Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Αύριο θα καλέσω το κέντρο να τους ενημερώσω για τα φάρμακα που μ έδωσαν και ότι μου πουν θα γίνει, αυτός ο μήνας εννοείτε είναι άκυρος δεν το συζητώ γιατί αύριο μεθαύριο είναι να μου έρθει και εγώ αντιβίωση έχω για 10 μέρες... το μόνο καλό είναι ότι το πρόλαβα στην αρχή δεν είχε επηρεάσει καθόλου τις αιματολογικες μου όλες βγήκαν οκ 

Κορίτσι μου ενα πράγμα θα σου πω. Καμία ακύρωση κύκλου δε σημαίνει καθυστέρηση!! Ότι είναι να γίνει.. θα συμβεί τη σωστή στιγμή. Όταν είναι η στιγμή για σένα.. θα το καταλάβεις όταν θα κλαις πάνω από ένα χαρτί θετικής χοριακης. Έως τότε, θα πάει μόνο του.. εσύ απλα περίμενε..! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Σπερματέγχυση

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Sofiiii είπε:

Εξαιρέσεις πάντα υπάρχουν ,προσωπικά έμεινα έγκυος 36 χρόνω με μια και μοναδική επαφή τον μήνα των 5 λεπτών 18η μέρα του κύκλου,καταλαβαίνεις τι θα πει μια επαφή; Θα βγω και θα πω καλέ μπορείς κι εσύ κι εσύ κι εσύ; Ήταν να γίνει έκανα δύο μήνες να το πιστέψω έκανα τεστ και έλεγα δεν μπορεί ένα θα βγει αρνητικό 😂

Εμένα πάντως ήταν χειρότερο ,δεν το έκανε για χρήματα γύρισε και μου είπε πιστεύω σε σένα και το χουμε άνετα αυτό ήταν χειρότερο γιατί άργησα λίγο να καταλάβω την αληθινή μου θέση ....

Ας συνεχίσουμε τις ωραίες μας προσπάθειες και μία μεγάλη ευχή να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα από όλα αυτά ! Να ξεχαστούν όλα με την πρώτη αγκαλιά ! 🌷

• Ευχή 2
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

έχει να κάνει με τα προβλήματα που έχει το ζευγάρι. 

σε ολιγοσπερμία και αδύναμο σπερμα  δεν συνιστάτε σπερματέγχυση. Ρώτα αν θέλεις τον γιατρό σου. 

Ισχυει επισης αποτυγχανεις και να σε βαζει να προσπαθεις ξανα και ξανα; ενταξει πολλα μπορει να παιζουν ρολο αλλα δεν ξερω προσωπικα θα επαιρνα σιγουρα και μια αλλη γνωμη... 

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Irene1998 είπε:

Ρώτησα ποια είχε θετικά αποτελέσματα και μου απάντησες πήγαινε κάνε εξωσωματική! Δεν ζήτησα καν την εμπειρία κάποιου από σπερματέγχυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι. Όλος ο στόχος της ερώτησης μου ήταν να βρω κάποιο άτομο που είχε επιτυχημένη σπερματέγχυση, ώστε να ακούσω και τη γνώμη κάποιου άλλου γιατρού, να δω αν κάνει κάτι διαφορετικό από τον δικό μου. ΔΕΝ θέλω την άποψη ανθρώπων που δεν γνωρίζω για το τι πρέπει να κάνω για να μείνω έγκυος. Αν την ήθελα θα τη ζητούσα. Θα έλεγα ας πούμε "κορίτσια τι πιστεύετε αξίζει να προσπαθήσω ξανά; ποια ήταν η δικιά σας εμπειρία;". ΔΕΝ θέλω να προσπαθήσω με κάποια άλλη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή. Αν ήθελα θα ρωτούσα "κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας, σπερματέγχυση ή εξωσωματική". Αν θες να πεις τη δική σου εμπειρία για να το βγάλεις από μέσα σου, πες το, αλλά σε παρακαλώ μην μου λες τι πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.

