεγμονές που επιμένουν . 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...