Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

Εξέταση σπέρματος

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω για εξέταση σπερμοδιαγραμματος. Εμενα είχε κάνει ο άντρας μου στο Μητέρα γιατί εκεί μας είχε πει ο γυναικολόγος να πάμε ότι είναι έγκυρο. Παρόλα αυτά έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ κάποια πράγματα για σπερμοδιαγραμματα που δεν έδειξαν την αλήθεια γιατί δεν έγιναν σε σωστά κέντρα. Μπορείτε να μου πείτε αν το μητέρα είναι έγκυρο και αν όχι που θα πρέπει να πάμε για να είμαστε σίγουροι? Σας ευχαριστώ πολύ! Για τον Λυμπ .. που είχα διαβάσει στο φόρουμ μας είπε ο γιατρός μας ότι είναι υπερεκτιμημένο. Θα ήθελα τις γνώμες σας όμως! Κατι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως στο Μητέρα μετράνε μόνο την 1η ώρα τα αποτελέσματα και μετά δεν μετράνε τις υπόλοιπες ώρες όπως έχω δει ότι κάνουν αλλού από εδώ στο φόρουμ που έχω διαβάσει.

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Θα ήθελα να ρωτήσω για εξέταση σπερμοδιαγραμματος. Εμενα είχε κάνει ο άντρας μου στο Μητέρα γιατί εκεί μας είχε πει ο γυναικολόγος να πάμε ότι είναι έγκυρο. Παρόλα αυτά έχω διαβάσει εδώ στο φόρουμ κάποια πράγματα για σπερμοδιαγραμματα που δεν έδειξαν την αλήθεια γιατί δεν έγιναν σε σωστά κέντρα. Μπορείτε να μου πείτε αν το μητέρα είναι έγκυρο και αν όχι που θα πρέπει να πάμε για να είμαστε σίγουροι? Σας ευχαριστώ πολύ! Για τον Λυμπ .. που είχα διαβάσει στο φόρουμ μας είπε ο γιατρός μας ότι είναι υπερεκτιμημένο. Θα ήθελα τις γνώμες σας όμως! Κατι άλλο που μου φαίνεται περίεργο είναι πως στο Μητέρα μετράνε μόνο την 1η ώρα τα αποτελέσματα και μετά δεν μετράνε τις υπόλοιπες ώρες όπως έχω δει ότι κάνουν αλλού από εδώ στο φόρουμ που έχω διαβάσει.

Καλημέρα! Προσωπική εμπειρία από το μητέρα για σπερμοδιαγραμμα δεν έχω.. αλλά θεωρητικά ιασω, μητέρα  που έχουν καλά εμβρυολογικα δεν έχουν θέμα με τις εξετάσεις..όταν λέμε σε εξειδικευμένο αρχικά εννοείται να μην πάμε σε διαγνωστικα τύπου ια..λις, βίο..ικη κλπ..

Ούτε από τον λυμπεροπουλο έχω προσωπική άποψη αλλά πραγματι ακούγεται πολύ εδώ..

Σημαντικό είναι να μην κάνετε μόνο σπερμοδιαγραμμα  αλλά και τις πιο εξειδικευμένες εξετάσεις όπως dfi σπερματος κλπ.

Αν βρεθεί κάποια παθολογία σίγουρα ο γυναικολόγος δεν είναι κατάλληλος χρειάζεται ανδρολογο..

1 hour ago, Anna Maria 1995 είπε:

Καλημέρα !! Δεν γνωρίζω για το μητέρα εμείς πηγαίνουμε στον λυμπεροπουλο που μας είχε συστήσει ο γυναικολόγο μου και πλέον και ο ανδρολόγος μας λέει πως είναι το πιο αξιόπιστο !!

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια ! Να ρωτήσω κάτι, σε ποιο κέντρο κάνουν εξέταση σπέρματος και δείχνουν την κατάσταση μέσα στις επόμενες ώρες και όχι μόνο στην 1η ώρα.; Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...