Η γνώμη άλλου γιατρού μετά από 4 σπερματεγχύσεις είναι εξετάσεις, αιμοτολογικές τα πάντα, σαλπιγγογραφία, ΑΜΗ και ανάλογα τα αποτελέσματα προχωράτε, σίγουρα όχι με επιπλέον σπερματέγχυση χωρίς να γίνει διερεύνηση γιατί δεν υπάρχει εγκυμοσύνη τόσους μήνες. Αν μετά από τόσες προσπάθειες δεν έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις που κάνουμε και στην εξωσωματική τότε μάλλον ήρθε η ώρα να πάρεις και μία δεύτερη γνώμη. Το αν θα κάνεις εξωσωματική (σημείωση εξωσωματική κάνουν γυναίκες για πάρα πολλούς λόγους και όχι απαραίτητα λόγο ηλικίας) ή όχι θα στο πει ο γιατρός που θα επιλέξεις. Εγώ προσωπικά δεν προχώρησα με τις σπερματεγχύσεις γιατί ήμουν 35 χρονών (οριακά στην ηλικία) και γιατί το κόστος μαζί τα πήγαινε έλα και τις παρακολουθήσεις μου βγήκε ένα χρόνο όσα και η εξωσωματική. Και ναι είχα κι εγώ μία φυσική σύλληψη και ήταν η πρώτη τοποθέτηση του γιατρού μου να δοκιμάσω έστω μία φορά σπερματέγχυση. Εγώ δεν ήθελα, ένιωθα να σκορπάω λεφτά χωρίς λόγο. 

7 ώρες πρίν, LioPh79 είπε:

Ναι αυτό πιστεύει, πολύ κρίμα. εξωσωματική μόνο στα 40, πριν με τον αέρα. αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ζητάει ονόματα γιατρών που πέτυχαν αλλά κάπου γράφει ότι όλα θα τα αποφασίσει με τον γιατρός της ...! έχει βρεί και αυτός μεροκάματο καλό σαν πολλούς. Αν είναι 26 έχει χρόνο, αν είναι 35 πάλι έχει αλλά πρέπει να σοβαρευτεί

έκανες καλά που δεν πήρες. τυχερή ήσουν. με έδωσε ένας επικίνδυνος 4-5 μήνες κλομιφαίνη, όταν το έμαθε ο επόμενος γύρισαν τα μάτια του , με αγρίεψε και μου είπε "ΦΤΑΝΕΙ" δεν ρώτησα τίποτα άλλο. επίσης είχε φρικάρει για το γεγονός ότι έγιναν οι εγχύσεις στο ιατρειο του, είναι απαγορευτεί μου είπε εδώ και κάποια χρόνια. το μεγαλύτερο μου λάθος και ο λόγος... φοβήθηκα την λέξη εξωσωματική και φυσικά ο άλλος το κατάλαβε και μου πούλησε " ένα χαπάκι είναι και μία ένεση" το κάνουμε συνέχεια.

4-5 μήνες κλομιφαίνη 😲 σοκ!

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

αχ κορίτσι μου, να ήξερα το φόρουμ από πριν. 10 Γιατρούς άλλαξα. Τραύματα που μου άφησαν όλα αυτά άσε. 

Ναι καταρχήν έγραφε 1990, είναι 35 και επειδή την είπα μεγάλη το άλλαξε σε 1998. Έχει στο μυαλό της ότι εξωσωματικές κάνουν μετά τα 40. 

Θα έχει κολλήσει σε γιατρό που την εκμεταλλεύεται με τις σπερματεγχύσεις ίσως και άσκοπες αγωγές. Αν είναι 26 στεναχωριέμαι, αν είναι 35, κακού του κεφαλιού τους. 

Σαν την κοπέλα , είναι οι άνθρωποι που έχουμε στον κύκλο μας και μας κάνουν να νιώθουμε μειονεκτικά που είμαστε υπογόνιμοι και όταν πετύχουν κύηση πασχίζουν να μας πείσουν ότι έγινε με τον αέρα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. 

μεγάλη για να κάνει απανωτές σπερματεγχύσεις, μην παρεξηγηθώ, 40 είσαι νεότατη! αλλά μετά τα 35 ξεκινάει η ποιότητα να φθείρει. 

Λοιπόν κορίτσια μου θα πρέπει να είμαστε περήφανες και όχι να νιώθουμε μειονεκτικά για την εξωσωματική είτε είμαστε 30 είτε 40 είτε 80 βρε αδερφέ!σήμερα το συνειδητοποίησα και μάλωσα και τον άντρα μου!Λέγαμε ότι επειδή ζούμε σε μικρή επαρχιακή πόλη που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας ποιον να στείλουμε να πάρει τα φάρμακα από το φαρμακείο του εοπυυ που δουλεύουν μέσα γνωστές μας μη και τυχόν το πουν πουθενά κλπ κλπ.Και σε κάποια φάση τρώω φλάσια και του λέω ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΚΤΙΡ ΠΧΧΧΧΙΑ λες και πουλάμε ναρκωτικά....παιδάκι θελουμε να κάνουμε και μαγκιά μας που το παλεύουμε... Ποιος να μασ πει τιιιιι??????.Αυτά είχα να πω...έκανα την επανάσταση μου !συνεχίστε ότι κανετε🤪🤪😂😂

