-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:
κοιτα η συγκεκριμενη με διδυμα και χωρις καμια βοηθεια, πραγματικα δεν την συνεφερε να συνεχισει να δουλευει ειδικα υπο τετοιες συνθηκες. θα πληρωνε μονιμα νταντα η σταθμους και θα εβλεπε τα παιδακια της ελαχιστα. και μονο στη σκεψη, την τρωγανε οι τυψεις. οποτε το ζυγισε με τον αντρα της κι αποφασισαν πως αυτο θα ηταν το καλυτερο για την οικογενεια τους. ζουνε με ενα μισθο δηλαδη, ναι. κοιτα, εγω που την ξερω τη βλεπω πιο χαρουμενη, χαλαρη κι ισορροπημενη απο ποτε, οποτε μπροστα στην ψυχικη ηρεμια καθενος και κατα συνεπεια στην ισορροπια που αυτο φερνει στην οικογενεια τους, παω πασο. αργοτερα αμα θελει ξαναδουλευει στην τελικη, μορφωμενη, εξυπνη, με προυπηρεσια. δεν κολλαει σε τετοια η συγκεκριμενη. οσο για τα λεφτα, παλι εχει να κανει με το πως ζει καθε ζευγαρι. εμεις πχ εχουμε κοινο ταμειο και παιρνει ο καθενας απο κει. δε ρωταω τον αντρα μου τι τα κανει, αν παρει παπουτσια, παει γυμναστηριο η φαει σουβλακια, ουτε εκεινος αν κανω νυχια, παρω ενα ρουχο η ενα δωρο σε μια φιλη μου. τα βλεπουμε ολα σαν κοινα εξοδα. οποτε ολα εχουν να κανουν με το πως ειναι καθε ζευγαρι, τι «κανονες» εχουν και πως τα βρισκουνε και τι θελουν στην τελικη να υπερασπιζονται. ο αντρας της φιλης μου απο οταν παραιτηθηκε λεει και ξαναλεει οτι εκεινω ειναι αλλος ανθρωπος και γελανε τα ματια του. εγω το πιστευω. ασε που συνεισφερει σε 500 αλλα. ανατροφη παιδιων, δραστηριοτητες, σπιτι, πραγματα που αν δουλευε οπως δουλευε δεν θα κανε ουτε τα μισα. γυναικα για ολα θα ηθελε. οποτε καθε ζευγαρι κι οικογενεια κανει τις επιλογες που κρινει καλυτερες για την ισορροπια της οικογενειας του. εμενα δε μου πεφτει λογος. εχω δει ζευγαρια με θεσαρες και μισθαρες που ειναι αστα να πανε, γυναικες που επενδυσαν τα παντα στην καριερα και μετα κοιτανε πισω κι αυτομουτζωνονται και οικογενειες που ζουνε με ενα μισθο και ειναι μια χαρα ισορροπημενες. να σου πω επισης οτι απ οταν το παιδι μου πηγε σχολειο, σταθμο/νηπιο/δημοτικο, γνωριζω ολο και περισσοτερες κοπελες που απο επιλογη σταματησαν να εργαζονται. καλως η κακως δεν ζουμε σε μια χωρα που υποστηριζει τις εργαζομενες γυναικες. εκτος οκ αν εισαι δασκαλα, η σε κανα δημοσιο. στον ιδιωτικο τομεα η μητροτητα κι η γονεικοτητα δυστυχως δεν υποστηριζονται.
Εγω αυτομουντζώνομαι να ξέρεις. Αν είχα φροντίσει νωρίτερα για παιδί ίσως να μην ταλαιπωριόμουν τώρα. Κ εμείς κοινό ταμείο έχουμε. Βασικά πληρωνόμαστε και πληρώνει εκείνος ενοίκιο κ εγώ δόσεις σε κάρτες κ λογαριασμούς κ μετά βάζουμε στο κοινό ταμείο ο,τι μένει και τρώμε από εκεί. Δε μετανιώνω απλά νιώθω πως έκανα φοκους αλλού την ενέργεια μου γιατί είχα άλλες κατευθυντήριες από το σπίτι μου. Η μαμά μου πιπιλουσε τα μυαλά να σπουδάσω και να δουλέψω και να μην έχω ανάγκη κανέναν επειδή εκείνη έκανε ακριβώς το αντίθετο.
-
1
-
-
Έξοδος με παιδιά Θεσσαλονίκη
-
Θέματα
-
- 10.801 απαντήσεις
- 1.109.082 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.188 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.203.703 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 140.810 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.104 εμφανίσεις
-
-
-
- 2.070 απαντήσεις
- 99.224 εμφανίσεις
-
- 10.799 απαντήσεις
- 1.109.082 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.073 απαντήσεις
- 71.910 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 45 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 39 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.414 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 494.188 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 3.557 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 191 απαντήσεις
- 86.310 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 276 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα