Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τέλεια θα σου στείλω, Αθήνα είσαι; 
      Γενικά όλη μέρα κάτι τσιμπολογάω δε μπορώ νηστική αλλά τις τελευταίες μέρες με δουλειες κάνω ένα μεγάλο γεύμα το βράδυ, θα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Η γλυκοζυλιωμενη μου ήταν 4,9 στις τελευταίες εξετάσεις.

Ανωμαλίες στην περίοδο-Κλιμακτήριος

NITSA ELENITSA

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, NITSA ELENITSA είπε:

Καλησπερα και καλο 3ημερο να εχουμε!!Εμεις περασαμε λιγο δυσκολα γιατι αρρωστησαμε και ο μικρος μου υποτροπιασε με πνευμονια και γλυτωσαμε την εισαγωγη στο νοσοκομειο απο θαυμα....Τελος καλο ολα καλα, τωρα κανω τον σταυρο μου να περασει αναιμακτα ο Μαρτιος να ανασανουμε για φετος..Πολλα περαστικα σε ολους τους αρρωστους και κυριως στα παιδακια!!

Σε συνεχεια του νηματος, μεσα σε ολα τα δυσκολα γυρω στις 15-16 του μηνα εκανα ωορηξια καραμπινατη που λενε(εχω συμπτωματα 3-4 ημερες εντονα δεν ξερω ποια ειναι η ΜΕΡΑ της ωορηξιας ειναι αληθεια)!Την καταλαβα με σιγουρια ηταν πολυ εντονη με οοολα τα συμπτωματα!Στη συνεχεια αρχισε να πρηζεται το στηθος μου και να ποναω....ολα φυσιολογικα!Και φτανουμε στο σημερα που "κανονικα" περιμενω  περιοδο...και παλι ειναι αφαντη η κυρια και ουτε εχω καποιο σημαδι οτι θα ερθει πονακια δλδ κτλ!!!Τι να πω ρε κοριτσια....εχω αρχισει να ανησυχω μεσα στην εβδομαδα θα παω στον γυναικολογο να κανω υπερηχο και να μου γραψει εξετασεις ορμονολογικες!Τι να συμβαινει δεν μπορω να καταλαβω μονο οτι μπαινω κλιμακτηριο...🙁Οτι μαθω θα ενημερωσω....

Αν πονούσες στις 15-16 η  ωορηξια μπορεί να έγινε και κάνα 2 μερες μετά, οπότε κάνε υπομονή 2-3 μέρες ακόμη, συνήθως γύρω στις 14 μέρες μετά έρχεται η περιοδος. Εγώ πχ ποναω στις γόνιμες μέρες όταν μεγαλώνει το ωοθυλακιο, πάνω από 18χιλ και με την ωορηξια 2+ μέρες μετά ο πόνος σταματάει, βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Περαστικά στο παιδάκι σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλησπέρα, μήπως δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ωορρηξίας και εχεις κάνει κύστη; Πόσες μέρες μετά είσαι από τις γόνιμες μέρες σου; 

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή!!Δεν ξερω αν εχω κυστουλα (γενικα δεν ειχα ποτε στο παρελθον) θα παω να κανω υπερηχο μεσα στην εβδομαδα....Παντως ειναι ο 2ος κυκλος στην σειρα που δεν εχω περιοδο....Διαβασα οτι οι κυστες διαρκουν συνηθως 2-3 μηνες και μετα υποχωρουν μονες τους, αλλα....αυτους τους μηνες η γυναικα δεν εχει περιοδο??🤔 15-18 Φλεβαρη χονδρικα ειχα συμπτωματα ωορηξιας εντονα, δεν ξερω ακριβως ποια ημερα ηταν η ωορηξια, μεχρι χτες αντε το πολυ σημερα περιμενω αλλα δεν εχω καμια απολυτως ενδειξη πλεον ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν θα εμφανιστει και παλι 😔

11 ώρες πρίν, Nels είπε:

Αν πονούσες στις 15-16 η  ωορηξια μπορεί να έγινε και κάνα 2 μερες μετά, οπότε κάνε υπομονή 2-3 μέρες ακόμη, συνήθως γύρω στις 14 μέρες μετά έρχεται η περιοδος. Εγώ πχ ποναω στις γόνιμες μέρες όταν μεγαλώνει το ωοθυλακιο, πάνω από 18χιλ και με την ωορηξια 2+ μέρες μετά ο πόνος σταματάει, βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Περαστικά στο παιδάκι σου, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Καλημερα και καλη Σαρακοστη!Η αληθεια ειναι δεν ξερω ακριβως ποτε κανω ωορηξια απλως καποιες ημερες (περιπου 5-6) ποναω εντονα, πρηζομαι κτλ το καταλαβαινω δλδ αλλα δεν γνωριζω ακριβως ποια ειναι η ημερα της ωρορηξιας!Μετα οντως σταματαει ο πονος, εμενα αρχισε πρηζοταν το στηθος, ειχα τις ορμονικες μεταβολες ολες (νευρα, λιγουρες) και χαρηκα αδικα μαλλον....Θα περιμενω ναι αλλα δεν εχω κανενα σημαδι πλεον το θεωρω δυσκολο να ερθει...Απο οσο γνωριζω το σωμα μου τουλαχιστον, ειμαι πολυ πρησμενη αλλα δεν εχω ενδειξεις αλλες🙁 Λεω να παρω τον γιατρο αυριο να μου γραψει ορμονικες εξετασεις να τα δουμε ολα μαζι, αλλα επειδη δεν εχω ξανακανει, αραγε μπορω να τις κανω οποια ημερα του κυκλου ναναι η θελει συγκεκριμενη ημερα?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...