Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Το prp θα το κάνεις στο νέο κύκλο? Αλήθεια αυτό που είναι 21 πόσο θα το πάρεις ? Στη β φάση μεγαλώνουν πιο αργά ? 

Ναι με τον κύκλο του Μαρτίου θα το κάνω. Ναι νομιζω μεγαλώνουν πιο αργά και απ’οτι έμαθα σήμερα είτε απορροφούνται στον επόμενο κύκλο είτε γίνονται κύστες. Οποτε καλό θα ήταν να το πάρω έτσι κ αλλιώς για να μη γίνει κύστη το 21.

Εξωσωματική / ωάρια

Μaka

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσια! Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου σε όλες σας που προσπαθείτε για μωράκι να σας έρθει αυτή τη χρονιά!!!! Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για το εξής: ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική (28/2 περνάμε από την επιτροπή) και ο γιατρός μου είπε επειδή είμαι νέα (32) και χωρίς συγκεκριμένο θέμα να βάλουμε μόνο 1 ωάριο,αλλά εγώ λίγο απογοητεύτηκα. Σκέφτομαι να επιμείνω για 2,γιατί το είχα δεδομενο στο μυαλό μου και για να έχω περισσότερες πιθανότητες. Από την άλλη εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου...Ποια η γνώμη σας;

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μaka είπε:

Καλησπέρα κοριτσια! Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου σε όλες σας που προσπαθείτε για μωράκι να σας έρθει αυτή τη χρονιά!!!! Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω τη γνώμη σας για το εξής: ετοιμαζόμαστε για εξωσωματική (28/2 περνάμε από την επιτροπή) και ο γιατρός μου είπε επειδή είμαι νέα (32) και χωρίς συγκεκριμένο θέμα να βάλουμε μόνο 1 ωάριο,αλλά εγώ λίγο απογοητεύτηκα. Σκέφτομαι να επιμείνω για 2,γιατί το είχα δεδομενο στο μυαλό μου και για να έχω περισσότερες πιθανότητες. Από την άλλη εμπιστεύομαι πολύ τον γιατρό μου...Ποια η γνώμη σας;

Ακόμα δεν έχετε κάνει διεργεση κάτσε να δεις πόσες βλαστοκυστες θα κάνετε Κ μετά το συζητάτε. Αν πχ κάνεις λίγες βλαστοκυστες έχει νόημα να βάλεις μόνο 1 ώστε αν αποτύχεις να κάνεις μια καλητερη διερεύνηση στην μήτρα Κ να μην χάσεις αλλά έμβρυα . 

Αν όμως λόγο ηλικίας κάνεις πολλές βλαστοκυστες πχ 6 -7 μπορείς να δοκιμάσεις Κ με 2 για περισσότερες πιθανότητες . 

• Μου αρέσει 1

Σ ευχαριστώ πολύ linaa, δικιο εχεις! Προτρέχω λιγο γτ ανυπομονώ....πολύ αγχος κ μεγάλη ανυπομονησια!!!!

20 minutes ago, linaa said:

Ακόμα δεν έχετε κάνει διεργεση κάτσε να δεις πόσες βλαστοκυστες θα κάνετε Κ μετά το συζητάτε. Αν πχ κάνεις λίγες βλαστοκυστες έχει νόημα να βάλεις μόνο 1 ώστε αν αποτύχεις να κάνεις μια καλητερη διερεύνηση στην μήτρα Κ να μην χάσεις αλλά έμβρυα . 

Αν όμως λόγο ηλικίας κάνεις πολλές βλαστοκυστες πχ 6 -7 μπορείς να δοκιμάσεις Κ με 2 για περισσότερες πιθανότητες . 

• Καλή τύχη! 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...