Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το όνομα της ενδοκρινολόγου 

• Μου αρέσει 1

Πολύ πρώιμη βιοχημική κύηση?

Myrto24

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια…. Είμαι βαθιά προβληματισμένη για κάτι το οποίο μου συμβαίνει και δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το ελέγξω με εξετάσεις για να το επιβεβαιώσω και θα ήθελα τις γνώσεις σας, τη βοήθεια σας και αν κάποια έχει βιώσει κάτι παρόμοιο.. 

προσπαθούμε με τον άντρα μου για το πρώτο μας παιδάκι.. ξεκινήσαμε τον Αύγουστο.. αφότου έκανα αφαίρεση πολύποδα.. έκτοτε έχει συμβεί το εξής 4 φορές… σε 4 ωορρηξίες μου είχαμε επαφή πάρα πολύ κοντά στη στιγμή της ωορρηξίας τύπου έγινε λίγες ώρες μετά και λίγες ώρες πριν.. και τις τέσσερις φορές είχα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης κυρίως το στήθος μου πρησμένο πολύ και τις τέσσερις φορές ήρθε περίοδος(?) δύο με τρεις μέρες νωρίτερα από τις 14 ημέρες που ερχόταν πάντα μετά την ωορρηξία!! Το αίμα διακεκομμένο ενώ συνήθως η ροή μου είναι έντονη.. έχω πολλά κομμάτια αίμα.. το αίμα είναι πολύ ανοιχτό κόκκινο σαν φρέσκο αίμα με πολλές βλέννες.. πράγμα που δεν υπήρχε ποτέ σε νορμαλ περιόδους μου! Τεστ εγκυμοσύνης όλα αρνητικά… 

αισθάνομαι ότι με το που κάνω εμφύτευση γίνεται και αποβολή οπότε δεν προλαβαίνω να την εντοπίσω με χοριακη ή τεστ εγκυμοσύνης .. αλλά δεν βρίσκω υποστήριξη από τη γιατρό μου.. το θεωρεί απίθανο να έχουμε τόσο συχνές συλλήψεις τόσο κοντά και όλα να είναι αποβολές… όμως ξέρω το σώμα μου.. το ακούω.. και δεν είναι καθόλου νορμαλ αυτές οι «περίοδοι» και έχουν όλες τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά.. 

στο ενδιάμεσο πχ έτυχε να μην προσπαθήσουμε δυο μήνες… όλα νορμαλ !!!! ΟΛΑ όπως τόσα χρόνια.. φυσιολογικά.. 

Να σημειώσω πως έχω προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη.. είμαι στο προ διαβητικό στάδιο παίρνω glucophage έχω χάσει αρκετά κιλά.. και πλέον έχω φυσιολογικό κύκλο και προσπαθώ να χάσω κι άλλα κιλά για να ρυθμιστεί το θέμα αυτό.. επιπλέον έχω θυρεοειδίτιδα hasimoto αλλά είναι υπό έλεγχο και ρυθμισμένη στο 1.13 ή tsh μου.. 

επίσης οι ωορρηξίες μου ίσως δεν είναι πολύ ποιοτικές γιατί η LH μου κάνει πικ περίπου στις 30μοναδες .. δεν πολύ ανεβαίνει δηλαδή.. τα τεστ ωορρηξίας μου δηλαδή δεν είναι ποτέ στο πικ τους τέρμα κόκκινη η δεύτερη γραμμή.. επίσης να αναφέρω ότι την ωορρηξία την έχω ελέγξει δύο φορές και με γιατρό όπου είδαμε το ωάριο και το ενδομήτριο μια χαρά είχε μεγαλώσει και όλα φαινόταν πολύ τέλεια κλινικά ενδοκολπικα… και αυτές οι δύο φορές ήταν από αυτές που είχα την αίσθηση της βιοχημικής κύησης.. 

γενικά παίρνω φουλ βιταμίνες δύο ινοφερτ την ημέρα  με μυο-ινοζιτολη και φυλικο.. βιταμίνη c καθημερινά.. 

μετά από συζήτηση με μια φίλη με προέτρεψε να επισκεφτώ αιματολόγο μια πολύ καλή στο Ελενα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και τις εμπειριες σας..

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια…. Είμαι βαθιά προβληματισμένη για κάτι το οποίο μου συμβαίνει και δεν ξέρω πως θα μπορούσα να το ελέγξω με εξετάσεις για να το επιβεβαιώσω και θα ήθελα τις γνώσεις σας, τη βοήθεια σας και αν κάποια έχει βιώσει κάτι παρόμοιο.. 

προσπαθούμε με τον άντρα μου για το πρώτο μας παιδάκι.. ξεκινήσαμε τον Αύγουστο.. αφότου έκανα αφαίρεση πολύποδα.. έκτοτε έχει συμβεί το εξής 4 φορές… σε 4 ωορρηξίες μου είχαμε επαφή πάρα πολύ κοντά στη στιγμή της ωορρηξίας τύπου έγινε λίγες ώρες μετά και λίγες ώρες πριν.. και τις τέσσερις φορές είχα έντονα συμπτώματα εγκυμοσύνης κυρίως το στήθος μου πρησμένο πολύ και τις τέσσερις φορές ήρθε περίοδος(?) δύο με τρεις μέρες νωρίτερα από τις 14 ημέρες που ερχόταν πάντα μετά την ωορρηξία!! Το αίμα διακεκομμένο ενώ συνήθως η ροή μου είναι έντονη.. έχω πολλά κομμάτια αίμα.. το αίμα είναι πολύ ανοιχτό κόκκινο σαν φρέσκο αίμα με πολλές βλέννες.. πράγμα που δεν υπήρχε ποτέ σε νορμαλ περιόδους μου! Τεστ εγκυμοσύνης όλα αρνητικά… 

αισθάνομαι ότι με το που κάνω εμφύτευση γίνεται και αποβολή οπότε δεν προλαβαίνω να την εντοπίσω με χοριακη ή τεστ εγκυμοσύνης .. αλλά δεν βρίσκω υποστήριξη από τη γιατρό μου.. το θεωρεί απίθανο να έχουμε τόσο συχνές συλλήψεις τόσο κοντά και όλα να είναι αποβολές… όμως ξέρω το σώμα μου.. το ακούω.. και δεν είναι καθόλου νορμαλ αυτές οι «περίοδοι» και έχουν όλες τα ίδια κοινά χαρακτηριστικά.. 

στο ενδιάμεσο πχ έτυχε να μην προσπαθήσουμε δυο μήνες… όλα νορμαλ !!!! ΟΛΑ όπως τόσα χρόνια.. φυσιολογικά.. 

Να σημειώσω πως έχω προδιάθεση για σακχαρώδη διαβήτη.. είμαι στο προ διαβητικό στάδιο παίρνω glucophage έχω χάσει αρκετά κιλά.. και πλέον έχω φυσιολογικό κύκλο και προσπαθώ να χάσω κι άλλα κιλά για να ρυθμιστεί το θέμα αυτό.. επιπλέον έχω θυρεοειδίτιδα hasimoto αλλά είναι υπό έλεγχο και ρυθμισμένη στο 1.13 ή tsh μου.. 

επίσης οι ωορρηξίες μου ίσως δεν είναι πολύ ποιοτικές γιατί η LH μου κάνει πικ περίπου στις 30μοναδες .. δεν πολύ ανεβαίνει δηλαδή.. τα τεστ ωορρηξίας μου δηλαδή δεν είναι ποτέ στο πικ τους τέρμα κόκκινη η δεύτερη γραμμή.. επίσης να αναφέρω ότι την ωορρηξία την έχω ελέγξει δύο φορές και με γιατρό όπου είδαμε το ωάριο και το ενδομήτριο μια χαρά είχε μεγαλώσει και όλα φαινόταν πολύ τέλεια κλινικά ενδοκολπικα… και αυτές οι δύο φορές ήταν από αυτές που είχα την αίσθηση της βιοχημικής κύησης.. 

γενικά παίρνω φουλ βιταμίνες δύο ινοφερτ την ημέρα  με μυο-ινοζιτολη και φυλικο.. βιταμίνη c καθημερινά.. 

μετά από συζήτηση με μια φίλη με προέτρεψε να επισκεφτώ αιματολόγο μια πολύ καλή στο Ελενα και θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας και τις εμπειριες σας..

Καμία φορά όταν ξεκινάνε οι επαφές ελεύθερες ο κύκλος ταραζετε κάπως. Συμβαίνει αρκετά συχνά δεν έχει σχέση με σύλληψη Κ αποβολές απλώς προσαρμόζετε το σώμα στην νέα συνθήκη . Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες .  

Προσπάθησε να έχεις πολλές επαφές πριν από την ωορρηξία σου(όπως την υπολογίζεις) γιατί σίγουρα από αυτά που λες πολλές φορές την χάνεις στον υπολογισμό. 

Εξετάσεις να κάνεις γιατί έχεις αρκετά θεματακια που εμποδίζουν φυσιολογική σύλληψη οπότε έξτρα εξετάσεις Κ μια δεύτερη γνώμη καλό θα ειναι να πάρεις. 

Πάντως αυτό που λες για πρώιμη αποβολή βγαλτο απτό μυαλό σου δεν συμβαίνει . 

5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Καμία φορά όταν ξεκινάνε οι επαφές ελεύθερες ο κύκλος ταραζετε κάπως. Συμβαίνει αρκετά συχνά δεν έχει σχέση με σύλληψη Κ αποβολές απλώς προσαρμόζετε το σώμα στην νέα συνθήκη . Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες .  

Προσπάθησε να έχεις πολλές επαφές πριν από την ωορρηξία σου(όπως την υπολογίζεις) γιατί σίγουρα από αυτά που λες πολλές φορές την χάνεις στον υπολογισμό. 

Εξετάσεις να κάνεις γιατί έχεις αρκετά θεματακια που εμποδίζουν φυσιολογική σύλληψη οπότε έξτρα εξετάσεις Κ μια δεύτερη γνώμη καλό θα ειναι να πάρεις. 

Πάντως αυτό που λες για πρώιμη αποβολή βγαλτο απτό μυαλό σου δεν συμβαίνει . 

Καλημέρα !! Ελεύθερες επαφές έχουμε έναν χρόνο ! Όμως είχα πολύποδα ενδομητρίου μπροστά στην αριστερή σάλπιγγα και κλειστή την δεξια σάλπιγγα οπότε δεν είχαμε καμία πιθανότητα.. Γι αυτό και αναφέρω ότι ξεκινήσαμε προσπαθειεσ Από τον Αύγουστο..

τις ημέρες δεν τις χάνω της ωορρηξίας.. για την ακρίβεια εδώ και έναν χρόνο τις έχω βρει με ακρίβεια πάντα απλά έχει τύχει να έχουμε επαφή πχ 24 ώρες ή 48 ώρες πριν την ωορρηξία και 24 ώρες μετά την ωορρηξία.. έναν μηνα πχ δεν προσπαθήσαμε καθόλου..

ο θυρεοειδής μου είναι ελεγμένος και πολύ πρόσφατα και μέσα στην εβδομάδα θα κάνω ορμονικές 

Καλημέρα !! Εγώ από όταν ξεκινήσαμε τις επαφές θεωρούσα ότι εμένα έγκυος γιατί είχα εντελώς ανώμαλο κύκλο έκει που ήταν ρολόι. Είχα και εγώ πηγματα, αίμα στη μέση του κύκλου , πρωτοφανές για μένα! Και πολλά ακόμα !! Αφού ήμουν σίγουρη ότι πιάνω και αποβάλω !! 
βεβαια τίποτα από αυτά δεν ίσχυε..προφανώς προσαρμόζονταν το σώμα μου στις νέες συνθήκες 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Tsampi είπε:

Καλημέρα !! Εγώ από όταν ξεκινήσαμε τις επαφές θεωρούσα ότι εμένα έγκυος γιατί είχα εντελώς ανώμαλο κύκλο έκει που ήταν ρολόι. Είχα και εγώ πηγματα, αίμα στη μέση του κύκλου , πρωτοφανές για μένα! Και πολλά ακόμα !! Αφού ήμουν σίγουρη ότι πιάνω και αποβάλω !! 
βεβαια τίποτα από αυτά δεν ίσχυε..προφανώς προσαρμόζονταν το σώμα μου στις νέες συνθήκες 

Καλημέρα!! Λες ε; Και η περίοδος σε σχέση με την ωορρηξία σου ερχόταν σε άκυρες μέρες και όχι στις 14; Αυτό όλο που περιγράφεις πόσο καιρό σου κράτησε σαν περίοδο προσαρμογής; 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Καλημέρα!! Λες ε; Και η περίοδος σε σχέση με την ωορρηξία σου ερχόταν σε άκυρες μέρες και όχι στις 14; Αυτό όλο που περιγράφεις πόσο καιρό σου κράτησε σαν περίοδο προσαρμογής; 

Ναι εντελώς άκυρα! Ένιωθα την ωορρηξία μου πχ στις 14 του μήνα και αντί να αδιαθετήσω 28, μου ερχόταν 23-24 . Περίπου 4 μήνες 

3 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

αυτο ειναι κτ που θα ελεγχα στη θεση σου

δλδ λες σε σχεση με την ωορρηξια,που πιστευεις οτι εκανες 

αλλα μπορει να ειναι 1-2μερες νωριτερα,απο οτι την νιωθεις.μονο με παρακολουθηση υπερηχογραφικα μπορεις να εισαι απολυτα σιγουρη.γτ η ωχρινικη φαση(οι μερες απο την ωορρηξια ως την περιοδο συνηθως ειναι 12-16,οχι απαραιτητα 14)

το αλλο που μπορεις να κανεις ειναι να ελεγξεις προγεστερονη μετα την ωορρηξια,κ υπερηχο αργοτερα,πχ λιγες μερες πριν την περιοδο,που θα ειναι θετικο αν εχεις παχυ ενδομητριο,χωρις να σημαινει απαραιτητα οτι θα εισαι κιολας

υπερηχογραφικα δ γινεται να δεις κτ αλλο τοσο νωρις.

με χοριακη ισως αν κανεις πχ 12μερες μετα την ωορρηξια,αλλα αν δ ειναι θετικη θα πρεπει να επαναλαβεις,κ ειναι καπως ψυχοφθορο κ κουραστικο.επισης ειναι κ εξοδα ,δ ξερω αν υπαρχει λογος να τα κανεις κιολας

νομιζω ειναι αυτο που ειπε η λινα απλα

επισης μπορεις να παρεις κ γνωμη απο αλλο γιατρο

Καλημέρα  @vikib Την ωορρηξία μου την ελέγχω με τεστ και κολπικά με γιατρό! Δεν πάω με βάση τα συμπτώματα! Το ενδομήτριο πχ τώρα ήταν παχύ οπότε αυτό το έχω αποκλείσει! Την προγεστερόνη σκέφτομαι μήπως έχω θέμα..

πάντως και τις δύο φορές που έλεγξα με υπέρηχο την ωορρηξία η περίοδος ήρθε 11 και 12 μέρες μετά την ωορρηξία.. και ήταν οι φασεισ Που είχαμε προσπαθήσει πολύ και ο κύκλος μου είχε στρώσει.. ενώ ένα χρόνο τώρα που την ελέγχω με τεστ και είχαμε επαφή αλλά είχα πολύποδα και κλειστή σάλπιγγα η πειροδοσ ερχόταν στις 14 ακριβώς !!

πρίν από 3 λεπτά , Myrto24 είπε:

Καλημέρα  @vikib Την ωορρηξία μου την ελέγχω με τεστ και κολπικά με γιατρό! Δεν πάω με βάση τα συμπτώματα! Το ενδομήτριο πχ τώρα ήταν παχύ οπότε αυτό το έχω αποκλείσει! Την προγεστερόνη σκέφτομαι μήπως έχω θέμα..

πάντως και τις δύο φορές που έλεγξα με υπέρηχο την ωορρηξία η περίοδος ήρθε 11 και 12 μέρες μετά την ωορρηξία.. και ήταν οι φασεισ Που είχαμε προσπαθήσει πολύ και ο κύκλος μου είχε στρώσει.. ενώ ένα χρόνο τώρα που την ελέγχω με τεστ και είχαμε επαφή αλλά είχα πολύποδα και κλειστή σάλπιγγα η πειροδοσ ερχόταν στις 14 ακριβώς !!

Κάνε ένα ορμονικό ελενχο. Γενικά επειδή έχεις διάφορα θέματα Κ με τις αλλαγές Κ στα κιλά πολύ πιθανό κάτι να διαταρασετε ορμονικά.  

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα !!! 

Πάντως με την ελεύθερη επαφή..αλλάζει όντως ο κύκλος... Σε μένα συνέβη και έγινε 26 μέρες..και τις δύο διαφορετικές φορές που μπήκαμε σε διαδικασία ελεύθερων επαφών... βέβαια το επιβεβαίωσα για δύο κύκλους γιατί έμεινα έγκυος. Αλλά το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες..με το που ξεκινάνε επαφές να έχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης.. τύπου αναγουλες κλπ..κ να έρχεται η περίοδος κ να απογοητεύονται. 

Επίσης η αποξεση γίνεται να έπαιξε ρόλο στην αλλαγή του κύκλου? 

Παρόλα αυτά εσύ ξέρεις το σώμα σου.. καλύτερα από όλους.. Κ γιατί να μην γίνεται να μένεις κάθε μηνα έγκυος εφόσον πας "στοχευμένα"? Δεν θα έπρεπε να το αποκλείει σαν σενάριο ο γιατρός ..Εγώ έμεινα έγκυος σε βιοχημική με δέκα μέρες καθυστέρηση.. ήρθε αίμα...κ καπάκι ξανά έμεινα έγκυος... τελευταία περίοδος ήταν η αποβολή..Πάρε γνώμη κ από άλλο γιατρό..μέτρησε την προγεστερόνη..κ πήγαινε κ σε ένα αιματολογο...να σου φύγουν οι υποψίες σου..γιατι και η ψυχολογία παίζει ρόλο στην σύλληψη.. 

Καλή τύχη ♥️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, WomensPower είπε:

Καλησπέρα εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα !!! 

Πάντως με την ελεύθερη επαφή..αλλάζει όντως ο κύκλος... Σε μένα συνέβη και έγινε 26 μέρες..και τις δύο διαφορετικές φορές που μπήκαμε σε διαδικασία ελεύθερων επαφών... βέβαια το επιβεβαίωσα για δύο κύκλους γιατί έμεινα έγκυος. Αλλά το έχω ακούσει κ από άλλες κοπέλες..με το που ξεκινάνε επαφές να έχουν συμπτώματα εγκυμοσύνης.. τύπου αναγουλες κλπ..κ να έρχεται η περίοδος κ να απογοητεύονται. 

Επίσης η αποξεση γίνεται να έπαιξε ρόλο στην αλλαγή του κύκλου? 

