Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 22 minutes ago, little miracle said:

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Μπορείς να μου στείλεις και εμένα το όνομα της ενδοκρινολόγου 

• Μου αρέσει 1

Τη βοήθεια σας please !

Recommended Posts

On 15/2/2025 at 1:33 ΜΜ, teti83 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Θέλω τη βοήθεια σας. Είμαι στο τέλος της πέμπτης βδομάδας μετά από εξωσωματικη με 2 έμβρυα 3 ημερων και χθες ξύπνησα με πολλή αιμοραγια και πηγματα αρκετά. Χειρότερα από περίοδο θα έλεγα, χωρίς πόνο όμως. Κράτησε περίπου 3 ώρες αυτή η αιμοραγια και μετά καθάρισα πραγματικά εντελώς. Ο γιατρός δεν μου είπε να πάω από εκεί αλλά να πάρω παραπάνω utrogestan και να μείνω στο κρεβάτι και την Δευτέρα που έχω τον προγραμματισμένο 1ο υπέρηχο να πάω να με δει. Τα πηγματα τον ανησύχησαν. Λέτε να είναι αποβολη ; Στο πρώτο παιδάκι μου έπαθα το ίδιο με πολύ αιμοραγια για αρκετές μέρες αλλά χωρίς πηγματα και πήγαν όλα τέλεια. Τι λέτε βρε κορίτσια; Έχω ελπίδες; Επίσης με ανησυχεί που το στηθος από χθες δεν ποναει καθόλου πια , πρησμένο μπορεί να είναι αλλά ενώ υπέφερα από πόνο τώρα δεν.νιωθω καθόλου πόνο. 

Καμία απάντηση; Μήπως έχω γράψει σε λάθος ενοτητα.; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 16 λεπτά , teti83 είπε:

Καμία απάντηση; Μήπως έχω γράψει σε λάθος ενοτητα.; 

Μάλλον δεν είδε κανείς το αρχικό μήνυμα. Πώς είσαι έχεις ακόμα αίμα? Τώρα η αιμορραγία αν δεν κάνεις υπέρηχο δεν μπορείς να ξέρεις που οφείλετε . Αν έχουν περάσει 3-4 μέρες μπορείς να πας σε οποιαδήποτε μαιευτήριο να κάνεις έναν υπέρηχο για να μην περιμένεις . 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Χθες δεν είχα καθόλου. Σήμερα το πρωί ξύπνησα με ελάχιστα ροζ κυρίως που στη διάρκεια της ημέρας σχεδόν εξαφανιστηκαν. Αύριο θα πάω για υπέρηχο. Από την απόλυτη χαρά, ξαφνικά ένα άγχος τεράστιο. 

πρίν από 3 λεπτά , teti83 είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Χθες δεν είχα καθόλου. Σήμερα το πρωί ξύπνησα με ελάχιστα ροζ κυρίως που στη διάρκεια της ημέρας σχεδόν εξαφανιστηκαν. Αύριο θα πάω για υπέρηχο. Από την απόλυτη χαρά, ξαφνικά ένα άγχος τεράστιο. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 🙏

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Angel91 είπε:

Καλησπέρα οχιιι δυστυχώς αύριο μπαίνουμε χειρουργείο!

Συμβαίνουν κ αυτά δυστυχώς . Το κακό είναι πως θα πρέπει να υπάρξει αναμονή 3 μήνες περίπου για προσπάθειες γενικα, τουλάχιστον σε εμενα αυτό είπε ο γιατρός, το καλό είναι πως μετά από καθαρισμό έχεις μια καινούρια καθαρή μητρα έτοιμη για επιτυχίες, συνήθως αυτό συμβαίνει. Ας σκέφτεσαι την καλή πλευρά.

Ξεκούραση και ηρεμία,  αυτό χρειάζεται τώρα. Σε νιώθω απόλυτα!!!

• Ευχαριστώ 1

Γειά σας κορίτσια.  Πήγαμε για υπέρηχο αλλά τελικά δεν ήταν καλά τα πράγματα. Είδαμε έναν σάκο αλλά χώρις εμβρυικα στοιχεία ειπε. Δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο τον γιατρό. Βέβαια μου πήραν αιμα για να δουν την χοριακη αύριο και θα μιλήσουμε μήπως πρέπει να πάω να με ξαναδεί. Λέει ότι περίμενε να δει περισσότερα πράγματα είναι η αλήθεια! Δεν ξέρω, απογοητευτηκα. 5 εβδομάδων και 2 ημερων. Τι λέτε; Έχω ελπίδες;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 9 λεπτά , teti83 είπε:

Γειά σας κορίτσια.  Πήγαμε για υπέρηχο αλλά τελικά δεν ήταν καλά τα πράγματα. Είδαμε έναν σάκο αλλά χώρις εμβρυικα στοιχεία ειπε. Δεν τον είδα πολύ αισιόδοξο τον γιατρό. Βέβαια μου πήραν αιμα για να δουν την χοριακη αύριο και θα μιλήσουμε μήπως πρέπει να πάω να με ξαναδεί. Λέει ότι περίμενε να δει περισσότερα πράγματα είναι η αλήθεια! Δεν ξέρω, απογοητευτηκα. 5 εβδομάδων και 2 ημερων. Τι λέτε; Έχω ελπίδες;

Με φυσική σύλληψη είσαι ή εμβρυομεταφορά; 

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , teti83 είπε:

Η αδερφή μου 5+5 δεν είχε δει τίποτα πέρα από σάκο, γιατί αυτή η απογοητευση?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Tsampi είπε:

Και εγώ 5+3 μόνο σάκο είχα δει

@Tsampi και μετα πηγαν ολα καλα; 

1 hour ago, Xristina96 είπε:

Με φυσική σύλληψη είσαι ή εμβρυομεταφορά; 

Εμβρυμεταφορα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...