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , karlajo είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου θα πρέπει να είμαστε περήφανες και όχι να νιώθουμε μειονεκτικά για την εξωσωματική είτε είμαστε 30 είτε 40 είτε 80 βρε αδερφέ!σήμερα το συνειδητοποίησα και μάλωσα και τον άντρα μου!Λέγαμε ότι επειδή ζούμε σε μικρή επαρχιακή πόλη που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας ποιον να στείλουμε να πάρει τα φάρμακα από το φαρμακείο του εοπυυ που δουλεύουν μέσα γνωστές μας μη και τυχόν το πουν πουθενά κλπ κλπ.Και σε κάποια φάση τρώω φλάσια και του λέω ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΚΤΙΡ ΠΧΧΧΧΙΑ λες και πουλάμε ναρκωτικά....παιδάκι θελουμε να κάνουμε και μαγκιά μας που το παλεύουμε... Ποιος να μασ πει τιιιιι??????.Αυτά είχα να πω...έκανα την επανάσταση μου !συνεχίστε ότι κανετε🤪🤪😂😂

Ποσο δικιο εχεις! Με ρωτησε μια κοπελα τις προαλλες απλα γνωστη οχι φιλη μου που γεννησα και της λεω Ιασω και μου λεει με μια φυσικοτητα α εκει εκανα την εξωσωματικη. Και πραγματικα την χαρηκα που το ειπε ετσι οπως πρεπει απλα και χωρις δευτερη σκεψη σαν να επρεπε να ντρεπεται γι αυτο. Ισα ισα θα επρεπε να ειμαστε περηφανες για τον αγωνα μας! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ποσο δικιο εχεις! Με ρωτησε μια κοπελα τις προαλλες απλα γνωστη οχι φιλη μου που γεννησα και της λεω Ιασω και μου λεει με μια φυσικοτητα α εκει εκανα την εξωσωματικη. Και πραγματικα την χαρηκα που το ειπε ετσι οπως πρεπει απλα και χωρις δευτερη σκεψη σαν να επρεπε να ντρεπεται γι αυτο. Ισα ισα θα επρεπε να ειμαστε περηφανες για τον αγωνα μας! 

ε μα πια έχουμε που έχουμε την ψυχολοογικη πίεση από τη διαδικασία έχουμε και κρύψου από δω κρυψου από κει μη το πεις μην κανείς εεεε πια νυσαφι!

πρίν από 57 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Ετσι το λέω και εγω! 

πρίν από 52 λεπτά , karlajo είπε:

ε μα πια έχουμε που έχουμε την ψυχολοογικη πίεση από τη διαδικασία έχουμε και κρύψου από δω κρυψου από κει μη το πεις μην κανείς εεεε πια νυσαφι!

Ε μα ναι! Βούκινο το κάνω!! 
σιγά μην ντραπώ , το αντίθετο μάλιστα. 
και υπάρχει ζήλεια μετά από όλο αυτό, σκέψου, για να αντέξαμε σαν ζευγάρι όλο αυτό μέχρι να πάρουμε το παιδακι μας αγκαλιά πόσο πολύ αγαπιόμαστε.

Να ξέρεις κορίτσι μου πολλές από εκεί που είστε μπορεί και η κοπέλα στο φαρμακείο να έχει κάνει και να μην το μάθετε ποτέ. Σκεφτείτε ότι τα κέντρα είναι ΓΕΜΑΤΑ!! 
Πολύ φίλη μου η κοπέλα που στο είπε ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ετσι το λέω και εγω! 

Ε μα ναι! Βούκινο το κάνω!! 
σιγά μην ντραπώ , το αντίθετο μάλιστα. 
και υπάρχει ζήλεια μετά από όλο αυτό, σκέψου, για να αντέξαμε σαν ζευγάρι όλο αυτό μέχρι να πάρουμε το παιδακι μας αγκαλιά πόσο πολύ αγαπιόμαστε.

Να ξέρεις κορίτσι μου πολλές από εκεί που είστε μπορεί και η κοπέλα στο φαρμακείο να έχει κάνει και να μην το μάθετε ποτέ. Σκεφτείτε ότι τα κέντρα είναι ΓΕΜΑΤΑ!! 
Πολύ φίλη μου η κοπέλα που στο είπε ! 

Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι ένα μπράβο τεράστιο αξίζει και στα αγόρια μας που τα καημένα όταν έχει θέμα το σπερμα νιώθουν άσχημα και ντρέπονται!Μα λέω στον δικό μου βρε αγόρι μου τι ντρέπεσαικαι μου λέει είναι θέμα αντρισμου και εγωισμου και του λέω ίσα ίσα είσαι πιο άντρας από πολλούς εκεί έξω που κάνεις τα πάντα για να έχουμε νινί και που στηρίζεις όλο αυτο χωρίς να το βάζουμε κάτω και με αγάπη και σεβασμό ανάμεσα μας .Δεν ξέρω πολύ λάθος το βλεπουν🤷‍♀️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 17 λεπτά , karlajo είπε:

Η αλήθεια είναι κορίτσια ότι ένα μπράβο τεράστιο αξίζει και στα αγόρια μας που τα καημένα όταν έχει θέμα το σπερμα νιώθουν άσχημα και ντρέπονται!Μα λέω στον δικό μου βρε αγόρι μου τι ντρέπεσαικαι μου λέει είναι θέμα αντρισμου και εγωισμου και του λέω ίσα ίσα είσαι πιο άντρας από πολλούς εκεί έξω που κάνεις τα πάντα για να έχουμε νινί και που στηρίζεις όλο αυτο χωρίς να το βάζουμε κάτω και με αγάπη και σεβασμό ανάμεσα μας .Δεν ξέρω πολύ λάθος το βλεπουν🤷‍♀️

Ε ρε συ ακόμα και στις σειρές ακούγεται το ασφερος, άνανδρως, τζούφιος. 
πας καλά πες του; Έχουμε γεμίσει από ανανδρους, κάνουν παιδιά και εξαφανίζονται! Άντρας δεν είσαι με το πόσο καλό σπερμα έχεις. Δυστυχώς όλοι οι άντρες αυτό παθαίνουν! Μπράβο σου που τον στηρίζεις έτσι. Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία ποιος έχει το θέμα, ένα είστε άρα είναι κοινό το πρόβλημα, μην παίρνει το βάρος πάνω του. 

πρίν από 30 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ε ρε συ ακόμα και στις σειρές ακούγεται το ασφερος, άνανδρως, τζούφιος. 
πας καλά πες του; Έχουμε γεμίσει από ανανδρους, κάνουν παιδιά και εξαφανίζονται! Άντρας δεν είσαι με το πόσο καλό σπερμα έχεις. Δυστυχώς όλοι οι άντρες αυτό παθαίνουν! Μπράβο σου που τον στηρίζεις έτσι. Ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία ποιος έχει το θέμα, ένα είστε άρα είναι κοινό το πρόβλημα, μην παίρνει το βάρος πάνω του. 

Εγώ του είχα πει μόλις παντρευτήκαμε πριν καν σκεφτούμε το παιδί ότι τώρα είμαστε οικογένεια εσύ και εγώ και είμαστε πρώτα εμείς οι δυο και μετά όλοι οι άλλοι!οπότε αυτό τηρούμε και έτσι πορευομαστε.τωρα έχουμε αυτή τη δυσκολία δεν πειράζει θα προσπαθήσουμε μαζί και ότι καταφέρουμε! ναι αυτό το τζούφιος να σου πω τα νεύρα μου τσιτώνει !

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , karlajo είπε:

Εγώ του είχα πει μόλις παντρευτήκαμε πριν καν σκεφτούμε το παιδί ότι τώρα είμαστε οικογένεια εσύ και εγώ και είμαστε πρώτα εμείς οι δυο και μετά όλοι οι άλλοι!οπότε αυτό τηρούμε και έτσι πορευομαστε.τωρα έχουμε αυτή τη δυσκολία δεν πειράζει θα προσπαθήσουμε μαζί και ότι καταφέρουμε! ναι αυτό το τζούφιος να σου πω τα νεύρα μου τσιτώνει !

Να είναι η τελευταία σας δυσκολία αυτή! Σας εύχομαι να πετύχετε με την πρωτη!! 
Έτσι ειναι. Είμαστε οικογένεια πριν κάνουμε παιδί! Πολλά μπράβο σας!! Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα ζευγάρια! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Να είναι η τελευταία σας δυσκολία αυτή! Σας εύχομαι να πετύχετε με την πρωτη!! 
Έτσι ειναι. Είμαστε οικογένεια πριν κάνουμε παιδί! Πολλά μπράβο σας!! Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα ζευγάρια! 

Μακάρι κοπέλα μου!Σε ευχαριστώ πολυ😊

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...