Παρόλα αυτά εσύ ξέρεις το σώμα σου.. καλύτερα από όλους.. Κ γιατί να μην γίνεται να μένεις κάθε μηνα έγκυος εφόσον πας "στοχευμένα"? Δεν θα έπρεπε να το αποκλείει σαν σενάριο ο γιατρός ..Εγώ έμεινα έγκυος σε βιοχημική με δέκα μέρες καθυστέρηση.. ήρθε αίμα...κ καπάκι ξανά έμεινα έγκυος... τελευταία περίοδος ήταν η αποβολή..Πάρε γνώμη κ από άλλο γιατρό..μέτρησε την προγεστερόνη..κ πήγαινε κ σε ένα αιματολογο...να σου φύγουν οι υποψίες σου..γιατι και η ψυχολογία παίζει ρόλο στην σύλληψη.. 

Καλή τύχη ♥️

Καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και για την ευχή!! Η υστεροσκοπιση που έκανα δεν επηρέασε τον κύκλο μου .. όλο αυτο που περιγράφω έχει συμβεί τον Νοέμβριο, τον Γενάρη και τώρα τον Φεβρουάριο που πήγαμε πάρα πολύ στοχευμένα… τύπου υπερβολικά κοντά στη στιγμή της ωορρηξιασ Και είχαμε πολλές επαφές.. δεν πήγαμε χαλαρά μέρα παρά μέρα κλπ.. και τον Δεκέμβρη πχ που δεν είχαμε ελεύθερη επαφή κύλησαν όλα ομαλά! Προγεστερόνη δνε μου έχει γράψει να κάνω … κι έλεγα να την κάνω μόνη μου 7 ημέρες μετά την ωορρηξία.. έτσι δεν πάει; 
ναι έλεγα να πάω ούτως ή άλλως σε αιματολόγο δεν έχω να χάσω τίποτα ! 
ακόμα και αλλαγή κύκλου να είναι εγώ θα έχω ψάξει και τα υπόλοιπα και θα τα έχω αποκλείσει.. κ αυτό καλό είναι.. 

προς το παρόν ξεκίνησα πρωτεϊνική διατροφή κυρίως χωρίς ζάχαρη και υδατάνθρακες για να βελτιώσω κ άλλο το ζάχαρο και να κάνω πιο ποιοτικές ωορρηξίες… αύριο έχω να κάνω εξετάσεις TSH, FSH, E2, LH, FT4 και ΑΜΗ.. αυτές μου έγραψε 

Καλημέρα, σε αυτές τις εξετάσεις, να προσθέσετε και μια προλακτίνη. 

Καλά αποτελέσματα. 

Ο σύντροφος σου έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα; σαλπιγγογραφία έχεις κάνει; 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, σε αυτές τις εξετάσεις, να προσθέσετε και μια προλακτίνη. 

Καλά αποτελέσματα. 

Ο σύντροφος σου έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα; σαλπιγγογραφία έχεις κάνει; 

Καλημέρα!! Ευχαριστώ! Οχι! Είναι τα επόμενα βήματα μας αυτά τον επόμενο μήνα!

ωραία, εκεί θα έχετε καλύτερη εικόνα. 

Αν μιλάμε μετά για ανοιχτές σάλπιγγες καλό σπερμοδιάγραμμα. ,

Πες την γυναικολόγο σου να σου γράψει προλακτίνη. Είναι σούπερ σοσ. Παθούσα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

ωραία, εκεί θα έχετε καλύτερη εικόνα. 

Αν μιλάμε μετά για ανοιχτές σάλπιγγες καλό σπερμοδιάγραμμα. ,

Πες την γυναικολόγο σου να σου γράψει προλακτίνη. Είναι σούπερ σοσ. Παθούσα. 

Δηλαδή ; Τι είναι η προλακτινη ; Τι συμβαίνει με αυτή την ορμόνη αν δεν είναι καλή δλδ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...