-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 ώρα πρίν, nikoulini33 είπε:
Καλημερα! Έκανα καμπύλη ζαχαρου πριν ξεκινήσω τη διέγερση, νηστείας είχα 102 (πρώτη φορά στη ζωή μου τόσο υψηλό) και στην ώρα έπεσε στο 76. Η εξωσωματικός μου πρότεινε να πάω σε ένα δικό της ενδοκρινολόγο αλλά δε βγάζω άκρη με ραντεβού και έχω κλείσει για αρχή σε δικό μου ενδοκρινολόγο. Είχε καμία σας κάτι αντίστοιχο; Να πέφτει το ζάχαρο μετά το φαγητό; Η εξωσωματικός ήταν αναστατωμένη με το 102 και με άγχωσε και μένα
Καλημέρα!αυτό δείχνει αντίσταση στην ινσουλίνη. Έτσι και στη δική μου καμπύλη. Μετά τη λήψη γλυκόζης έπεφτε. Ακολούθησα διατροφή για διαβήτη κύησης πριν την εμβρυομεταφορα και μετρουσα το σάκχαρο πρωί νηστική (πριν πάρεις κάποιο φάρμακο) και 1 ώρα με το φαγητό το μεσημέρι. Παρατήρησα ότι την εβδομάδα της εμβρυοταφορας είχε στρώσει αλλά μετά δεν έπεφτε με τίποτα το πρωινό της νηστείας. Έμεινα εγκυος και τώρα Άλλαξα ενδοκρινολόγο και σε συμφωνία και με τον γυναικολόγο μου ξεκίνησαν glucoph@ge. Και από τότε που το ξεκίνησα έχει στρώσει. Οπότε διατροφή και πιθανόν αυτό το χάπι, θα πάει καλά. Αν θες στείλε μου μνμ να σου πω τον δικό μου ο οποιος είναι πολύ καλός.
πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:Καλημέρα, θυμίζουν λίγο αντίσταση στην ινσουλίνη οι τιμές σου. Αλλά δεν ξέρουμε εμείς το ιστορικό σου, τι φάρμακα παίρνεις, αν παίρνεις, πόσο καιρό έχεις που έκανες ωοληψια κλπ. Δλδ μπορεί να είναι παροδικό και να μην είναι αντίσταση. Πήγαινε στον ενδοκρινολόγο σου και θα σου δώσει διατροφή και ίσως και κάποιο χάπι να το ρυθμίσεις. Δεν ξέρω γιατί σου λένε όλοι αυστηρή διατροφή κλπ εμένα δεν μου φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρή και το ρυθμίζω εδώ και 3 χρόνια. Το μόνο δύσκολο για μένα είναι να τρώω τόσα πολλά γεύματα μέσα στην ημέρα. Αλλά κατα τα άλλα είναι αντικειμενικά η πιο ισορροπημένη διατροφή που έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου και η πιο απλή. Ο ενδοκρινολόγος μέχρι και γλυκά μου επιτρέπει με μέτρο αλλά ο γυναικολόγος μου ούτε να το ακούσει 😂
Εγώ την κάνω τώρα 6 βδομαδες (διατροφή για διαβήτη κύησης) με μηδέν ζάχαρη. Όντως τα πολλά γεύματα είναι λίγο μπελάς ειδικά αν λείπεις από το σπίτι! Ο γυναικολόγος και εμένα μου είπε σ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να μην ακουμπήσω ζάχαρη. Προς το παρόν απεξαρτηθηκα και δεν μου λείπει παρά μόνο αν βλέπω κανένα γλυκό!! Εμένα τώρα ρυθμίστηκε με το χάπι οπότε αναμένω περάσει το πρώτο τρίμηνο να κόψω και τα ουτρο και αυτό το χάπι και αν είναι όλα καλά, θα κάνω καμιά συζήτηση στον ενδοκρινολόγο για κανένα γλυκάκι.. έστω με χουρμάδες..
-
Επιδόματα κύησης
-
Θέματα
-
- 11.232 απαντήσεις
- 1.138.972 εμφανίσεις
-
- 11.159 απαντήσεις
- 2.210.457 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 497.544 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 142.729 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.562 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.232 απαντήσεις
- 1.138.972 εμφανίσεις
-
- 2.136 απαντήσεις
- 106.893 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 1.277 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 19
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 273 απαντήσεις
- 92.161 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 1.686 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 130 εμφανίσεις
-
- 1.148 απαντήσεις
- 127.329 εμφανίσεις
-
- 11.159 απαντήσεις
- 2.210.457 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 332 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 293 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα