Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Σπερματέγχυση

Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι κι εγώ στην προσπάθεια εγκυμοσύνης. Ο σύντροφος μου έχει ολιγοσπερμία και αδύναμο σπερμα λόγω κιρσοκήλης την οποία εγχείρησε πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει υπάρξει μια μικρή βελτίωση. Προσπαθώ να μείνω έγκυος με σπερματέγχυση. Έχουμε ήδη κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα της τέταρτης. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχα μια βιοχημική κύηση από φυσική επαφή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που τα κατάφεραν με σπερματέγχυση και αν ναι σε ποια κλινική και με ποιον γιατρό;  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Irene1990 είπε:

Γεια σας! Είμαι κι εγώ στην προσπάθεια εγκυμοσύνης. Ο σύντροφος μου έχει ολιγοσπερμία και αδύναμο σπερμα λόγω κιρσοκήλης την οποία εγχείρησε πριν 1,5 χρόνο και από τότε έχει υπάρξει μια μικρή βελτίωση. Προσπαθώ να μείνω έγκυος με σπερματέγχυση. Έχουμε ήδη κάνει 3 αποτυχημένες προσπάθειες και τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα της τέταρτης. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχα μια βιοχημική κύηση από φυσική επαφή. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν κοπέλες που τα κατάφεραν με σπερματέγχυση και αν ναι σε ποια κλινική και με ποιον γιατρό;  

Η σπερματενχηνση δεν έχει σχέση με γιατρό Κ κέντρο γιατί πολύ απλά είναι σχεδόν μια φυσική διαδικασία. Επίσης έχει πολύ χαμηλη επιτυχία σε περιπτώσεις με πρόβλημα στο σπέρμα σχεδόν μηδενικές επιτυχίες.  Η σπερματενχηνση βοηθάει μόνο ζευγάρια που το μόνο πρόβλημα είναι να γίνει στοχευμένα η ωορρηξία  . Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα να είναι άψογα.  

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν πετύχει Κ πάλι πρέπει να εγκαταλείψεις αυτή την μέθοδο Κ να ψαχτητε για εξωσωματική . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Η σπερματενχηνση δεν έχει σχέση με γιατρό Κ κέντρο γιατί πολύ απλά είναι σχεδόν μια φυσική διαδικασία. Επίσης έχει πολύ χαμηλη επιτυχία σε περιπτώσεις με πρόβλημα στο σπέρμα σχεδόν μηδενικές επιτυχίες.  Η σπερματενχηνση βοηθάει μόνο ζευγάρια που το μόνο πρόβλημα είναι να γίνει στοχευμένα η ωορρηξία  . Δηλαδή όλα τα υπόλοιπα να είναι άψογα.  

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αν δεν πετύχει Κ πάλι πρέπει να εγκαταλείψεις αυτή την μέθοδο Κ να ψαχτητε για εξωσωματική . 

Είναι η μέθοδος που μας πρότεινε ο γιατρός μας, δεδομένου ότι το σπέρμα είναι αρκετά καλό και εγώ μικρή σε ηλικία και χωρίς κάποιο θέμα γονιμότητας. Δεδομένου ότι ήδη έχει επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη, με φυσικό μάλιστα τρόπο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, όχι ακόμα τουλάχιστον. Το σπέρμα δέχεται κάποια επεξεργασία πριν γίνει η διαδικασία επομένως θεωρώ ότι και το εργαστήριο έχει σημασία. 

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θα συμφωνήσω κ εγώ με την @linaa κ νομίζω ότι έκανες αρκετές εγώ έκανα 2 κ δεν είχε κανένα αποτέλεσμα θα πήγαινα κ για τρίτη αλλά η γιατρός είπε δε χρειάζεται κ πήγα κατευθείαν μετά στην εξωσωματική που έπιασα με την πρώτη.η σπερματέγχυση έχει πολύ μικρά ποσοστά.

2 ώρες πρίν, Irene1990 είπε:

Είναι η μέθοδος που μας πρότεινε ο γιατρός μας, δεδομένου ότι το σπέρμα είναι αρκετά καλό και εγώ μικρή σε ηλικία και χωρίς κάποιο θέμα γονιμότητας. Δεδομένου ότι ήδη έχει επιτευχθεί μια εγκυμοσύνη, με φυσικό μάλιστα τρόπο, δεν θεωρώ ότι υπάρχει λόγος να προχωρήσουμε σε εξωσωματική, όχι ακόμα τουλάχιστον. Το σπέρμα δέχεται κάποια επεξεργασία πριν γίνει η διαδικασία επομένως θεωρώ ότι και το εργαστήριο έχει σημασία. 

θα συμφωνήσω με την Λίνα και εμείς με μόνο θέμα λίγο στον αριθμό κατά τα άλλα τέλειο σπέρμα, μας είπαν εξωσωματική. Η ηλικία σου φαντάζομαι είναι 35;; η ΑΜΗ σου πόσο είναι; έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις;; μικρή σε ηλικία στο κομμάτι της γονιμότητας είναι τα 35 και κάτω για να έχεις ελεύθερες επαφές 1 χρόνο. 35 και πάνω ελεύθερες στοχευμένες είναι το 6 μηνο. Έχετε κλείσει 1,5 χρόνο με 4 προσπάθειες σπερματέγχυσεις. Εξωσωματική δεν κάνουν μόνο οι γυναίκες άνω των 40. Κάνουμε και κάτω των 30. 

περίεργο που σας λέει ο γιατρός να συνεχίσετε. Οι περισσότεροι βάζουν όριο τις 2 προσπάθειες και αρκετοί τις 4. εκεί έφτασες στα λεφτά μιας εξωσωματικής. 

Διαφημίσεις

Η επεξεργασία στην σπερματενχηνση είναι πολύ απλή  δεν χρειάζετε εργαστήριο δεν χρειάζετε ιδιαίτερα μηχανήματα σε τεχνολογία  δεν χρειάζετε εμβρυολογους... Οπότε μάλλον κάτι λάθος σας έχουν ενημερωσει. Γενικά συμβουλή όσο χάνεις χρόνο τόσο χάνεις χρηματα γιατί γενικά σε μια γονιμοποίηση μπορούν να βρεθούν στην πορεία πολλά προβλήματα που δεν φαίνονται με τον πρώτο γύρο εξετάσεων οπότε Κ αυξάνονται Κ οι αποτυχίες όσο περνάνε ο καιρός .

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε εξωσωματική και δεν το θέλουμε ακόμα. Δεν προσπαθούμε ούτε έναν χρόνο και είχαμε μια κύηση στους 3 πρώτους μήνες προσπάθειας. Η σπερματέγχυση κοστίζει ελάχιστα χρήματα γι' αυτό και έχουμε προσπαθήσει τόσες φορές. Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά δεν έχει ούτε το κόστος ούτε τα φάρμακα της εξωσωματικής. Άνοιξα το θέμα με δύο συγκεκριμένα ερωτήματα. Αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό που ρωτάω σας παρακαλώ μην μου απαντάτε γιατί δεν με βοηθάει καθόλου όλο αυτό. Προφανώς για να μου προτείνει ο γιατρός μου να κάνω αυτό που κάνω θα το πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί κύηση με αυτόν τον τρόπο και θέλω να έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. 

