Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Τη βοήθεια σας please !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! 
θέλω να ρωτήσω όσες θα μπορούσαν να μου δώσουν τα φώτα τους… το 2021 είχα παλίνδρομη κύηση ξεκίνησε η χοριακη 57 τέσσερεις μέρες αργότερα 180 άλλες τέσσερεις 360 γενικά δεν ανέβαινε καλά όπως και δεν κατέληξε καλά … το 2022 έκανα την κορούλα μου ξεκινήσαμε με 100 σε τρεις μέρες η χοριακη ήταν 600 και όντως όλα πήγαν τέλεια !

επανέρχομαι στο τώρα ! 
27/01 έκανα χοριακη 52 

31/01 175 ναι μεν διπλασιασμός στις 2 και κάτι μέρες αλλά… μου θυμίζει τόσο πολύ την προηγούμενη μου αποβολή που πραγματικά πάω να σκάσω ! Ο γιατρος έτσι κ έτσι κ Αύριο έχω κ άλλη χοριακη και τρέμω να δω πόσο θα βγει ! 

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Angel91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 
θέλω να ρωτήσω όσες θα μπορούσαν να μου δώσουν τα φώτα τους… το 2021 είχα παλίνδρομη κύηση ξεκίνησε η χοριακη 57 τέσσερεις μέρες αργότερα 180 άλλες τέσσερεις 360 γενικά δεν ανέβαινε καλά όπως και δεν κατέληξε καλά … το 2022 έκανα την κορούλα μου ξεκινήσαμε με 100 σε τρεις μέρες η χοριακη ήταν 600 και όντως όλα πήγαν τέλεια !

επανέρχομαι στο τώρα ! 
27/01 έκανα χοριακη 52 

31/01 175 ναι μεν διπλασιασμός στις 2 και κάτι μέρες αλλά… μου θυμίζει τόσο πολύ την προηγούμενη μου αποβολή που πραγματικά πάω να σκάσω ! Ο γιατρος έτσι κ έτσι κ Αύριο έχω κ άλλη χοριακη και τρέμω να δω πόσο θα βγει ! 

Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Θα πρέπει να έχεις υπομονή με τις χοριακες μέχρι να φτάσεις τις 1,500 και άνω για να κάνεις υπέρηχο. 
φαντάζομαι έκανες νωρίς την χοριακη για να είναι 50 το πρώτο αποτέλεσμα. Ανά 2 μέρες θέλουμε έστω 60% επανάληψη. Οποτε ως δεύτερη χοριακη ειναι καλή. Περιμένεις την επανάληψη .

καλη επιτυχία και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. 

60% αύξηση *

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Θα πρέπει να έχεις υπομονή με τις χοριακες μέχρι να φτάσεις τις 1,500 και άνω για να κάνεις υπέρηχο. 
φαντάζομαι έκανες νωρίς την χοριακη για να είναι 50 το πρώτο αποτέλεσμα. Ανά 2 μέρες θέλουμε έστω 60% επανάληψη. Οποτε ως δεύτερη χοριακη ειναι καλή. Περιμένεις την επανάληψη .

καλη επιτυχία και να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. 

60% αύξηση *

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !

2 μέρες καθυστέρηση περίπου είχα η 3… μου φαίνεται πολύ μικρός ο αριθμός ελπίζω να βγω λάθος!!! για να δούμε αύριο αν θα έχει ανεβεί ικανοποιητικά! 

πρίν από 54 λεπτά , Angel91 είπε:

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !

2 μέρες καθυστέρηση περίπου είχα η 3… μου φαίνεται πολύ μικρός ο αριθμός ελπίζω να βγω λάθος!!! για να δούμε αύριο αν θα έχει ανεβεί ικανοποιητικά! 

Γενικά ο Ιανουάριος με τον περίεργο καιρό έφερε σχεδόν σε όλες μικροκαθυστερήσεις στην ωορρηξία που σημαίνει και στον ερχομό της περιόδου. Οπότε μπορεί και εσύ να έκανες ωορρηξία 2-3-4 μέρες αργότερα από το συνηθισμένο και για αυτό το 50 που πήρες ως πρώτη χοριακη. Θεωρώ ότι θα πάει καλά. Δεν σημαίνει πάντα αυξημένη χοριακη και τελειωμένη εγκυμοσύνη. Έχουμε δει και ακούσει τόσα.

• Ευχαριστώ 1

Σωστή!!! Συμφωνώ απόλυτα απλά δυστυχώς μοιάζει τόσο πολύ με τους αριθμούς που είχα και αυτό με τρομάζει !!!! Θα ενημερώσω αύριο όπως και να έχει ! Ευχαριστώ ! ☺️ ♥️

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...