Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , MK2012 είπε:

Ελα κορίτσι μου ! Καλύτερα να είσαι καλά στην ΕΤ σου! Μου είχαν τύχει τα χίλια μιρια πριν τη δική μου. Μια μέρα αφότου την έκανα έπαθα κρυολόγημα, φοβερή καταρροή. Μπορεί να μην ευθύνεται αυτό για την αποτυχία αλλά και πάλι καλό είναι να μη ρισκάρεις να μην είσαι στο peak condition!❤️

Κορίτσι μου μπράβο !!! Μπράβο !! 🥰🥰🥰🥰

Το πιο ωραίο νέο που άκουσα σήμερα !

😁😁😁🥰🥰🥰🥰

Τη βοήθεια σας please !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Tsampi είπε:

Ναιι!! Τώρα είμαι στην 37 εβδομάδα και περιμένω το μωράκι μου 

Με το καλό εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Μου δίνεις και μενα ελπίδες! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, teti83 είπε:

@Neverstop και μετα εξελίχθηκε δηλαδή; Είναι με εμβρυμεταφορα εμένα. 

Ναι φυσικά, έχει γεννήσει, και αυτή με εξωσωματικη. Δεν είναι κάθε περίπτωση ίδια. Συνήθως 6η -7η εβδομάδα έχεις μια πρώτη καθαρή εικόνα. 

Λοιπόν κορίτσια χειρουργήθηκα χθες το πρωί κατά τις 11 εντόπισαν το εξωμήτριο μες τη δεξιά μου σάλπιγγα και την αφαίρεσαν ήταν έτοιμο να σκάσει καθώς ήμουν και 8 εβδομάδων είχε μεγαλώσει και είδε ο γιατρός μου ότι απ την προηγούμενη μου καισαρική τομή που έκανα τη μικρή μου είχαν ράψει τη μήτρα μου μαζί με το δέρμα μου ! Και μου το έφτιαξε και αυτό να σημειωθεί ότι γέννησα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα! 

4 ώρες πρίν, Angel91 είπε:

Λοιπόν κορίτσια χειρουργήθηκα χθες το πρωί κατά τις 11 εντόπισαν το εξωμήτριο μες τη δεξιά μου σάλπιγγα και την αφαίρεσαν ήταν έτοιμο να σκάσει καθώς ήμουν και 8 εβδομάδων είχε μεγαλώσει και είδε ο γιατρός μου ότι απ την προηγούμενη μου καισαρική τομή που έκανα τη μικρή μου είχαν ράψει τη μήτρα μου μαζί με το δέρμα μου ! Και μου το έφτιαξε και αυτό να σημειωθεί ότι γέννησα σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα! 

Τι λες τώρα... περαστικα σου κορίτσι μου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. Δυστυχώς η χοριακη σήμερα εδειξε 635 μονάδες.  Πολύ χαμηλή από 24/1 που έκανα την εμβρυομευαφορα. Αύριο θέλει να με δει για υπέρηχο άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι θέλει να δει. Ευχομαι να μην χρειαστω αποξεση. Μεγάλη απογοήτευση. Γράφω εδώ γιατί αλήθεια μου δίνετε πολύ δύναμη.

• Λυπημένη/-ος 1

3 ώρες πρίν, teti83 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Δυστυχώς η χοριακη σήμερα εδειξε 635 μονάδες.  Πολύ χαμηλή από 24/1 που έκανα την εμβρυομευαφορα. Αύριο θέλει να με δει για υπέρηχο άλλη μια φορά. Δεν ξέρω τι θέλει να δει. Ευχομαι να μην χρειαστω αποξεση. Μεγάλη απογοήτευση. Γράφω εδώ γιατί αλήθεια μου δίνετε πολύ δύναμη.

Τα έμβρυα είναι 3 ημερών? Μήπως είναι καθυστερημενη η σύλληψη? Θέλει έως και 5-6 μέρες σε αυτή την περιπτωση. Συγνώμη, είναι η πρώτη χοριακη μετρηση, δεν είδα να γράφεις κάτι σχετικό πιο πριν

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...