Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Αποτυχία πρόκλησης ωορρηξίας με κλομιφαίνη και λετροζόλη

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες σας,

Είμαι νέα στο φόρουμ..είμαι 31 ετών και προσπαθώ με τον σύζυγό μου για παιδάκι εδώ και 2 χρόνια, να σημειωθεί ότι έχω ΣΠΩ αλλά οι ορμονολογικές εξετάσεις μου είναι όλες καλές όπως και η ΑΜΗ μου. Καταλήξαμε με τον γιατρό μου στο συμπέρασμα ότι δεν κάνω ωορρηξία..δοκιμάσαμε 1 κύκλο με κλομιφαίνη χωρίς επιτυχία και ένα κύκλο με λετροζόλη( femara) που φαινόταν ότι δεν είχε αποτέλεσμα αλλά εντελώς τυχαία και ενώ έκανα τεστ για να πάρω duphaston και να  ξεκινήσω νέο κύκλο πρόκλησης βγήκε αχνό.. τελικά ήταν βιοχημική κύηση...αυτό τον κύκλο δοκιμάζουμε πάλι femara και ο υπέρηχος που έκανα σήμερα ( 10η μέρα του κύκλου) δεν έδειξε ότι πρόκειται να γίνει ωορρηξία. Το επόμενο βήμα μας είναι ενέσεις meriofert και citrotide για πρόκληση...εχει καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία;;; Σας ευχαριστώ πολύ.

Διαφημίσεις

1 hour ago, georgia1995 είπε:

Καλησπέρα σε όλες σας,

Είμαι νέα στο φόρουμ..είμαι 31 ετών και προσπαθώ με τον σύζυγό μου για παιδάκι εδώ και 2 χρόνια, να σημειωθεί ότι έχω ΣΠΩ αλλά οι ορμονολογικές εξετάσεις μου είναι όλες καλές όπως και η ΑΜΗ μου. Καταλήξαμε με τον γιατρό μου στο συμπέρασμα ότι δεν κάνω ωορρηξία..δοκιμάσαμε 1 κύκλο με κλομιφαίνη χωρίς επιτυχία και ένα κύκλο με λετροζόλη( femara) που φαινόταν ότι δεν είχε αποτέλεσμα αλλά εντελώς τυχαία και ενώ έκανα τεστ για να πάρω duphaston και να  ξεκινήσω νέο κύκλο πρόκλησης βγήκε αχνό.. τελικά ήταν βιοχημική κύηση...αυτό τον κύκλο δοκιμάζουμε πάλι femara και ο υπέρηχος που έκανα σήμερα ( 10η μέρα του κύκλου) δεν έδειξε ότι πρόκειται να γίνει ωορρηξία. Το επόμενο βήμα μας είναι ενέσεις meriofert και citrotide για πρόκληση...εχει καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία;;; Σας ευχαριστώ πολύ.

Συμβαίνει κάποιες φορές να μην βοηθάνε τα απλά φάρμακα στις πολυκοιστικες ωοθήκες δεν είναι ασυνήθιστο. Καμπύλη ζαχάρου Κ ινσουλίνης έχεις κάνει? Το έχετε εξετάσει με ενδοκρινολόγο? Πολλές φορές είναι Κ η αιτία για βιοχημικές Κ αποβολές.  

Κ πάει πακέτο με την σπω στις περισσότερες 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...