πρίν από 2 λεπτά , Irene1990 είπε:

Κορίτσια δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να κάνουμε εξωσωματική και δεν το θέλουμε ακόμα. Δεν προσπαθούμε ούτε έναν χρόνο και είχαμε μια κύηση στους 3 πρώτους μήνες προσπάθειας. Η σπερματέγχυση κοστίζει ελάχιστα χρήματα γι' αυτό και έχουμε προσπαθήσει τόσες φορές. Ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι μικρές αλλά δεν έχει ούτε το κόστος ούτε τα φάρμακα της εξωσωματικής. Άνοιξα το θέμα με δύο συγκεκριμένα ερωτήματα. Αν δεν μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό που ρωτάω σας παρακαλώ μην μου απαντάτε γιατί δεν με βοηθάει καθόλου όλο αυτό. Προφανώς για να μου προτείνει ο γιατρός μου να κάνω αυτό που κάνω θα το πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί κύηση με αυτόν τον τρόπο και θέλω να έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό μου. 

Όλοι εδώ απαντάνε μέσα από εμπειρίες.  Αυτό ρώτησες Κ σου απαντήσαμε όλοι μέσα από εμπειρίες. Τα λάθη κάποιων κοριτσιών προσπαθούν να τα αποτρέψουν απο άλλους να γίνουν. Δεν είχε κάνεις πρόθεση να πει κάτι κακό.

Πολλές γυναίκες όταν αποφάσισαν να κάνουν εξωσωματική πλέον δεν μπορούσαν ή βρέθηκαν μπροστά σε εμπόδια που δεν είχαν υπολογισει . 

Επίσης γίνονται εξωσωματικές Κ στα δημόσια νοσοκομεία δωρεάν. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Όλοι εδώ απαντάνε μέσα από εμπειρίες.  Αυτό ρώτησες Κ σου απαντήσαμε όλοι μέσα από εμπειρίες. Τα λάθη κάποιων κοριτσιών προσπαθούν να τα αποτρέψουν απο άλλους να γίνουν. Δεν είχε κάνεις πρόθεση να πει κάτι κακό.

Πολλές γυναίκες όταν αποφάσισαν να κάνουν εξωσωματική πλέον δεν μπορούσαν ή βρέθηκαν μπροστά σε εμπόδια που δεν είχαν υπολογισει . 

Επίσης γίνονται εξωσωματικές Κ στα δημόσια νοσοκομεία δωρεάν. 

Αν θα κάνω ή όχι εξωσωματική και με ποιον τρόπο και που θα προτιμούσα να το συζητήσω με τον γιατρό μου. Ευχαριστώ, αναγνωρίζω ότι η πρόθεση δεν είναι κακή, αλλά το ξαναλέω σε αυτήν τη φάση δεν με βοηθάει να ακούω εμπειρίες. 

πρίν από 4 λεπτά , Irene1990 είπε:

Αν θα κάνω ή όχι εξωσωματική και με ποιον τρόπο και που θα προτιμούσα να το συζητήσω με τον γιατρό μου. Ευχαριστώ, αναγνωρίζω ότι η πρόθεση δεν είναι κακή, αλλά το ξαναλέω σε αυτήν τη φάση δεν με βοηθάει να ακούω εμπειρίες. 

Μα αυτό ρώτησες πια έχει επιτυχία με σπερματενχηνση από εμπειρία Κ όπως βλέπεις όλες σου απαντήσαμε καμία δεν είχε επιτυχία .... Κ δεν βρήκες καμία να σου απαντήσει Κ θετικά. 

Κ απλά σε συμβουλεψαμε να μην κλείνεις τα μάτια σου. Με τον γιατρό σου θα συζητήσεις όλα όσα διαβάζεις Κ σου λένε οι γύρω σου δεν σε έβαλε εδώ καμία μέσα σε κανένα νοσοκομείο απτά μαλλιά . Απόψεις λέμε για να ανοίγει Κ λίγο το μυαλό . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Μα αυτό ρώτησες πια έχει επιτυχία με σπερματενχηνση από εμπειρία Κ όπως βλέπεις όλες σου απαντήσαμε καμία δεν είχε επιτυχία .... Κ δεν βρήκες καμία να σου απαντήσει Κ θετικά. 

