Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Recommended Posts

Ο άντρας μου μου είχε πει ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου (που δεν είναι ποία στην ζωή) και μετά από συζήτηση με την μητέρα του άλλαξε γνώμη και θα βγάλει το όνομά του μπαμπά του κάναμε πολλές συζητήσεις δεν αλλάζει γνώμη δεν μου αρέσει που αποφασίζουν οι γονείς του για το όνομά του μωρου μου και εγώ δεν έχω γνώμη τι μπορείτε να με συμβουλεύετε να κάνω. Η μαμά του ήταν μπροστά σε συζητήσεις όταν ήμουν έγκυος που λέγαμε ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Κάτια28 είπε:

Ο άντρας μου μου είχε πει ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου (που δεν είναι ποία στην ζωή) και μετά από συζήτηση με την μητέρα του άλλαξε γνώμη και θα βγάλει το όνομά του μπαμπά του κάναμε πολλές συζητήσεις δεν αλλάζει γνώμη δεν μου αρέσει που αποφασίζουν οι γονείς του για το όνομά του μωρου μου και εγώ δεν έχω γνώμη τι μπορείτε να με συμβουλεύετε να κάνω. Η μαμά του ήταν μπροστά σε συζητήσεις όταν ήμουν έγκυος που λέγαμε ότι θα βγάλουμε τον γιό μας με το όνομα του μπαμπά μου.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα !!!
Γνώμη μου πάντα το όνομα που αποφασίζεται το κάθε ζευγάρι να δώσει στο παιδάκι του είναι προσωπικό! Δεν αφορά κανέναν… τηρούμε παραδόσεις κλπ αν θέλουμε αν δεν θέλουμε δεν τις τηρούμε! Από την στιγμή που είχατε αποφασίσει από κοινού να δώσετε το όνομα του μπαμπά σου αυτό θα κάνετε ! Με όμορφο τρόπο θεωρώ πάντα να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό είχατε συζητήσει σε αυτό είχατε καταλήξει και πληγώνεσαι από την στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει ! Επειδή απλά το συζήτησε με την μητέρα του δυστυχώς δεν λειτουργούμε έτσι ! 
ελπίζω να σε καταλάβει ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Κάτια28 είπε:

Όσα χρόνια γνωρίζεστε έχει συμβεί ξανά αυτό; Να του αλλάζει η μαμά του την γνώμη του και να επιμένει μετά στα λεγόμενα της; 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...