Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Losr είπε:

Με πήρε τηλέφωνο τώρα ο γιατρός που είμαι τώρα. Του είπα ότι μετά από 4 εμφυτεύσεις που δεν προχώρησαν δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μου πρότεινε να πάμε με μακρύ πρωτόκολλο. Στις δύο προηγούμενες είχα κάνει κοντό. Θέλω τα φώτα σας. Ότι ξέρετε. Δεν έχω ιδέα για το μακρύ. Δεν ξέρω καν τι θα κάνω και που θα το κάνω αλλά θέλω άμα ξέρετε να μου πείτε.

εμένα σήμερα με ενημέρωσαν γιατί θα κάνα μακρύ κ εγώ. μια βδομάδα πριν την αναμενόμενη περίοδο γύρω στην 21 μέρα δηλαδή μου είπε ενέσεις arvekap.μολις μοου έρθει περίοδος ορμονολογικές και κατευθείαν puregon για διέγερση.συνολο όλης τησ διαδικασίας κανένα 20 ημερο

μακρύ πρωτόκολλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου,

σήμερα είχα υπέρηχο για να ελέγξει η γιατρός ότι όλα είναι οκ γιατί ξεκινάω με διέγερση.Ολα οκ μου έκανε και μικροβίωμα θα ξέρω αύριο αποτελέσματα.Συζητησαμε για το πρωτόκολλο και μου είπε ότι για το δικό μου προφίλ ταιριάζει καλύτερα το μακρύ πρωτόκολλο.Ξεκιναω 8/3 arvekap 0,1 κάθε μέρα και μετά από μια βδομάδα μοίσ αδιαθετήσω κάνω ορμονικές και μου λέει τη δοσολογία για τη διέγερση με puregon 900iu. μου είπε ότι έτσι θα έχω πιο ποιοτικά ωάρια με βάση το προφίλ μου γιατί θα δώσω χρόνο στις ωοθήκες και δε θα τις σοκάρω με μεγάλες δόσεις φαρμάκων ξαφνικά. Μου εξέπνευσε εμπιστοσύνη και νιώθω πολύ καλά με την απόφαση της αυτή. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας και τις εμπειριες σας όσες ακολουθήσατε αυτό το πρωτόκολλο είτε με τα ίδια φάρμακα είτε με αλλά. Η ηλικία μου είναι 36 (σε ένα μήνα θα γίνω 37) αμη 1,89 και όλα τα υπόλοιπα εντελώς φυσιολογικά. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, karlajo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου,

σήμερα είχα υπέρηχο για να ελέγξει η γιατρός ότι όλα είναι οκ γιατί ξεκινάω με διέγερση.Ολα οκ μου έκανε και μικροβίωμα θα ξέρω αύριο αποτελέσματα.Συζητησαμε για το πρωτόκολλο και μου είπε ότι για το δικό μου προφίλ ταιριάζει καλύτερα το μακρύ πρωτόκολλο.Ξεκιναω 8/3 arvekap 0,1 κάθε μέρα και μετά από μια βδομάδα μοίσ αδιαθετήσω κάνω ορμονικές και μου λέει τη δοσολογία για τη διέγερση με puregon 900iu. μου είπε ότι έτσι θα έχω πιο ποιοτικά ωάρια με βάση το προφίλ μου γιατί θα δώσω χρόνο στις ωοθήκες και δε θα τις σοκάρω με μεγάλες δόσεις φαρμάκων ξαφνικά. Μου εξέπνευσε εμπιστοσύνη και νιώθω πολύ καλά με την απόφαση της αυτή. Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας και τις εμπειριες σας όσες ακολουθήσατε αυτό το πρωτόκολλο είτε με τα ίδια φάρμακα είτε με αλλά. Η ηλικία μου είναι 36 (σε ένα μήνα θα γίνω 37) αμη 1,89 και όλα τα υπόλοιπα εντελώς φυσιολογικά. 

Συνήθως η πρώτη φορά είναι λίγο διερευνητική οπότε ανάλογα με τις καταβολές σου Κ τις εξετάσεις σου ο γιατρός κανονίζει τα φάρμακα. Είναι ανάλογα τι θα σου ταιριάξει απο φάρμακα . Το μακρύ πρωτόκολλο συνήθως το δίνουν σε πιο νέες γυναίκες με πολλές καταβολές για να μην έχεις υπερδιεργεση . Αν έκρινε ότι έχεις παραπάνω καταβολές για την ηλικία σου καλά έκανε . Το αποτέλεσμα θα σου δείξει αν είχε δίκιο ή όχι . 

πρίν από 28 λεπτά , linaa είπε:

Συνήθως η πρώτη φορά είναι λίγο διερευνητική οπότε ανάλογα με τις καταβολές σου Κ τις εξετάσεις σου ο γιατρός κανονίζει τα φάρμακα. Είναι ανάλογα τι θα σου ταιριάξει απο φάρμακα . Το μακρύ πρωτόκολλο συνήθως το δίνουν σε πιο νέες γυναίκες με πολλές καταβολές για να μην έχεις υπερδιεργεση . Αν έκρινε ότι έχεις παραπάνω καταβολές για την ηλικία σου καλά έκανε . Το αποτέλεσμα θα σου δείξει αν είχε δίκιο ή όχι . 

Μη γελάσεις, αλλά τι σημαίνει καταβολές?

πρίν από 43 λεπτά , karlajo είπε:

Μη γελάσεις, αλλά τι σημαίνει καταβολές?

Όταν κάνεις υπέρηχο 2η μέρα του κύκλου που βλέπει ο γιατρός πόσα ωοθυλάκια έρχονται για να υπερισχύσει ένα στο τέλος στην φυσική ωορρηξία. Όταν έχεις πολλά εκείνη την μέρα σημαίνει ότι γενικά υπάρχει καλό απόθεμα Κ με λίγα φάρμακα θα ωριμάσουν . 

Οπότε θα πάρεις πολλά στην ωοληψια με λίγα φάρμακα. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...