Κ απλά σε συμβουλεψαμε να μην κλείνεις τα μάτια σου. Με τον γιατρό σου θα συζητήσεις όλα όσα διαβάζεις Κ σου λένε οι γύρω σου δεν σε έβαλε εδώ καμία μέσα σε κανένα νοσοκομείο απτά μαλλιά . Απόψεις λέμε για να ανοίγει Κ λίγο το μυαλό . 

Ρώτησα ποια είχε θετικά αποτελέσματα και μου απάντησες πήγαινε κάνε εξωσωματική! Δεν ζήτησα καν την εμπειρία κάποιου από σπερματέγχυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι. Όλος ο στόχος της ερώτησης μου ήταν να βρω κάποιο άτομο που είχε επιτυχημένη σπερματέγχυση, ώστε να ακούσω και τη γνώμη κάποιου άλλου γιατρού, να δω αν κάνει κάτι διαφορετικό από τον δικό μου. ΔΕΝ θέλω την άποψη ανθρώπων που δεν γνωρίζω για το τι πρέπει να κάνω για να μείνω έγκυος. Αν την ήθελα θα τη ζητούσα. Θα έλεγα ας πούμε "κορίτσια τι πιστεύετε αξίζει να προσπαθήσω ξανά; ποια ήταν η δικιά σας εμπειρία;". ΔΕΝ θέλω να προσπαθήσω με κάποια άλλη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή. Αν ήθελα θα ρωτούσα "κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας, σπερματέγχυση ή εξωσωματική". Αν θες να πεις τη δική σου εμπειρία για να το βγάλεις από μέσα σου, πες το, αλλά σε παρακαλώ μην μου λες τι πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.

πρίν από 39 λεπτά , Irene1990 είπε:

Ρώτησα ποια είχε θετικά αποτελέσματα και μου απάντησες πήγαινε κάνε εξωσωματική! Δεν ζήτησα καν την εμπειρία κάποιου από σπερματέγχυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι. 

Κορίτσι μου γλυκό αυτό σου λέμε εδώ μέσα ότι οι επιτυχίες στην σπερματέγχυση είναι πολύ λίγες κ σου γράφουμε αυτές που κάναμε σπερματέγχυση.δεν νομίζω ότι με 4 προσπάθειες που έχεις κάνει το κόστος είναι τόσο μικρό.εκανα κ γνωρίζω το κόστος.για το δικό σου καλό το λέμε κ καμία δε θέλει το κακό της άλλης κ ούτε να υποφέρει ψυχικά κ σωματικά.κανε αυτό που σου λέει ο γιατρός σου κ μην περνεις εμπειριες κ όλα να σου πάνε καλά 

• Μου αρέσει 3

Κι εγω δεν πιστευω οτι  ειναι τοσο πολυ θεμα γιατρου. Δηλαδη δε θεωρω οτι μπορει ενας γιατρος να κανει πολυ διαφορετικα πραγματα στη σπερματεγχυση. Προσωπικα λογω ενος θεματος που ειχαμε με το σπερμα προσπαθησα και δεν τα καταφερα ευχομαι εσυ να βρεις απαντηση σε αυτο που ψαχνεις και να τα καταφερεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Irene1990 είπε:

Ρώτησα ποια είχε θετικά αποτελέσματα και μου απάντησες πήγαινε κάνε εξωσωματική! Δεν ζήτησα καν την εμπειρία κάποιου από σπερματέγχυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι. Όλος ο στόχος της ερώτησης μου ήταν να βρω κάποιο άτομο που είχε επιτυχημένη σπερματέγχυση, ώστε να ακούσω και τη γνώμη κάποιου άλλου γιατρού, να δω αν κάνει κάτι διαφορετικό από τον δικό μου. ΔΕΝ θέλω την άποψη ανθρώπων που δεν γνωρίζω για το τι πρέπει να κάνω για να μείνω έγκυος. Αν την ήθελα θα τη ζητούσα. Θα έλεγα ας πούμε "κορίτσια τι πιστεύετε αξίζει να προσπαθήσω ξανά; ποια ήταν η δικιά σας εμπειρία;". ΔΕΝ θέλω να προσπαθήσω με κάποια άλλη μέθοδο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής αυτή τη στιγμή. Αν ήθελα θα ρωτούσα "κορίτσια ποια είναι η γνώμη σας, σπερματέγχυση ή εξωσωματική". Αν θες να πεις τη δική σου εμπειρία για να το βγάλεις από μέσα σου, πες το, αλλά σε παρακαλώ μην μου λες τι πρέπει να κάνω. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω.

