Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 minutes ago, Losr said:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

Καθυστέρηση

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

γράψε μας λίγο τι εξετάσεις έχεις κάνει, που έχει βρεθεί το πρόβλημα σας, τι φάρμακά παίρνεις μήπως κάποια κοπέλα σε βοηθήσει παραπάνω. 

Αφού μένεις έγκυος γιατί πήγες με φάρμακα; 

ειμαστε και στην ίδια ηλικία. 

οι 2 αποβολές είναι μέσα στο χρόνο των προσπαθειών σας; όταν λες αποβολές πόσο εβδομάδων ήσουν και αν έχει βρεθεί αιτιολογία των αποβολών σας. 

αφού έχεις πάρει καιρό φάρμακα γιατί δεν σου είπε να κάνεις τεστ ωορρηξίας; μια αιματολογική εξέταση να δει πότε υπολογίζει ότι θα κάνεις; ή να κάνεις ένεση για να προκληθεί η ωορρηξία. 

Αποβολή είχα το Αύγουστο του 23 ήμουν 3 μηνών και τον Φεβρουάριο του 24 ήμουν 8 εβδομάδων.Σε αυτήν κάναμε καρυοτυπο και είχα τρισωμια 16.Μετα πήγαμε σε αιματολόγο και κάναμε ότι εξετάσεις υπάρχουν και εγώ και ο σύντροφος μου.Και ήταν όλες καθαρές.Τυχαιο γεγονός μας είπαν.Μετα από την δεύτερη αποβολή δεν έκανα ωορρηξία και γιαυτο ξεκίνησα διέγερση.Εχω και πολυκιστηκες.Αυτα 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ολγακι96 είπε:

Αποβολή είχα το Αύγουστο του 23 ήμουν 3 μηνών και τον Φεβρουάριο του 24 ήμουν 8 εβδομάδων.Σε αυτήν κάναμε καρυοτυπο και είχα τρισωμια 16.Μετα πήγαμε σε αιματολόγο και κάναμε ότι εξετάσεις υπάρχουν και εγώ και ο σύντροφος μου.Και ήταν όλες καθαρές.Τυχαιο γεγονός μας είπαν.Μετα από την δεύτερη αποβολή δεν έκανα ωορρηξία και γιαυτο ξεκίνησα διέγερση.Εχω και πολυκιστηκες.Αυτα 

σπερμοδιάγραμμα κάνατε; ορμονικές; ζάχαρο; θυροειδή; άρα είστε 1 χρόνο χωρίς κύηση. Πόσο καιρό κάνεις διέγερση; 

Just now, Xristina96 είπε:

σπερμοδιάγραμμα κάνατε; ορμονικές; ζάχαρο; θυροειδή; άρα είστε 1 χρόνο χωρίς κύηση. Πόσο καιρό κάνεις διέγερση; 

Τον προηγούμενο και αυτόν τον μήνα.

Just now, Ολγακι96 είπε:

Ναι τα έχουμε κάνει όλα 

πρίν από 1 λεπτό , Ολγακι96 είπε:

Ναι τα έχουμε κάνει όλα 

α οκ, αφού κάνετε 2 μήνες. Καλό θα ήταν να σε παρακολουθήσει λίγο ποιο στενά και εσύ να πάρεις τεστ ωορρηξίας. και αφού έχεις μείνει δύο φορές έγκυος θα ξανα γίνει. 

Λυπάμαι πολύ για αυτό που έχετε περάσει αλλά δυστυχώς συμβαίνει. η φύση προνοεί. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...