Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Εγκυμοσύνη ή όχι;

Recommended Posts

Γεια σας,

είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά τακτικά διαβάζω τις συζητήσεις σας και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Είμαι πολύ μπερδεμένη καθώς μένω σε μία περιοχή που δεν έχουμε γιατρούς ούτε διαγνωστικά κέντρα, συγκεκριμένα σε νησί.

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 24/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο μου με την μέθοδο του τραβήγματος γιατί ακόμα έχουμε να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε ένα μωράκι αλλά αν προέκυπτε εγκυμοσύνη εννοείται ότι θα την καλοδεχόμασταν όπως και κάναμε αλλά η χαρά κράτησε μόνο μία μέρα. Γιατί το λέω αυτό. Συγκεκριμένα ενώ την αναμενόμενη μέρα της περιόδου είχα όλα τα συμπτώματα και για αρκετές μέρες εν τέλη η περίοδος δεν εμφανίστηκε. Μετά από 2 μέρες που ελαττώθηκαν τα συμπτώματα συγκεκριμένα την Παρασκευή έκανα τεστ με απογευματινά ούρα και ήταν αρνητικό, το Σαββάτο το πρωί χρησιμοποίησα το ψηφιακό με τα πρώτα πρωινά ούρα και έδειξε "Έγκυος 1-2", χαρήκαμε πολύ και το επόμενο πρωί αποφάσισα να κάνω άλλα δύο τα απλά με τη γραμμή που έδειξαν αρνητικά όπως και το τελευταίο τεστ που έκανα τη Δευτέρα το πρωί. Είμαι σε σύγχυση γιατί εξακολουθώ να ΄έχω ώρες ώρες τα συμπτώματα νοιώθω ότι θα έρθει η περίοδος αλλά δεν έρχεται και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το θετικό αποτέλεσμα. Λέτε να είχα πολύ αργά ωορρηξία και να εντόπισε κάτι το ψηφιακό που τα άλλα δεν μπορούν να το εντοπίσουν ή πήρα απλά ένα ψευδώς θετικό; Λέω να κάνω άλλο ένα το Σαββατοκύριακο και είτε θετικό είτε αρνητικό να κάνω ένα ταξίδι να επιβεβαιώσω το τι συμβαίνει. 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Sylvie92 είπε:

Γεια σας,

είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά τακτικά διαβάζω τις συζητήσεις σας και με έχουν βοηθήσει πολύ.

Είμαι πολύ μπερδεμένη καθώς μένω σε μία περιοχή που δεν έχουμε γιατρούς ούτε διαγνωστικά κέντρα, συγκεκριμένα σε νησί.

Η τελευταία μου περίοδος ήταν 24/12 και είχαμε ελεύθερες επαφές με τον σύζυγο μου με την μέθοδο του τραβήγματος γιατί ακόμα έχουμε να τακτοποιήσουμε κάποια πράγματα ώστε να κάνουμε ένα μωράκι αλλά αν προέκυπτε εγκυμοσύνη εννοείται ότι θα την καλοδεχόμασταν όπως και κάναμε αλλά η χαρά κράτησε μόνο μία μέρα. Γιατί το λέω αυτό. Συγκεκριμένα ενώ την αναμενόμενη μέρα της περιόδου είχα όλα τα συμπτώματα και για αρκετές μέρες εν τέλη η περίοδος δεν εμφανίστηκε. Μετά από 2 μέρες που ελαττώθηκαν τα συμπτώματα συγκεκριμένα την Παρασκευή έκανα τεστ με απογευματινά ούρα και ήταν αρνητικό, το Σαββάτο το πρωί χρησιμοποίησα το ψηφιακό με τα πρώτα πρωινά ούρα και έδειξε "Έγκυος 1-2", χαρήκαμε πολύ και το επόμενο πρωί αποφάσισα να κάνω άλλα δύο τα απλά με τη γραμμή που έδειξαν αρνητικά όπως και το τελευταίο τεστ που έκανα τη Δευτέρα το πρωί. Είμαι σε σύγχυση γιατί εξακολουθώ να ΄έχω ώρες ώρες τα συμπτώματα νοιώθω ότι θα έρθει η περίοδος αλλά δεν έρχεται και δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου το θετικό αποτέλεσμα. Λέτε να είχα πολύ αργά ωορρηξία και να εντόπισε κάτι το ψηφιακό που τα άλλα δεν μπορούν να το εντοπίσουν ή πήρα απλά ένα ψευδώς θετικό; Λέω να κάνω άλλο ένα το Σαββατοκύριακο και είτε θετικό είτε αρνητικό να κάνω ένα ταξίδι να επιβεβαιώσω το τι συμβαίνει. 

Καλησπέρα κορίτσι μου σου εύχομαι να είναι θετικό το αποτέλεσμα.καλυτερα να πας σε ένα διαγνωστικό κ να κάνεις μια χοριακη για να είσαι πιο σίγουρη.απλα αν βγει κάτι θετικό στη χοριακη κάνεις ξανά μετά από δυο μέρες για να δεις αν έχει ανεβει.κακη επιτυχία σου εύχομαι.

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...