Ζητώ συγνώμη, έγραψες 1,5 χρόνο για το χειρουργείο και νόμιζα ότι προσπαθείτε τόσο καιρό. Να ξέρεις επίσης ότι οι γιατροί βλέπουν και το ζευγάρι ως συνολική εικόνα. Μπορεί να έχει καταλάβει ότι δεν είστε ακόμα ανοιχτοί σε κάποιες άλλες μορφές θεραπείας να το πω έτσι. Οταν αναφεραμε την εξωσωματική, δεν εννοούμε διέγερση και όλα τα φάρμακα. Προσωπικά μου ζήτησαν 500€ για την διαδικασία μόνο συν τα φάρμακα σπερματέγχυση με όριο τα 4. Η εξωσωματική Μια διέγερση με πάγωμα κοστίζει 2.000-3.000 τα φάρμακα είναι δωρεάν πληρώνεις σε κάποια την σημετοχη περνάς επιτροπή. Δεν σου είπαμε να κάνεις εξωσωματική δεν ξέρουμε καν τι εξετάσεις έχετε κάνει. Δεν υπερχει λόγος να προσβληθείς. Και η Λίνα σου μίλησε πολύ όμορφα και γλυκά και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Οταν ρωτάς αν κάποια είχε επιτυχία στην σπερματέγχυση ζητάς εμπειρία. Εκτός αν πιανόμαστε από λέξεις με ένα ναι ή όχι. Επίσης δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τον γιατρό σου χωρίς να ξέρουμε καν πως φτάσατε στις σπερματεγχυσεις. Οπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια, η σπερματέγχυση δεν είναι ποιος ξέρει τι διαδικασία για να παίζει τρομερό ρόλο ο γιατρός. Δεν έχεις γράψει καν τι φάρμακα πείρες στον κύκλο της σπερματεγχυσεις. 

Επίσης, για να σου απαντήσαμε πιστεύεις ότι δεν γνωρίζουμε; 
σου απαντήσαμε κάποιες που πιάσαμε με τον αέρα και μπαίνουμε στο φόρουμ να προωθήσουμε εξωσωματικές; 
σου γράψαμε όσες αποτύχαμε με τις σπερματεγχυσεις ή πήραμε 15 γνώμες πριν κάνουμε εξωσωματική. 
Προσβλήθηκες μόνη σου και προσβάλεις η ίδια. Ειδικά με το είμαι πολύ νέα για κάτι τέτοιο. Μειώνεις τα κορίτσια που λιώνουν στον αγώνα της αποκτήσεις παιδιού ενώ είναι νέες . 

• Μου αρέσει 3

Καλέ ότι θες κάνε άμα κατάλαβες αυτό από όλα αυτά που γράψαμε κάτσε μέχρι τα βαθειά γεράματα να αναρωτιέσαι γιατί δεν πιάνει η σπερματενχηνση . 

Επίσης δεν σε είπαμε καμπούρα για να παρεξηγιεσαι που δεν απαντήσαμε στην ακριβή ερώτηση. Μια άποψη είπαμε . Πες ευχαριστώ θα το σκεφτώ θα το συζητήσω Κ τέλος . Πρέπει να μας φας που απαντήσαμε για να σου βρούμε μια λύση . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...